Avem privilegiul să fim susținuți de următorii bloggeri parteneri - foști participanți și câștigători ai edițiilor anterioare, specialiști în comunicare, scriitori talentați și entuziaști:

Alexandra Ciucanu - StorySpelling.ro

Am fost prietenă cu poveștile și cuvintele dintotdeauna și pe măsură ce am înaintat în vârstă am trecut de la a asculta poveștile citite de bunica din cărți la a îmi scrie propriile povești despre viața de zi cu zi și lecțiile ei pe StorySpelling.ro. M-am întors și la ascultat și mă bucur să presar magie peste poveștile celor din jur, fie ele de viață sau de business și să scriu, zilnic, pentru sufletul meu și pentru cei care au încredere să îmi încredințeze poveștile lor. Pentru că storytellingul este o unealtă foarte potrivită și pentru zona de business, m-aș bucura să discutăm despre cum și de ce ne ajută să conturăm o poveste cu fir roșu când vine vorba de propria afacere.

Almona Țilea - Almona călătorește

Sunt Almona, jurist, călător solitar și blogger. Călătoriile au început cu o destinație, s-au transformat într-o stare de spirit și au devenit un mod de viață. Dincolo de obiective și atracții turistice, sunt povești care așteaptă să fie descoperite și spuse mai departe.

Bogdan Dărădan - PresaInBlugi.com

"Am 38 de ani, sunt pasionat de cooking, filme, tenis de masă, ciclism. Sunt blogger, freelancer și, din septembrie 2017, antreprenor, Managing Partner al agentiei H2RO - Genuine Communication Agency, o agentie axată pe content optimizat SEO și campanii integrate. Particip la SuperBlog din 2013. Din 2009 până în 2013, blogul presainblugi.com a avut câteva parteneriate, proiecte, evenimente, dar niciodată nu s-a monetizat sau, altfel spus, până în 2013, nu înţelegeam conceptul de advertorial. Am început în 2013, pe principiul „Ηai să văd cum e”, şi am scris cu pasiune. Apoi, după această experienţă mind blowing, am început să înţeleg conceptul de social media, branding, CPM, CPC, CTR, follow, reach, tag-uri, key words, Google analytics şi tot aşa. SuperBlog a fost rampa mea de lansare. Dacă NU era SuperBlog, eu NU eram azi ceea ce sunt. Pe 23 martie 2022 blogul presainblugi.com împlinește 13 ani."

CALATORIAPERFECTA.RO - Timpul tău liber este ocupația noastră!

"Toți visăm să călătorim în locuri neajunse sau să ne reîntoarcem în locuri unde deja am călcat… Visele pot deveni uneori realitate și pentru asta ne-am hotărât să vă venim în ajutor. Călătorim de mult și știm că, dincolo de alegerea locului, dincolo de bani, dincolo de drum sau hotel, stau sentimentele pe care le duci acolo, le trăiești în locul vizitat și le aduci cu tine din vacanță. Vrem să vă arătăm locurile minunate unde am ajuns exact așa cum sunt în realitate: uneori cu bune, alteori cu rele. Vrem să comunicăm cu voi și să vă ajutăm cu informații sau oferte pentru a vă putea împlini visul. Știm cât de bulversant este să vezi pe forumuri note între 3 și 10 pentru vreun hotel sau cum fiecare își dă cu părerea despre drumul cel mai scurt… Pe site-ul nostru nu veți găsi „adevărul adevărat”, ci oameni pe care-i puteți întreba când nu știți sau când sunteți încurcați. Nu știm tot, nu am fost peste tot, nu pretindem că la noi o să gasiți orice, dar ceea ce am trăit noi o să împărtășim cu voi. Vă așteptăm cu drag să găsim împreună Călătoria Perfectă."

CĂTĂLINA BUȚA - Câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2018

"Sunt Cătălina Buța (former Cucu la prima participare SuperBlog) și aduc zâmbete sau îmi conturez părerile în online de șase ani sub forma unui Blog de zâmbit. Am aflat de SuperBlog întâmplător, pe Facebook, acum cinci ani și mi-am spus că trebuie să încerc. Avem nevoie să evadăm din când în când și cel mai ușor poți face asta prin cuvinte, citind despre lumi, personaje, momente create de alții, ori fiind chiar tu cel care le conturează. Am reușit, mai mult involuntar, să câștig a doua ediție la care am participat, tocmai pentru că un mic incident îmi limitase considerabil capacitatea de a mă deplasa și am evadat prin intermediul fiecărui articol, fiecărei provocări. SuperBlog e o familie, una în care înveți, în care crești, în care ești susținut și susții la rândul tău. Ieși din zona de confort, te disciplinezi, înveți să fii atent la detalii, să citești și să analizezi cerințe, înveți să te documentezi și vrei să ajungi cât mai sus, printre cei mai buni. Sunt super fericită că pot rămâne în familia SuperBlog, acum ca blogger partener. Și sper să creștem împreună ediție cu ediție, să învățăm, să ne susținem și să ne bucurăm de toate oportunitățile pe care le oferă această comunitate."

