Competiția SuperBlog este susținută de bloggeri parteneri, foști participanți și câștigători ai edițiilor anterioare

ALINA GHEORGHE - CÂȘTIGĂTOAREA TROFEULUI SPRING SUPERBLOG 2016

Eu sunt Alina, persoană cu dizabilități, câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2016, licențiată în psihologie, autoarea unui blog de dezoltare personală și Director Regional Francize într-o companie de intermedieri credite bancare din România. Povestea mea este destul de cunoscută. Am început să scriu în 2009, atunci când eram țintuită într-un scaun cu rotile, iar blogging-ul mi-a deschis o cale pe care nu credeam că o să pășesc vreodată, la propriu. În 10 ani s-au schimbat multe: astăzi nu doar că pot să merg cu adevărat, ci mă bucur de o carieră înfloritoare și de numeroase realizări. Și totul a început de la un simplu blog, însă ascensiunea mea a început odată cu SuperBlog. Te încurajez să participi la SuperBlog și te provoc să câștigi. Lupta o vei duce cu tine și cu propriile tale limite. Lupta o vei duce cu credințele și scenariile din mintea ta. Cu cât mentalul tău este mai puternic, mai clar și mai obiectiv, cu atât șansele tale de a ajunge pe locul 1 cresc exponențial. Locul 1 poate fi al tău și dacă nu reușești din prima, mie mi-au trebuit 6 participări ca să câștig (parcă), încearcă până îți atingi obiectivul. Vestea proastă este că nu există o cheie pentru ușa succesului. Vestea bună este că ușa succesului nu este încuiată. Trebuie doar să găsești calea de a ajunge la ea, curajul de a o deschide și înțelepciunea de a menține succesul în viața ta. La SuperBlog poți câștiga numeroase premii, însă mai presus de orice, poate fi rampa ta de lansare în cariera pe care o visezi. Mai multe detalii despre beneficiile și avantajele pe termen lung ale participării la SuperBlog le voi dezvălui, în curând, într-un articol pe blog. Mult succes, dragii mei.

Bogdan Dărădan - PresaInBlugi.com

"Am 34 de ani, sunt pasionat de cooking, filme, tenis de masă, ciclism. Sunt blogger, freelancer și, din septembrie 2017, antreprenor, Managing Partner al agentiei H2RO - Genuine Communication Agency, o agentie axată pe content optimizat SEO și campanii integrate. Particip la SuperBlog din 2013. Din 2009 până în 2013, blogul presainblugi.com a avut câteva parteneriate, proiecte, evenimente, dar niciodată nu s-a monetizat sau, altfel spus, până în 2013, nu înţelegeam conceptul de advertorial. Am început în 2013, pe principiul „Ηai să văd cum e”, şi am scris cu pasiune. Apoi, după această experienţă mind blowing, am început să înţeleg conceptul de social media, branding, CPM, CPC, CTR, follow, reach, tag-uri, key words, Google analytics şi tot aşa. SuperBlog a fost rampa mea de lansare. Dacă NU era SuperBlog, eu NU eram azi ceea ce sunt. Pe 23 martie 2018 blogul resainblugi.com împlinește 9 ani."

CALATORIAPERFECTA.RO - Timpul tau liber este ocupatia noastra!

"Toți visăm să călătorim în locuri neajunse sau să ne reîntoarcem în locuri unde deja am călcat… Visele pot deveni uneori realitate și pentru asta ne-am hotărât să vă venim în ajutor. Călătorim de mult și știm că, dincolo de alegerea locului, dincolo de bani, dincolo de drum sau hotel, stau sentimentele pe care le duci acolo, le trăiești în locul vizitat și le aduci cu tine din vacanță. Vrem să vă arătăm locurile minunate unde am ajuns exact așa cum sunt în realitate: uneori cu bune, alteori cu rele. Vrem să comunicăm cu voi și să vă ajutăm cu informații sau oferte pentru a vă putea împlini visul. Știm cât de bulversant este să vezi pe forumuri note între 3 și 10 pentru vreun hotel sau cum fiecare își dă cu părerea despre drumul cel mai scurt… Pe site-ul nostru nu veți găsi „adevărul adevărat”, ci oameni pe care-i puteți întreba când nu știți sau când sunteți încurcați. Nu știm tot, nu am fost peste tot, nu pretindem că la noi o să gasiți orice, dar ceea ce am trăit noi o să împărtășim cu voi. Vă așteptăm cu drag să găsim împreună Călătoria Perfectă."

