“O a doua experiență fabuloasă pentru CashClub.ro în super-competiția bloggerilor. Le mulțumim tuturor pentru participare și creativitate, ne-au obligat să facem alegeri dificile. Am fost impresionați de absolut toate articolele scrise și onorați de râurile de "cerneală" scurse în online despre noi. A fost fun, interactiv, provocator și, în același timp, ne identificăm cu atmosfera de competiție și de colegialitate pe care am observat-o între participanți. Felicitări tuturor și în mod special organizatorilor!”

- Alexandru Foaie, founder & owner CashClub

“Pentru noi, participarea la competiția SuperBlog a devenit o obișnuință, fiind un eveniment pe care îl așteptăm cu nerăbdare, de fiecare dată. Ne bucurăm că proba propusă de noi a stârnit interesul bloggerilor, care ne-au încântat și de această dată cu articole creative și bine documentate. Le mulțumim tuturor pentru participare și îi felicităm pentru rezultatele obținute. Așteptăm cu entuziasm următoarea competiție și, până atunci, le urăm tuturor inspirație și spor la creație!”

- Alin Dăbuleanu, manager SC AUTO GEDAL IMPEX SRL

“Mulțumim tuturor participanților și îi felicităm încă o dată pentru munca depusă. Le dorim mult succes pe toate planurile!”

- Alina Baltac, Influencer Marketing Specialist Fares

“Am avut surpriza plăcută să descoperim texte frumoase, scrise cu pasiune. Am avut ocazia să vedem cum ne vad clienții noștri. Am primit feedback și am învățat de la ei. Suntem foarte bucuroși că ne-am implicat în acest eveniment și felicităm organizatorii pentru încă o ediție reușită!”

- Alina Dragoș, Specialist PR online Farmec

“Dragii mei prieteni, ați dat startul primului nostru eveniment din această vară. Vă asigur de întreaga mea apreciere, de întregul meu respect și vă mulțumesc că ați avut încredere în serviciile oferite de Hotel Miorița, în personalul nostru."

- Ana Maria Nedelcu, managerul Hotelului Miorita Neptun

„Suntem încântați că deja a devenit o tradiție colaborarea noastră în SuperBlog și că am avut șansa să cunoaștem atât de mulți bloggeri talentați pe care altfel ar fi fost greu să-i descoperim și să interacționăm. Această ediție a fost cea mai incitantă și mai solicitantă și îi felicit sincer pe cei care au parcurs acest carusel și au scris atât de multe articole care ne-au încântat. Aștept cu nerăbdare ediția de anul viitor, când sper că vor avea cel puțin la fel de multă inspirație.”

- Ana Maria Toma, Local Marketing Coordinator Toyota România

“SuperBlog, pentru noi, înseamnă muncă, pasiune și oameni talentați. Ne bucurăm că am întâlnit superbloggerii prin intermediul unor povești atât de frumoase! Acum avem în comun o “carte” cu 206 pagini pe care o putem răsfoi oricând în memoriile noastre sau o putem găsi în “bibliotecile” .ro, .com, .info sau .eu. Echipa MarketOnline.ro felicită toți participanții, dar si organizatorii și le mulțumește pentru efort, seriozitate și implicare.”

- Ana Mihăilescu, Marketing Manager MarketOnline.ro

“Ne-am bucurat să cunoaștem la Gala SuperBlog 2018 bloggeri pasionați, oameni frumoși și creativi care, de-a lungul anilor, au construit împreună spiritul SuperBlog – cea mai respectată și longevivă competiție de blogging creativ din România."

