“Am avut supriza plăcută să descoperim texte frumoase, scrise cu pasiune. Am avut ocazia să vedem cum ne vad clienții noștri. Am primit feedback și am învățat de la ei. Suntem foarte bucuroși că ne-am implicat în acest eveniment și felicităm organizatorii pentru încă o ediție reușită!”

- Alina Dragoș, Specialist PR online Farmec

Am câștigat? Am câștigat nu doar o competiție, nu doar un trofeu, ci o familie! Timp de şase ediții mi-am dorit să câștig, am „amenințat” că o să câștig și iată că am reușit! Eu iubesc SuperBlog și sunt dovada vie că, dacă vrei, muncești și ești perseverent, poți! Ceea ce simt acum este minunat, genul acela de sentiment pe care l-aș repeta la nesfârșit! SuperBlog nu este un simplu concurs! Nu considera că participanții sunt niște bloggeri și atât! Dacă vrei să câștigi, dă o semnificație puternică SuperBlog-ului, identifică motivația și sensul, caută ideea de geniu pe care să o transpui în fiecare articol, scrie cu pasiune, fii atent la detalii, fii perseverent și onest, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Gândește pe termen lung! SuperBlog este o rampă de lansare, sponsorii din cadrul competiției ți-ar putea deveni colaboratori, iar bloggerii sunt viitorii tăi prieteni, oamenii de la care vei învăța multe și cu care vei împărtăși atât de multe experiențe de-a lungul anilor, crede-mă! Merită să lupți pentru locul 1, pentru succes, pentru ceea ce îți dorești și pentru visurile tale! imPOSIBILUL este POSIBIL! Poți! Mulțumesc, SuperBlog! Mulțumesc, prieteni!

- Alina Gheorghe, clasată pe locul I în Spring SuperBlog 2016 cu blogul LitereStacojii.com

„Suntem încântați că deja a devenit o tradiție colaborarea noastră în SuperBlog și că am avut șansa să cunoaștem atât de mulți bloggeri talentați pe care altfel ar fi fost greu să-i descoperim și să interacționăm. Această ediție a fost cea mai incitantă și mai solicitantă și îi felicit sincer pe cei care au parcurs acest carusel și au scris atât de multe articole care ne-au încântat. Aștept cu nerăbdare ediția de anul viitor, când sper că vor avea cel puțin la fel de multă inspirație.”

- Ana Maria Toma, Local Marketing Coordinator Toyota România

“SuperBlog, pentru noi, înseamnă muncă, pasiune și oameni talentați. Ne bucurăm că am întâlnit superbloggerii prin intermediul unor povești atât de frumoase! Acum avem în comun o “carte” cu 206 pagini pe care o putem răsfoi oricând în memoriile noastre sau o putem găsi în “bibliotecile” .ro, .com, .info sau .eu. Echipa MarketOnline.ro felicită toți participanții, dar si organizatorii și le mulțumește pentru efort, seriozitate și implicare.”

- Ana Mihăilescu, Marketing Manager MarketOnline.ro

“SuperBlog este ca un drog, fiindcă dă dependență încă de la prima probă. Din momentul în care l-ai încercat, cu greu te mai poți abține să nu îl încerci din nou. SuperBlog este o provocare. Te determină să le oferi atât sponsorilor, cât și cititorilor, bucăți din sufletul și mintea ta. Cu fiecare participare, te străduiești din ce în ce mai mult, încerci să fii cât mai creativ, să dai tot ce ai mai bun… până ajungi să câștigi. Exact acest lucru mi s-a întâmplat. Am început să concurez cu mine însămi, să îmi canalizez energia și creativitatea spre articolele participante, tocmai pentru a dovedi că pot mai mult. Asta mi-a adus râvnitul trofeu, ceea ce înseamnă că mi-am îndeplinit scopul de a-mi întrece propriile așteptări.”

- Bianca Bîzîiac, clasată pe locul I în Spring SuperBlog 2014, cu blogul Tulips & Sparkles

„Încă dinainte de a începe SuperBlog, mi-am zis că, dacă vreau să câștig, trebuie să vin cu “altceva”. Nu scriu versuri, nu sunt poet! Văzând însă că anul trecut articolele în care am inserat câteva versuri au fost apreciate, am mers pe această variantă.”

- Christian Hertzug alias mnealui.info, câștigătorul locului I în SuperBlog 2012

“Pentru mine, SuperBlogul încheie o etapă în viață, aceea în care am încercat ceva cu totul inedit, și deschide o ușă spre alte posibilități. Nu am crezut că, intrând în ceea ce am considerat o competiție online ca oricare alta, aveam să sfârșesc prin a învăța atât de multe lucruri noi, explorându-mi propriile limite și deseori depășindu-le. Dar cele mai importante au fost lecțiile învățate de la organizatori, sponsori și participanți, lecții despre seriozitate, muncă susținută, despre creativitate sau despre prietenie. Cred că fiecare câștigător al SuperBlogului este, într-un fel sau altul, modelat de experiențele anterioare din cadrul competiției și de interacțiunile cu ceilalți. Nimeni nu poate câștiga de unul singur, ci numai observându-i cu atenție pe cei alături de care a luat startul. Până la urmă, contează și cu cine călătorești, nu numai destinația finală. Iar eu nu voi uita niciodată această călătorie minunată!”

- Cornelia Crina Popa, autoarea blogului Nimicuri fantezii și câștigătoarea trofeului SuperBlog 2015

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competiții a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă muțtumesc!”

- Cristina Lincu, autoarea blogului Armonie acvatică și câștigătoarea trofeului SuperBlog 2014

“Întotdeauna o Gală SuperBlog este o încununare a eforturilor din timpul competiției, indiferent de locul pe care ai terminat. Am încercat să-i conving pe colegii de la Craiova că nu contează o notă la o probă sau faptul că au ratat la diferență de 1 punct un premiu de etapă sau un loc în clasament. Eu m-am bucurat la fel de mult indiferent de locul din clasament și se pare că i-am molipsit și pe ei. Iar faptul că la prima participare, în 2012, am fost singurul din Craiova, iar la ultima participare (în calitate de concurent) am fost 6 craioveni mă bucură mai mult decât locul 1. De fapt, dacă mă uit la pozele de la ultimele Gale, în 2015 am fost un pic trist, dar mi-a trecut repede.”

- Daniel Botea, câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015, cu blogul „Natural, ca aloe vera”

„Experiența acestui concurs este incredibilă. Ar trebui să înșir cel puțin o treime din adjectivele din DEX pentru a o descrie. Epuizant, incitant, laborios, amețitor – SuperBlog este mai mult decât un simplu concurs, este o freză care te șlefuiește timp de două luni și te redă lumii, la finalul lor, puternic, încrezător, victorios. Indiferent de locul pe care te așază notele la sfârșit, rămâi cu câștigul de a fi învățat ceva despre tine. E o călătorie către centrul tău, de unde te străduiești să extragi tot ce ai mai bun pentru a dărui celorlalți prin scris, iar la final constați, miraculos, că ai primit înzecit. SuperBlog are gust de șampanie pentru mine, iar coronița care a încununat acest loc I mi-a adus șansa de a mă simți grandios și convingerea că de acum pot face absolut orice… Trebuie numai să îmi propun.”

- Daniela Lalici, câștigătoarea locului I în SuperBlog 2013, cu blogul SexulSlab.info

„SuperBlog nu mai este doar o competiție în care noi pregătim probe pentru superbloggeri și oferim premii celor mai talentați. Este o comunitate în care am investit cu toții câte puțin din sufletele noastre, iar fiecare ediție nu face decât să adune oameni care, pe lângă talent, ne oferă din experiența lor de viață, atât personală, cât și profesională. Le mulțumim tuturor participanților, dar mai ales vouă, pentru că reușiți într-un mod incredibil să scoateți la suprafață talente nebănuite ale unor oameni care au atât de mult de oferit. Așteptăm cu nerăbdare ediția de toamnă.”

- Daniela Tudosa, PR & Marketing MarketOnline.ro și MediaDOT.ro

Aveţi nelinişti existenţiale, vă vin idei ciudate şi vă vărsaţi focul în online, pe blog? Clar suferiţi de bloggerism cronic şi aveţi nevoie de un tratament special. Vă recomand SuperBlog, un tratament revoluţionar, capabil să vă şlefuiască talentul, să vă amplifice creativitatea şi să vă conecteze la o stare pură de … altfel. Tratamentul este prescris în două etape, primăvara (o lună sau o lună şi jumătate) şi toamna (două luni). Dozele administrate regulat, cam din două în două zile, imprimă destulă adrenalină şi emoţii, pentru a vă simţi conectaţi direct cu fantezia. Nu renunţaţi la tratament, chiar dacă percepeţi unele rezultate drept o teribilă… frecţie la un picior de lemn. Dimpotrivă! Fiţi mai “căpoşi”, mai inspiraţi, mai creativi! SuperBlog este un tratament ideal cu un singur efect advers: dă dependenţă! Trataţi-vă de bloggerism cu SuperBlog! Eu am făcut-o, iar acum, la finalul lui 2016, tratamentul a avut un succes nebun.

