Proba 25. Cadouri de Crăciun

De la 2020-11-26 00:00:00 pana la 2020-12-02 23:59:59

Decembrie este luna cadourilor, luna momentelor magice petrecute alături de cei dragi. Pentru voi cum este alegerea cadourilor: o vedeți ca pe o corvoadă sau așteptați nerăbdători să vină Moș Crăciun, pentru a vedea bucuria în ochii celor dragi în momentul despachetării cadourilor? Ați cumpărat cadourile deja sau încă sunteți în perioada de pregătire?

Căutăm, pentru această probă, idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi, colegi de muncă, prieteni ori familie. Ce îi veți oferi fiecăruia? De ce? Credeți că li se potrivește sau, din contră, vă doriți să le dați curajul de a încerca și altceva? Sunteți liberi să ne plimbați printr-o poveste despre cei dragi vouă, despre ce anume și-ar dori sau despre ce anume v-ați dori voi să le oferiți și de ce. Puteți menționa și cadouri care nu se găsesc pe Answear.ro atâta timp cât menționați produse generice, fără denumiri de branduri.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 24. Influencer Marketing și branding personal în România

De la 2020-11-24 00:00:00 pana la 2020-11-30 23:59:59

Te-ai antrenat în SuperBlog? Acum este momentul să înveți cum poți trece la următorul nivel. De exemplu, înveți din cursurile Academie Vie, alături de Vadim. La acest nivel vei putea să dezvolți conținut care să îți completeze perfect stilul tău de comunicare și să îți clădească imaginea de comunicator prin excelență.

Scrie într-un articol ce înseamnă, din punctul tău de vedere și din experiența ta, să ai Influență Online. Să fii Influencer sau Opinion Maker. 

Iată câteva sugestii (nu este obligatoriu să te ții doar de ele, dar le poți lua ca reper): 

 • Descrie acel moment când ai înțeles că ai un Brand Personal și puterea numelui sau a experienței tale a influențat decizia unui om necunoscut pe Rețele de Socializare sau în Mediul Online;
 • Descrie un Studiu de Caz din România legat de Branding Personal și influențarea deciziilor utilizatorilor prin conținutul și îndemnurile generate de către Influencer. De la scop, proces, desfășurare, curiozități la rezultate și concluzii;
 • Creează un top de Influenceri sau Oameni cu Brand Personal puternic pe care îi respecți și explică de ce îi urmărești;
 • Creează un Top cu Studii de Caz legate de Influencer Marketing și Branding Personal în Mediul Online;
 • Creează un Top cu Sfaturi de “așa da” și “așa nu” cu privire la Influencer Marketing; 
 • Descrie-ți experiența de interacțiune cu un Influencer: când, cum, în ce condiții ai rămas convins(ă) de sugestiile Influencerului și ai cumpărat sau acționat așa cum te-a rugat el? Descrie situația, procesul, senzațiile, opiniile personale și concluziile;
 • Eseu sau o analiză despre Influencer Marketing în România: ce am avut, ce avem, încotro ne îndreptăm, care sunt problemele, încotro ar trebui să ne îndreptăm, ce ar trebui să facă Influencerii și cum ar trebui să reacționeze utilizatorii din Online la acțiunile sau inacțiunile Influencerilor.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 23. Noțiunea de „celule stem”, între mituri, marketing și utilizare medicală

De la 2020-11-21 00:00:00 pana la 2020-11-27 23:59:59

În toate domeniile există nenumărate zvonuri și speculații, iar utilizarea celulelor stem nu face excepție. Recoltarea la naștere a sângelui de cordon ombilical, țesutului de cordon ombilical sau țesutului placentar și stocarea lor ca sursă de diferite tipuri de celule stem este însă o decizie importantă care ar trebui bazată pe informații precise, medicale. Vă provocăm să elaborați un articol în care să abordați noțiunea de celule stem din mai multe puncte de vedere: mituri, doar marketing, clarificări și utilizări medicale. Documentați-vă și ajutați-vă cititorii să distingă faptele și să ia decizii informate în această privință. Vom aprecia atât articolele documentate, cât și pe cele care prezintă informația într-un mod creativ.

Articolul ar fi ideal să urmărească structura (ideile principale) de mai jos (am prefera în această ordine):

 1. De ce sângele de cordon ombilical, per total, este mai valoros din punct de vedere medical în comparație cu  „doar celulele stem” [Surse de informare: https://autismcenter.duke.edu/research/clinical-trial-evaluate-efficacy-umbilical-cord-blood-improve-outcomes-children-autism (la final este link către raportul complet. Pe scurt: în sângele de cordon ombilical, pe lângă celule stem hematopoietice, mai sunt și alte tipuri de celule care ajută foarte mult în cazul unor afecțiuni, motiv pentru care în studiile medicale se utilizează termenul „cord blood” – sânge ombilical), https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/cord-blood-what-you-need-know (un articol foarte ușor de citit și înțeles, în care veți observa cu ușurință că se face foarte rar referire la „celule stem”, discutându-se predominant despre „cord blood as a source of hematopoietic stem cells”)] 
 2. Accesați https://www.cordcenter.ro/category/povestile-tratamentelor-de-succes/ și prezentați, pe scurt, unul dintre cazurile copiilor care au beneficiat de un tratament cu sângele de cordon ombilical recoltat la naștere. Dacă vreți să includeți și alte cazuri, pe care le găsiți online, de exemplu, vă rugăm să nu menționați nume de branduri.
 3. Termenul „celule stem” este arhi-utilizat fără a face referire la tipul de celule stem utilizat sau studiul prin care o anumită utilizare a fost autorizată / standardizată [sfat: puteți face referire la diferite produse cosmetice sau de înfrumusețare, dar evitați menționarea brandului. În SUA veți găsi numeroase clinici care promiteau oamenilor că pot trata orice cu „celule stem”; de asemenea, sunt numeroase suplimente alimentare care folosesc noțiunea de „celule stem”, de exemplu: https://www.hsa.gov.sg/consumer-safety/articles/false-and-misleading-stem-cell-claims-made-on-supplements). https://www.futuremedicine.com/doi/full/10.2217/rme-2017-0060 aici aveți un studiu foarte fain care descrie cantitatea de fake news disponibilă online, doar pentru o simplă căutare pe Google după „stem cell”/”stem cells”] Hint: aici va fi necesar să faceți puțin research – puteți folosi pe Google cuvinte cheie precum „fake stem cell claims cosmetics”; 
 4. Menționați cel puțin un trend de utilizare a diferitelor produse biologice (precum țesutul placentar), fără dovezi medicale în ceea ce privește eficacitatea (de exemplu: placentophagia – https://en.wikipedia.org/wiki/Placentophagy#Human_placentophagy )
 5. Menționați că, în lipsa recoltării la naștere a produselor biologice disponibile, o sursă importantă de sănătate ajunge, pe românește, la gunoi. Menționați tipurile de celule stem care se găsesc în sursele disponibile pentru recoltare la naștere (le aveți mai sus) și faptul că recoltarea se face fără riscuri pentru mamă sau bebeluș.
 6. Menționați unul dintre cele mai importante aspecte pentru care recoltarea țesutului placentar și stocarea sa ca sursă de diferite tipuri de celule stem este indicată [https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6888380/ – pe scurt, pentru că este greu de urmărit, digerat și înțeleasă informația din acel studiu: diferitele tipuri de celule din țesutul placentar exprimă niveluri scăzute de HLA (human leucocyte antigen – un marker prin care se determină unicitatea unei celule dintr-un organism în comparație cu altul și, implicit, compatibilitatea în cazul unui transplant alogenic – explicat pe înțelesul oricui aici) ceea ce înseamnă că sunt acceptate cu mai multă ușurință de către organism și scad șansele de apariție a unor efecte adverse]
 7. Menționați numărul de probe eliberate de către Cord Blood Center pentru a fi utilizate pentru tratarea diferitelor afecțiuni și includeți și numărul de probe utilizate în România, la Institutul Fundeni – https://www.cordcenter.ro/tratamente-cu-celule-stem/grefe-de-sange-ombilical-eliberate-de-cord-blood-center-group/ )  

Abia așteptăm să vă citim articolele! Mulțumim și vă dorim succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 22. Frumusețea clasică. Mereu actuală

De la 2020-11-19 00:00:00 pana la 2020-11-25 23:59:59

Încă din Antichitate noi, oamenii, am fost fascinați de frumusețe și am dezvoltat multiple metode de a o întreține. Epocile au trecut, fascinația pentru frumusețea clasică a rămas. Indiferent de tipologie, toți avem atuuri care merită puse în valoare.

Te îndemnăm să scrii ce înseamnă pentru ține frumusețea clasică și, mai ales, cum ai grijă de cel mai important accesoriu pe care îl porți toată viața și care nu se demodează niciodată – pielea, punând accent pe beneficiile produselor Gerovital.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 21. Cum alegem produsele potrivite pentru copii?

De la 2020-11-17 00:00:00 pana la 2020-11-23 23:59:59

Alegerea produselor pentru copii poate fi o adevărată provocare mai ales pentru părinții care așteaptă primul copil. Fiecare alegere implică nenumărate întrebări: Cum aleg un pătuț? În funcție de ce criterii? Pătuț din lemn sau pliabil? După naștere, care sunt produsele necesare la maternitate? Este nevoie să achiziționez cărucior înainte sau după naștere? Unde mă informez despre toate aceste nelămuriri? Crește copilul și apar alte întrebări: este necesar un premergător? Cum să aleg o mașinuță, tricicletă, o bicicletă, tobogan, leagăn, scaun auto etc? În funcție de ce criterii?  

Ei bine, vă invităm ca, prin articolele voastre, să oferiți viitorilor părinți răspunsuri măcar la o parte dintre aceste întrebări. 

Fie că sunteți voi înșivă părinți și ați parcurs procesul de selecție a produselor potrivite la diverse vârste ale copiilor sau poate ați fost alături de rudele și prietenii voștri ori, pur și simplu, uneori căutați cadouri potrivite și utile pentru prichindeii apropiați, vă propunem să realizați un ghid de alegere a produselor pentru copii. Abia așteptăm recomandările și argumentele voastre! Mulțumim. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 20. Cum întreținem igiena în spațiile publice interioare cu ajutorul consumabilelor medicale?

De la 2020-11-14 00:00:00 pana la 2020-11-20 23:59:59

Se spune că prima impresie contează. Când apelezi sau beneficiezi de serviciile puse la dispoziție într-un spațiu public, vrei să te simți în siguranță. Asta se întâmplă mereu și va continua să fie principala ta dorință și pe viitor. Curățenia din jur, măsurile de igienă luate pentru a te proteja ca pacient sau client, de la consumabile până la dezinfectarea regulată a suprafețelor și a echipamentelor folosite. Te-ai gândit vreodată ce implică tot acest proces? Ce se întâmplă în culise? De ce anume e nevoie pentru a obține un mediu curat și sigur, atât conform legislației în vigoare, dar și personalizat pe individ?

Te invităm să scrii despre importanța consumabilelor medicale pentru menținerea igienei în spații publice precum unități medicale (clinici, cabinete, spitale, ambulanțe etc), centre de fitness și/sau spa, saloane de înfrumusețare, masaj etc. punându-te în locul celor care au această responsabilitate, persoana juridică (ce măsuri trebuie să ia, ce obligații are și de ce consumabile au nevoie), dar trecând totul și prin prisma ta de client sau pacient (ce ai observat că a contat și contează foarte mult pentru confortul tău psihic și fizic când te afli într-un spațiu public). Te rugăm să nu te limitezi doar la această perioadă de pandemie, ci să ții cont că aceste măsuri trebuie respectate și aplicate oricând.

Dacă doriți, puteți prezenta principalele măsuri de protecție recomandate de autoritățile naționale și internaționale privind protecția împotriva COVID-19 sau să vă referiți la importanța întreținerii igienei în spații publice aglomerate, dar după cum am amintit, la modul general, nu neapărat în contextul pandemiei actuale.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 19. E-Sarbatoare… E Crăciun… E Poveste!

De la 2020-11-12 00:00:00 pana la 2020-11-18 23:59:59

Crăciunul este sărbătoarea cea mai așteptată în decursul unui an. Crăciunul înseamnă cadouri, familie, bucurie, emoție și, nu în ultimul rand, brăduțul împodobit. Vă invităm să scrieți un articol din care să reiasă de ce merită să alegeți un brad artificial, ce criterii luați în considerare la achiziția acestuia și de ce să alegeți magazinul e-Sarbatoare.