- Carla D. Cioară, Marketing Specialist Expressoft Technology

"Superbloggerii ne-au surprins și de această dată cu energia pozitivă, imaginația bogată și talentul de a scrie. Au reușit să îmbine tehnologia cu pasiunea pentru scris și să creeze articole de calitate, care să ajute cât mai mulți utilizatori să ne descopere. Mulțumim pentru articolele scrise pentru Spacer. "

- Cătălin Onea, director general Royal Computers

“Am avut surpriza plăcută să descoperim povești frumoase, scrise cu pasiune, oameni minunați și bucătari desăvârșiți.  Am avut șansa să cunoaștem atât de mulți bloggeri talentați. Această ediție a fost incitantă și mai ales solicitantă și îi felicit sincer pe cei care au parcurs această competiție și au scris atât de multe articole care ne-au încântat. Așteptăm cu nerăbdare ediția următoare și sperăm să devenim un partener tradițional al concursului SuperBlog!”

- Claudia Dumitru, Marketing Manager Băneasa

"Dragi prieteni, vă mulțumim pentru contribuțiile voastre valoroase și pentru articolele excelente pe care le-ați creat în colaborare cu compania noastră. Aprecierile noastre se îndreaptă către fiecare dintre voi pentru eforturile depuse în promovarea conceptului nostru unic. Suntem bucuroși să vă informăm că, datorită muncii și implicării voastre, am înregistrat un succes remarcabil. Blogurile voastre au ajutat la creșterea vizibilității noastre, atrăgând un număr semnificativ de cititori și clienți. Eforturile voastre au contribuit la consolidarea imaginii noastre de brand și la obținerea unei poziții solide pe piață. Sunteți membri importanți ai echipei noastre și suntem încântați să continuăm această călătorie împreună."

- Cosmin Răileanu, fondator & CEO Vindem-Ieftin.ro

“Ne bucurăm că am ales să participăm și să susținem SuperBlog 2020. Fiind la prima participare cu un subiect destul de tehnic – construcția de hale metalice industriale - nu prea știam la ce să ne așteptăm. Rezultatul a fost peste așteptări! Bloggerii ne-au surprins extrem de plăcut cu articole bine documentate, inspirationale și bine scrise. Juratul nostru – Bogdan Mihalașcu – a avut o sarcină foarte grea la jurizare. Prin intermediul articolelor înscrise, am avut șansa să înțelegem care sunt percepțiile referitoare la imaginea de brand, avantajele constructive percepute, beneficii. Au fost enunțate foarte multe idei noi de abordare și declinare, am descoperit bloggeri realmente talentați. Analizăm posibilitatea de a lansa anumite proiecte în viitor cu bloggerii descoperiți. Mulțumim tuturor participanților, dar și organizatorilor și juratului nostru. Așteptăm cu interes următoarele ediții și recomandăm tuturor să susțină SuperBlog.”

- Csaba Demeter, Marketing Manager Frisomat România

„SuperBlog nu mai este doar o competiție în care noi pregătim probe pentru superbloggeri și oferim premii celor mai talentați. Este o comunitate în care am investit cu toții câte puțin din sufletele noastre, iar fiecare ediție nu face decât să adune oameni care, pe lângă talent, ne oferă din experiența lor de viață, atât personală, cât și profesională. Le mulțumim tuturor participanților, dar mai ales vouă, pentru că reușiți într-un mod incredibil să scoateți la suprafață talente nebănuite ale unor oameni care au atât de mult de oferit. Așteptăm cu nerăbdare ediția de toamnă.”

- Daniela Tudosa, PR & Marketing MarketOnline.ro și MediaDOT.ro

"Ne-a făcut plăcere să fim alături de SuperBlog 2019 și să susținem, în acest fel, o inițiativă care încurajează bloggingul românesc de calitate, schimbul de cunoștințe, bune practici și pasiunea pentru scris.”

- Denisa Oană, Marketing Manager Sano Romania

"Am fost entuziasmați să participăm în cadrul competiției încă de când am aflat despre proiect. Deși am intrat când deja începuse ediția de primăvară, nu am dorit să o pierdem și am avut deja, la prima participare, două probe, prin care am prezentat frumoasele hoteluri Palm Beach și Argisht Partez din Nisipurile de Aur, Bulgaria, dar și platforma HotelRuner, care se adresează hotelierilor și pensiunilor din România. Împreună cu toată echipa am urmărit îndeaproape probele, am citit cu plăcere articolele rezultate și optica superbloggerilor prezenți în competiție. Ne-a făcut o și mai mare plăcere să găzduim la noi câștigătorii probelor sponsorizate de către compania noastră și sperăm să fie începutul unei frumoase prietenii. Cu ocazia Spring SuperBlog am  descoperit cu plăcere cât de creativă este blogosfera românească și dorim să găsim noi modalități de a colabora. A fost o experiență frumoasă și dorim și pe această cale să le mulțumim tuturor participanților care au ales să răspundă pozitiv provocării lansate." 

- Desislava Dimitrova, owner Des Management

„Am fost tare încântați să fim partenerii concursului SuperBlog și, mai ales, să vedem cât de multe persoane s-au înscris la proba noastră, fiind prima ediție la care participam. Chiar dacă aveam emoții pentru că nu știam cât de dornici sunt concurenții de o probă despre cărți, am fost surprinși să vedem un număr atât de mare de articole. Recunoaștem că a fost foarte greu să le jurizăm și să alegem câștigătorii. Felicitări echipei de organizare! Faceți un lucru minunat care se vede de fiecare dată în rezultatele fiecărei ediții."

- Diana Dincă-Lupu, PR Specialist la Editura NICULESCU

“Dorim să ne exprimăm recunoștința profundă față de echipa SuperBlog pentru cooperarea și sprijinul oferite în timpul competiției. De asemenea, le mulțumim tuturor bloggerilor care au participat în acest an la proba lansată de magazinul nostru. Am fost plăcut surprinși să citim creații unice și personale care ne-au inspirat să ne dezvoltăm și să îmbunătățim modul de prezentare a produselor, dar și interacțiunea cu oamenii care ne calcă pragul magazinului, chiar și virtual, astfel sperăm să dăm naștere unor noi povești.”

- Echipa StoneMania

“Și în acest an a fost o adevărată plăcere să facem parte din juriul SuperBlog. Ca și anul trecut, concurenții ne-au făcut misiunea dificilă: texte foarte bine scrise, emoție, condei adevărat. Mulțumim atât organizatorilor, cât și concurenților și sperăm să ne vedem și la următoarea ediție SuperBlog.”

- Evelina Cățoi, Online Manager Editura Nemira

“SuperBlog a fost o surpriză plăcută pentru noi și ne-am bucurat să descoperim o comunitate așa frumoasă. Faptul că atât de mulți tineri talentați susțin Experimenteaza.ro prin articolele scrise nu face decât să confirme frumusețea proiectului în care credem. Tot mai mulți oameni îmbrățișează ideea de a înlocui cadourile tradiționale cu experiențe reale, care să îi pună în mijlocul acțiunii, ceea ce înseamnă că începem să schimbăm mentalități. Anul viitor avem planuri mari și cu siguranță vom dori să fim din nou parte din experiența SuperBlog."

- Florin Genet, fondator Experimenteaza.ro

“Am intrat în concursul SuperBlog timid, cu dorința de a promova Alma Parchet. Ca orice sponsor. După prima ediție am înțeles că SuperBlog este mai mult decât atât. Este o lecție de creativitate și tenacitate. De a merge mai departe indiferent de note. De a da ce e mai bun la fiecare probă. SuperBlog ne arată că, într-adevăr, competiția începe cu noi. Din acest motiv și noi, constant, ne propunem să fim mai buni pentru clienții noștri. Vă mulțumesc tuturor pentru participare, pentru creativitate, pentru articole. Sunteți minunați și continuați competiția cu voi!”