- Eugen Zăvoianu alias Pezevenchi.ro, câștigătorul trofeului SuperBlog 2016

“Și în acest an a fost o adevărată plăcere să facem parte din juriul SuperBlog. Ca și anul trecut, concurenții ne-au făcut misiunea dificilă: texte foarte bine scrise, emoție, condei adevărat. Mulțumim atât organizatorilor, cât și concurenților și sperăm să ne vedem și la următoarea ediție SuperBlog.”

- Evelina Cățoi, Online Manager Editura Nemira

„Am fost onorați să participăm pentru a treia oară la competiția SuperBlog și, pe această cale, mulțumim organizatorilor pentru invitație. Ne-am bucurat să revedem o parte dintre participanți și, de asemenea, am fost încântați să îi cunoaștem pe cei noi. Încurajăm acest eveniment și ne dorim ca numărul participanților să fie din ce în ce mai mare. Vrem să vă fim alături și în edițiile viitoare!”

- Iulia Lăzărescu, Director de program Vacanțe Speciale

“An de an, această competiție a crescut. Este extraordinar că 88 de concurenți [n.n. în ediția din 2012] au reușit să termine acest maraton; au demonstrat că sunt superbloggeri. Totodată, prezența numeroasă la Gala de Premiere a tuturor celor implicați ne arată că în cadrul competiției se creează punți de legătură între companii și blogosferă.”

- Mirela Șurghie, Head of Media real,- Hypermarket România

„Spring SuperBlog 2014 a fost o ediție specială. Am dat o temă grea și am fost impresionată că superbloggerii au colaborat și s-au ajutat reciproc. Au înțeles că sunt într-o competiție cu ei înșiși, iar „ceilalți” nu sunt adversari, ci sunt o comunitate de la care pot învăța și la care pot contribui. Prin SuperBlog am descoperit fani brânză entuziaști, iubitori ai cuvintelor și, mai ales, prieteni buni. Felicitările mele tuturor participanților, finaliștilor și organizatorilor!”.

- Simona Borăscu, Marketing & PR Coordinator Delaco

„Dacă se mai întreabă cineva de ce merită SuperBlog, apoi aici e răspunsul: pentru că te poate face să simți că te dai cu cel mai lung roller-coaster. Te urci în el și țipi de bucurie la prima curbă, apoi urli de groază când te trezești cu picioarele-n sus, zâmbești când revii pe porțiuni mai line, ca să plângi neputincios când treci prin tuneluri întunecate. La final, ieși la lumină cu senzația aia de moleșeală în picioare, dar viață în suflet. Și fugi la coadă, să te mai dai o dată!”.

- Sorana Bordaș alias Irealia.eu, câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2013

„Spring SuperBlog a fost pentru noi o adevărată provocare deoarece ne-am străduit ca temele propuse să fie cât mai atractive pentru participanți, iar procesul de jurizare să fie obiectiv. Dar partea cea mai frumoasă este că provocarea aceasta a venit la pachet și cu mulți oameni dedicați, care au reușit să ne impresioneze cu articolele lor. Un alt plus al experienței noastre este că ne-am împrietenit cu participanții prin intermediul grupului de pe Facebook si sperăm să păstrăm legătura și de acum încolo. Îi felicităm pe toți bloggerii pentru efortul depus, pasiune și implicare, dar si pe organizatori pentru profesionalismul de care au dat dovadă pe parcursul competiției.”

- Teodora Toderaș, Specialist PR & Comunicare Jolidon

„Cea de-a zecea ediție aniversară SuperBlog a venit, în luna martie, cu o colaborare de nota 10 pentru noi. Felicităm în mod deosebit superbloggerii pentru creativitatea de care au dat dovadă și le mulțumim pentru articolele înscrise în concurs la proba AVBS Credit. Ați fost la înălțimea așteptărilor noastre. Ne bucurăm că v-am revăzut la Gala Spring SuperBlog 2015 și sperăm să ne mai întâlnim și cu alte ocazii. AVBS Credit urează mult succes pe viitor tuturor bloggerilor.”

- Valentin Anghel, fondator si director general AVBS Credit