Competiția SuperBlog este susținută de bloggeri parteneri, foști participanți și câștigători ai edițiilor anterioare

ADRIANA TÎRNOVEANU - Înșiră-te mărgăritare

"Să scrii pentru SuperBlog ține de o dorință interioară și aici cuvintele nu au nevoie de carte de identitate, de vârstă, de realizări profesionale sau stare civilă, dar pot deveni pașaport către victorie. Eu sunt dovada vie și iată-mă Blogger Partener după doar o singură participare și un frumos loc doi, pe care-l voi păstra mereu în suflet. Scriu povești de viață, versuri, banalități, înșir mărgăritare pe un blog ca oricare altul, însă am învățat că, atâta vreme cât stai pe margine, pierzi acțiunea și provocarea, pierzi șansa de a-ți așeza lumea interioară în alte forme, pierzi posibilitatea de a descoperi că poți deveni la fel de bun ca cei care au trofee deja. Ingredientele le primești, condimentele le pui la alegere și s-ar putea sa ai o surpriză și o revelație că zona publicitară reușește să te stimuleze și să dai nuanțe minunate articolelor pe care le scrii de obicei. Măcar o dată trebuie încercat! Nimeni nu-ți garantează succesul, nu există formule în acest sens, dar unii le-au dibuit. Fii tu următorul!"

ALINA GHEORGHE - Câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2016

„Vrei să câștigi SuperBlogul, altfel nu ai mai citi această declarație. Foarte bine! Gândește ca un învingător, stabilește-ți clar obiectivele și nu te abate de la drumul tău. Cel mai acerb competitor al tău ești tu. Cu tine concurezi. Așa că renunță la gândurile negative și scoate-ți din minte acel „nu cred că pot să câștig competiția”. Pune-ți mintea la contribuție, ai încredere în tine și în capacitatea ta de a scrie frumos, fii atent la tot ce mișcă în jurul tău, participă la timp la fiecare probă, încearcă să fii un blogger creativ și original, bucură-te de comunitatea noastră, fă-ți prieteni noi în serile petrecute pe grupul de Facebook SuperBlog și câștigă. Nu câștigi doar premii și un trofeu, câștigi o întreagă familie. În plus, vei câștiga un respect de sine sănătos și fantastic de benefic pentru dezvoltarea ta pe toate planurile. Șase ediții mi-au trebuit ca să câștig. Din cauza mea n-am câștigat de la prima participare. Dacă vrei, poți! Dar trebuie să vrei cu toată inima să câștigi, să te străduiești serios și să te implici! Ești cel mai bun blogger, eu am încredere în tine! Tu crezi în tine? Uh, ce emoții am! Mult succes, vă sunt alături din toate punctele de vedere!”

ArenaIT.net - Locul I în prima ediție SuperBlog, din 2008

Blog colectiv, lansat în 2007. Oferă cititorilor ultimele noutăți din diverse domenii IT: hardware, software, securitate, lansări de jocuri sau evenimente IT. Recenzii de produse electronice sau software. "Ne dorim să adunăm la un loc entuziaștii IT-ului românesc și să aducem cele mai proaspete informații din IT și ariile sale conexe, precum și articole de analiză dedicate produselor, tehnologiilor sau evenimentelor din această lume mereu nouă."

BIANCA ALEXANDRA BIZÎIAC - Câștigătoarea locului I în Spring SuperBlog 2014

"Fană înfocată a competiției SuperBlog începând cu anul 2013. Am participat la două ediții, câștigând-o pe cea de-a doua în primăvara lui 2014. De atunci am devenit Blogger Partener și o susținătoare devotată atât a concursului, cât și a colegilor de breaslă. Spun cu mândrie ori de câte ori am ocazia faptul că aparțin familiei SuperBlog. Datorită acestei competiții am legat prietenii frumoase cu unii dintre cei mai faini oameni din țară. SuperBlog unește sufletele în interiorul cărora este regăsită aceeași pasiune, cea a scrisului. Noi suntem SuperBloggeri. Care este Super Puterea ta?"

CALATORIAPERFECTA.RO - Timpul tau liber este ocupatia noastra!

"Toți visăm să călătorim în locuri neajunse sau să ne reîntoarcem în locuri unde deja am călcat… Visele pot deveni uneori realitate și pentru asta ne-am hotărât să vă venim în ajutor. Călătorim de mult și știm că, dincolo de alegerea locului, dincolo de bani, dincolo de drum sau hotel, stau sentimentele pe care le duci acolo, le trăiești în locul vizitat și le aduci cu tine din vacanță. Vrem să vă arătăm locurile minunate unde am ajuns exact așa cum sunt în realitate: uneori cu bune, alteori cu rele. Vrem să comunicăm cu voi și să vă ajutăm cu informații sau oferte pentru a vă putea împlini visul. Știm cât de bulversant este să vezi pe forumuri note între 3 și 10 pentru vreun hotel sau cum fiecare își dă cu părerea despre drumul cel mai scurt… Pe site-ul nostru nu veți găsi „adevărul adevărat”, ci oameni pe care-i puteți întreba când nu știți sau când sunteți încurcați. Nu știm tot, nu am fost peste tot, nu pretindem că la noi o să gasiți orice, dar ceea ce am trăit noi o să împărtășim cu voi. Vă așteptăm cu drag să găsim împreună Călătoria Perfectă."

CHRISTIAN HERTZUG - Câștigătorul locului I în SuperBlog 2012

„Ce faci când nu ştii ce să faci? Te muţi în Germania!”

CORNELIA CRINA POPA - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2015

„Am participat la SuperBlog timp de trei ani şi am învãţat lucruri noi, explorându-mi propriile limite şi deseori depãşindu-le. Nici nu ştiam cât de multe lecţii, emoţii, bloguri minunate aveam sã descopãr cu fiecare ediţie. Am continuat sã particip tocmai pentru cã doream sã-mi încerc puterile alãturi de atâţia participanţi talentaţi, dar şi din cauza provocãrii de a scrie pe teme atât de diverse. Experienţa SuperBlog a schimbat semnificativ modul în care concep şi scriu articolele. Imi face placere sã devin partener SuperBlog şi voi fi încântatã sã urmãresc din culise frãmântãrile competiţiei. De fapt, nimic nu m-ar putea ţine departe de planeta SuperBlog.”

CRISTINA LINCU - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2014

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competitii a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă mulțumesc!”

DANA LALICI - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2013

„Încăpățânarea care mă caracterizează, clasică pentru zodia Taurului, sub semnul căruia m-am născut, nu îmi este depășită decât de ambiție și putere de muncă. Atunci când mă implic într-un proiect o fac pentru a-l înscrie între câștigători, iar dacă îmi pun ceva în minte, ar fi nevoie de minimum un tsunami pentru a mă abate de la drumul pe care mi-am propus să merg. Filolog de formație, trainer din/cu pasiune, actualmente reprofilată într-un domeniu tehnic, simt că, dacă nu învăț mereu ceva nou, risc să involuez la loc în maimuță. Trăiesc cu sentimentul că totul se întâmplă cu un motiv: bloggingul mi s-a întâmplat pentru că undeva, în univers, exista un loc gol, care mi se potrivea. SuperBlog m-a găsit pentru că aveam nevoie de el.”

DANIEL BOTEA - Câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015

“Oltean european get-beget, verde ca prazul şi natural ca Aloe Vera, participant entuziast în timpul competiţiilor şi partener în afara competiţiei, până în anul de graţie 2015, când am câştigat Spring SuperBlog. Eu n-am vrut, dar m-au obligat colegii. Acum, dacă-i musai să fiu partener, cu plăcere!”