Ne dorim să evidențiați:

 • Diferențele dintre brazii artificiali ieftini față de cei comercializați de către e-Sarbatoare
 • Diferențele dintre brazii artificiali față de cei naturali
 • Considerentele ecologice
 • Durata de utilizare a unui brad artificial
 • Multitutidinea de modele disponibile – brazi clasici, colorați, 3D, ninși, cu conuri, cu vâsc etc.
 • Evitarea disconfortului cauzat de căderea acelor, în cazul brazilor naturali
 • Economia realizată în timp prin alegerea unui brad artificial de calitate

Îmbrăcați totul într-o poveste care să trezească emoție și care să ne aducă nostalgia copilăriei!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 18. Frisomat – spațiul ideal pentru afacerea ta

De la 2020-11-10 00:00:00 pana la 2020-11-16 23:59:59

Provocarea și invitația noastră către superbloggeri este următoarea:

Sunteți proprietarul unei afaceri de succes, apreciată de clienți, angajați și comunitate. Este timpul pentru un spațiu cu adevărat reprezentativ pentru afacerea voastră. În acest sens, ați ales soluțiile tehnice și arhitecturale Frisomat.

Vă provocăm să vă ajutați cititorii să înțeleagă argumentele raționale sau emoționale ale alegerii voastre și să vă imaginați cum ar arăta, cum v-ar facilita dezvoltarea afacerii și cum ar fi acest spațiu în care se realizează visul vostru de o viață.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 17. O masă bună de la fermierii români

De la 2020-11-07 00:00:00 pana la 2020-11-15 23:59:59

Sperăm că îți plac produsele testate. Te invităm să scrii un articol despre cât de importantă este pentru tine hrana sănătoasă, proaspătă și gustoasă, procurată de la producători locali. 

În acest context, te invităm să realizezi și o prezentare video, care poate fi:

 • o rețetă cu ingredientele noastre – pregătește o masă sau o gustare folosind ingredientele alese din site-ul bacaniatei.ro. Poate fi un fel principal, un desert sau o gustare, tu alegi. Poți folosi și alte ingrediente pe lângă cele procurate de la BacaniaTei.
 • un review al produselor testate
 • alta abordare creativă – editări video, montaje etc.

Când realizați prezentarea video a rețetei / degustării voastre, menționați ingredientele principale alese din oferta Băcănia Tei și cum v-au ajutat la pregătirea preparatului. Textul articolului va explica sau completa conținutul prezentat în materialul video.

Ca să vă informați corect cititorii, vă rugăm să menționați că produsele proaspete se livrează doar în București și Ilfov, iar în restul țării expediem (deocamdată) doar produse neperisabile.

Mulțumim. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 16. Black Friday în pandemie

De la 2020-11-05 00:00:00 pana la 2020-11-11 23:59:59

Nu există persoană în lumea aceasta care să nu își fi cumpărat haine la reducere. Intrați pe answear.ro și faceți o selecție cu hainele preferate, pe care v-ați dori să le achiziționați de Black Friday, campanie ce va începe în curând. Preferați să vă luați haine și accesorii de sezon sau mai degrabă să vă asigurați costume de baie și flip-flops pentru vara viitoare? V-ați schimbat obiceiurile de cumpărare anul acesta, în urma pandemiei? Ați așteptat mai nerăbdători perioada de reduceri decât înainte? 

Am ales ca această probă să fie mai puțin strictă cu privire la conținut. Considerați articolul ca fiind o filă din jurnalul vostru în care ne povestiți ce v-ar plăcea să vă luați de Black Friday, dacă pandemia vă influențează deciziile și cum a arătat anul 2020 pentru voi în ceea ce privește cumpărăturile de haine, având în vedere perioada sensibilă pe care o traversăm.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 15. Gusturi creative de la Fares

De la 2020-11-03 00:00:00 pana la 2020-11-09 23:59:59

Sperăm ca ai testat produsele noastre și că ți-au plăcut. 

Te rugăm să ne povestești experiența ta cu acestea, începând de la design-ul ambalajului până la ingrediente și beneficiile pe care le oferă, încadrându-le în contextul potrivit. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 14. Aroma unei amintiri unice Bottega Verde

De la 2020-10-31 00:00:00 pana la 2020-11-06 23:59:59

Pentru că iubirea față de natură ne poate aduce mai aproape chiar și în cele mai dificile perioade, ne bucurăm să pornim împreună în călătoria simțurilor și a hidratării printr-un ritual complet de îngrijire a corpului. Astfel, ne-am hotărât să dezvăluim secretele din spatele cortinei și să prezentăm ce se află dincolo de un ritual intens de hidratare. 

Perioada aceasta este marcată de amânarea vacanțelor sau a evenimentelor și nu mai avem atât de multe oportunități de a crea amintiri de neuitat în locuri spectaculoase. Așadar, te provocăm pe tine, iubitorul de beauty, să ne prezinți aromele tale preferate în hidratarea corpului. Povestește-ne într-un articol pe blog cum reușesc aromele să te întoarcă într-un anumit spațiu sau moment unic, când timpul a stat în loc și te simțeai împlinit(ă). Plecăm în călătoria simțurilor acum împreună, ajutați fiind de aromele inedite care îți trezesc cele mai frumoase amintiri. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 13. Cum aleg husa și folia perfecte pentru telefonul meu?

De la 2020-10-29 00:00:00 pana la 2020-11-04 23:59:59

Scrieți un articol cu top 5 motive pentru care merită să alegeți accesorii de calitate, ce criterii luați în considerare la achiziția unei huse de telefon sau a unei folii de protecție și de ce să alegeți magazinul BrandGSM.ro pentru achiziția acestor produse.

 • Exemple la huse: puteți scrie despre huse antișoc (utile dacă faceți sporturi extreme, lucrați în mediu de risc sau, pur și simplu, scăpați telefonul mai des :), huse ultraslim (dacă vreți ca telefonul să arate cât mai subțire), huse transparente (dacă preferați stilul minimalist), huse fashion gen Lagerfeld, Guess, Ted Baker, Just Must (dacă doriți să purtați o semnătură de designer) sau huse cu imprimeuri amuzante pentru copii etc.
 • Exemple la folii: folii din sticlă temperată care acoperă în întregime ecranul (Lemontti, Eiger, Devia), folii cu margini rotunjite 3D (Devia), folii privacy (care vă asigură confidențialitatea displayului când sunt și alte persoane în jur), folii flexiglass recomandate pentru copii, pentru că nu se sparg etc.

Vrem să evidențiați:

 • Diferențele între a achiziționa un produs ieftin față de unul superior calitativ
 • Avantajele unui produs de brand față de unul non-brand
 • Gradul de mulțumire personală atunci când folia pentru telefon sau husa pentru telefon protejează cu adevărat telefonul
 • Mărci de huse la care puteți să faceți referire: UAG, Spigen, Lemontti, Ted Baker, Karl Lagerfeld, Guess, Devia, Just Must
 • Mărci de folii la care puteți să faceți referire: Lemontti, Eiger, Devia

Mulțumim. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 12. Cum ne ajută cristalele naturale

De la 2020-10-27 00:00:00 pana la 2020-11-02 23:59:59

Fiecare cristal natural are diferite proprietăți terapeutice. În funcție de locul în care sunt așezate în casă, acestea amplifică diferite energii.

Considerând proprietățile cristalelor, cum le-ați folosi acasă sau în mediul de lucru pentru a vă face viața mai frumoasă, ambientul mai plăcut și/sau pentru a atrage energii pozitive? Fie că le folosiți în scop decorativ, terapeutic, energetic, spiritual sau feng-shui, că le purtați în bijuterii sau ca talismane, prezentați-ne percepția voastră despre cristale și efectele lor (pentru prosperitate, energie, sănătate, noroc etc). Ce cristale ați alege și de ce? Care vi se potrivesc, cum le-ați utiliza?

Puteți scrie un articol informativ, o experiență personală, orice considerați relevant și util pentru cititorii voștri. Abia așteptăm să vă citim creațiile! Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 11. Melinis – Un cuvânt nou pentru o experiență nouă

De la 2020-10-24 00:00:00 pana la 2020-10-30 23:59:59

Nici produs apicol, nici dulceață. Așa se prezintă Melinis – inovația prin care vă propunem să regăsiți și să savurați natura, printr-un gust sănătos și delicios deopotrivă. Pentru tine, ce înseamnă natura regăsită prin Melinis?

Te invităm să îi informezi pe cititorii tăi despre această noutate, într-un mod cât mai creativ.

Puteți scrie articole informative, ficțiune, orice doriți și considerați potrivit în acest context.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 10. Elefantul Meu deschide drumul spre imaginație

De la 2020-10-22 00:00:00 pana la 2020-10-28 23:59:59

Toți vedem în jurul nostru copiii crescând. Nu de puține ori am fost de-a dreptul surprinși de inteligența, creativitatea, imaginația sau prezența lor de spirit. Te provocăm să scrii într-un articol care consideri că este rolul cărților în viața unui copil și, mai ales, cum crezi că ajung copiii să iubească cărțile. Cunoști și exemple negative, cazuri în care lectura era o povară? Sunt cărțile esența într-un sistem educațional?

Povestește-ne despre copiii din viața ta, chiar și despre tine, cel/cea din timpul copilăriei și cărțile primite/oferite cadou.

Raportează-te la noul concept de cărți personalizate pentru copii, menționând din experiență sau în perspectivă care ar putea fi plusurile și minusurile (dacă există) și contribuția cărților personalizate la educația și dezvoltarea copiilor din România.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 9. Secrete pentru îngrijirea hainelor și a încălțămintei

De la 2020-10-20 00:00:00 pana la 2020-10-26 23:59:59

Hainele pot fi o investiție, dacă mizezi pe calitate și le îngrijești corespunzător, pentru a te bucura de ele o perioadă cât mai îndelungată de timp. Totuși, ce înseamnă să le îngrijești corespunzător?

Suntem în căutare de secrete transmise prin viu-grai (și nu numai) despre cum să menții culorile hainelor, cum să faci să își păstreze mirosul fin de balsam mai mult timp, cum să nu se mai formeze cute pe ghetele din piele sau orice altă situație care necesită un ”secret” de îngrijire. Voi cu ce probleme v-ați confruntat în privința hainelor și a încălțămintei? Care sunt ”secretele” care v-au salvat garderoba de-a lungul timpului?

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 8. Experiențe din retail folosind tehnologie românească de ultimă generație

De la 2020-10-17 00:00:00 pana la 2020-10-23 23:59:59

Pornind de la avantajele oferite de soluția SmartCash Retail Management System pentru unul sau mai multe dintre formatele comerciale prezentate pe site-ul de produs, smartcash.ro, te invităm să îți alegi un rol și să ne prezinți o experiență personală și/sau perspectiva ta privind comerțul autohton și impactul unui software specializat premium, cum este SmartCash RMS, în dezvoltarea acestui sector. 

De exemplu:

 • Ești cumpărător? Cum decurge o sesiune de cumpărături în magazin (minimarket, supermarket, hypermarket etc.)? Ce aspecte sunt importante pentru tine (experiența din magazin și/sau cea de la casa de marcat) și cum contribuie funcționalitățile SmartCash RMS pentru a-ți face experiența mai plăcută?
 • Lucrezi în retail? Cum este activitatea ta cotidiană, ce atribuții și operațiuni ai de îndeplinit și cum consideri că-ți poate înlesni munca un software performant pentru retail, respectiv SmartCash RMS?
 • Deții un magazin (retail sau cash & carry)? Deja știi cât de important este să ai un instrument de nădejde pentru o evidență exactă asupra vânzărilor, care să te ajute să îți motivezi echipa, să iei cele mai bune decizii de management și să ai o afacere profitabilă.

Alege de care parte a “tejghelei” te situezi și subliniază ce consideri că ar conta pentru tine. Orice variantă preferi, abia așteptăm să-ți citim articolul.

Atenție! Nu ne dorim o prezentare de produs, ci perspectiva ta asupra subiectului, în orice manieră vei alege să o redai. Apreciem și umorul, în contextul potrivit, precum și un titlu atractiv.

Pot fi incluse povești, comentarii sau întâmplări reale, pentru a stârni emoție, a relaționa mai ușor cu cititorul și a crea o conexiune cu el. De aceea, conținutul creat ne-am dori:

 • să atragă atenția (să conțină cuvinte relevante pentru cititor, să includă beneficii și informații specifice formatului comercial ales)
 • să selecteze audiența dorită (să se adreseze direct publicului tintă dorit: cumpărător, operator, comerciant, în funcție de perspectiva aleasă)
 • să atragă cititorul (să stârnească curiozitate, să fie misterios, amuzant etc.)

Mulțumim. Inspirație și succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 7. Respiră ușor cu SALIN!

De la 2020-10-15 00:00:00 pana la 2020-10-21 23:59:59

Pornind de la beneficiile terapiei saline și caracteristicile aparatelor Salin, prezintă-le și cititorilor tăi ce ai aflat și cum i-ar putea ajuta. 

Indiferent că scrii din perspectiva personală, că te lași inspirat(ă) de experiența vreunui apropiat sau preferi să realizezi un articol informativ pe această temă, important este să reiasă ce sunt aparatele Salin și ce beneficii oferă, încadrându-le în contextul potrivit.

Mulțumim. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 6. Un Black Friday cu de toate și cu multă sănătate

De la 2020-10-13 00:00:00 pana la 2020-10-19 23:59:59

Vă provocăm să vizitați site-ul farmacialapretmic.ro și să scrieți ce produse v-ați dori reduse de Black Friday și de ce. Practic, puteți alege orice produse vă trec prin minte, fără număr, doar că motivația vrem să fie reală, vrem să citim opiniile voastre sincere despre produse care prezintă relevanță pentru voi. Nu vrem SF-uri, nu legende cu Merlin, nu invenții cu păpădii vorbitoare :)

Puteți alege oricare și oricâte produse de pe site, orice game, orice abordare. Important este să vă prezentați preferințele personale, să prezentați informații reale și relevante și, nu în ultimul rând, să vă încadrați în numărul de cuvinte. Mulțumim. Abia așteptăm să vă citim articolele!

Click aici să vedeți cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 5. Tu unde visezi?

De la 2020-10-10 00:00:00 pana la 2020-10-16 23:59:59

Fiecare dintre noi avem un colțișor în care ne simțim cel mai bine și care ne face să visăm. Te provocăm să ne spui care este încăperea ta preferată și, mai ales, ce o face atât de specială? Este vorba despre o piesă de mobilier originală, anumite decorațiuni sau despre modul în care se îmbină toate elementele? 

Povestește-ne despre colțișorul din locuința ta în care te simți cel mai bine și care te face să visezi. Arată-ne ce îl face special. De abia așteptăm să citim despre locuințele voastre pline de magie! 

Click aici să citești cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 4. De la apartament la casă. Cum ne putem face mutarea mai ușoară

De la 2020-10-08 00:00:00 pana la 2020-10-14 23:59:59

Având în vedere serviciile Vindem-Ieftin.ro și noile facilități oferite prin grupul dedicat VIP, creează un scenariu în care să prezinți o experiență (reală sau fictivă) din momentul în care tu ori apropiații tăi decideți să vă mutați de la apartament la casă și începeți să achizitionați online materialele de construcții. 

Poți detalia cum ai pregătit lista de materiale, cum îți dorești să fie viitoarea ta locuință și un mic dialog fictiv cu consultanții noștri pe grupul VIP. Cum îți planifici procesul de construcție și mutare fără a-ți compromite timpul dedicat vieții profesionale și personale?

Mulțumim. Abia așteptăm să-ți citim articolul!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 3. #JurnaldeCroitorie

De la 2020-10-06 00:00:00 pana la 2020-10-12 23:59:59

Chiar dacă în ultima perioadă am fost nevoiți să ne adaptăm rapid schimbărilor, noi am rămas constanți în ceea ce privește pasiunea pentru cusut. Privind partea pozitivă a lucrurilor, descoperirea frumosului și a lucrului bine făcut este încă unul dintre obiectivele noastre. Așadar, ne-am gândit să imortalizăm și să împărtășim momentele speciale cu care ne-am întâlnit în minunata călătorie în lumea croitoriei într-un creativ #JurnalDeCroitorie

Pentru că trecerea ireversibilă a timpului rămâne și ea constantă, propunem să deschidem împreună bagajul de amintiri de suflet și să oprim clepsidra timpului cu un scurt moment de nostalgie. 

Te provocăm să povestești într-un articol pe blog cea mai dragă amintire din copilărie legată de lumea croitoriei sau cea mai mare provocare cu care te-ai confruntat în cusut și brodat și ce te-a motivat să continui pe acest drum artistic. Suntem nerăbdători să aflăm experiențele voastre unice!

Click aici să vezi cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Vine bebe! Cum îi pregătim viitorul, încă din perioada de sarcină

De la 2020-10-03 00:00:00 pana la 2020-10-09 23:59:59

Nașterea unui copil este un moment plin de emoție și bucurie, dar care implică foarte multe pregătiri și decizii de viitor.

Fie că sunteți deja părinți ori plănuiți să aveți copii, fie că sunteți unchi, mătuși sau doar împărtășiți acest moment special cu prietenii apropiați, vă invităm să scrieți cum v-ați pregăti(t) pentru venirea pe lume a bebelușului și viitorul său. Care sunt top 5 produse sau servicii pe care le-ați alege (sau le-ați ales deja) în timpul perioadei de sarcină, pentru viitorul copilului?

Includeți în topul vostru și recoltarea de celule stem din sângele de cordon ombilical, țesutul ombilical și placentă.

Abia așteptăm să vă citim creațiile! Mulțumim și vă dorim succes!

Serviciile sau produsele pe care le alegeți sunt la latitudinea voastră. Exemple ajutătoare: cărucior, pătuț, un cont de economii, monitor video, redecorarea camerei, scaun auto, marsupiu ergonomic, electrocasnice etc.

Prin „includeți în topul vostru și recoltarea de celule stem din sângele de cordon ombilical, țesutul ombilical și placentă” nu căutăm să faceți referire la un pachet anume din portofoliul Cord Blood Center, ci la serviciile noastre, în general.

Abordare/direcție: nu ne displac tehnicalitățile, pentru cei care au timp și posibilitatea de a se documenta în profunzime, dar abordările bazate pe detalii medicale au riscul de a prezenta informații neclare sau eronate, din cauza complexității. Așadar, o abordare „pe înțelesul tuturor”, cu argumente logice și/sau emoție, este foarte apreciată.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Șapte piese esențiale din garderoba de toamnă

De la 2020-03-01 00:00:00 pana la 2020-10-07 23:59:59

Fie că sunteți pasionați de modă sau nu, sigur aveți câteva piese vestimentare esențiale de care cu greu vă despărțiți pe timp de toamnă. Suntem curioși să aflăm care sunt cele 7 articole fără de care nu ați putea să traversați toamna anului 2020!

Fiți creativi și ieșiți din tipare! Știm cu toții că fără ghete nu putem să ieșim din casă într-o zi ploioasă, dar cum să fie ghetele respective? Negre? Roșii? Galbene? Oferiți cât mai multe detalii despre fiecare articol în parte și convingeți-ne că toamna nu ar fi la fel fără acele piese pe care le-ați ales! Puteți prezenta atât articole din garderoba personală, cât și produse de pe ANSWEAR.ro. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Arhiva cu probele din edițiile anterioare

Probele competitiei Spring SuperBlog 2020

 1. Fii și tu un home decor influencer cu Franke!

 2. Lecții de viață transformate în experiențe pozitive

 3. Cu Vindem-Ieftin, construiești sau renovezi oriunde vrei

 4. Și bucătăria ta are nevoie de accesorii cool!

 5. Primăvara, Spacer te trezește la viață!

 6. Povestea unei mașini curajoase

 7. Salvează lumea de cadourile promoționale nașpa!

 8. 10 produse care nu ar trebui să îți lipsească din cămară

 9. Tu cum îți proiectezi viitorul?

 10. Vacanța ideală pe litoralul românesc

 11. Ce bijuterii și cristale se potrivesc zodiei tale?

 12. Reține 021 9111 – numărul pe care ar trebui să îl știi în caz de accident rutier

 13. #TimpulPetrecutAcasă

 14. Grija pentru cei care au grijă

 15. Mobilitate gratuită pentru ONG-urile implicate în lupta împotriva Coronavirusului

 16. #StaiAcasă și comandă mâncarea preferată pe LOKOFOOD!

 

Probele competiției SuperBlog 2019

 1. Trendul vostru favorit vs. cel pe care-l apreciați cel mai puțin
 2. La volanul Honda Civic Type R – Amintiri cu un record de viteză
 3. Zborurile low-cost: Like or Hate?
 4. Plăcerea cafelei și frumusețea varietății – ritualul unei zile perfecte!
 5. Ocolul Pământului alături de Christian Tour
 6. “Să trăiesc fără tehnologie? Niciodată!”
 7. Cât costă cel mai frumos vis?
 8. Tradițional sau modern? Cum achiziționăm în 2019 materiale de construcții
 9. Bijuteriile sunt povești
 10. Lasă-ți amprenta cu e-mark!
 11. Vitamina Ta, Inițiala Ta, Povestea Ta
 12. Evoluția stilului vestimentar
 13. Prin Europa cu mașina
 14. Democrația în România, între vis și realitate
 15. Tehnologia premium outdoor, din prezent în viitor
 16. Experiențele trăite la maximum, amintiri pentru o viață!
 17. Cum călătorești în România simplu și avantajos – tips & tricks
 18. Pledoarie pentru energie
 19. “Cum am devenit organizator de evenimente”
 20. Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday
 21. Ceasul – accesoriul care îți redă încrederea
 22. Accesoriile potrivite momentului
 23. Agent în echipa “Îngerii lui Charlie”
 24. Ce cadouri oferim celor dragi?
 25. Invocă puterea naturii
 26. Noul CR-V Hybrid, parte din familia ta
 27. Vacanțele estivale de acum vs. vacanțele de altădată
 28. 7 ținute de iarnă de pe ANSWEAR.ro

 

Probele competiției Spring SuperBlog 2019

 1. Christian Tour susține dreptul la vacanță
 2. Un viitor definit de e-mobility
 3. Cum ar arăta lumea de azi fără anunțuri de mică publicitate?
 4. O experiență memorabilă
 5. Casa viitorului se proiectează acum
 6. Sărbătorește cu pizza!
 7. Construiește-ți casa cu produse premium!
 8. Peripeții (cool) pe 4 roți
 9. Schimbări mici cu efecte mari pentru locuința ta!
 10. Relația de cuplu, între mitul literar și realitatea cotidiană
 11. Motivație și dietă, un duo inteligent în experiența Smart Diet
 12. Provocare de weekend pentru gașca ta de prieteni
 13. magNETismul unei zile cu aromă de cafea
 14. Performanță pe toată linia
 15. Relaxare estivală pentru întreaga familie, la Hotel Miorița Neptun
 16. Descoperă România cu tichetele de vacanță!
 17. Cea mai frumoasă destinație din lume pentru vacanța de vară
 18. Pariu cu mine însumi / însămi

Probele competiției SuperBlog 2018

 1. 10 produse pe care ar trebui să le ai în garderobă
 2. Cea mai romantică experiență într-un city break alături de Christian Tour
 3. Transformă gătitul în pasiune în bucătăria ta de vis!
 4. Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi
 5. Punctul în care arta intersectează ingineria
 6. Pași pentru a deveni independent financiar
 7. Tu cum îți îngrijești mașina?
 8. Creativitate și profitabilitate cu Bodor
 9. Restaurantele inteligente – misiune posibilă!
 10. Transformă-ți viața într-o frumoasă aventură!
 11. Cum ți-ai început aventura în blogosferă?
 12. 7 stiluri pentru 7 zile, cu un singur element comun: o pereche de jeans
 13. Câte bordeie, atâtea certificate
 14. Pledoarie pentru sănătate
 15. Japonia de după cireși
 16. Importanța ținutei cadrelor medicale în fața pacienților
 17. Diverse generații, același vis american cu Vacanțe Speciale
 18. Dorințe fashion de Black Friday
 19. Revelion la soare alături de Christian Tour
 20. Jurnal de nuntă, la Royal Boutique Hotel
 21. Natura știe calea spre frumusețe
 22. Acoperiș pentru casa visurilor tale
 23. Fapte bune tot timpul anului prin Bursa Binelui – singura platformă de donații fără comision
 24. Prima întâlnire: cu ce te îmbraci ca să atragi atenția fără a fi ostentativ?
 25. Hurom – un start perfect pentru o zi perfectă!
 26. Dincolo de masca lui Spider-Man
 27. Noul showroom AVmall, destinația iubitorilor de perfecțiune audio-video (proba extra-concurs)
 28. Cadouri de Crăciun? Pe cutia.ro! (proba extra-concurs)

Probele competiției Spring SuperBlog 2018

 1. Christian Tour – experiențe unice în întreaga lume
 2. #Călătoriideneuitat – Povestește-ne cea mai frumoasă amintire din călătoriile tale
 3. Drumul spre succes este întotdeauna în construcție
 4. De ce să sărbătorim femeile în fiecare zi, nu doar de 8 Martie?
 5. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro – un concept unic pe piața materialelor de construcții
 6. Haine second hand purtate chic and smart
 7. Proba de umor… certificat energetic
 8. Călătoria ca inițiere, drum spre cunoaștere
 9. e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România
 10. Gerovital Beauty – Mai mult decât culoare
 11. Peter Rabbit – Aventuri din (i)realitate
 12. Vizităm Constanța, facem plajă la Mamaia
 13. O experiență altfel a jocului de mobil
 14. În vacanță incognito cu Christian Tour
 15. Pledoarie pentru cauza sufletului tău
 16. Cum îmbătrânim frumos?

