Proba 15. Cele mai bune sfaturi de la cea mai bună prietenă

De la 2022-04-02 00:00:00 pana la 2022-04-08 23:59:59

Toți avem o «cea mai bună prietenă» cu care împărtășim secrete, care ne ascultă și ne dă un sfat la nevoie – de la trucuri de îngrijire până la lecții care ne ajută să ne găsim traiectoria în viață, în momente importante.

Scrie cine este, în cazul tău, BFF (best friend forever – poate că este sora, prietena din copilărie, colega de bancă sau de muncă, vecina din cartier sau oricine altcineva pe care simți că te poți baza) și ce sfaturi ți-a oferit – de la îngrijirea pielii până la recomandări personale sau profesionale menite să te ajute să-ți atingi potențialul. Ne dorim ca, din rândurile tale, să te cunoaștem și să o cunoaștem că să ne inspirăm toți din sfaturile voastre de BFF. 

Domnilor, și voi trebuie să aveți un BFF de nădejde, recunoașteți! Cine și cum vă inspiră? Sau… poate voi înșivă aveți rolul de BFF în relația cu partenera?

Abia așteptăm să citim sfaturile învățate de ține, dragă BFF! XOXO

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 14. Tu cum cultivi farmecul din generație în generație?

De la 2022-03-31 00:00:00 pana la 2022-04-06 23:59:59

Obiceiurile bune se transmit de la o generație la alta și definesc familia, iar de cele mai multe ori, ele reprezintă un fundament pentru propria evoluție.

Astfel, te provocăm să ne spui ce ritual pentru igiena corpului sau ce valori sănătoase ți-au oferit membrii familiei în copilărie, pe care le poți transmite mai departe generațiilor viitoare. Poate așa cum părinții te-au învățat să spui întotdeauna adevărul, să ai grijă de mediul înconjurător sau așa cum ai văzut-o pe mama ta că folosea o cremă hidratantă înainte de culcare, îți propui și tu să educi generațiile viitoare.

Partenerii de la Farmec te încurajează să transmiți mai departe orice obicei bun, care ajută generațiile viitoare să evolueze atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 13. Evenimente reușite la mare, la Hotel Opal

De la 2022-03-29 00:00:00 pana la 2022-04-04 23:59:59

Urmează să organizezi un eveniment – de familie sau pentru firma la care lucrezi. Cum și ce alegi și cum ai folosi facilitățile hotelului și restaurantului Opal din Cap Aurora pentru a te asigura că îți vei atinge obiectivele și că oaspeții tăi/voștri vor petrece memorabil la malul mării?

Prezintă-ne procesul de documentare și organizare a evenimentului, elementele care fac diferența pentru tine, în funcție de context și de target, și informațiile care consideri că ar putea fi utile și altora care vor să petreacă altfel la malul marii.

Puteți scrie povești reale sau fictive, articole informative, dar ne interesează perspectiva personală (de viitor mire / mireasă, părinte, manager, organizator de evenimente etc., după caz) și argumentele în favoarea unui eveniment pe litoral, la Hotel Opal. Mulțumim. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 12. ElcoraPiscine.ro – Anul acesta îmi construiesc piscină

De la 2022-03-26 00:00:00 pana la 2022-04-01 23:59:59

Se apropie vara și parcă ne visăm deja în vacanță. Dar oare nu ar fi o idee bună să beneficiem de o vacanță permanentă chiar în curtea casei?

Vă invităm să vă puneți creativitatea la lucru și să ne relatați (situație reală sau fictivă) care sunt pașii pe care îi are de parcurs un viitor proprietar de piscină, de la documentare până la finalizarea construcției unei piscine (pe care am realiza-o noi, echipa ElcoraPiscine.ro)

Ne dorim să evidențiați:

 • Calitatea produselor noastre
 • Cum v-ați documenta pentru alegerea piscinei
 • Ce ar trebui să conțină oferta pe care o primiți pentru a nu cădea în plasa “super-ofertelor”
 • Cum accesorizați piscina pentru un plus de confort și distracție
 • Consultanța permanentă pe care o oferim
 • Prețurile competitive de achiziție și de manoperă
 • Experiența vastă
 • Toate produsele se vând din stoc propriu – nu trebuie să aștepți 3-4 săptămâni, ca în cazul altor comercianți
 • Multitudinea de modele și dimensiuni disponibile 
 • Economia realizată în timp prin alegerea unui produs de calitate.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 11. Termometrele Geratherm, alături de tine pe tot parcursul vieții

De la 2022-03-24 00:00:00 pana la 2022-03-30 23:59:59

Așa cum ne place să credem, termometrul este un obiect care ne însoțește toată viața, deși în unele etape îl folosim mai des, în altele mai rar. Pandemia a fost o situație excepțională, care ne-a determinat să avem tot timpul un termometru lângă noi, însă nu trebuie să ne limităm la acest context. Temperatura corporală poate semnala de la o viroză până la o infecție gravă în corp. Fără a intra prea mult în detalii de natură medicală, ne-ar plăcea să prezentați diferite situații în care un termometru precis precum sunt cele din gama Geratherm ar putea face diferența.

Puteți descrie amintiri din copilărie sau întâmplări din trecutul mai apropiat în care să faceți o paralelă la tehnologia termometrelor de astăzi (cu accent pe termometrele Geratherm). Puteți să vă descrieți experiența de părinte grijuliu și cum un termometru potrivit v-ar putea face viața mai ușoară. Puteți povesti de ce este important ca din bagajul de călătorie să nu lipsească și un termometru (în mod special când vacanța are loc într-o țară exotică). Puteți prezenta termometrul Geratherm Non Contact ca pe un cadou original pentru o viitoare mămică. Desigur, lista poate continua, puteți alege orice alt unghi pe care noi nu l-am enunțat. Cu siguranță cititorii voștri vor aprecia articolele pe care le creați. Mulțumim. Mult succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 10. Moda începe cu TINE!

De la 2021-10-22 00:00:00 pana la 2022-03-28 23:59:59

Noi vedem moda second-hand cu alți ochi. Tu ce perspectivă ai? Ne dorim mereu ceva inedit de purtat și, totodată, vrem să recirculăm și valorificăm resursele la adevărată valoare, dar și să obținem calitate la un buget accesibil.

O piesă clasică nu se demodează niciodată, fiindcă moda este ceea ce creăm fiecare dintre noi, iar ceea ce contează este stilul personal, nu doar piesele separate. Care este stilul tău? Ce te definește? Și ce te motivează să porți articole second hand? Vrem să-ți descoperim personalitatea vestimentară!

Te invităm să alegi produse de pe site-ul second-hand.ro care să ilustreze preferințele – fie că te referi la un anumit sezon, la o situație particulară (ex. un eveniment) sau recomandări generale de ținute.

Fie că te motivează opțiunile vestimentare, obiectivele ecologice sau raportul calitate/preț, prezintă-ne perspectiva ta despre produsele second-hand.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 9. VOXA – Timpul pe care îl primești când alegi să asculți o carte

De la 2022-03-19 00:00:00 pana la 2022-03-25 23:59:59

Te invităm să alegi să asculți o carte din aplicația Voxa și să scrii o mică recenzie a cărții, așa cum ai perceput-o tu. Îți poți alege orice carte dorești, așa că alege-o pe cea cu care rezonezi cel mai mult. 

De asemenea, te invităm să scrii despre experiența pe care ai avut-o cu aplicația Voxa și cum a fost pentru tine să asculți o carte: Cum ți s-a părut lectura audio? Ai simțit că ai economisit timp? În ce context ai ascultat (ex: acasă, la plimbare, la alergare, la sala de fitness, la volan etc.) Te-a „prins” povestea? Ce ai făcut cu timpul pe care l-ai câștigat? Te-ai bucurat mai mult de familie, de prieteni?

După cum știți, cei care doriți să participați la această probă aveți acces gratuit 15 zile în platformă ca să vă alegeți o carte. Includeți în povestea voastră acest element. Practic, ne dorim să descoperim cum interacționați voi cu un audiobook și în ce situații credeți că e mai bine să apelezi la un audiobook decât la o carte obișnuită. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 8. Femeia modernă refuză să fie PE STOP!

De la 2022-03-17 00:00:00 pana la 2022-03-23 23:59:59

Ajută-ne să spunem povestea feminității, în timp ce rescriem percepția asupra menstruației și a produselor de igienă feminină.

E timpul să facem cunoscute produsele sustenabile, economice și confortabile de la  Femi.Eko®. E timpul să prezentăm cu ajutorul tău de ce alegerea unei cupe menstruale, a absorbantelor din bambus sau a chiloților menstruali este decizia înțeleaptă pentru noi și Planetă! 

Contăm pe tine să alegi contextul creativ, povestea sau informațiile care să pună în valoare aceste produse noi, să stârnească acea curiozitate și dorință de a afla mai multe și de a încerca o soluție modernă și eficientă. 

Ne dorim să vedem perspective diferite, să aflăm povești proprii, să descoperim materiale documentate, care urmăresc istoria particulară a unei femei, care educă, abordează feminitatea și menstruația din perspective incitante, încurajează înlăturarea stigmei ce încă dăinuie în jurul subiectului.

 • Articolele pot fi bazate pe povești personale sau pe istorii aflate (povestea iubitei, fetei, mamei), care să evidențieze cât de mult impact ar fi avut astfel de produse sustenabile, confortabile și economice, dacă ar fi fost descoperite la timp.
 • Puteți folosi date despre cutumele învechite, dar încă răspândite despre menstruație. 
 • Exploatați ideea tag-ului nostru #FARASTOP. Este interesant de văzut cât de mult pierd femeile într-o viață din cauza zilelor de menstruație sau a lipsei produselor adecvate (de la abonamente la săli de sport nefolosite full, la zile de școală, la bani cheltuiți în fiecare lună pe produse ce ajung la groapa de gunoi).
 • Perspectiva ecologică este iar o abordare pe care o încurajăm – produsele sustenabile sunt viitorul, dacă vrem o Planetă curată.
 • Vrem ca oamenii să înțeleagă că produsele de acest fel nu sunt un moft, nu sunt hippie, ci sunt soluția pentru femeia modernă.
 • Ne dorim materiale care apelează la rațiune (prin folosirea studiilor și datelor științifice), studii de caz, articole HOW TO, jurnale despre cum a fost experiența folosirii produselor Femi.Eko®
 • Puneți în evidență versatilitatea produselor (faptul că nu sunt doar pentru menstruație, ci rezolvă și probleme extrem de deranjante precum incontinența).

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 7. Peste 30% dintre antreprenori pierd bani și nu știu de ce. Tu știi?

De la 2022-03-15 00:00:00 pana la 2022-03-21 23:59:59

Dacă te pui în pielea unui antreprenor, nu-i așa că ai vrea o aplicație care să-ți “radiografieze” problemele afacerii tale? 

Acum, după ce ai văzut “CV-ul” lui Doctor Business, te invităm să-ți informezi și cititorii despre cum se poate “trata” o afacere. 

Fie că ai și tu o afacere sau visezi la una, că scrii despre experiența unui apropiat ție ori un articol informativ pentru antreprenori, prezintă cum consideri că poate contribui DoctorBusiness la eficiența și profitabilitatea unui business. Mulțumim. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 6. Meditații online la matematica? Da, la Centrul Unirea!

De la 2022-03-12 00:00:00 pana la 2022-03-18 23:59:59

Mulți avem amintiri din perioada de pregătire pentru examenele de matematică. Și tu ai făcut meditații? Cum era? Acum, elevii pot face meditații online, cu profesori calificați și selectați pentru competențele lor didactice. Cum ți-ar fi plăcut să decurgă meditațiile, dacă ar fi existat pe atunci Centrul Unirea? Cum îți imaginezi ședințele online cu profu’ care îți predă matematică “pe limba ta”, te ajută să te împrieteneșți cu materia și care face echipa cu ține în timpul pregătirii astfel încât să ai mai puține emoții la examene?

Dacă eșți părinte, cum ai vrea să se desfășoare meditațiile copilului, astfel încât să-ți permită să-ți desfasori programul fără timp pierdut cu deplasările, știind că ședințele sunt înregistrate și le puteți urmări și ulterior?

Fie că alegi perspectiva de (potențial) elev, de părinte, prieten, să scrii despre propria experiență, a unui apropiat sau un articol informativ general pentru cititorii tăi, te invităm să prezinți într-un context creativ ce ai aflat despre Centrul Unirea și avantajele pe care le oferă meditațiile online la matematică, într-un cadru organizat și eficient, adaptat stilului actual de viață.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 5. ORGRAN te ajută să creezi preparate pline de emoții pozitive

De la 2022-03-10 00:00:00 pana la 2022-03-16 23:59:59

Pornind de la interesele sau particularitățile audienței căreia vă adresați, în funcție de afinitatea voastră pentru un anumit produs sau, pur și simplu, pe baza inspirației de moment, vă invităm să scrieți cum pot contribui produsele Orgran la o alimentație mai sănătoasă și, totodată, gustoasă. Abordarea pe care o adoptați în redactarea articolului rămâne tot la latitudinea voastră, cu mențiunea că prin ceea ce scrieți veți ajuta cel puțin o persoană să-și simplifice viața prin diversificarea dietei.

Puteți reinventa rețete tradiționale, adaptându-le pentru celiaci sau vegani (desigur, vă rugăm să fiți atenți să nu combinați ingrediente ORGRAN cu anumiți alergeni sau cu produse de origine animală). Puteți aduce în atenția publicului boala celiacă, făcând paralele la alternativele alimentare ORGRAN (evitați să intrați prea mult în detalii medicale). Puteți să vă povestiți experiența personală în adoptarea unui stil de viață vegan sau vegetarian – se poate descrie meniul de pe parcursul unei săptămâni, incluzând preparate bazate pe alimente ORGRAN. Puteți să vă descrieți experiența personală cu privire la dieta datorită căreia arătați și vă simțiți atât de bine, dar puteți să scrieți și despre ce ați gustat când ați fost în ultima călătorie. Desigur, lista poate continua, puteți acoperi orice alt unghi pe care noi nu l-am enunțat. Suntem siguri că articolele vor fi foarte apreciate de publicul vostru. 

Pe scurt, dorim să le transmitem oamenilor care suferă de alergii alimentare, oamenilor care au adoptat un stil de viață vegan sau vegetarian și oamenilor care au decis că trebuie să fie mai atenți la dieta lor faptul că nu este necesar să se restricționeze când vine vorba de alimentație. Aproape orice preparat tradițional poate fi gătit într-un mod sigur, prietenos cu animalele și sănătos pentru organismul nostru, dacă suferim de orice fel de alergii alimentare. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 4. Credit pentru dezvoltatorii imobiliari

De la 2022-03-08 00:00:00 pana la 2022-03-14 23:59:59

Prezentați într-un articol în ce mod un credit pentru antreprenori obținut de la o Instituție Financiar-Nebancară poate reprezenta soluția pentru a deschide sau continua o afacere în domeniul imobiliarelor. Cum ar putea un antreprenor în construcții investi suma de bani obținută de la Claret Credit? Ce ați construi cu un credit antreprenor dacă ați activa în domeniul imobiliarelor? Un complex rezidențial? Unul de birouri? Ați construi sau renova un hotel? Ați investi în achiziționarea unor locuințe pe care să le închiriați ulterior?

Toate întrebările și scenariile sunt orientative – sunteți cu siguranță mult mai creativi când vă lăsați imaginația să construiască proiecte în jurul vostru.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 3. Depozit Virtual – beneficii reale în construcții

De la 2022-03-05 00:00:00 pana la 2022-03-11 23:59:59

După ce ai aflat despre inovația Depozit Virtual, te invităm să scrii o poveste (fictivă sau inspirată din fapte reale) despre cum alegi un depozit de materiale de construcții reducând costurile. 

Dacă prietenul la nevoie se cunoaște, vecinul tău specializat în construcții, Depozit Virtual, îți este alături când ai nevoie să construiești sau să renovezi, cu tot ce-ți trebuie, de la consultanță, comanda întregului necesar de materiale, până la livrarea direct la „ușa” ta, ca să scutești timp și să beneficiezi de cele mai bune prețuri.

Cum vezi tu Depozitul Virtual cu beneficii reale pentru oricine are nevoie de materiale de construcții, fie persoană fizică sau juridică? Abia așteptăm să transpui acest mesaj în rânduri, în stilul tău și pentru cititorii tăi! Poți scrie de la experiențe reale până la povești și parabole, toate sunt binevenite. 

Vă rugăm să nu abordați aspectele referitoare la recrutare și preluarea administrării unui Depozit Virtual. Mulțumim! Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Visează la vară cu rutina de primăvară!

De la 2022-03-03 00:00:00 pana la 2022-03-09 23:59:59

Primăvara nu are acest nume întâmplător. Prima-vară vine ca un fel de teaser pentru perioadele pe care le visăm la munte, la mare, la plajă sau într-un city-break în orașe din Europa. 

Vrem să vă lăsați imaginația și creativitatea să explodeze în culori și emoții și să ne povestiți cum vă pregătiți pentru starea de vară, ce produse folosiți în rutina voastră zilnică, în lunile de primăvară, ca să aveți o piele mai fermă, un ten mai luminos, un păr mai strălucitor pentru zilele de vară care urmează. 

Cum arată o vară de vis pentru voi și cum vă mobilizați pentru a transforma visul în realitate?

Poveștile voastre pot fi reale sau puteți să visați la călătorii prin spațiu, la expediții prin Oceanul Planetar sau destinații închipuite. Așadar, dați un boost creativității în stilul fresh SpringFarma și hai să vedem cât de colorate sunt visele voastre!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Idei pentru amenajarea balconului sau grădinii

De la 2022-03-01 00:00:00 pana la 2022-03-07 23:59:59

Vremea deja se încălzește, soarele este tot mai prietenos, iar natura revine încet-încet la viață, așadar este momentul perfect să te gândeșți cum poți amenaja anul acesta terasa sau balconul. Cum ar fi ca în fiecare dimineață să simți că îți bei cafeaua în mijlocul naturii sau ca în fiecare seară să ai parte de o cină în aer liber într-un cadru romantic? Cu puțină imaginație, poți crea o atmosferă deosebită chiar la tine acasă. 

Prezintă-ne ideile tale preferate pentru amenajarea unui spațiu în aer liber, fie că este vorba despre balconul propriu sau de grădina casei pe care visezi să o ai într-o zi :) Ce mobilier, decorațiuni sau accesorii ai alege pentru a-ți transforma balconul sau grădina într-o oază verde, un loc de relaxare sau, pur și simplu, un spațiu confortabil unde îți poți începe diminețile de primăvară?

Abia așteptăm să ne inspirăm din articolele voastre! 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult