Avem privilegiul să fim susținuți de următorii bloggeri parteneri - foști participanți și câștigători ai edițiilor anterioare, specialiști în comunicare, scriitori talentați și entuziaști:

ALMONA ȚILEA - Almona călătorește

Sunt Almona, jurist, călător solitar și blogger. Călătoriile au început cu o destinație, s-au transformat într-o stare de spirit și au devenit un mod de viață. Dincolo de obiective și atracții turistice, sunt povești care așteaptă să fie descoperite și spuse mai departe. Almona călătorește este un blog despre Arome și călătorii.

CALATORIAPERFECTA.RO - Timpul tău liber este ocupația noastră!

"Toți visăm să călătorim în locuri neajunse sau să ne reîntoarcem în locuri unde deja am călcat… Visele pot deveni uneori realitate și pentru asta ne-am hotărât să vă venim în ajutor. Călătorim de mult și știm că, dincolo de alegerea locului, dincolo de bani, dincolo de drum sau hotel, stau sentimentele pe care le duci acolo, le trăiești în locul vizitat și le aduci cu tine din vacanță. Vrem să vă arătăm locurile minunate unde am ajuns exact așa cum sunt în realitate: uneori cu bune, alteori cu rele. Vrem să comunicăm cu voi și să vă ajutăm cu informații sau oferte pentru a vă putea împlini visul. Știm cât de bulversant este să vezi pe forumuri note între 3 și 10 pentru vreun hotel sau cum fiecare își dă cu părerea despre drumul cel mai scurt… Pe site-ul nostru nu veți găsi „adevărul adevărat”, ci oameni pe care-i puteți întreba când nu știți sau când sunteți încurcați. Nu știm tot, nu am fost peste tot, nu pretindem că la noi o să gasiți orice, dar ceea ce am trăit noi o să împărtășim cu voi. Vă așteptăm cu drag să găsim împreună Călătoria Perfectă."

CĂTĂLINA BUȚA - Câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2018

"Sunt Cătălina Buța (former Cucu la prima participare SuperBlog) și aduc zâmbete sau îmi conturez părerile în online de șase ani sub forma unui Blog de zâmbit. Am aflat de SuperBlog întâmplător, pe Facebook, acum cinci ani și mi-am spus că trebuie să încerc. Avem nevoie să evadăm din când în când și cel mai ușor poți face asta prin cuvinte, citind despre lumi, personaje, momente create de alții, ori fiind chiar tu cel care le conturează. Am reușit, mai mult involuntar, să câștig a doua ediție la care am participat, tocmai pentru că un mic incident îmi limitase considerabil capacitatea de a mă deplasa și am evadat prin intermediul fiecărui articol, fiecărei provocări. SuperBlog e o familie, una în care înveți, în care crești, în care ești susținut și susții la rândul tău. Ieși din zona de confort, te disciplinezi, înveți să fii atent la detalii, să citești și să analizezi cerințe, înveți să te documentezi și vrei să ajungi cât mai sus, printre cei mai buni. Sunt super fericită că pot rămâne în familia SuperBlog, acum ca blogger partener. Și sper să creștem împreună ediție cu ediție, să învățăm, să ne susținem și să ne bucurăm de toate oportunitățile pe care le oferă această comunitate."

CĂTĂLINA POPA - CÂȘTIGĂTOAREA TROFEULUI SPRING SUPERBLOG 2020

"Orice faceți, faceți cu credință, cu motivație! Acceptați cine sunteți si dați tot ce aveți mai bun. Eu accept că sunt o timidă incurabilă, dar, în același timp, sunt un om care are ceva de spus, în scris sau verbal, iar pentru ideile mele, lupt să fie expuse clar și inedit. Cam așa este și cu fiecare probă SuperBlog: pleci de la tema dată și o faci să fie a ta. Succes tuturor participanților!"

CRISTINA LINCU - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2014

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competitii a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă mulțumesc!”

Dana Afrăsinei - Câștigătoarea trofeului SuperBlog 2017

"Pentru mine, competiția SuperBlog a fost o școală care mi-a disciplinat felul de a scrie, m-a învățat să scriu după cerințe și cu deadline-uri, să mă adaptez în funcție de tema dată și să creez, în același timp, texte care transmit și inspiră. SuperBlog m-a învățat să nu renunț; abia după ce am trecut de punctul în care credeam că nu mai pot, am realizat că încă mai pot și așa am reușit să-mi depășesc propriile limite și să mai fac un pas în evoluția mea. Fiți curioși, întrebați, încercați lucruri noi și testați-vă limitele! Comunitatea SuperBlog vă va susține să faceți asta. Și, cel mai important, nu uitați că, în SuperBlog, deși este un singur loc 1, câștigători ieșim cu toții, în final."

Diana Elena Gole - Câștigătoarea trofeului SuperBlog 2021

“Știm cu toții că, pentru a câștiga SuperBlog, ai nevoie de perseverență și concentrare. Dar ai nevoie și de pasiune și creativitate. În fiecare articol am încercat să vin cu ceva diferit fie la nivel de text, fie la nivel vizual, fără a neglija nici acea notă personală care face oamenii să rezoneze cu ceea ce e scris. În zilele noastre, deși citim peste tot că durata medie de atenție a scăzut, oamenii sunt încă atrași de povești. Cred că faptul că am înțeles importanța storytelling-ului și, mai ales, modul în care el poate fi utilizat în orice gen de articol, a făcut diferența în această ediție a competiției. Desigur, nu am învățat asta dintr-o dată, ci cu timpul, scriind și analizând rezultatele obținute. Din acest punct de vedere consider că SuperBlog a fost și un soi de școală pentru mine. Ediție după ediție am devenit un blogger tot mai bun, mai sigur pe conținutul pe care îl livrează și, iată, acum metamorfoza e completă! Totodată, pot spune că am învățat mai multe despre mine și cum să îmi depășesc limitele. Așa că recomand oricărui blogger, indiferent de cât de mic sau mare e publicul său, să participe măcar o dată de la început și până la final la SuperBlog, experiența îi va transforma!”

Georgiana Mihăilă - O pisică neagră

“Sunt foarte fericită că aceste două luni și jumătate (de când a început competiția) au fost încununate de succes și mi-am îndeplinit unul dintre cele mai înalte obiective de-ale mele în blogging: câștigarea trofeului SuperBlog. A fost o perioadă solicitantă, dar și frumoasă, în egală măsură. Dincolo de premii (deloc de neglijat, bineînțeles), SuperBlog este despre depășirea limitelor, cunoaștere (prin documentare), dar și autocunoaștere. Cel mai mare câștig a fost confirmarea faptului că scriitura mea este apreciată (am obținut peste 91 de puncte la toate probele și un total de 8 premii). În spatele acestor rezultate se află multe ore de muncă – documentare, editare, scriere și realizare de fotografii, dar la final satisfacția a fost pe măsura efortului depus. Mulțumesc Mamei că mi-a fost alături în tot ceea ce am întreprins până la această vârstă și îi dedic ei această imensă realizare! Viitorilor concurenți și sponsori le transmit doar atât: implicați-vă 100%, iar rezultatele nu vor întârzia să apară! La mulți ani, SuperBlog! Ne vom reîntâlni pe viitor, cu siguranță! Povestea noastră nu se încheie aici…”

MANUEL CHEȚA - Locul I în SuperBlog 2010

„Am decis să diferențiez conținutul de tehnologie de cel personal pe care îl aveam pe blogul părinte – manuelcheta.com – așa că am ales să fac un website/publicație online orientat(ă) strict pe tehnocultură (tehnologie, invenții, tehnologia în cultura noastră, știință). Îmi doresc să cresc proiectul TehnoCultura într-o publicație online cu mai mulți autori, toți pasionați de tehnologie și știință. Împreună putem trezi interesul față de educație și față de importanța tehnologiei în cultura noastră.”

MARIANA EVELINA PETRICĂ - Câștigătoarea trofeului SuperBlog 2023

“Am fost de patru ori finalistă SuperBlog și de fiecare dată am învățat cel puțin o lecție importantă. În 2019, la prima participare, am învățat despre cât de mult contează perseverența și determinarea, dar și despre cum, într-o astfel de competiție, nu e suficient să scrii frumos, ci e foarte important să respecți tema și cerințele tehnice. În toamna lui 2022, când m-am clasat pe locul 3, a fost pentru mine cea mai frumoasă ediție SuperBlog, când am descoperit că pot și eu și când am învățat cum să am mai multă încredere în mine. A urmat ediția din primăvară, când nu mă simțeam pregătită pentru trofeu, ci eram dornică să aflu cum să scriu și mai bine. Mi-am dorit locul 2, am fost foarte bucuroasă atunci când l-am obținut și m-am bucurat și pentru că am reușit să mă descopăr mai bine pe acest plan, să văd care-mi sunt punctele tari și punctele mai slabe și astfel să pot scrie articole și mai bune. Acum, în 2023, când am obținut locul 1, a fost pentru mine cea mai provocatoare ediție. Mi-am dorit trofeul, dar nu mi-am propus să-l câștig, ba chiar, din cauza unor factori obiectivi, am vrut să mă opresc la un moment dat. Am continuat atunci când am realizat că aceasta e o oportunitate pentru a învăța să scriu și în condiții mai ”vitrege”, când cuvintele nu curg natural în mintea mea. Am reușit și sunt mândră de mine și recunoscătoare tuturor celor care fac posibil acest concurs, deși, probabil, ”concurs” e un termen prea impersonal pentru a descrie ce se întâmplă aici. Eu aș spune că SuperBlog e ca o mare familie în care sunt primiți, cu brațele deschise, toți cei care își doresc să crească frumos, fie ei concurenți sau sponsori.”

Mirela-Carmen Stancu - Coach pentru Autori, Trainer de Scriere Transformațională, Director al Editurii QUARTO

👉 Ghidez coachii, terapeuții, proprietarii de afaceri mici și mijlocii să fie recunoscuți ca experți prin scrierea și publicarea unei cărți nonfiction de impact care să le consolideze brandul personal, fără să mai simtă frustrare din cauza lipsei de timp și fără să se mai piardă în proces din cauza lipsei de claritate.