- Georgiana Enache, fondator și director general Alma Parchet

“Intrând în competiția SuperBlog ca sponsor, ne-am dorit să facem cunoștință cu o comunitate de bloggeri creativi, să pătrundem în imaginația lor, să le aflăm rutina de dimineață și să descoperim cum cafeaua le oferă energie pentru întreaga zi. În acest sens, cutiile de cafea boabe proaspăt prăjită Etolia au venit la fix, chiar înaintea ediției de toamnă, una de anduranță, în care cei care și-au dozat inspirat energia au ajuns cu bine la final. Noi, echipa Kfea.ro, felicităm toți participanții! Ne-a bucurat interesul acordat probei noastre și ne dorim ca drumul nostru în lumea cafelei superblogosferice să meargă mai departe!”

- Georgiana Mihăilă, Specialist Marketing Kfea.ro

“De la an la an, participanții devin din ce în ce mai buni. Ne bucură evoluția lor și ne place să ne lăsăm surprinși de fiecare dată de creativitatea acestora. SuperBlog nu este o competiție între bloggeri, ci este una cu ei înșiși, prin care își dezvoltă abilitățile de scriere și creativitatea.”

- Georgiana Pană, Social Media & Content Manager ANSWEAR.ro

„Suntem bucuroase că am luat parte la o nouă ediție SuperBlog. Pentru noi, SuperBlog este o competiție de creativitate, care vine cu o multitudine de povești frumoase și creative și care ne ajuta să dezvoltăm noi abordări. Felicitări câștigătorilor și multă inspirație viitorilor concurenți!”

- Gina Bordaș, fondatoare & CEO Allurene

“Știm că 2021 nu a fost un an ușor, poate a fost mai greu ca niciodată din cauza pandemiei, dar ne bucurăm că ne-ați ajutat să ducem povestea SpringFarma mai departe și vă mulțumim pentru timpul vostru și pentru articolele voastre. Ne-au plăcut, am râs alături de voi, am retrăit amintirile voastre alături de voi și sperăm să ne revedem curând în formatul deja consacrat de către comunitatea SuperBlog." 

- Ioana Liviana Badea, Brand Manager SpringFarma (Farmacia La Preț Mic)

"Competiția SuperBlog este o provocare și pentru sponsori și juriu, nu doar pentru creatorii de conținut, dar, ca de fiecare dată, este o provocare frumoasă, care ne apropie de lumea creativă a bloggerilor. Ne bucurăm că am putut să fim sponsori ai ediției din această primăvară și, mai ales, că am putut să le oferim blogerilor câteva zile de relaxare la mare, pe litoralul românesc. De altfel, vă așteptăm pe toți în vacanță la mare în vacanța de vară. Felicitări tuturor participanților, precum și organizatorilor pentru o nouă ediție reușită a SuperBlog!”

- Ionuț Nedea, owner Litoralulromanesc.ro

„Am fost onorați să participăm pentru a treia oară la competiția SuperBlog și, pe această cale, mulțumim organizatorilor pentru invitație. Ne-am bucurat să revedem o parte dintre participanți și, de asemenea, am fost încântați să îi cunoaștem pe cei noi. Încurajăm acest eveniment și ne dorim ca numărul participanților să fie din ce în ce mai mare. Vrem să vă fim alături și în edițiile viitoare!”

- Iulia Lăzărescu, Director de program Vacanțe Speciale

“Faptul că am putut lua parte la competiția SuperBlog a fost pentru întreaga echipă Anyoli Romania o experiență minunată. Am cunoscut oameni pasionați, gata să își exprime emoțiile, astfel încât să contureze importanta vieții: iubirea. Bloggerii au găsit modalități inedite de a-și declara dragostea și aprecierea pentru cele mai dragi persoane cu ajutorul bijuteriilor cu stocare inteligentă Anyoli și astfel fiecare scriere s-a transformat într-o poveste plină de emoții pure. [...] Le transmitem felicitări și mulțumiri pentru că au găsit această temă pe placul sufletelor lor. Toată această experiență a mărit comunitatea Anyoli, ce urmărește să ofere emoții pure printr-o bijuterie cu stocare inteligentă care prinde viață.”

- Iulia Mateiu, specialist marketing Anyoli Romania

"Pentru a șaptea ediție consecutivă, am lansat superbloggerilor invitația de a construi împreună, în imaginație, o casă pe măsura propriului vis. Așteptările ne-au fost din nou depășite: am descoperit texte creative, emoționante și de impact, am întrezărit cu ochii minții fiecare vis, prin(tre) cuvinte, și ne-am imaginat, alături de autori, cum ar prinde contur aievea. Îi felicităm pe concurenți și le dorim succes în toate proiectele!"

- Iulian Mihai, Project Manager AIA Proiect

“Mulțumim superbloggerilor că au participat la proba Medicale-Shop, contribuind astfel la conștientizarea în rândul publicului larg a importanței întreținerii igienei și curățeniei, o temă mai actuală ca oricând. Succes în toate proiectele creative pe care vi le propuneți!”

- Leonard Andreiana, general manager Adar Unic Solutions (Medicale-Shop.ro)

“Farmec este partener cu tradiție la edițiile SuperBlog, anul acesta fiind la a douăsprezecea colaborare. Ne bucurăm că există o astfel de inițiativă, care ne aduce mai aproape de bloggeri și ne oferă posibilitatea de a ne cunoaște reciproc mai bine. Astfel, avem șansa să descoperim noi talente, noi concentrându-ne strategia de marketing online tot mai mult pe colaborarea cu bloggeri și vloggeri. Îi felicităm pe toți participanții și mai ales pe câștigători, dar și pe organizatori, pentru efortul depus. Așteptăm cu interes edițiile viitoare.” 

- Liliana Popa, PR Manager Farmec

“Nu a fost deloc o misiune ușoară să jurizăm articolele scrise de participanții în această competiție și pe această cale dorim să le mulțumim tuturor pentru această provocare, pentru implicarea și creativitatea de care au dat dovadă. Am citit articole care ne vor rămâne cu siguranță în memorie, articole din care am învățat și am descoperit oameni foarte talentați și pasionați de ceea ce fac. Felicitări organizatorilor pentru că au dezvoltat acest proiect an de an!”

- Maria Tătaru, Marketing Manager Autonom

 
"Fiind prima dată când participăm ca sponsor la competiția de blogging creativ SuperBlog, am fost plăcut surprinși să descoperim multe articole documentate, creative și pline de inspirație din partea participanților la proba AENO. Ne-a plăcut să vă descoperim poveștile despre modalitățile în care produsele AENO v-ar putea face viața mai ușoară. Mulțumim tuturor concurenților care au dedicat timp și energie probei noastre și ne-au surprins cu materiale interesante și atractive vizual. Mult succes în continuare!"

- Mihaela Bulaga, Brand Manager AENO

“An de an, această competiție a crescut. Este extraordinar că 88 de concurenți [n.n. în ediția din 2012] au reușit să termine acest maraton; au demonstrat că sunt superbloggeri. Totodată, prezența numeroasă la Gala de Premiere a tuturor celor implicați ne arată că în cadrul competiției se creează punți de legătură între companii și blogosferă.”

- Mirela Șurghie, Head of Media real,- Hypermarket România

"Pentru noi, cei de la Today Advertising, a fost o experiență nouă și foarte plăcută. Am descoperit oameni minunați cu care intenționăm să colaborăm pe termen lung și cu siguranță ne vom alătura vouă și anul viitor."