Probele competiției SuperBlog 2017

 1. Dacă toamna ar fi o persoană și tu ai fi stilistul ei, cum ai îmbrăca-o?
 2. Hurom HZ Alpha – mai mult decat un storcător, un stil de viață sănătos!
 3. Case frumoase pentru oameni fericiți
 4. Gata de selfie, cu Gerovital Stop Acnee
 5. EDIFIER, sunetul din viața ta
 6. Vacanță în stil Royal
 7. It takes two to tango. The words are on us!
 8. Ștampila. Între utilitate și necesitate.
 9. Presa de ulei Yoda Home Pro – echilibrul desăvârșit al unui gust adevărat!
 10. Momentul adevărului! Ce lucruri porți în geantă, rucsac, buzunare?
 11. Trei metode prin care îți poți crește rapid veniturile
 12. Energia casei tale
 13. Apa de izvor La Fântâna – hidratare și inspirație la purtător
 14. “Dincolo de orizont”, dincolo de temeri
 15. Modă testată în orice ocazie
 16. Transformă-ți personajul preferat în cititor
 17. Tânăr investitor, caut franciză
 18. O lume întreagă într-o destinație: Work & Travel USA cu Vacanțe Speciale
 19. EDIFIER. Hai să facem schimb de roluri!
 20. Before / After cu Answear
 21. Eveniment la Royal
 22. Nufăr și Triumf – experții tăi în curățenie
 23. Cafeaua care mi-a schimbat viața
 24. SHARE & PLAY
 25. „Dragă, ieșim pe ușă în 5 minute, da?”
 26. Fii un personaj în lumea Jumanji!
 27. Parteneriate HOT pentru hotmama.ro

Probele competiției Spring SuperBlog 2017

 1. "Cuplul" apă + cafea, element al culturii organizaționale
 2. Puff…. Puff….. Pufulește-te!
 3. Frumusețea și încrederea se cultivă în familie!
 4. Oricine poate învăța engleza... zâmbind!
 5. Innovation game: Construiește o franciză de succes!
 6. Agentul "Certificat Energetic"
 7. Niciodată traduși de traduceri!
 8. Rețeta Aurora pentru distracție estivală
 9. AVBS îți CREDITează AFACEREA!
 10. ”Ștrumpfii: Satul Pierdut”, o nouă provocare pentru superbloggeri
 11. Arhitect. Proiectant. AIA Proiect
 12. Care este plasa ta (de siguranță) financiară?
 13. Vreau vacanța mea de vară, o vacanță specială
 14. Share your box cu Wu Xing!
 15. Ieși în evidență cu bijuteriile potrivite!
 16. Fotografia preferată din călătorii
 17. Ingredientele naturale, aliatele tale pentru frumusețe
 18. Ce ai fi, dacă ai fi?

     Probele competiției SuperBlog 2016:

 1. Black Tie
 2. Ryanair, alegerea perfectă pentru un city-break low cost
 3. Doctori în frumusețe
 4. Do you speak... medical?
 5. O zi din viața unei ștampile
 6. Turist în București, oaspete la Residence Hotels
 7. Fii expert în rețelistică și conectică!
 8. Ce povești ar spune pantofii sport?
 9. Casă veche, caut performanță energetică nouă
 10. Buchete Olla
 11. Navigați în lumea gadgeturilor auto!
 12. Casa viitorului începe azi, cu AIA Proiect
 13. PartySnap - o nouă dimensiune a divertismentului
 14. Denim, te iubim!
 15. În așteptarea Crăciunului
 16. Rețeta unei vieți sănătoase
 17. Arrival. Cum comunici cu necunoscutul?
 18. Lift Me Up
 19. Momente unice, în restaurantele Oliviers și Citroniers
 20. Wu Xing știe!
 21. Caravana destinațiilor turistice
 22. 1 + 1 = Style
 23. Dăruiește FARMECul Crăciunului!
 24. AVBS CREDITează promovarea online

 Probele competiției Spring SuperBlog 2016:

 1. Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson
 2. Suveniruri cu suflet
 3. Imaginaţie şi creativitate pentru casa ta de vis
 4. Care este secretul frumuseţii româncelor?
 5. CarmineShoes.ro: Povești de iubire cu și despre pantofi
 6. Animații care v-au marcat copilăria
 7. Tu cum îmbunătățești eficiența energetică a locuinței tale?
 8. Freon auto pentru o mașină cool!
 9. Ambasador Vacanțe Speciale
 10. Buchete surpriză! Flori livrate acasă sau la birou!
 11. Rețeta unui eveniment de afaceri reușit
 12. Un PC la puterea HyperX
 13. O nuntă ca în filme
 14. Fii propriul tău specialist în proiecte de finisare!
 15. Ce poți face în 3 minute?
 16. Cum câștigi credit în mediul online?

   Probele competiției SuperBlog 2015:

 1. O mie și una de… arome!
 2. Fii o Ileana Cosanzeana modernă!
 3. Ce fel de ștampilă ești tu?
 4. Hair-Files
 5. Tricouri cu personalitate
 6. Câtă energie consumă biroul tău?
 7. STAR - în fiecare zi. Deschis nelimitat la îndeplinirea viselor
 8. Vrei să fii magician?
 9. Cum ar fi lumea dacă n-ar exista cauciucul?
 10. Fericirea într-o cană
 11. Toni vs. Toni Jr., talentele celor mai mari fani brânză
 12. Trăiește cu eleganță!
 13. Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times
 14. FSP - Fortron îți pune PC-ul în mișcare!
 15. Cu sculele electrice potrivite, și tu poți fi un meșter priceput!
 16. Jurnalul meu de călătorii - #jurnaldecalatorie
 17. Punem lumea în mișcare. În fiecare zi.
 18. Zâmbete la buchet
 19. Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!
 20. Deeply Yours
 21. Cea mai bună brânză din lume
 22. Epilarea definitivă - de la Hollywood, în casele noastre
 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale
 24. Schimbă vieți și ajută la promovarea unui stil de viață sănătos!

 Probele competiției Spring SuperBlog 2015:

 1. Devino designer vestimentar și materializează-ți visele împreună cu Brother!
 2. Un LUX care NU COSTĂ
 3. Ce aromă are fericirea ta?
 4. Ce fel de turist ești?
 5. Certificat pentru viitor
 6. Cadoul perfect pentru un bărbat special
 7. 3 Stejari - destinația pentru o vacanță de vis
 8. INTEL...igența artificială în anul 2015
 9. Împreună facem casa lună
 10. Ziua Partenerului SuperBlog

 Probele competiției SuperBlog 2014:

 1. Gerovital H3 Men recunoaște vânătorii adevărați!
 2. Toyota Aygo. Go Fun Yourself
 3. Povestea ștampilei mele
 4. Dacă n-ar fi existat epilarea...
 5. De la televizoarele alb-negru din copilărie la Smart TV
 6. Sendviș Profile
 7. Parc de aventură la Straja
 8. Cum să ții microbii departe
 9. Cum să alegi asigurarea de sănătate perfectă
 10. Yaris în orașul tău!
 11. Fii special într-o vacanță nonconformistă!
 12. Trafic intens pe Strada Ficțiunii
 13. Povestea parfumului preferat
 14. Adio, ten sensibil!
 15. Cu sau fara Internet?
 16. Team building la Straja
 17. Cafeaua - licoarea magică a învingătorilor!
 18. Prietenie, contributie, COMUNITATE
 19. Epilarea definitivă - de la tendințe la practică
 20. Aventurile promoterului Fan Brânză
 21. Reîntoarcerea la EMOŢII
 22. Don't Text and Drive
 23. Întâmpină iarna cu FARMEC!
 24. Votati SuperBlog!

 Probele competiţiei Spring SuperBlog 2014

 1. Fan Branza, regizor si scenarist!
 2. Deodorantul poate fi prieten sau dusman
 3. Ce ai aprecia la un salon de nunta?
 4. Leacuri, sfaturi si retete pentru casa ta de la Doctor Deco
 5. Alege sa citesti cu stil si placere, prin intermediul unui eBook!
 6. Cum se reflecta frumusetea interioara in cea exterioara?
 7. Tu cum te mentii in forma?
 8. Alege Europa pentru vacanta ta speciala!
 9. Teatrul - trecut, prezent... viitor?
 10. Cum pregatim elevii pentru viata?
 11. Cand ma fac mare, o sa fiu cititor!
 12. 5 motive pentru familia ta de a recolta celule stem la nastere
 13. Alege o tableta cool si ultra-portabila!
 14. Breakfast AntiOx la NH Bucharest
 15. Primavara in parul tau!
 16. Fii personajul propriei povesti! Scenariu cu parteneri

Probele competitiei SuperBlog 2013:

 1. Toyota Corolla: Frumoasa cu un scop precis
 2. Viata sanatoasa la tine acasa
 3. Doctorul personal al parului tau
 4. Tentatii (i)rezistibile
 5. Cand te gandesti la Miez de Lapte, la ce te mai gandesti?
 6. Vacanta perfecta la Straja
 7. Gentile reimaginate
 8. Care este adevaratul secret al seductiei?
 9. Stampile si obiecte de papetarie accesibile
 10. Ce ne mai place joaca!
 11. Jocurile copilariei versus jocurile vietii de adult
 12. Acasa la LuxuryGifts.ro
 13. Redescopera lumea dintr-un hibrid
 14. Blogging cu umor
 15. Cosurile iti pot strica ziua!
 16. Gustul copilariei, acum la atingerea unui singur buton
 17. Alege-l pe Killer King!
 18. Traieste visul american!
 19. Sunt fan branza, sustin si semnez!
 20. Calatorie virtuala prin Vila Alpin din Straja
 21. Concursul meu LuxuryGifts
 22. #Puritate
 23. Bine sau prost imbracat?
 24. Dream Car Art Contest
 25. Scrisoare catre Mos Craciun
 26. Un cadou cu semnificatie
 27. Puterea parteneriatului in blogosfera
 28. Doina, o vedeta la tine in poseta!

Probele competitiei Spring SuperBlog 2013:

 1. Indragosteste-te de viata cu Farmec!
 2. Cadourile si povestile din spatele lor
 3. Frumusetea pielii perfecte
 4. Cand ai scris ultima data o scrisoare de dragoste?
 5. Femei care ne inspira
 6. Singer... o pasiune cu traditie
 7. Barcelona - mare, soare si Gaudi
 8. Romance cu Farmec
 9. Arta e un lux sau luxul e o arta?
 10. Costumul de baie si vacanta perfecta
 11. Calatorie legendara in Corfu
 12. Pastreaza secretele aproape
 13. Cadoul perfect pentru voi insiva
 14. Partener media in SuperBlog

Probele competitiei SuperBlog 2012:

 1. Toyota Avensis, marca celor remarcabili
 2. real,-: stilul care ti se potriveste, oriunde, oricand
 3. Oktal: Promisiuni respectate. Din 1999
 4. Prima carte citita de la Nemira
 5. LuxuryGifts: Poveste de Craciun - Bijuteria care mi-a schimbat viata
 6. Azerty: Tu cum iti alegi laptopul potrivit?
 7. Delaco: Esti Fan Branza?
 8. COTY: Press to Play cu Playboy VIP!
 9. Aventuria. Si esti bun de drum
 10. Edimax: Stii tot ce misca
 11. Borealy: Daruim emotii prin cadouri deosebite
 12. TMI: Echilibrul dintre serviciu si viata extraprofesionala
 13. NH Hoteles: Wake Up To A Better World
 14. Oktal.ro: Cum crezi ca vei face fata tehnologiei cand vei avea 80 de ani?
 15. Cum cuceresti cu o carte Nemira?
 16. Trei lucruri pe care le-ai schimba la SpringShop.ro
 17. Alege bijuteriile potrivite de pe LuxuryGifts.ro
 18. Inovatia continua, pasiunea Toyota
 19. Print sau online?
 20. Alege un stil de viata sanatos
 21. Aparatele mele electronice de ieri si de azi
 22. Cartea in habitatul natural
 23. Componentele PC conduc lumea
 24. Ce masina 4x4 ai vrea sa fii?
 25. Se naste o legenda
 26. De ce sa consumam romaneste
 27. Cum arata viitorul unitatilor de stocare
 28. Metode neconventionale de folosire a unui magazin online - opțională
 29. Cum ai promova SuperBlog daca ai fi partener media
 30. Care este sponsorul tau preferat din SuperBlog 2012? - opțională