👉 Website: https://AcademiaNonfiction.ro
https://MirelaCarmenStancu.ro

👉 Linkul de înscriere la Trainingul „Storytelling în 3 Pași Simpli” care se desfășoară online în perioada 15-22 septembrie 2023: https://books4business.ro/step/cf-inscriere-challenge-7zile/

MONA ȘIMON - O carte nescrisă

Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; Mona este ca formație medic, de profesie mamă. O Nefirească încadrată perfect în Firesc. Pasionată de genetică, microbiologie și parazitologie, dar și de literatură, Mona citește zilnic și scrie cu pasiune. "Iubesc să iubesc, să râd cu lacrimi și să mă pierd în lumea cărților. O carte nescrisă, blogul meu personal, este o lume a poveștilor și a emoțiilor. Așa îmi place mie să o văd, să o simt. Este proiectul meu de suflet și mă definește." A avut debutul literar în antologia “Nuanțe de piper și ciocolată” apărută, în 2020, la Editura SIONO. O nouă povestire, "Călătoria", a apărut în antologia "Șotron pe zăpadă. Let it snow.” la Editura SIONO, 2021. Lucrează cu drag în continuare la romanul ei, „Locul unde mai trăia ziua”. Participările la competiție i-au adus mai multe clasări pe podium și una pe locul 5. Totuși, nu vrea să câștige trofeul deocamdată fiindcă nu vrea să se „pensioneze”. Secretul reușitei ei: „Important este să te adaptezi”.

OANA LAMBRACHE - LOCUL I IN Spring SuperBlog 2022

“Am decis să particip la SuperBlog în 2021, pentru că îmi doream să aflu dacă ceea ce scriu are valoare, dacă scriu bine. Îmi doream un feedback din care să pot învăța. Și asta am primit participând la SuperBlog. În primăvara lui 2021 am participat pentru prima dată și m-am clasat pe locul al 15-lea, apoi în toamnă pe locul al 4-lea, la un pas de podium. Obiectivul meu a fost mereu de a urca un loc în clasament, de a învăța lucruri noi, de a descoperi povești și oameni. De data aceasta, Spring SuperBlog 2022 mi-a adus primul loc și mă simt de parcă m-am întors la școală și voi primi diplomă și coroniță la final de an! Chiar simt că SuperBlog este precum o școală care te învață să scrii mai bine, mai organizat, mai frumos și unde îți găsești prieteni și colegi printre bloggeri talentați!”

Raluca Gabriela Cincu - Blogul cu mâncare

"Offline, adică pă persoană fizică, sunt Raluca, născută în Bucureşti (din tată vâlcean şi mamă bucureşteancă), am 1,63 metri înălţime, 42 de kilograme, sunt salariată, nu caut nimic, doar mă laud. Lucrez în domeniul publicitar. Am studiat gramatica limbii române la Universitatea București (Facultatea de Litere) timp de cinci ani, am studiat-o doisprezece ani înainte de asta și încă o mai studiez. Sunt pasionată de grafică, modă, actorie, lingvistică, folclor românesc, gastronomie, lectură, excursii prin țară. Mi-am creat blogul la sfârşitul anului 2012. N-a fost greu: haş te te pe două puncte bară bară dublu ve dublu ve dublu ve wordpress punct com, am tastat domeniul şi a început teroarea (nu pentru mine, pentru alţii). Denumirea nu a fost aleasă întâmplător: românii ştiu, dar n-au chef să. Fiind autodidactă, am mai citit şi despre optimizare online, motoare de căutare, cuvinte-cheie şi alte etcaetere. Simţul umorului este al şaselea simţ al meu. Cei care mă cunosc îmi spun că e primul, nu al şaselea. De ce să-i contrazic? Am zis aşa: dacă unii n-au chef să înveţe ceva în mod serios, măcar să înveţe ceva la mişto.”

RAMONA CĂTĂLINA ANASTASIU - CĂSUȚA ANASTASIILOR

Copywriter, content writer, mamă și om, înainte de antreprenor. Cred în poveștile spuse cu patos, în puterea cuvintelor și în sinceritatea acestora. Am participat la SuperBlog pentru a-mi demonstra că pot scrie creativ, fără a face un țel din câștigarea trofeului. Am scris cu pasiune pentru fiecare probă și am muncit ca articolele mele să aibă de fiecare dată ceva în plus. O idee, o fotografie, o frază, o trăire. Să fie memorabile. Da, SuperBlog înseamnă muncă, însă deopotrivă înseamnă inspirație, talent, documentare, instinct și respect reciproc. Mi-am făcut un țel din a le putea bifa pe toate la final de competiție, așa că am plecat la drum respectând sponsorii și organizatorii, căutând în mine inspirația și în jurul meu elementele de documentare. Cât despre instinct, ei bine, el m-a ajutat enorm încă de dinainte de începerea competiției, așadar cred cu tărie că este nevoie să îl asculți dacă vrei să participi la SuperBlog.