Em Sava - Sweet & Salty

Scriem. Toți cei care ne adunăm aici avem microbul condeiului și nevoia confirmării. Iar Superblog e... altceva. O cursă lungă, o competiție nu doar cu ceilalți, dar și cu tine însuți. E adrenalină. E practică, e călire. E treaptă din formația ta de blogger. Dar poți? Ești sigur? Demonstrează-ți. Îmi scriu cuvintele la https://savatoronto.com/, sunt Sweet&Salty. Iubesc litera și culoarea. Oriunde. În orice formă, specie, sau gen literar. Îmi place zona advertorială, pentru de fapt viața este o reclamă uriașă, unde cu pasiune demonstrăm ceea ce suntem, ceea ce știm. Convingem, sau suntem convinși. SuperBlog îmbină creativitatea cu practicul, e o provocare inteligentă. E greu, dar frumos. Reziști?

EUGEN ZĂVOIANU - ALIAS PEZEVENCHI, Câștigătorul trofeului SuperBlog 2016

„Aveţi nelinişti existenţiale, vă vin idei ciudate şi vă vărsaţi focul în online, pe blog? Clar suferiţi de bloggerism cronic şi aveţi nevoie de un tratament special. Vă recomand SuperBlog, un tratament revoluţionar, capabil să vă şlefuiască talentul, să vă amplifice creativitatea şi să vă conecteze la o stare pură de ... altfel. Tratamentul este prescris în două etape, primăvara (o lună sau o lună şi jumătate) şi toamna (două luni). Dozele administrate regulat, cam din două în două zile, imprimă destulă adrenalină şi emoţii, pentru a vă simţi conectaţi direct cu fantezia. Nu renunţaţi la tratament, chiar dacă percepeţi unele rezultate drept o teribilă... frecţie la un picior de lemn. Dimpotrivă! Fiţi mai “căpoşi”, mai inspiraţi, mai creativi! SuperBlog este un tratament ideal cu un singur efect advers: dă dependenţă! Trataţi-vă de bloggerism cu SuperBlog! Eu am făcut-o, iar la finalul lui 2016, tratamentul a avut un succes nebun.”

GEORGIANA MIHĂILĂ - alias O pisică neagră

„Scriitor-jurnalist-bloggerul din mine a avut nevoie la un moment dat de o pelerină, de un nume pe care să fie strigat, de o reprezentare a stării de a scrie – nevrotic sau, dimpotrivă, pașnic ca un tors pe brâul sobei, cufundat în propriul catran sau, uneori, mieros din cale afară. Zig-zagul meu, cel de toate zilele, capătă sens sub semnătura personajului principal al blogului meu – O pisică neagră.”

MANUEL CHEȚA - Locul I în SuperBlog 2010

„Am decis să diferențiez conținutul de tehnologie de cel personal pe care îl aveam pe blogul părinte – manuelcheta.ro – așa că am ales să fac un website/publicație online orientat(ă) strict pe tehnocultură (tehnologie, invenții, tehnologia în cultura noastră, știință). Îmi doresc să cresc proiectul TehnoCultura într-o publicație online cu mai mulți autori, toți pasionați de tehnologie și știință. Împreună putem trezi interesul față de educație și față de importanța tehnologiei în cultura noastră.”

Mihaela Roxana Vasilescu - Olandezul Zburator

”Prima participare la SuperBlog a fost din curiozitate, dar până la final s-a transformat în provocare, miza nefiind neapărat trofeul ci depășirea propriilor limite. Ceea ce credeam că este un concurs de scriere creativă în online sub pseudo-anonimatul blogului, după Gala SuperBlog s-a dovedit a fi o mare și faină comunitate, oameni de la care am învățat multe - îngăduință, ambiție, gramatică, respectarea termenetor, gestionarea frustrării, răbdarea, prietenia, distracția și nu în ultimul rând îmblânzirea scorpiei, aka Platforma, iar ce este extrem de important este că învățarea a fost exact pe gustul meu, experiențială, poate cea mai valoroasă formă de învățare pe care puțini au îndrăzneala să și-o asume. Ador adrenalina competiției, savurez discuțiile, fremăt de nerăbdarea reîntâlnirilor de la Gală, mă și mai ales sper să nu mă vindec prea curând de SuperBlog, care, fie vorba între noi, este de trăit plenar (competiție, grupul de pe Facebook, Gală și prieteniile de după), nu de povestit.”

MIRELA LEONI - autoarea ExTraViTa.ro

”ExTraViTa este un blog despre vise, experiențe și călătorii, care își propune zi de zi să le aducă cititorilor o poveste frumoasă, sfaturi utile despre călătorii, să încurajeze oamenii să călătorească, în companie sau singuri, și mai ales să aibă curajul de a-și duce visele la împlinire. Să nu se lase încorsetați de opreliști inutile și să încerce să se concentreze pe partea frumoasă a vieții sau a fiecărei experiențe în sine. Parteneriatul cu Superblog a venit în urma unei mari admirații față de acest proiect, care, de-a lungul timpului, a ajutat la legarea de prietenii puternice între participanți, care au început în mediul online și l-au depășit, la proiecte frumoase, la recunoaștere pentru alții. Este mai mult decât un proiect de succes online, este un proiect uman, pozitiv, din care este o onoare și bucurie să faci parte.”

Oana Grozavu - Visător prin lume

Un visător la SuperBlog este ceea ce am fost, timp de două ediții. Un visător care a dovedit că nu contează experiența, că nu contează cât de mari sunt provocările, atunci când există pasiune, determinare și organizare. Un visător care a primit SuperBlog în viața lui cu totul, care a învățat de la competiție tot ce se putea învăța și care i-a oferit, la rândul lui, tot timpul și toată dedicarea pe care o astfel de provocare o necesită. Vreți să porniți pe un drum? Atunci porniți, fără teamă, fără emoții, fără neîncredere! Vreți să fiți mai buni? Aceasta este locul în care învățați probă cu probă, etapă cu etapă. Este locul în care vă puteți descoperi cu adevărat toate calitățile și capacitățile. Este un cumul de emoții care vă vor schimba, categoric, spre cea mai bună variantă a voastră.

Raluca Ilie - Câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2017

SuperBlog a fost, pentru mine, ca o avalanșă de emoții în vâltoarea căreia cea mai grea luptă am dus-o cu mine. M-am înarmat cu răbdare și determinare, m-am transpus în diverse situații, am împletit din gânduri idei, le-am șlefuit și le-am așezat apoi în vitrina blogului, așteptând cumințică răsplata care, se pare, nu s-a lăsat prea mult așteptată. Câștigarea competiției mi-a adus o bucurie tristă! Da! Acest oximoron exprimă cel mai bine stările care mă încearcă. Bucuria ieșirii victorioase din avalanșa emoțiilor și tristețea gândului că-i voi duce dorul! Mulțumesc organizatorilor nu pentru șansa de a avea, ci mai ales pentru cea de a deveni… mai perseverentă, mai creativă, mai sigură pe mine.

ROBIN MOLNAR - Câștigătorul locului I în SuperBlog 2011

„Mă feresc să spun despre mine că sunt un anume fel de om. Este mai relevant ceea ce spun ceilalți despre mine decât ceea ce spun despre mine însumi. Pe de-o parte sunt definit de lucrurile pe care le gândesc, de lucrurile pe care le trăiesc, le simt şi le exprim. Sunt definit de lucrurile care îmi plac, de pasiunile mele și de felul cum ego-ul meu interior se reflectă în ochii celorlalți. Sunt definit de acțiunile mele, de deciziile (de multe ori imposibile) pe care le iau sau de lucrurile pe care uneori evit să le spun (justificarea). Mai sunt definit şi de revelațiile pe care le am. Unii le vor găsi banale, alții geniale. Pe-aici sunt şi eu, între două lumi.”