Proba 7. Băneasa – paste pentru un post corect și sănătos!

De la 2023-03-22 00:00:00 pana la 2023-03-28 23:59:59

Conform tradiției stabilite cu timpul în Biserică, se postește în anumite perioade. Suntem deja în Postul Paștelui, început în forță cu salate și fresh-uri de fructe. Însă mulți dintre noi încep deja să se resimtă. Din dorința de a ține post, foarte multe persoane apelează la alimente total nesănătoase care sunt dezechilibrate din punct de vedere nutrițional.

Deși pastele sunt adesea etichetate greșit ca fiind „nesănătoase” din cauza conținutului ridicat de carbohidrați, de fapt au un indice glicemic scăzut, ceea ce înseamnă că eliberează energie în corp în mod constant timp de câteva ore. Așadar, să mănânci o porție de paste delicioase ca masă la prânz este o modalitate bună de a evita letargia experimentată adesea după-amiaza.
Combinații delicioase de paste cu legume și plante aromatice fac ca Postul să treacă ușor și fără consecințe în ce priveste sănătatea. Pastele pot fi o mâncare de post ideală si când nu avem mult timp la dispoziție și se numără printre preferatele celor care, din diverse motive, au o alimentație specială, vegetariană.

Sunt mii de variante de rețete de post sau vegetariene în care pastele sunt în centrul atenției. Ne dorim să împărtășiți cu noi rețetele voastre preferate, rețete rapide de la finalul zilei sau un prânz scurt acasă, rețete inventate de voi, combinații surprinzătoare care ne vor încânta să le încercăm.

Abia așteptăm să facem împreună magie în bucătărie și apoi să citim articolele voastre delicioase!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 6. Vacanța de vară în Bulgaria – sejur de poveste la hotelurile Palm Beach sau Argisht Partez din Nisipurile de Aur

De la 2023-03-18 00:00:00 pana la 2023-03-24 23:59:59

Pe toți ne încântă o vacanță la mare, nu-i așa? Imaginează-ți că te pregăteșți pentru un sejur în Bulgaria cu familia sau cu prietenii.

Ce aspecte și facilități apreciezi într-o vacanță estivală? Ce cauți în mod special ca să-ți facă sejurul cu adevărat memorabil? Vrei lux, liniște și sesiuni la spa pentru o vacanță relaxantă? Servicii de divertisment pentru copii? Sau o distracție de pomină cu prietenii, până în zori?

Pornind de la facilitățile hotelurilor Hotel Palm Beach și/sau Argisht Partez, prezintă-ne într-un articol planul tău pentru o vacanță perfectă în Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Apreciem atât preferințele tale argumentate, cât și recomandări pentru cititorii care își planifică, la rândul lor, vacanța estivală în Bulgaria.

Mulțumim și mult succes! Te așteptăm la Nisipurile de Aur! 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 5. Tu ce știi că face un avocat?

De la 2023-03-15 00:00:00 pana la 2023-03-21 23:59:59

Pentru că niciodată nu e prea târziu să descoperi sau să înțelegi lucruri noi, pentru că toată viața este, până la urmă, un proces de învățare, proba de astăzi vă provoacă să răspundeți la o întrebare simplă: Tu ce știi că face un avocat?

Poate că ați trecut printr-un divorț sau poate sunteți într-un proces sau un litigiu, poate așteptați o moștenire sau poate ați fost martori într-o speță civilă ori poate că nimic din cele de mai sus nu vi s-a întâmplat vouă, dar cu siguranță cunoașteți pe cineva care a avut nevoie de un avocat. Și chiar dacă nu cunoașteți pe cineva în acest context, sigur ați văzut un film cu un proces celebru sau ați citit povești cu și despre avocați. Ce aveți de făcut? Pentru că proba e o abordare nouă în cadrul competiției, vă propunem două idei: 

  1. Dacă ați avut contact în mod direct sau indirect cu un avocat (o cunoștință, o rudă, un prieten cu un proces pe rol etc.): povestiți în felul vostru despre această experiență și ce înțelegeți voi din meseria de avocat. Ce termeni cunoașteți sau vreți să cunoașteți, ce înseamnă pentru voi un divorț din punct de vedere juridic, ideea de partaj, custodie, drept de proprietate etc. 
  2. Dacă nu ați avut de a face niciodată cu un avocat, nu cunoașteți niciun caz, o speță, prezentați perspectiva voastră despre profesia de avocat prin prisma filmelor, serialelor sau cărților pe care le-ați văzut/citit sau în ce context ați aflat de această meserie, ce credeți că face un avocat, ce înseamnă pentru voi un divorț din punct de vedere juridic, ideea de partaj, custodie, drept de proprietate etc.

DISCLAIMER! Indiferent ce abordare alegeți, poveștile trebuie să fie VERIDICE! Nu ne interesează dacă acele spețe s-au întâmplat în realitate, ci că s-ar putea întâmpla în realitate. Exemplu: „Am un unchi care lucrează în Germania și a avut un proces despre o moștenire” VERSUS „Am visat că Zâna Măseluță se certa cu Duhul din Lampă și l-au angajat avocat pe domnul Iepurilă”.

De asemenea, dacă mentionați un film, serial, o carte scrisă de un avocat sau care are ca subiecte procese sau activitatea avocaților, acele filme, seriale, titluri de cărți trebuie să existe în realitate. De ce? Pentru că meseria de avocat este serioasă, presupune multă documentare și, dacă un doctor repară celulele bolnave și vindecă prin cunoștințele sale, un avocat ajută viețile oamenilor prin intermediul legii.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 4. Cum alegem serviciile de hosting? Tehnologie versus asistență umană

De la 2023-03-11 00:00:00 pana la 2023-03-17 23:59:59

Într-o lume în care roboții și inteligența artificială câștigă tot mai mult teren, oare cât mai contează interacțiunea umană când vine vorba despre suport tehnic pentru găzduirea unui website, blog sau magazin online?

Tehnologia ne ajută semnificativ, dar uneori avem nevoie și de un specialist în carne și oase cu care să comunicăm, care să aibă răbdare inclusiv dacă nu vorbim “limba IT” și să ne rezolve problema indiferent că a “picat” site-ul, că vrem să îl mutăm pe domeniul propriu, să schimbăm serverul, să facem modificări tehnice, să instalăm diverse module, să ne asigurăm că avem un site sigur, stabil, funcțional, precum și back-up, ca să nu riscăm să pierdem conținutul îndelung muncit. Cum facem toate astea dacă nu ne pricepem, fără teama de a strica ceva?

Din fericire, există HostPrior – echipa care se ocupă de toate aceste aspecte tehnice tocmai pentru că tu, blogger sau proprietar de website, să te poți concentra asupra scrisului și interacțiunii cu comunitatea ta de cititori, fără grija că ai făcut ceva greșit sau că o “banală” neatenție te-ar putea costa scump. Și tot HostPrior deservește numeroase site-uri pentru afaceri și magazine online, ceea ce le oferă managerilor și antreprenorilor liniștea necesară pentru a se concentra la dezvoltarea afacerilor lor, mai ales dacă nu au propriul departament de IT.

Tu ce îți dorești de la un furnizor de hosting? Și, în funcție de experiența ta și/sau din ce ai aflat / învățat de la alții, de ce aspecte le-ai recomanda să țină cont și altor proprietari de site-uri atunci când își aleg serviciile de hosting? Cum înclină balanța între tehnologie / automatizare și respectiv suport dedicat, cu asistență umană, în topul preferințelor tale? Scrie despre toate acestea (și orice altceva consideri relevant pe acest subiect) într-un articol, suntem curioși să-ți aflăm părerea!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 3. Depozit Virtual, singura franciză de materiale de construcții din România

De la 2021-10-08 00:00:00 pana la 2023-03-14 23:59:59

Să ne imaginăm că ești mereu contra-cronometru, implicat(ă) în tot felul de activități și proiecte. Mai mult decât atât, plănuiești să-și construiești casa / o hală / un hotel sau poate vrei să renovezi locuința pe care o ai deja. Timpul nu-ți permite să mergi de la un depozit la altul pentru a căuta și cumpăra materiale de construcții. Cineva îți oferă un pont și descoperi Depozit Virtual.

Scrie un articol (inspirat din experiență personală sau fictivă) în care să povestești cum te ajută Depozitul Virtual să scutești timp, energie și bani atunci când vrei să construiești. Îți poți imagina un dialog cu Francizatul Depozit Virtual sau, de ce nu, o vizită pe șantierul construcției tale.

Imaginația nu are nicio limită, așa că fii creativ(ă) și lasă imaginația să zboare. Pe lângă o lectură plăcută, articolul tău le-ar oferi cititorilor o perspectivă nouă despre Depozit Virtual.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Cum să-ți transformi casa în una mai sigură

De la 2023-03-04 00:00:00 pana la 2023-03-10 23:59:59

Suntem încântați să vă invităm să participați la proba noastră din competiția de blogging Superblog. Vă provocăm să scrieți articole informative despre cum să vă îmbunătățiți siguranța casei și să ne prezentati planul vostru (puteți include diverse camere, la alegere).

Noi am început prin a fi atenți la funcțiile produselor noastre pentru asigurarea protecției copiilor. Iar acest interes rămâne puternic și relevant. Dar nu puține au fost situațiile în care clienții ne-au indicat utilizări nebănuite de noi. Unele amuzante, altele surprinzătoare.

Demonstrați-vă abilitățile de scriere și creativitatea în acest domeniu important al vieții de zi cu zi. Veniți cu idei practice și inovatoare, pe care să le împărtășiți cu cititorii interesați de siguranța casei. Puteți aborda tema din diverse perspective, în funcție de stil și cum considerați că ar fi util pentru comunitatea voastră. Abia așteptăm să vă citim articolele!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Mucenicii Băneasa – rețete cu miez de poveste

De la 2023-03-01 00:00:00 pana la 2023-03-09 23:59:59

Sărbătoarea Mucenicilor se apropie și vă invităm să împărtășiți cu noi o rețetă de mucenici muntenești. Tradiția spune că ziua de 9 Martie este prima zi călduroasă de primăvară, moment în care sărbătorim natura, viața, prietenia și familia.

Fie că gătiți constant sau doar experimentați ocazional, sperăm că Mucenicii Băneasa să vă inspire să încercați sau… măcar să fiți sursă de inspirație și ajutor de bucătar… vestitor al primăverii!

Noi vă trimitem mucenicii, voi împărtășiți cu noi o rețetă specială pentru voi, preparată cu Mucenicii Băneasa, care vă amintește de copilărie.

Sărbătoriți venirea primăverii cu unul dintre cele mai iubite deserturi din copilăria noastră! Gătiți mucenicii Băneasa și surprindeți-i pe cei dragi cu o rețetă plină de savoare și tradiție!

Abia așteptăm să facem împreună magie în bucătărie și apoi să citim articolele voastre delicioase!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult