Proba 8. Unde mai ieșim cu prietenii? Distracție la Katz GastroLab!

De la 2024-04-25 00:00:00 pana la 2024-05-02 23:59:59

Ne vedem la un pahar de vorbă, mergem la un concert, mâncăm ceva bun sau… toate la un loc? Cum în care loc? La Katz GastroLab! 

Pentru tine, cum arată seara perfectă cu prietenii în oraș? Scrie un articol, să ne inspirăm împreună!

Fie că ne dorim o seară relaxantă, vrem să gustăm ceva diferit sau avem poftă de distracție, la Katz GastroLab găsim combinația perfectă pentru o întâlnire cu prietenii: de la concerte live și petreceri karaoke până la seri de dans latino și diverse evenimente culturale, spațiul nostru vă este dedicat.

Ne-am bucura să le menționați cititorilor voștri și că Katz Gastrolab organizează și evenimente private: botez, aniversare, corporate party etc.

Și ca să vă convingeți, vă invităm la noi la blog-meet-ul SuperBlog de sâmbătă, 25 mai 2024, începând cu ora 14.

Confirmați participarea la adresa superblog@swissplan.biz până la 15 mai a.c., vă rugăm.

Mulțumim și vă așteptăm!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 7. Diferențele culturale te bagă în bucluc? Te salvează Vasco!

De la 2024-04-12 00:00:00 pana la 2024-04-21 23:59:59

O limbă este un univers întreg, o cheie pentru descifrarea culturii căreia îi aparține. Expresii specifice, alături de gesturi, cutume, credințe alcătuiesc un caleidoscop de sensuri pe cât de fascinante, pe atât de greu de pătruns uneori. Nu e de mirare că orice călător se poate simți uneori pierdut, mai ales în culturi străine, cu atât mai mult când intervin diferențe culturale! 

Oare ți s-a întâmplat și ție (sau apropiaților) vreo pățanie inedită, comică sau poate chiar jenantă ori riscantă din cauza problemelor de comunicare cu localnicii din ținuturi străine? Dispozitivele Vasco te scot din impas și te ajută să comunici oriunde, oricând, chiar și (sau mai ales) în situații stânjenitoare.

Tu cum consideri că ne poate salva tehnologia de momentele ciudate cauzate de diferențe culturale? Te invităm să scrii un articol despre o situație reală sau fictivă în care diferențele culturale își spun cuvântul. Să fie util și/sau amuzant pentru cititori, emoționant, palpitant, cum vrei tu, dar în stilul tău, autentic!

Dacă alegi să te inspiri despre diverse obiceiuri, cutume, curiozități etc. din lumea largă, menționează sursele la finalul articolului (fără link).

Abia așteptăm să citim poveștile voastre! Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 6. Savurează clipa la un pahar de vin Beciul Domnesc!

De la 2024-04-05 00:00:00 pana la 2024-04-11 23:59:59

În lumea agitată și mereu în schimbare în care trăim, momentele petrecute în familie alături de cei dragi la masa de Paște au avut, au și vor avea mereu un loc special în sufletele noastre. Fiecare masă de sărbătoare este un nou prilej de bucurie, un nou moment de a ne crea amintiri frumoase pe care să le prețuim o viață întreagă, pentru că acolo, în mijlocul celor dragi, descoperim adevărata esență a sărbătorilor pascale și gustăm din bucuria autentică a Învierii. 

Împărtășește cu noi amintiri de neuitat de la masa de Paște! Fie că este vorba despre momente pline de haz sau de emoție, de oameni care v-au inspirat și pe care îi păstrați mereu în suflet, de prieteni care ne-au făcut sărbătorile mai frumoase sau de feluri de mâncare cu care am impresionat, orice amintire frumoasă în care vinul rămâne vedetă este binevenită în concurs. Lasă vinurile de la „Beciul Domnesc” să te inspire, savurează un pahar și pune-te pe povestit!

Vă invităm să deschideți o sticlă de Beciul Domnesc, să savurați clipa și să ne răsfățați cu articole inspirate!

- Citeste mai mult

Proba 5. Echipamentele de protecție – simbolul grijii față de pacienți și angajați

De la 2024-03-22 00:00:00 pana la 2024-03-31 23:59:59

Echipamentele de protecție sunt indispensabile în toate spațiile (locurile) unde există risc de contaminare cu microorganisme și/sau o posibilă expunere la diferite substanțe periculoase – unitățile medicale (cabinete, clinici, spitale, centre de prim ajutor, unități sanitare de ambulatoriu etc.), centre spa, fitness, saloane de înfrumusețare și altele.

Un halat de unică folosință sau botoșii pentru încălțăminte nu sunt doar un înveliș suplimentar, ci o barieră antimicrobiană, o ultimă linie de apărare pe care o oferim clienților și angajaților pentru a se proteja. Atenția pe care o acordăm materialelor de protecție este simbolul grijii și respectului nostru față de sănătatea tuturor – pacienți, personal, vizitatori, clienți și angajați. Pentru oameni. Gesturi aparent mici, cu impact mare.

Care este perspectiva ta asupra materialelor de protecție ca simbol al grijii, respectului și responsabilității față de sănătatea noastră ca pacienți/clienți și de cea a personalului/angajaților?

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 4. reConstruim acasă

De la 2024-03-19 00:00:00 pana la 2024-03-25 23:59:59

Ce înseamnă pentru tine să ‘‘reConstruim acasă’’? Relatează o poveste despre cum ai reconstruit ceva - casa bunicilor, de exemplu - sau ce planuri ai ca să faci asta. 

- Citeste mai mult

Proba 3. Sigillum Moldaviae – povestea vinului tău preferat

De la 2024-03-12 00:00:00 pana la 2024-03-18 23:59:59

Noi vă trimitem un sortiment din gama Sigillum Moldaviae, voi trimiteți-ne o poveste împărtășită la un pahar de vin, care sa pună vinul în valoare și motivul pentru care îl preferați!

Împărtășește cu noi povestea vinului tău preferat sau al familiei tale (poveste + foto) și noi o vom premia! Abia așteptăm să citim articolele voastre și să aflăm care este vinul vostru preferat!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Destinații de primăvară. Oriunde călătorești, comunicarea e floare la ureche cu Vasco

De la 2024-03-05 00:00:00 pana la 2024-03-12 23:59:59

Se schimbă anotimpul, se schimbă și starea de spirit. Și ce mod mai bun de a ieși din hibernare decât călătorind?!

Ție ce locuri ți-ar plăcea să explorezi primăvara asta? Ce loc sau eveniment asociezi cu această perioadă? Care ar fi principalele destinații pe care le-ai trece în agendă și pe care le-ai recomanda și cititorilor tăi și de ce?

Indiferent că ai vizitat deja locurile despre care scrii sau doar îți dorești să ajungi acolo, te rugăm să argumentezi selecția destinațiilor din propria perspectivă – adică exact ce caută și cititorii tăi, că de informații generale deja e plin Internetul 

Bineînțeles, dispozitivele Vasco te pot însoți oriunde, mereu gata să îți faciliteze comunicarea în orice destinație, în orice situație.

Abia așteptăm să ne lăsăm inspirați de ideile tale și să ne facem planurile de călătorie! Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Pardoseli din lemn: lux, natură, ecologie. Meriți ce e mai bun

De la 2024-03-01 00:00:00 pana la 2024-03-08 23:59:59

Să începem cu un exercițiu de imaginație: pornind de la clientul ideal al Alma Parchet, descrie într-o poveste personală sau imaginară călătoria eroului nostru în căutarea parchetului pentru el: din lemn, frumos, exclusivist – de lux, ecologic, care îi aduce confort, parchetul pe care el simte că îl merită. Descrie tot procesul de căutare, cum trece prin toate etapele, de la frustrare la satisfacție, în ce constă căutarea, modul în care diferite modele de parchet din lemn stratificat sau masiv și caracteristicile acestora răspund cerințelor lui, cum reacționează la descoperirea modelului pentru el. 

Povestea poate să fie despre tine, despre un prieten sau o cunoștință sau pură ficțiune. Ai maximă flexibilitate din partea noastră și e la alegerea ta cum abordezi subiectul, titlul sau textul. 

Spor la fresh content, spor la storytelling!

Obiectivul principal al articolului: Cititorul să înțeleagă opțiunea pardoselilor din lemn ca o opțiune de durabilitate, confort, ecologie și, mai ales, ca o răsplată a faptului că merită ce e mai bun pentru casa lui. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult