Câștigătorii edițiilor anterioare SuperBlog

La momentul câștigării locului I în ediția-pilot din 2008, Darius Jula, editor fondator al blogului colectiv www.ArenaIT.net, declara despre SuperBlog:

"Eveniment deosebit în online-ul românesc. Un asemenea concurs a reprezentat o premieră pentru Internetul din România, implicând un număr reprezentativ de sponsori şi companii cu o mare importanţă pe piaţa IT din lume şi din ţară. În calitate de blog participant, Arena IT s-a încadrat perfect în tema de la care s-a plecat: IT-ul. De aceea ne-am gândit ca am avea o şansă reală atunci când am decis să ne înscriem. Articolele pe care le-am elaborat au necesitat timp pentru scriere şi, mai ales, pentru documentare, aşa că putem spune că SuperBlog 2008 nu a fost un concurs uşor, dar nici unul imposibil. Concursul putea fi câştigat şi de un blog care nu este axat pe IT, însă nu putea fi câştigat de cineva care nu este pasionat de scris, în general. Aşadar, transmitem felicitări echipei organizatoare şi transmitem că online-ul romanesc mai are nevoie de aşa ceva şi pe viitor. Sperăm, deci, că SuperBlog 2008 a fost doar scânteia ce aprinde flacăra".

Blog de știri IT din domeniile hardware, software, securitate, lansari de jocuri sau evenimente IT, recenzii de produse electronice sau software.

- ARENAIT.NET

"Sunt implicat activ in fenomenul de business si investitii de aproape 10 ani de zile, sunt in Bucuresti in cadrul unui colectiv deosebit de profesionisti financiari din Centrala unei banci de langa Herastrau. Pentru a imi consolida excelenta profesionala si integritatea etica in domeniul deciziilor de investie sunt la nivelul 3 din cadrul programului international de Chartered Financial Analyst (CFA). Anterior, am supervizat portfolii de cateva milioane de euro pentru antreprenori din Top 300 Capital. Si am scris cateva culegeri de teorie si practica economica, alaturi de una dintre putinele carti de dezvoltare personala scrise de un roman si publicate chiar in Romania. Am facut voluntariat, am facut in mod practic marketing, advertising, traininguri pe creativitate, people skills, time management, comunicare. Dintotdeaua muncesc mult si cu pasiune, citesc des si iubesc sa traiesc bine."

- BOGDAN MIHALAȘCU - www.moneywatch.ro

„Am decis să diferențiez conținutul de tehnologie de cel personal pe care îl aveam pe blogul părinte – manuelcheta.ro – așa că am ales să fac un website/publicație online orientat(ă) strict pe tehnocultură (tehnologie, invenții, tehnologia în cultura noastră, știință). Îmi doresc să cresc proiectul TehnoCultura într-o publicație online cu mai mulți autori, toți pasionați de tehnologie și știință. Împreună putem trezi interesul față de educație și față de importanța tehnologiei în cultura noastră.”

- MANUEL CHEȚA

„Mă feresc să spun despre mine că sunt un anume fel de om. Este mai relevant ceea ce spun ceilalți despre mine decât ceea ce spun despre mine însumi. Pe de-o parte sunt definit de lucrurile pe care le gândesc, de lucrurile pe care le trăiesc, le simt şi le exprim. Sunt definit de lucrurile care îmi plac, de pasiunile mele și de felul cum ego-ul meu interior se reflectă în ochii celorlalți. Sunt definit de acțiunile mele, de deciziile (de multe ori imposibile) pe care le iau sau de lucrurile pe care uneori evit să le spun (justificarea). Mai sunt definit şi de revelațiile pe care le am. Unii le vor găsi banale, alții geniale. Pe-aici sunt şi eu, între două lumi.”

- ROBIN MOLNAR

„Încă dinainte de a începe SuperBlog, mi-am zis că, dacă vreau să câștig, trebuie să vin cu “altceva”. Nu scriu versuri, nu sunt poet! Văzând însă că anul trecut articolele în care am inserat câteva versuri au fost apreciate, am mers pe aceasta variantă."

- CHRISTIAN HERTZUG

„Daca se mai intreaba cineva de ce merita SuperBlog, apoi aici e raspunsul: pentru ca te poate face sa simti ca te dai cu cel mai lung roller-coaster. Te urci in el si tipi de bucurie la prima curba, apoi urli de groaza cand te trezesti cu picioarele-n sus, zambesti cand revii pe portiuni mai line, ca sa plangi neputincios cand treci prin tuneluri intunecate. Dar iesi la lumina cu senzatia aia de moleseala in picioare, dar viata in suflet. Si fugi la coada, sa te mai dai o data!” 

- SORANA BORDAȘ

„Încăpățânarea care mă caracterizează, clasică pentru zodia Taurului, sub semnul căruia m-am născut, nu îmi este depășită decât de ambiție și putere de muncă. Atunci când mă implic într-un proiect o fac pentru a-l înscrie între câștigători, iar dacă îmi pun ceva în minte, ar fi nevoie de minimum un tsunami pentru a mă abate de la drumul pe care mi-am propus să merg. Filolog de formație, trainer din/cu pasiune, actualmente reprofilată într-un domeniu tehnic, simt că, dacă nu învăț mereu ceva nou, risc să involuez la loc în maimuță. Trăiesc cu sentimentul că totul se întâmplă cu un motiv: bloggingul mi s-a întâmplat pentru că undeva, în univers, exista un loc gol, care mi se potrivea. SuperBlog m-a găsit pentru că aveam nevoie de el.”

- DANA LALICI

"Fană înfocată a competiției SuperBlog începând cu anul 2013. Am participat la două ediții, câștigând-o pe cea de-a doua în primăvara lui 2014. De atunci am devenit Blogger Partener și o susținătoare devotată atât a concursului, cât și a colegilor de breaslă. Spun cu mândrie ori de câte ori am ocazia faptul că aparțin familiei SuperBlog. Datorită acestei competiții am legat prietenii frumoase cu unii dintre cei mai faini oameni din țară. SuperBlog unește sufletele în interiorul cărora este regăsită aceeași pasiune, cea a scrisului. Noi suntem SuperBloggeri. Care este Super Puterea ta?"

- BIANCA ALEXANDRA BIZÎIAC

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competitii a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă mulțumesc!”

- CRISTINA LINCU

“Oltean european get-beget, verde ca prazul şi natural ca Aloe Vera, participant entuziast în timpul competiţiilor şi partener în afara competiţiei, până în anul de graţie 2015, când am câştigat Spring SuperBlog. Eu n-am vrut, dar m-au obligat colegii. Acum, dacă-i musai să fiu partener, cu plăcere!”

- DANIEL BOTEA

„Am participat la SuperBlog timp de trei ani şi am învãţat lucruri noi, explorându-mi propriile limite şi deseori depãşindu-le. Nici nu ştiam cât de multe lecţii, emoţii, bloguri minunate aveam sã descopãr cu fiecare ediţie. Am continuat sã particip tocmai pentru cã doream sã-mi încerc puterile alãturi de atâţia participanţi talentaţi, dar şi din cauza provocãrii de a scrie pe teme atât de diverse. Experienţa SuperBlog a schimbat semnificativ modul în care concep şi scriu articolele. Imi face placere sã devin partener SuperBlog şi voi fi încântatã sã urmãresc din culise frãmântãrile competiţiei. De fapt, nimic nu m-ar putea ţine departe de planeta SuperBlog.”

- CORNELIA CRINA POPA

„Vrei să câștigi SuperBlogul, altfel nu ai mai citi această declarație. Foarte bine! Gândește ca un învingător, stabilește-ți clar obiectivele și nu te abate de la drumul tău. Cel mai acerb competitor al tău ești tu. Cu tine concurezi. Așa că renunță la gândurile negative și scoate-ți din minte acel „nu cred că pot să câștig competiția”. Pune-ți mintea la contribuție, ai încredere în tine și în capacitatea ta de a scrie frumos, fii atent la tot ce mișcă în jurul tău, participă la timp la fiecare probă, încearcă să fii un blogger creativ și original, bucură-te de comunitatea noastră, fă-ți prieteni noi în serile petrecute pe grupul de Facebook SuperBlog și câștigă. Nu câștigi doar premii și un trofeu, câștigi o întreagă familie. În plus, vei câștiga un respect de sine sănătos și fantastic de benefic pentru dezvoltarea ta pe toate planurile. Șase ediții mi-au trebuit ca să câștig. Din cauza mea n-am câștigat de la prima participare. Dacă vrei, poți! Dar trebuie să vrei cu toată inima să câștigi, să te străduiești serios și să te implici! Ești cel mai bun blogger, eu am încredere în tine! Tu crezi în tine? Uh, ce emoții am! Mult succes, vă sunt alături din toate punctele de vedere!”

- ALINA GHEORGHE

„Aveţi nelinişti existenţiale, vă vin idei ciudate şi vă vărsaţi focul în online, pe blog? Clar suferiţi de bloggerism cronic şi aveţi nevoie de un tratament special. Vă recomand SuperBlog, un tratament revoluţionar, capabil să vă şlefuiască talentul, să vă amplifice creativitatea şi să vă conecteze la o stare pură de ... altfel. Tratamentul este prescris în două etape, primăvara (o lună sau o lună şi jumătate) şi toamna (două luni). Dozele administrate regulat, cam din două în două zile, imprimă destulă adrenalină şi emoţii, pentru a vă simţi conectaţi direct cu fantezia. Nu renunţaţi la tratament, chiar dacă percepeţi unele rezultate drept o teribilă... frecţie la un picior de lemn. Dimpotrivă! Fiţi mai “căpoşi”, mai inspiraţi, mai creativi! SuperBlog este un tratament ideal cu un singur efect advers: dă dependenţă! Trataţi-vă de bloggerism cu SuperBlog! Eu am făcut-o, iar la finalul lui 2016, tratamentul a avut un succes nebun.”

