Avem privilegiul să fim susținuți de următorii bloggeri parteneri - foști participanți și câștigători ai edițiilor anterioare, specialiști în comunicare, scriitori talentați și entuziaști:

Alexandra Ciucanu - StorySpelling.ro

Am fost prietenă cu poveștile și cuvintele dintotdeauna și pe măsură ce am înaintat în vârstă am trecut de la a asculta poveștile citite de bunica din cărți la a îmi scrie propriile povești despre viața de zi cu zi și lecțiile ei pe StorySpelling.ro. M-am întors și la ascultat și mă bucur să presar magie peste poveștile celor din jur, fie ele de viață sau de business și să scriu, zilnic, pentru sufletul meu și pentru cei care au încredere să îmi încredințeze poveștile lor. Pentru că storytellingul este o unealtă foarte potrivită și pentru zona de business, m-aș bucura să discutăm despre cum și de ce ne ajută să conturăm o poveste cu fir roșu când vine vorba de propria afacere.

Bogdan Dărădan - PresaInBlugi.com

"Am 38 de ani, sunt pasionat de cooking, filme, tenis de masă, ciclism. Sunt blogger, freelancer și, din septembrie 2017, antreprenor, Managing Partner al agentiei H2RO - Genuine Communication Agency, o agentie axată pe content optimizat SEO și campanii integrate. Particip la SuperBlog din 2013. Din 2009 până în 2013, blogul presainblugi.com a avut câteva parteneriate, proiecte, evenimente, dar niciodată nu s-a monetizat sau, altfel spus, până în 2013, nu înţelegeam conceptul de advertorial. Am început în 2013, pe principiul „Ηai să văd cum e”, şi am scris cu pasiune. Apoi, după această experienţă mind blowing, am început să înţeleg conceptul de social media, branding, CPM, CPC, CTR, follow, reach, tag-uri, key words, Google analytics şi tot aşa. SuperBlog a fost rampa mea de lansare. Dacă NU era SuperBlog, eu NU eram azi ceea ce sunt. Pe 23 martie 2022 blogul presainblugi.com împlinește 13 ani."

CALATORIAPERFECTA.RO - Timpul tău liber este ocupația noastră!

"Toți visăm să călătorim în locuri neajunse sau să ne reîntoarcem în locuri unde deja am călcat… Visele pot deveni uneori realitate și pentru asta ne-am hotărât să vă venim în ajutor. Călătorim de mult și știm că, dincolo de alegerea locului, dincolo de bani, dincolo de drum sau hotel, stau sentimentele pe care le duci acolo, le trăiești în locul vizitat și le aduci cu tine din vacanță. Vrem să vă arătăm locurile minunate unde am ajuns exact așa cum sunt în realitate: uneori cu bune, alteori cu rele. Vrem să comunicăm cu voi și să vă ajutăm cu informații sau oferte pentru a vă putea împlini visul. Știm cât de bulversant este să vezi pe forumuri note între 3 și 10 pentru vreun hotel sau cum fiecare își dă cu părerea despre drumul cel mai scurt… Pe site-ul nostru nu veți găsi „adevărul adevărat”, ci oameni pe care-i puteți întreba când nu știți sau când sunteți încurcați. Nu știm tot, nu am fost peste tot, nu pretindem că la noi o să gasiți orice, dar ceea ce am trăit noi o să împărtășim cu voi. Vă așteptăm cu drag să găsim împreună Călătoria Perfectă."

CĂTĂLINA POPA - CÂȘTIGĂTOAREA TROFEULUI SPRING SUPERBLOG 2020

"Orice faceți, faceți cu credință, cu motivație! Acceptați cine sunteți si dați tot ce aveți mai bun. Eu accept că sunt o timidă incurabilă, dar, în același timp, sunt un om care are ceva de spus, în scris sau verbal, iar pentru ideile mele, lupt să fie expuse clar și inedit. Cam așa este și cu fiecare probă SuperBlog: pleci de la tema dată și o faci să fie a ta. Succes tuturor participanților!"

CORNELIA CRINA POPA - Câștigătoarea trofeului SuperBlog 2015

„Am participat la SuperBlog timp de trei ani şi am învãţat lucruri noi, explorându-mi propriile limite şi deseori depãşindu-le. Nici nu ştiam cât de multe lecţii, emoţii, bloguri minunate aveam sã descopãr cu fiecare ediţie. Am continuat sã particip tocmai pentru cã doream sã-mi încerc puterile alãturi de atâţia participanţi talentaţi, dar şi din cauza provocãrii de a scrie pe teme atât de diverse. Experienţa SuperBlog a schimbat semnificativ modul în care concep şi scriu articolele. Imi face placere sã devin partener SuperBlog şi voi fi încântatã sã urmãresc din culise frãmântãrile competiţiei. De fapt, nimic nu m-ar putea ţine departe de planeta SuperBlog.”

CRISTINA LINCU - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2014

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competitii a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă mulțumesc!”

Dana Afrăsinei - Câștigătoarea trofeului SuperBlog 2017

"Pentru mine, competiția SuperBlog a fost o școală care mi-a disciplinat felul de a scrie, m-a învățat să scriu după cerințe și cu deadline-uri, să mă adaptez în funcție de tema dată și să creez, în același timp, texte care transmit și inspiră. SuperBlog m-a învățat să nu renunț; abia după ce am trecut de punctul în care credeam că nu mai pot, am realizat că încă mai pot și așa am reușit să-mi depășesc propriile limite și să mai fac un pas în evoluția mea. Fiți curioși, întrebați, încercați lucruri noi și testați-vă limitele! Comunitatea SuperBlog vă va susține să faceți asta. Și, cel mai important, nu uitați că, în SuperBlog, deși este un singur loc 1, câștigători ieșim cu toții, în final."

DANIEL BOTEA - Câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015

“Oltean european get-beget, verde ca prazul şi natural ca Aloe Vera, participant entuziast în timpul competiţiilor şi partener în afara competiţiei, până în anul de graţie 2015, când am câştigat Spring SuperBlog. Eu n-am vrut, dar m-au obligat colegii. Acum, dacă-i musai să fiu partener, cu plăcere!”

DIANA ELENA GOLE - CÂȘTIGĂTOAREA COMPETIȚIEI SUPERBLOG 2021

“Știm cu toții că, pentru a câștiga SuperBlog, ai nevoie de perseverență și concentrare. Dar ai nevoie și de pasiune și creativitate. În fiecare articol am încercat să vin cu ceva diferit fie la nivel de text, fie la nivel vizual, fără a neglija nici acea notă personală care face oamenii să rezoneze cu ceea ce e scris. În zilele noastre, deși citim peste tot că durata medie de atenție a scăzut, oamenii sunt încă atrași de povești. Cred că faptul că am înțeles importanța storytelling-ului și, mai ales, modul în care el poate fi utilizat în orice gen de articol, a făcut diferența în această ediție a competiției. Desigur, nu am învățat asta dintr-odată, ci cu timpul, scriind și analizând rezultatele obținute. Din acest punct de vedere consider că SuperBlog a fost și un soi de școală pentru mine. Ediție după ediție am devenit un blogger tot mai bun, mai sigur pe conținutul pe care îl livrează și, iată, acum metamorfoza e completă! Totodată, pot spune că am învățat mai multe despre mine și cum să îmi depășesc limitele. Așa că recomand oricărui blogger, indiferent de cât de mic sau mare e publicul sau, să participe măcar o dată de la început și până la final la SuperBlog, experiența îi va transforma!”

Georgiana Mihăilă - O pisică neagră

“Sunt foarte fericită că aceste două luni și jumătate (de când a început competiția) au fost încununate de succes și mi-am îndeplinit unul dintre cele mai înalte obiective de-ale mele în blogging: câștigarea trofeului SuperBlog. A fost o perioadă solicitantă, dar și frumoasă, în egală măsură. Dincolo de premii (deloc de neglijat, bineînțeles), SuperBlog este despre depășirea limitelor, cunoaștere (prin documentare), dar și autocunoaștere. Cel mai mare câștig a fost confirmarea faptului că scriitura mea este apreciată (am obținut peste 91 de puncte la toate probele și un total de 8 premii). În spatele acestor rezultate se află multe ore de muncă – documentare, editare, scriere și realizare de fotografii, dar la final satisfacția a fost pe măsura efortului depus. Mulțumesc Mamei că mi-a fost alături în tot ceea ce am întreprins până la această vârstă și îi dedic ei această imensă realizare! Viitorilor concurenți și sponsori le transmit doar atât: implicați-vă 100%, iar rezultatele nu vor întârzia să apară! La mulți ani, SuperBlog! Ne vom reîntâlni pe viitor, cu siguranță! Povestea noastră nu se încheie aici…”

MANUEL CHEȚA - Locul I în SuperBlog 2010

„Am decis să diferențiez conținutul de tehnologie de cel personal pe care îl aveam pe blogul părinte – manuelcheta.ro – așa că am ales să fac un website/publicație online orientat(ă) strict pe tehnocultură (tehnologie, invenții, tehnologia în cultura noastră, știință). Îmi doresc să cresc proiectul TehnoCultura într-o publicație online cu mai mulți autori, toți pasionați de tehnologie și știință. Împreună putem trezi interesul față de educație și față de importanța tehnologiei în cultura noastră.”

MIRELA CREȚAN - Gălăgie'n cap

Acum 3 ani, dintr-o nevoie de a mă exprima cu tot zbuciumul interior, am început să scriu cu multa autoironie pe galagieincap.com. Când ești în fața foii de hârtie singur tu, cu gîndurile tale, toată lumea stă în loc. Atunci ești cu adevărat liber. Scrisul mă eliberează. Sunt blogger născut din dorința de a găsi o variantă de terapie prin scris. Am participat la 2 ediții ale competiției SuperBlog în 2021 și m-am trezit foarte surprinsă pe locul 3 la prima participare. Din peste 85 de bloggeri cu experiență participanți, eu am ocupat locul ăsta fruntaș care mi-a adus un boost de energie și organizare în scris. Mă fascinează mânuirea cuvintelor și crearea vizualurilor care să le completeze. Scriu cu pasiune, din pasiune.

MIRELA LEONI - autoarea ExTraViTa.ro

”Am lăsat o carieră de top într-o companie multinațioanlă pentru a-mi urma pasiunile și visurile. Și îmi doresc să îi încurajez și pe alții să caute să se descopere și să trăiască cât mai intens fiecare moment. ExTraViTa este un blog despre visuri, experiențe și călătorii, care își propune zi de zi să le aducă cititorilor o poveste frumoasă, sfaturi utile despre călătorii, să încurajeze oamenii să călătorească, în companie sau singuri, și mai ales să aibă curajul de a-și duce visurile la împlinire. Să nu se lase încorsetați de opreliști inutile și să încerce să se concentreze pe partea frumoasă a vieții sau a fiecărei experiențe în sine. Parteneriatul cu SuperΒlog a venit în urma unei mari admirații față de acest proiect, care, de-a lungul timpului, a ajutat la legarea de prietenii puternice între participanți, care au început în mediul online și l-au depășit, la proiecte frumoase, la recunoaștere pentru alții. Este mai mult decât un proiect de succes online, este un proiect uman, pozitiv, din care este o onoare și bucurie să faci parte.”

MONA ȘIMON - O carte nescrisă

Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; Mona este ca formație medic, de profesie mamă. O Nefirească încadrată perfect în Firesc. Pasionată de genetică, microbiologie și parazitologie, dar și de literatură, Mona citește zilnic și scrie cu pasiune. "Iubesc să iubesc, să râd cu lacrimi și să mă pierd în lumea cărților. O carte nescrisă, blogul meu personal, este o lume a poveștilor și a emoțiilor. Așa îmi place mie să o văd, să o simt. Este proiectul meu de suflet și mă definește." A avut debutul literar în antologia “Nuanțe de piper și ciocolată” apărută, în 2020, la Editura SIONO. O nouă povestire, "Călătoria", a apărut în antologia "Șotron pe zăpadă. Let it snow.” la Editura SIONO, 2021. Lucrează cu drag în continuare la romanul ei, „Locul unde mai trăia ziua”. Participările la competiție i-au adus mai multe clasări pe podium și una pe locul 5. Totuși, nu vrea să câștige trofeul deocamdată fiindcă nu vrea să se „pensioneze”. Secretul reușitei ei: „Important este să te adaptezi”.

Oana Pană - CÂȘTIGĂTOAREA COMPETIȚIEI SUPERBLOG 2020

"După un blog pe resurse umane am simțit nevoia să îmi creez un loc de suflet și așa a apărut Inimadincuvinte.com. Unul dintre articolele reprezentative de aici este “Iubirea ca un puzzle”. SuperBlog cu siguranță este și el un puzzle în care fiecare piesă joacă un rol la fel de important. Organizatorii sunt cei care oferă formatul, regulile de joc și păstrează un climat sănătos, bazat pe fair play în decursul competiției. Sponsorii setează triggerul prin premiile oferite, deschid ușa către adrenalină, suspans, îmbunatățire continuă din partea concurenților. Bloggerii sunt piesa de rezistență din puzzle, căci ei oferă din timpul lor, aduc pasiunea pentru a scrie, creativitatea și documentarea ca să realizeze cele mai bune articole. Trofeul este piesa patru din puzzle, este cea care închide bucla creativității și reconfirmă miza competiției. Eu personal m-am regăsit în acest puzzle și am creat unul nou la finalul competiției, pe care îl voi lua cu mine în călătoria numită viață. Acest nou puzzle este compus din experiențe precum: autocunoaștere, autodepășire, prietenii frumoase și de durată, perseverență pentru îndeplinirea oricărui vis. Recomand cu drag oricui puzzle-ul SuperBlog, chiar dacă este novice sau deja consacrat în lumea bloggingului și a conținutului creativ. Fiți deschiși la schimbare și viața vă va zâmbi din plin!"

Raluca Gabriela Cincu - Românii știu românește

"Offline, adică pă persoană fizică, sunt Raluca, născută în Bucureşti (din tată vâlcean şi mamă bucureşteancă), am 1,63 metri înălţime, 42 de kilograme, sunt salariată, nu caut nimic, doar mă laud. Lucrez în domeniul publicitar. Am studiat gramatica limbii române la Universitatea București (Facultatea de Litere) timp de cinci ani, am studiat-o doisprezece ani înainte de asta și încă o mai studiez. Sunt pasionată de grafică, modă, actorie, lingvistică, folclor românesc, gastronomie, lectură, excursii prin țară. Mi-am creat blogul la sfârşitul anului 2012. N-a fost greu: haş te te pe două puncte bară bară dublu ve dublu ve dublu ve wordpress punct com, am tastat domeniul şi a început teroarea (nu pentru mine, pentru alţii). Denumirea nu a fost aleasă întâmplător: românii ştiu, dar n-au chef să. Fiind autodidactă, am mai citit şi despre optimizare online, motoare de căutare, cuvinte-cheie şi alte etcaetere. Simţul umorului este al şaselea simţ al meu. Cei care mă cunosc îmi spun că e primul, nu al şaselea. De ce să-i contrazic? Am zis aşa: dacă unii n-au chef să înveţe ceva în mod serios, măcar să înveţe ceva la mişto.”

RAMONA CĂTĂLINA ANASTASIU - CĂSUȚA ANASTASIILOR

Copywriter, content writer, mamă și om, înainte de antreprenor. Cred în poveștile spuse cu patos, în puterea cuvintelor și în sinceritatea acestora. Am participat la SuperBlog pentru a-mi demonstra că pot scrie creativ, fără a face un țel din câștigarea trofeului. Am scris cu pasiune pentru fiecare probă și am muncit ca articolele mele să aibă de fiecare dată ceva în plus. O idee, o fotografie, o frază, o trăire. Să fie memorabile. Da, SuperBlog înseamnă muncă, însă deopotrivă înseamnă inspirație, talent, documentare, instinct și respect reciproc. Mi-am făcut un țel din a le putea bifa pe toate la final de competiție, așa că am plecat la drum respectând sponsorii și organizatorii, căutând în mine inspirația și în jurul meu elementele de documentare. Cât despre instinct, ei bine, el m-a ajutat enorm încă de dinainte de începerea competiției, așadar cred cu tărie că este nevoie să îl asculți dacă vrei să participi la SuperBlog.