CĂTĂLINA POPA - CÂȘTIGĂTOAREA TROFEULUI SPRING SUPERBLOG 2020

"Orice faceți, faceți cu credință, cu motivație! Acceptați cine sunteți si dați tot ce aveți mai bun. Eu accept că sunt o timidă incurabilă, dar, în același timp, sunt un om care are ceva de spus, în scris sau verbal, iar pentru ideile mele, lupt să fie expuse clar și inedit. Cam așa este și cu fiecare probă SuperBlog: pleci de la tema dată și o faci să fie a ta. Succes tuturor participanților!"

CRISTINA LINCU - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2014

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competitii a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă mulțumesc!”

Dana Afrăsinei - Câștigătoarea trofeului SuperBlog 2017

"Pentru mine, competiția SuperBlog a fost o școală care mi-a disciplinat felul de a scrie, m-a învățat să scriu după cerințe și cu deadline-uri, să mă adaptez în funcție de tema dată și să creez, în același timp, texte care transmit și inspiră. SuperBlog m-a învățat să nu renunț; abia după ce am trecut de punctul în care credeam că nu mai pot, am realizat că încă mai pot și așa am reușit să-mi depășesc propriile limite și să mai fac un pas în evoluția mea. Fiți curioși, întrebați, încercați lucruri noi și testați-vă limitele! Comunitatea SuperBlog vă va susține să faceți asta. Și, cel mai important, nu uitați că, în SuperBlog, deși este un singur loc 1, câștigători ieșim cu toții, în final."

DANIEL BOTEA - Câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015

“Oltean european get-beget, verde ca prazul şi natural ca Aloe Vera, participant entuziast în timpul competiţiilor şi partener în afara competiţiei, până în anul de graţie 2015, când am câştigat Spring SuperBlog. Eu n-am vrut, dar m-au obligat colegii. Acum, dacă-i musai să fiu partener, cu plăcere!”

Extravita - Mirela Leoni

După o carieră de 8 ani ca Head of Media în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de retail din România, Mirela și-a luat lumea în cap. La propriu. Ulterior s-a dedicat freelancingului, călătoriilor și scrisului pe blogurile personale. Cu scopul declarat de a vizita toată lumea, dar încet, de ani buni îi inspiră și pe alții să își urmeze visurile și totodată să se bucure de călătorii, aducând ponturi și sfaturi practice din toate destinațiile. ExTraViTa vine de la experiențe, visuri, călătorii și de la ce este mai important: Să fii tu însuți! Încerc mereu să gândesc pozitiv, îmi place să fac sport, îmi place marea și plaja și încerc să am o alimentație și un stil de viață cât mai sănătoase. Nu îmi iese mereu, mai ales în călătorii, dar asta nu mă descurajează.

Georgiana Mihăilă - O pisică neagră

“Sunt foarte fericită că aceste două luni și jumătate (de când a început competiția) au fost încununate de succes și mi-am îndeplinit unul dintre cele mai înalte obiective de-ale mele în blogging: câștigarea trofeului SuperBlog. A fost o perioadă solicitantă, dar și frumoasă, în egală măsură. Dincolo de premii (deloc de neglijat, bineînțeles), SuperBlog este despre depășirea limitelor, cunoaștere (prin documentare), dar și autocunoaștere. Cel mai mare câștig a fost confirmarea faptului că scriitura mea este apreciată (am obținut peste 91 de puncte la toate probele și un total de 8 premii). În spatele acestor rezultate se află multe ore de muncă – documentare, editare, scriere și realizare de fotografii, dar la final satisfacția a fost pe măsura efortului depus. Mulțumesc Mamei că mi-a fost alături în tot ceea ce am întreprins până la această vârstă și îi dedic ei această imensă realizare! Viitorilor concurenți și sponsori le transmit doar atât: implicați-vă 100%, iar rezultatele nu vor întârzia să apară! La mulți ani, SuperBlog! Ne vom reîntâlni pe viitor, cu siguranță! Povestea noastră nu se încheie aici…”

MANUEL CHEȚA - Locul I în SuperBlog 2010

„Am decis să diferențiez conținutul de tehnologie de cel personal pe care îl aveam pe blogul părinte – manuelcheta.ro – așa că am ales să fac un website/publicație online orientat(ă) strict pe tehnocultură (tehnologie, invenții, tehnologia în cultura noastră, știință). Îmi doresc să cresc proiectul TehnoCultura într-o publicație online cu mai mulți autori, toți pasionați de tehnologie și știință. Împreună putem trezi interesul față de educație și față de importanța tehnologiei în cultura noastră.”

MIRELA CREȚAN - Gălăgie'n cap

Acum 3 ani, dintr-o nevoie de a mă exprima cu tot zbuciumul interior, am început să scriu cu multa autoironie pe galagieincap.com. Când ești în fața foii de hârtie singur tu, cu gîndurile tale, toată lumea stă în loc. Atunci ești cu adevărat liber. Scrisul mă eliberează. Sunt blogger născut din dorința de a găsi o variantă de terapie prin scris. Am participat la 2 ediții ale competiției SuperBlog în 2021 și m-am trezit foarte surprinsă pe locul 3 la prima participare. Din peste 85 de bloggeri cu experiență participanți, eu am ocupat locul ăsta fruntaș care mi-a adus un boost de energie și organizare în scris. Mă fascinează mânuirea cuvintelor și crearea vizualurilor care să le completeze. Scriu cu pasiune, din pasiune.