- Nadia Vișan, Business Development Director Today Advertising

“A fost prima participare Confort Merino la această competiție și am fost, probabil, la fel de emoționați ca și concurenții. Ne-am bucurat să îi cunoaștem, să le cunoaștem stilul și să primim un feedback din partea lor cu privire la modul în care este perceput brandul nostru. La fel ca superbloggerii, suntem și noi conduși de pasiune și creativitate, ceea ce înseamnă că am fost făcuți unii pentru ceilalți și acest lucru s-a observat în scriitura lor și în entuziasmul cu care am descoperit articolele scrise sau clipurile video realizate. Cred că această competiție este un mare sprijin pentru bloggeri, dar și pentru branduri. Ne dorim cu toții o blogosferă educată, informată, interesată să devină din ce în ce mai bună. Iar acest lucru se traduce în cititori informați, ceea ce înseamnă și o piață care apreciază lucrurile de calitate, făcute cu drag de oameni și natură. Ne bucurăm și vă mulțumim tuturor pentru o colaborare atât de frumoasă!”

- Oana Tatu, Managing Partner Confort Merino

“SuperBlog înseamnă creativitate la superlativ. În era comunicării online, SuperBlog susţine arta scrisului, gândurile şi emoţiile exprimate în cuvinte. Este exact ce facem la Interflora:  dăruim emoţii, bucurie, inpiraţie, compasiune şi gânduri bune prin intermediul florilor puse creativ în valoare de partenerii noştri din întreaga lume. SuperBlog înseamnă o reţea de talente, de individualităţi şi personalităţi pasionate şi dedicate comunicării între oameni, care să-i ajute să fie mai buni, să se regăsească şi să se redescopere. Şi Interflora îşi datorează succesul, de peste 100 de ani, unei reţele mondiale de oameni talentaţi, care iubesc ceea ce fac şi care îşi pun talentul în slujba transmiterii de emoţii şi frumuseţe către semenii lor. Iată de ce ne-am bucurat să susţinem această ediţie.”

- Oana Voican, Country Manager Interflora

“Competiția de blogging creativ Spring SuperBlog ne-a arătat, o dată în plus, că această comunitate puternică formată din bloggeri reprezintă o adevărată forță în online: informează, educă și influențează comportamentele cititorilor. În plus, dincolo de concursul în sine, experiența offline, la Gala SuperBlog, în cadrul căreia i-am cunoscut pe oamenii minunați din spatele tastaturilor, a fost marele câștig pentru noi, ca sponsori. Felicitări tuturor participanților pentru articolele lor bine documentate, creative, originale și pline de umor, texte care ar putea fi incluse oricând într-o antologie de proză scurtă românească! [...] Iar pentru organizatori, ca de fiecare dată, avem un singur cuvânt: chapeau!"

- Raluca Hatmanu, director de marketing și comunicare Christian Tour

"Mulțumim tuturor concurenților care și-au dedicat timpul și energia probei noastre, ne-au surprins cu materiale utile și atractive vizual, semn că blogosfera evoluează, se adaptează și se perfecționează constant."

- Răzvan Pavel, SEO consultant & Online Marketer PiscineIeftine.ro

"De ce mi se pare o competiție genială? Este unica competiție din România unde ai ocazia să vezi un task cap-coadă de la un client adevărat, nu fictiv. Practic, intri în pielea unui content writer și îți exersezi scrisul în timp ce abordezi teme despre care în mod normal nu ai scrie. Nu doar că îți perfecționezi stilul de scris, dar devii un scriitor flexibil și orice temă de articol vei avea îți va fi mai ușor să o îndeplinești."

- SassyMessyClassy

„Spring SuperBlog 2014 a fost o ediție specială. Am dat o temă grea și am fost impresionată că superbloggerii au colaborat și s-au ajutat reciproc. Au înțeles că sunt într-o competiție cu ei înșiși, iar „ceilalți” nu sunt adversari, ci sunt o comunitate de la care pot învăța și la care pot contribui. Prin SuperBlog am descoperit fani brânză entuziaști, iubitori ai cuvintelor și, mai ales, prieteni buni. Felicitările mele tuturor participanților, finaliștilor și organizatorilor!”.

