SuperBlog este cea mai longevivă competiție din blogosfera românească, datând din 2008. 

În cifre, SuperBlog înseamnă:

  • 16 ediții încheiate
  • peste 2600 de participanți
  • peste 31.000 de articole
  • 358 probe
  • aproximativ 100 de sponsori
  • premii în valoare totală de peste 100.000 euro

Ești gata pentru o nouă provocare? Pe 1 septembrie 2018 se deschid înscrierile în ediția aniversară de 10 ani SuperBlog, iar la 1 octombrie începe competiția!

Competiția este deschisă tuturor bloggerilor din România, indiferent de traficul blogului și de tematica abordată. Astfel am descoperit, de-a lungul anilor, sute de bloggeri valoroși, care au demonstrat că talentul nu ține seama de profesie, vârstă, sex, condiții sociale. Împreună, am creat o comunitate numeroasă pasionată de blogging, unde se cunosc și schimbă opinii autori de bloguri și specialiști în comunicare online dornici să ia pulsul blogosferei, să descopere și să susțină noi talente. Te invităm să ni te alături! 🙂

SuperBlog 2018 se va desfășura în perioada 1 octombrie - 4 decembrie 2018 şi invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile! Sponsorii SuperBlog abia așteaptă să-ți citească articolele!

Toate probele concursului sunt opţionale, astfel încât poți participa doar la cele care te atrag cel mai mult. Cu cât participi însă la mai multe probe, cu atât îți cresc și șansele de câștig.

Cum te înscrii în SuperBlog? Simplu:

  • citești regulamentul competiției;
  • îți anunţi participarea în SuperBlog 2018 într-un scurt articol pe blogul tău;
  • completezi formularul de înscriere;
  • după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog și, începând de la 1 octombrie, când se lansează prima probă a competiției, te invităm să-ți înregistrezi articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

Pe măsură ce participi la probele competiției, poți câștiga premii în produse sau bani la probele care îți vor aduce cele mai mari punctaje. Totodată, acumulezi puncte care contează în clasament, având astfel șanse la premiile suplimentare rezervate finaliștilor, adică celor care au participat la toate probele competiției.

Ai intrebări? Citește și rubrica Întrebări & Răspunsuri și, dacă ai nelămuriri, contactează-ne și îți vom răspunde negreșit, în cel mai scurt timp posibil. Îți stăm la dispoziție:

Alătură-te și tu comunităţii SuperBlog şi arată ce poți!

Vrei să afli mai multe despre competiție și cam la ce provocări să te aștepți? Îți recomandăm să consulți arhiva cu probele lansate în edițiile anterioare.

Ce părere au despre SuperBlog bloggerii participanți și sponsorii poți citi în pagina Testimoniale.