- EUGEN ZĂVOIANU

“SuperBlog a fost pentru mine ca o avalansa de emotii in valtoarea careia cea mai grea lupta am dus-o cu mine. M-am inarmat cu rabdare si determinare, m-am transpus in diverse situatii, am impletit din ganduri idei, le-am slefuit si le-am asezat apoi in vitrina blogului, asteptand cumintica rasplata care, se pare, nu s-a lasat prea mult asteptata. Castigarea competitiei mi-a adus o bucurie trista! Da! Acest oximoron exprima cel mai bine starile care ma incearca. Bucuria iesirii victorioase din avalansa emotiilor si tristetea gandului ca-i voi duce dorul! Multumesc organizatorilor nu pentru sansa de a avea, ci mai ales pentru cea de a deveni… mai perseverenta, mai creativa, mai sigura pe mine”

- RALUCA ILIE

“SuperBlog este o familie minunată. SuperBlog nu este o simplă competiție, e ceva ce te face să visezi, să înveți, să descoperi de fiecare dată ceva nou. Te ajută să te cunoști, să îți exersezi răbdarea, te învață să pui ordine în idei și cuvinte, determinându-te să creezi ceva care să te facă mândru de pasiunea ta. Oamenii pe care îi cunoști acolo sunt oameni-povești, oameni pe care ajungi să îi admiri, să îi citești și nu poți decât să te bucuri că au apărut in viața ta. Trofeul? Nu l-am așteptat niciodată, nici când a fost anunțat clasamentul final. A fost un vis pe care nu știam că îl am, dar care mi-a umplut sufletul de fericire. Pentru mine, să obțin acest trofeu a fost dovada faptului că, atunci când treci prin perioade grele, dacă nu încetezi să vezi partea luminoasă a străzii, lucruri minunate se pot întâmpla. Sper ca organizatorii să fie sănătoși, voioși, dar mai ales răbdători, ca să avem cât mai multe ediții în care toți cei care își doresc și nu renunță să devină câștigători.”

- CĂTĂLINA BIANCA CUCU

“Sunt foarte fericită că aceste două luni și jumătate (de când a început competiția) au fost încununate de succes și mi-am îndeplinit unul dintre cele mai înalte obiective de-ale mele în blogging: câștigarea trofeului SuperBlog. A fost o perioadă solicitantă, dar și frumoasă, în egală măsură. Dincolo de premii (deloc de neglijat, bineînțeles), SuperBlog este despre depășirea limitelor, cunoaștere (prin documentare), dar și autocunoaștere. Cel mai mare câștig a fost confirmarea faptului că scriitura mea este apreciată (am obținut peste 91 de puncte la toate probele și un total de 8 premii). În spatele acestor rezultate se află multe ore de muncă – documentare, editare, scriere și realizare de fotografii, dar la final satisfacția a fost pe măsura efortului depus. Mulțumesc Mamei că mi-a fost alături în tot ceea ce am întreprins până la această vârstă și îi dedic ei această imensă realizare! Viitorilor concurenți și sponsori le transmit doar atât: implicați-vă 100%, iar rezultatele nu vor întârzia să apară! La mulți ani, SuperBlog! Ne vom reîntâlni pe viitor, cu siguranță! Povestea noastră nu se încheie aici…”

- GEORGIANA MIHĂILĂ alias O pisică neagră

“Participarea mea la SuperBlog a fost neașteptată și neînțeleasă pentru cei mai mulți dintre prietenii mei. De ce mi-aș investi timpul liber, și așa destul de limitat, într-o competiție de creativitate, din moment ce backgroundul meu profesional e cu totul altul? Exact dificultatea provocării pe care mi-am asumat-o a fost principala mea motivație. Simțeam că, în munca de zi cu zi, îmi foloseam doar o parte din creier - acea parte responsabilă de structură și de gândire matematică, în timp ce creativitatea și imaginația rămâneau un potențial complet neexplorat. Așa că atunci când am aflat de SuperBlog, m-am aruncat cu capul înainte, special pentru a-mi depăși niște limite și pentru a mă dezvolta și în altă direcție. 
N-a fost ușor să câștig trofeul, dar a fost un drum plin de satisfacții. Un drum inițiatic, asemenea celor din basme, de-a lungul căruia am câștigat premii, am cunoscut oameni și m-am redescoperit pe mine, într-o altă ipostază. Câștigarea trofeului este un motiv de mândrie, dar și o responsabilitate. Am primit o confirmare a faptului că stilul meu de a scrie și de a prezenta o informație este apreciat, așa că nu pot decât să merg mai departe. Vreau să scriu în continuare despre subiecte care contează pentru mine și care pot face o diferență. Îmi place să cred că, dacă vreun text de-al meu atinge măcăr un cititor și îl influențează să schimbe ceva în mai bine, efortul meu a avut un sens. 
 Viitorilor participanți la SuperBlog vreau să le transmit că e important să se implice 100% și să creadă în șansa lor de a câștiga. Nu contează din ce domeniu vii, nu contează ce experiență ai în spate. Fiecare concurent pleacă cu șanse egale și fiecare are șansa de a se autodepăși pe parcurs. Mult succes!”

- MĂDĂLINA SULTAN - casutaoliviei.ro

"SuperBlog este o competiție care ajută foarte mult la dezvoltarea profesională şi personală. Am învățat să scriu mai bine, să îmi setez prioritățile, să fiu mai organizată, să ştiu ce îmi doresc şi să fiu perseverentă. Toate acestea au dus la țelul împlinit de a termina competiția pe primul loc, iar Trofeul SuperBlog îmi va aminti mereu că pot obține tot ceea ce îmi doresc.
Legenda spune că SuperBlog este o familie, ceea ce pot confirma, mândră fiind că fac parte din comunitatea oamenilor frumoşi, pasionați de scris şi talentați. A câştiga Trofeul nu este o misiune uşoară, fapt care face competiția şi mai interesantă. Este un adevărat maraton, dar şi un bun antrenament pentru succes, deoarece înveți să fii un învingător şi să îți doreşti din ce în ce mai mult. 

Din punct de vedere mental, determinarea şi ambiția sunt două virtuți importante pentru cei care îşi doresc primul loc, dar şi capacitatea de a depăşi momentele dificile este un criteriu de bază. Din punct de vedere practic, fundamentale sunt atenția la detalii, documentarea şi capacitatea de a împleti stilul personal de a scrie cu stilul dorit de către sponsori. Asta neînsemnând că ar trebui să renunți total la tine, ci să modelezi totul pentru a-i împăca pe toți. Am observat că încăpățânarea şi revolta nu aduc reuşite în niciun domeniu al vieții, deci nici în SuperBlog. 
Voi destăinui acum un mare secret: iubeşte Trofeul, iar el te va iubi şi va veni la tine! Eu l-am iubit atât de mult încât l-am desenat şi l-am ținut pe noptiera mea tot timpul, iar acum este fizic lângă mine. L-am chemat, l-am iubit şi a venit. Pentru a nu-mi uita nicio clipă țelul, am ales două citate motivaționale pe care le-am avut la vedere tot timpul şi pe care le-am citit zilnic (de aplicat în absolut orice îți doreşti):
„If you can see it in your mind, you can hold it in your hands” – Steve Harvey
„If you’re going to do it, go all the way! DO IT!” – Neal Donald Walsch
Ei bine, acestea fiind scrise, fie că faci parte din comunitatea SuperBlog, fie că eşti doar un cititor în vizită, îți doresc mult succes!"

- DANA CODORI - casutaunuimelc.ro

“Participarea mea în competiția SuperBlog a venit din dragostea pentru scris. De altfel, eu și lucrez la o carte în această perioadă. De aceea, am avut rezultate încă de la prima ediție la care am participat. Foarte puțini superbloggeri au luat trofeul din prima încercare. Un parcurs și o evoluție există indiferent că o simți sau nu de la o ediție la alta. Se spune că, dacă vrei să fii scriitor, trebuie să scrii zilnic, așa că am luat competiția SuperBlog ca pe un experiment, dar s-a dovedit o experiență care m-a definit ca om. Parcursul meu a fost foarte interesant: la prima ediție m-am aflat pe locul al III-lea, la următoarea am luat locul al II-lea, iar acum am câștigat. Nu aș schimba nimic la acest parcurs. Dacă aș putea alege, nu aș vrea să fi câștigat din prima pentru că nu aș fi ajuns să mă dezvolt atât de mult. 
Orice faceți, faceți cu credință, cu motivație! Acceptați cine sunteți si dați tot ce aveți mai bun. Eu accept că sunt o timidă incurabilă, dar, în același timp, sunt un om care are ceva de spus, în scris sau verbal, iar pentru ideile mele, lupt să fie expuse clar și inedit. Cam așa este și cu fiecare probă SuperBlog: pleci de la tema dată și o faci să fie a ta. Succes tuturor participanților!”

- CĂTĂLINA POPA - catalinapopa.com