- Simona Borăscu, Marketing & PR Coordinator Delaco

„Spring SuperBlog a fost pentru noi o adevărată provocare deoarece ne-am străduit ca temele propuse să fie cât mai atractive pentru participanți, iar procesul de jurizare să fie obiectiv. Dar partea cea mai frumoasă este că provocarea aceasta a venit la pachet și cu mulți oameni dedicați, care au reușit să ne impresioneze cu articolele lor. Un alt plus al experienței noastre este că ne-am împrietenit cu participanții prin intermediul grupului de pe Facebook si sperăm să păstrăm legătura și de acum încolo. Îi felicităm pe toți bloggerii pentru efortul depus, pasiune și implicare, dar si pe organizatori pentru profesionalismul de care au dat dovadă pe parcursul competiției.”

- Teodora Toderaș, Specialist PR & Comunicare Jolidon

"Participarea la SuperBlog a fost o provocare. Nu mai participasem la o competiție de acest tip și nu știam la ce să ne așteptăm. Dar, cum tocmai trecusem printr-un rebranding, devenind Empria.ro, prima ediție din 2023 ne-a picat că o mănușă. Momentele jurizării articolelor, atât în primăvară, cât și în toamnă, ne-au ridicat probleme reale. Am citit o mulțime de articole de calitate și ne-a fost foarte greu să alegem câștigătorii. Le mulțumim tuturor pentru efort și creativitate!"

- Tudor Ciumara, Managing Partner Empria

“Am intrat în competiție cu un singur scop - relaționarea cu bloggerii. Am încercat să spargem tiparele și să scoatem participanții din zona lor de confort. A fost interesant. Mulțumim tuturor bloggerilor și organizatorilor pentru această oportunitate."

- Vadim Cușnir – Consultant Marketing pentru Dodo Pizza

„SuperBlog este o competiție de blogging creativ, însă, mai presus de orice, este comunitatea învingătorilor, a oamenilor frumoși, entuziaști, ambițioși, veseli și plini de energie. SuperBlog nu se rezumă doar la publicitate, scris și premii, aici vorbim de o mare familie în care an de an i se alatură alți și alți membri. Pentru bloggeri, SuperBlog este, poate, o școală, pentru sponsori este, poate, o lecție de viață. Facem statistici pentru a ne crea campanii publicitare, însă, prin susținerea și încurajarea pasiunilor și creativității tinerilor, reușim să evoluăm și să ne dezvoltăm pe toate planurile, atât individual, cât și ca națiune. SuperBlog este despre originalitate, curaj, creativitate, aripi, zâmbete, emoții și visuri împlinite. Și, pentru că AVBS Credit susține oamenii creativi, am rămas în familia SuperBlog de 4 ani și suntem convinși că vom realiza în continuare împreună multe lucruri frumoase. Mulțumim, dragi bloggeri, pentru articolele voastre emoționante. Felicitări pentru parcursul și evoluția voastră de-a lungul acestor ediții SuperBlog. Ne vedem la toamnă la linia de START!”

- Valentin Anghel, fondator si director general AVBS Credit

"Mulțumim organizatorilor SuperBlog și participanților pentru căldura cu care ne-au primit pe paginile lor și ne bucuram că am castigat fani noi. Prețuim recomandările și cuvintele de încurajare primite de la bloggeri și le dorim succes în continuare. Colaborarea cu SwissPlan.Biz a meritat fiecare minut de organizare, comunicare și urmărire a competiției. Sperăm că am adus ceva zâmbete pe chipurile fanilor de tehnologie și nu numai. Promitem să ținem Tehnocultura la standarde înalte, să vorbim despre lucruri relevante și să ajutăm comunitatea cu entuziasmul nostru pentru tehnologie și cu informațiile utile. Succes în continuare concurenților și organizatorilor!"

- Vlad Bănică și Manuel Cheța, gazdele Podcastului Tehnocultura