CIPRIAN STOIAN - StoianCiprian.Blog

StoianCiprian.Blog - fost participant la SuperBlog, SEO Manager în Agenția re7consulting, Blogger și Instagramer în timpul său liber.

CORNELIA CRINA POPA - CÂȘTIGĂTOAREA LOCULUI I ÎN SUPERBLOG 2015

„Am participat la SuperBlog timp de trei ani şi am învãţat lucruri noi, explorându-mi propriile limite şi deseori depãşindu-le. Nici nu ştiam cât de multe lecţii, emoţii, bloguri minunate aveam sã descopãr cu fiecare ediţie. Am continuat sã particip tocmai pentru cã doream sã-mi încerc puterile alãturi de atâţia participanţi talentaţi, dar şi din cauza provocãrii de a scrie pe teme atât de diverse. Experienţa SuperBlog a schimbat semnificativ modul în care concep şi scriu articolele. Imi face placere sã devin partener SuperBlog şi voi fi încântatã sã urmãresc din culise frãmântãrile competiţiei. De fapt, nimic nu m-ar putea ţine departe de planeta SuperBlog.”

CRISTINA LINCU - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2014

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competitii a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă mulțumesc!”

Dana Afrăsinei - Câștigătoarea trofeului SuperBlog 2017

"Pentru mine, competiția SuperBlog a fost o școală care mi-a disciplinat felul de a scrie, m-a învățat să scriu după cerințe și cu deadline-uri, să mă adaptez în funcție de tema dată și să creez, în același timp, texte care transmit și inspiră. SuperBlog m-a învățat să nu renunț; abia după ce am trecut de punctul în care credeam că nu mai pot, am realizat că încă mai pot și așa am reușit să-mi depășesc propriile limite și să mai fac un pas în evoluția mea. Fiți curioși, întrebați, încercați lucruri noi și testați-vă limitele! Comunitatea SuperBlog vă va susține să faceți asta. Și, cel mai important, nu uitați că, în SuperBlog, deși este un singur loc 1, câștigători ieșim cu toții, în final."

DANA LALICI - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2013

"Filolog de formație, profesor de Limba Și Literatura Română, trainer, actualmente aproape specialist IT (și copywriter în paralel, că viața e prea scurtă ca să faci numai un singur lucru odată). Simt cu tărie că, dacă nu învăț mereu ceva nou, risc să involuez la loc în maimuță, așa că, dacă vedeți una de 40 de ani care își ia notițe în metrou… eu sunt aia. Sunt sigură că totul se întâmplă în viață cu un motiv: cel mai la îndemână exemplu este întâlnirea mea cu acest concurs. SuperBlog mi-a oferit o grămadă de încredere în mine, un șut în sus pentru blogul meu, o sumă frumușică de bani în cont și apoi o nouă carieră. Da, cam asta vi se poate întâmpla și vouă, cu o singură condiție: să vă înscrieți, să scrieți, să aveți grijă ce vă doriți și să credeți neîncetat că se poate."

DANIEL BOTEA - Câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015

“Oltean european get-beget, verde ca prazul şi natural ca Aloe Vera, participant entuziast în timpul competiţiilor şi partener în afara competiţiei, până în anul de graţie 2015, când am câştigat Spring SuperBlog. Eu n-am vrut, dar m-au obligat colegii. Acum, dacă-i musai să fiu partener, cu plăcere!”