MONA ȘIMON - O carte nescrisă

Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; Mona este ca formație medic, de profesie mamă. O Nefirească încadrată perfect în Firesc. Pasionată de genetică, microbiologie și parazitologie, dar și de literatură, Mona citește zilnic și scrie cu pasiune. "Iubesc să iubesc, să râd cu lacrimi și să mă pierd în lumea cărților. O carte nescrisă, blogul meu personal, este o lume a poveștilor și a emoțiilor. Așa îmi place mie să o văd, să o simt. Este proiectul meu de suflet și mă definește." A avut debutul literar în antologia “Nuanțe de piper și ciocolată” apărută, în 2020, la Editura SIONO. O nouă povestire, "Călătoria", a apărut în antologia "Șotron pe zăpadă. Let it snow.” la Editura SIONO, 2021. Lucrează cu drag în continuare la romanul ei, „Locul unde mai trăia ziua”. Participările la competiție i-au adus mai multe clasări pe podium și una pe locul 5. Totuși, nu vrea să câștige trofeul deocamdată fiindcă nu vrea să se „pensioneze”. Secretul reușitei ei: „Important este să te adaptezi”.

OANA LAMBRACHE - LOCUL I IN Spring SuperBlog 2022

“Am decis să particip la SuperBlog în 2021, pentru că îmi doream să aflu dacă ceea ce scriu are valoare, dacă scriu bine. Îmi doream un feedback din care să pot învăța. Și asta am primit participând la SuperBlog. În primăvara lui 2021 am participat pentru prima dată și m-am clasat pe locul al 15-lea, apoi în toamnă pe locul al 4-lea, la un pas de podium. Obiectivul meu a fost mereu de a urca un loc în clasament, de a învăța lucruri noi, de a descoperi povești și oameni. De data aceasta, Spring SuperBlog 2022 mi-a adus primul loc și mă simt de parcă m-am întors la școală și voi primi diplomă și coroniță la final de an! Chiar simt că SuperBlog este precum o școală care te învață să scrii mai bine, mai organizat, mai frumos și unde îți găsești prieteni și colegi printre bloggeri talentați!”

Raluca Gabriela Cincu - Blogul cu mâncare

"Offline, adică pă persoană fizică, sunt Raluca, născută în Bucureşti (din tată vâlcean şi mamă bucureşteancă), am 1,63 metri înălţime, 42 de kilograme, sunt salariată, nu caut nimic, doar mă laud. Lucrez în domeniul publicitar. Am studiat gramatica limbii române la Universitatea București (Facultatea de Litere) timp de cinci ani, am studiat-o doisprezece ani înainte de asta și încă o mai studiez. Sunt pasionată de grafică, modă, actorie, lingvistică, folclor românesc, gastronomie, lectură, excursii prin țară. Mi-am creat blogul la sfârşitul anului 2012. N-a fost greu: haş te te pe două puncte bară bară dublu ve dublu ve dublu ve wordpress punct com, am tastat domeniul şi a început teroarea (nu pentru mine, pentru alţii). Denumirea nu a fost aleasă întâmplător: românii ştiu, dar n-au chef să. Fiind autodidactă, am mai citit şi despre optimizare online, motoare de căutare, cuvinte-cheie şi alte etcaetere. Simţul umorului este al şaselea simţ al meu. Cei care mă cunosc îmi spun că e primul, nu al şaselea. De ce să-i contrazic? Am zis aşa: dacă unii n-au chef să înveţe ceva în mod serios, măcar să înveţe ceva la mişto.”

RAMONA CĂTĂLINA ANASTASIU - CĂSUȚA ANASTASIILOR

Copywriter, content writer, mamă și om, înainte de antreprenor. Cred în poveștile spuse cu patos, în puterea cuvintelor și în sinceritatea acestora. Am participat la SuperBlog pentru a-mi demonstra că pot scrie creativ, fără a face un țel din câștigarea trofeului. Am scris cu pasiune pentru fiecare probă și am muncit ca articolele mele să aibă de fiecare dată ceva în plus. O idee, o fotografie, o frază, o trăire. Să fie memorabile. Da, SuperBlog înseamnă muncă, însă deopotrivă înseamnă inspirație, talent, documentare, instinct și respect reciproc. Mi-am făcut un țel din a le putea bifa pe toate la final de competiție, așa că am plecat la drum respectând sponsorii și organizatorii, căutând în mine inspirația și în jurul meu elementele de documentare. Cât despre instinct, ei bine, el m-a ajutat enorm încă de dinainte de începerea competiției, așadar cred cu tărie că este nevoie să îl asculți dacă vrei să participi la SuperBlog.