Georgiana Mihăilă - O pisică neagră

“Sunt foarte fericită că aceste două luni și jumătate (de când a început competiția) au fost încununate de succes și mi-am îndeplinit unul dintre cele mai înalte obiective de-ale mele în blogging: câștigarea trofeului SuperBlog. A fost o perioadă solicitantă, dar și frumoasă, în egală măsură. Dincolo de premii (deloc de neglijat, bineînțeles), SuperBlog este despre depășirea limitelor, cunoaștere (prin documentare), dar și autocunoaștere. Cel mai mare câștig a fost confirmarea faptului că scriitura mea este apreciată (am obținut peste 91 de puncte la toate probele și un total de 8 premii). În spatele acestor rezultate se află multe ore de muncă – documentare, editare, scriere și realizare de fotografii, dar la final satisfacția a fost pe măsura efortului depus. Mulțumesc Mamei că mi-a fost alături în tot ceea ce am întreprins până la această vârstă și îi dedic ei această imensă realizare! Îi sunt recunoscătoare și Omului ce mi-a fost alături în momentele de „criză” pe care le-am întâmpinat pe parcurs și îi mulțumesc pentru susținerea necondiționată! Viitorilor concurenți și sponsori le transmit doar atât: implicați-vă 100%, iar rezultatele nu vor întârzia să apară! La mulți ani, SuperBlog! Ne vom reîntâlni pe viitor, cu siguranță! Povestea noastră nu se încheie aici…”

Ioana Marinescu - Pisica pe sârmă

Cunosc competitia SuperBlog inca din primul an si pot spune ca m-am intersectat cu ea in aproape toate modurile posibile. Intai, am sustinut competitia in calitate de sponsor, prin prisma companiei la care lucram. Cativa ani mai tarziu, am realizat buchetele de flori care au fost daruite sponsorilor si castigatorilor. Acum, ma alatur in calitate de blogger partener. Pentru un blogger, mai ales pentru unul aflat la inceput de drum, SuperBlog poate fi rampa ideala de lansare, atat in relatia cu potentiali colaboratori, cat mai ales in relatia cu sine. Participarea la o astfel de competitie inseamna disciplina, rigurozitate, respectarea termenelor, explorarea la maximum a creativitatii, adica instrumentele absolut indispensabile unui blogger. Este un proiect frumos, care a crescut sustinut, s-a impus si a rezistat pe o piata atat de dinamica si imprevizibila, iar pentru asta cred ca merita sa aniverseze inca multi zeci de ani de acum inainte.

MANUEL CHEȚA - Locul I în SuperBlog 2010

„Am decis să diferențiez conținutul de tehnologie de cel personal pe care îl aveam pe blogul părinte – manuelcheta.ro – așa că am ales să fac un website/publicație online orientat(ă) strict pe tehnocultură (tehnologie, invenții, tehnologia în cultura noastră, știință). Îmi doresc să cresc proiectul TehnoCultura într-o publicație online cu mai mulți autori, toți pasionați de tehnologie și știință. Împreună putem trezi interesul față de educație și față de importanța tehnologiei în cultura noastră.”

MIRELA LEONI - autoarea ExTraViTa.ro

”Am lăsat o carieră de top într-o companie multinațioanlă pentru a-mi urma pasiunile și visurile. Și îmi doresc să îi încurajez și pe alții să caute să se descopere și să trăiască cât mai intens fiecare moment. ExTraViTa este un blog despre visuri, experiențe și călătorii, care își propune zi de zi să le aducă cititorilor o poveste frumoasă, sfaturi utile despre călătorii, să încurajeze oamenii să călătorească, în companie sau singuri, și mai ales să aibă curajul de a-și duce visurile la împlinire. Să nu se lase încorsetați de opreliști inutile și să încerce să se concentreze pe partea frumoasă a vieții sau a fiecărei experiențe în sine. Parteneriatul cu SuperΒlog a venit în urma unei mari admirații față de acest proiect, care, de-a lungul timpului, a ajutat la legarea de prietenii puternice între participanți, care au început în mediul online și l-au depășit, la proiecte frumoase, la recunoaștere pentru alții. Este mai mult decât un proiect de succes online, este un proiect uman, pozitiv, din care este o onoare și bucurie să faci parte.”

Mona Rusinescu - O carte nescrisă

O carte nescrisă este o lume a poveștilor și a emoțiilor. Așa îmi place mie să o văd, să o simt. Este proiectul meu de suflet și mă definește. Mereu m-am considerat o Nefirească încadrată perfect în Firesc, iar SuperBlog mi-a confirmat acest lucru. La mai puțin de patru luni de la redactarea primei pagini din Cartea mea nescrisă, am intrat într-o competiție care avea să îmi schimbe perspectivele, să îmi dea aripi și curaj și care mi-a oferit șansa să îmi așez numele în blogosfera românească. Iată-mă azi, după două participări și două poziții pe podium, alăturându-mă cu mândrie bloggerilor parteneri. Voi fi mereu recunoscătoare acestui concurs și îmi doresc să fac parte mereu din familia SuperBlog. Pentru că asta este, o familie de oameni care iubesc să scrie și o fac zilnic pe blogurile personale. La rândul meu, continui să adaug capitole cărții mele nescrise, să-mi scriu povestea.

Oana Grozavu - Visător prin lume

Un visător la SuperBlog este ceea ce am fost, timp de două ediții. Un visător care a dovedit că nu contează experiența, că nu contează cât de mari sunt provocările, atunci când există pasiune, determinare și organizare. Un visător care a primit SuperBlog în viața lui cu totul, care a învățat de la competiție tot ce se putea învăța și care i-a oferit, la rândul lui, tot timpul și toată dedicarea pe care o astfel de provocare o necesită. Vreți să porniți pe un drum? Atunci porniți, fără teamă, fără emoții, fără neîncredere! Vreți să fiți mai buni? Aceasta este locul în care învățați probă cu probă, etapă cu etapă. Este locul în care vă puteți descoperi cu adevărat toate calitățile și capacitățile. Este un cumul de emoții care vă vor schimba, categoric, spre cea mai bună variantă a voastră.

Raluca Gabriela Cincu - Românii știu românește

"Offline, adică pă persoană fizică, sunt Raluca, născută în Bucureşti (din tată vâlcean şi mamă bucureşteancă), am 1,63 metri înălţime, 42 de kilograme, sunt salariată, nu caut nimic, doar mă laud. Lucrez în domeniul publicitar. Am studiat gramatica limbii române la Universitatea București (Facultatea de Litere) timp de cinci ani, am studiat-o doisprezece ani înainte de asta și încă o mai studiez. Sunt pasionată de grafică, modă, actorie, lingvistică, folclor românesc, gastronomie, lectură, excursii prin țară. Mi-am creat blogul la sfârşitul anului 2012. N-a fost greu: haş te te pe două puncte bară bară dublu ve dublu ve dublu ve wordpress punct com, am tastat domeniul şi a început teroarea (nu pentru mine, pentru alţii). Denumirea nu a fost aleasă întâmplător: românii ştiu, dar n-au chef să. Fiind autodidactă, am mai citit şi despre optimizare online, motoare de căutare, cuvinte-cheie şi alte etcaetere. Simţul umorului este al şaselea simţ al meu. Cei care mă cunosc îmi spun că e primul, nu al şaselea. De ce să-i contrazic? Am zis aşa: dacă unii n-au chef să înveţe ceva în mod serios, măcar să înveţe ceva la mişto.”

ROBIN MOLNAR - Câștigătorul locului I în SuperBlog 2011

„Mă feresc să spun despre mine că sunt un anume fel de om. Este mai relevant ceea ce spun ceilalți despre mine decât ceea ce spun despre mine însumi. Pe de-o parte sunt definit de lucrurile pe care le gândesc, de lucrurile pe care le trăiesc, le simt şi le exprim. Sunt definit de lucrurile care îmi plac, de pasiunile mele și de felul cum ego-ul meu interior se reflectă în ochii celorlalți. Sunt definit de acțiunile mele, de deciziile (de multe ori imposibile) pe care le iau sau de lucrurile pe care uneori evit să le spun (justificarea). Mai sunt definit şi de revelațiile pe care le am. Unii le vor găsi banale, alții geniale. Pe-aici sunt şi eu, între două lumi.”