Proba 25. Tips & tricks ca să te bucuri la maximum de filme la cinema

De la 2021-11-26 00:00:00 pana la 2021-12-02 23:59:59

Dacă ai scrie un articol reprezentativ despre experiența ta cinematografică și care să le fie util cititorilor și peste ani, care ar fi “moștenirea” ta online?

Cum definești o ieșire reușită la cinematograf? Ce gen(uri) de filme preferi? Cum le alegi? De unde te informezi privind programul cinematografelor? Ieși singur, în cuplu, în familie, cu prietenii? Cum îți alegi locul în sala? Ce apreciezi la un film vizionat pe marile ecrane? Ce rol consideri că joacă tehnologia pentru a savura din plin experiența (IMAX, efecte speciale etc.)? Iată doar câteva aspecte pe care le poți aborda în articol! Prezintă-ne perspectiva ta și oferă cititorilor informații și sfaturi utile astfel încât fiecare vizionare la cinematograf să fie o experiență memorabilă!

Plasează în centrul prezentării tale vestea că pe 3 decembrie 2021 se lansează la cinema filmul Ghostbusters: Afterlife” / „Vânătorii de fantome: Moștenirea” – un film emblematic pentru cinefilii de toate vârstele, care aduce în actualitate o tema celebră și creează o punte între diversele generații de (potențiali) fani “Ghostbusters”.

Atenție! Nu reprezintă nici un atu, nici un dezavantaj să prezinți subiectul filmului fiindcă ne dorim perspectiva TA pe tema propusă. De altfel, nici cinefililor nu le plac spoilerele 🙂

Notă: 

 • Nu menționați alte titluri de filme decât “Ghostbusters: Afterlife” / „Vânătorii de fantome: Moștenirea”
 • Puteți aborda doar unele dintre aspectele menționate privind ieșirea la cinematograf, întrebările adresate au doar rolul de a va ghida.

Mulțumim. Inspirație și succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 24. Tu ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine?

De la 2021-11-24 00:00:00 pana la 2021-11-30 23:59:59

Să avem grijă de noi înseamnă să avem grijă și de natură, pentru că orice are un impact asupra mediului înconjurător are un impact și asupra sănătății noastre. Iar lanțul alegerilor responsabile față de mediu începe, de multe ori, la raft. Astfel, te invităm să scrii cum ai tu grijă de natură așa cum ai grijă de propriul tău corp și ce faci pentru a o proteja. Poate, așa cum pentru sănătatea părului tău alegi un șampon anume sau nu folosești șervețele demachiante de unică folosință, pentru păstrarea echilibrului în natură alegi să nu arunci uleiul ars în chiuvetă sau să plantezi pomi în fața casei. 

Sau poți alege să returnezi ambalejele produselor de îngrijire personală sau curățenie a casei (Farmec, Gerovital, Nufăr, Triumf ș.a.) în magazinele Farmec și Gerovital, pentru a încheia ciclul de viață al acestora. Partenerii de la Farmec te încurajează să faci orice gest, cât de mic, pentru protejarea mediului înconjurător și să dai exemplul tău mai departe. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 23. Destinația ideală pentru o vacanță de Crăciun de poveste

De la 2021-11-22 00:00:00 pana la 2021-11-28 23:59:59

Se apropie Crăciunul și toți dorim să avem parte de un Crăciun de poveste. 

Haideți să jucăm un joc: să ne prefacem că nu avem limită de buget. Să ne prefacem că avem un tată pe nume Bill Gates care ne spune doar atât: ”Crăciunul acesta vreau să trăiești cea mai frumoasă experiență din viața ta! Plătesc eu tot!”. Unde ți-ai petrece Crăciunul, cu cine și ce ai face acolo? Desigur, nu putem să nu aducem vorba și de haine! Ce haine ți-ai pune în bagaj pentru acea destinație? Nu uita că ai buget nelimitat, deci îți poți adăuga în valiză chiar și cele mai scumpe articole de pe https://answear.ro . 

Vrem să visăm cu ochii deschiși alături de voi. Așteptăm să ne uimiți cu imaginația și dorințele voastre. Desigur, dacă deja ați trăit un Crăciun de poveste, ni-l puteți povesti. Și… cu ce erați îmbrăcați/îmbrăcate? 🙂 Nu uitați să aduceți vorba și de haine! 

Vă îmbrățișăm cu drag! Spor la imaginație! <3 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 22. Brad artificial vs. Brad natural – Confruntarea brazilor de Crăciun

De la 2021-11-19 00:00:00 pana la 2021-11-25 23:59:59

Știm că se apropie sărbătorile de iarnă atunci când apar la TV reclamele cu camionul rosu, când se difuzează seria de filme cu băiețelul simpatic uitat acasă de părinți și întrebarea „Noi ce brad împodobim anul acesta?” devine un fel de „Ce mai faci astăzi?”.  Astfel încep dilemele: ne dorim și mirosul de cetină verde în toată casa, dar și să punem umărul la menținerea unei lumi sustenabile. Am dori și aspectul unic al bradului natural, dar și confortul oferit de un brad artificial.

Și așa începe confruntarea.

An după an, bradul natural și bradul artificial se confruntă în încercarea de a mai cuceri o casă pe care să o decoreze. Încrâncenarea este evidentă și explicabilă: de câțiva ani, bradul artificial a câștigat popularitate și nu poate fi doborât atât de ușor.

Dacă și tu stai pe gânduri, așază-te comod în fața laptopului și prezintă-ne cum vezi tu confruntarea anului,
Bradul Natural vs. Bradul Artificial.

Vă invităm să scrieți un articol din care să reiasă de ce merită să alegeți un brad artificial, ce criterii luați în considerare la achiziția acestuia și de ce ați alege magazinul depozituldebrazi.ro

Ne dorim să evidențiați:

 • Diferențele dintre brazii artificiali ieftini față de cei comercializați de către depozituldebrazi.ro
 • Diferențele dintre brazii artificiali și cei naturali;
 • Considerentele ecologice;
 • Durata de utilizare a unui brad artificial;
 • Multitudinea de modele disponibile – brazi clasici, colorați, full 3D, ninși, cu conuri, cu vâsc etc.;
 • Eliminarea disconfortului cauzat de căderea acelor (în cazul brazilor naturali);
 • Economia realizată în timp prin alegerea unui brad artificial de calitate;
 • Modul facil și comod prin care îți achiziționezi bradul artificial din magazinul online depozituldebrazi.ro (evitarea aglomerației din magazine etc.)

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 21. Cum optimizezi spațiul din baie cu mobilierul Savini Due

De la 2021-11-17 00:00:00 pana la 2021-11-23 23:59:59

Toți visăm la o baie că în pozele de pe Pinterest sau Instagram. Dar cum trecem, concret, de la a admira imaginile desprinse parcă din povești la amenajarea propriilor băi, cu plusurile și minusurile aferente? Hai să ne inspirăm reciproc!

Dacă ți-ai renova baia, cum ai combina utilul cu plăcutul, estetica și funcționalul? Și cum ar contribui mobilierul de baie Savini Due la atmosfera agreabilă pe care ți-o dorești pentru tine și familia ta? Îți așteptăm cu drag ideile, să le premiem!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 20. Anyoli – Bijuterii cu stocare inteligentă, cadouri cu suflet care prind viață

De la 2021-11-15 00:00:00 pana la 2021-11-21 23:59:59

Tu ce amintire porți în suflet și cui ai dărui-o printr-un talisman digital Anyoli? Cum ai personaliza un cadou ca să rămână viu?

Scrie povestea unei emoții, a unei amintiri și a cadoului special prin care le-ai transmite celor dragi aceste sentimente cu ajutorul Anyoli. Inspiră-ți cititorii să descopere, la rândul lor, această inovație unică.

Dorim ca articolele voastre să evidențieze:

 • unicitatea bijuteriilor Anyoli;
 • tehnologia și conceptul patentat;
 • modul de funcționare;
 • pietrele semi-prețioase folosite și simbolistica lor;

Ne dorim articole din suflet pentru suflet, articole creative ce pun în prim-plan unicitatea prin tehnologia inovatoare ce însuflețește fiecare bijuterie.

 • Articolele pot fi scenarii ce evidențiază momentele în care oamenii pot achiziționa produsele noastre (pentru logodnă, nuntă/ domnișoare de onoare, botez, majorat, ziua mamei, zile de naștere, oameni religioși etc).
 • Dorim să le arătăm oamenilor că, indiferent de ocazie, Anyoli dăruiește un cadou unic, un cadou viu. 
 • Este un concept patentat ce merită comunicat publicului larg, așadar vă invităm să explicați oamenilor modul de funcționare, astfel încât aceștia să își dea seama că totul este simplu, dar profund.
 • O altă abordare poate fi pentru publicul pasionat de tehnologie / IT, Anyoli îmbinând tehnologia cu arta.
 • Pentru oamenii de afaceri care caută să iasă în evidență într-un mod subtil, elegant.
 • De asemenea, dorim să ne apropiem și de oamenii religioși prin colecția Dio. Astfel, puteți realiza articole pentru oamenii ce o legătură specială cu Divinitatea. Toate bijuteriile, inclusiv cele din colecția Dio, se pot încărca cu Biblia sau cu orice alt fișier, în funcție de preferințe.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 19. Ce-ai pune în wishlist-ul tău perfect de modă?

De la 2021-11-12 00:00:00 pana la 2021-11-18 23:59:59

Ce motive ai pentru a utiliza un wishlist online? Cum te poate ajuta când faci cumpărături? Cum arată lista ta perfectă de dorințe înainte de sezonul sărbătorilor? Împărtășește aceste idei cu cititorii tăi într-o manieră creativă și utilizează lista de dorințe (wishlist-ul) tău de pe www.glami.ro pentru a-i inspira.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 18. Bucătărie fericită de sărbători – your new Ambition

De la 2021-11-10 00:00:00 pana la 2021-11-16 23:59:59

Se apropie sărbătorile! Asta înseamnă că e acea perioadă din an în care se scriu listele cu dorințe, deoarece în mod sigur există o persoană care le va împlini mai devreme sau mai târziu.

Pentru că bucătăria ta nu a învățat încă să scrie, cu toate că voi comunicați atât de eficient :), vei fi cel/cea care se va ocupa de centralizarea doleanțelor ei. 

Dajar România e gata să îți fie aliatul nr. 1, însă are o curiozitate: care sunt accesoriile și ustensilele pe care Moșul ar trebui să le achiziționeze de la Ambition România? Suntem nerăbdători să descoperim ce nevoi se ascund în inima bucătăriei tale!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 17. Ce energii (să) atragi și cultivi cu ajutorul cristalelor naturale

De la 2021-11-08 00:00:00 pana la 2021-11-14 23:59:59

Se știe că fiecare cristal natural are niște proprietăți și transmite anumite energii.

Tu ce stări sau abilități ți-ar plăcea să-ți dezvolți sau cultivi cu ajutorul cristalelor naturale? Poate ai vrea să-ți stimulezi creativitatea, imaginația, vitalitatea? Să-ți întărești voința? Să sporești pasiunea, norocul? Să atragi belșug, iubire, liniște?

Te invităm să descoperi o bucățică din universul cristalelor naturale pe site-ul stonemania.ro și să ne transmiți, la rându-ți, din universul TĂU. Cum ar arăta lumea ta, îmbunătățită cu ajutorul cristalelor? Abia așteptăm să o descoperim!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 16. #SmartShopping

De la 2021-11-05 00:00:00 pana la 2021-11-11 23:59:59

Pornind de la avantajele oferite de CashClub și de la propriile idei de smartshopping, scrie într-un articol cum putem folosi toți în avantajul nostru cele trei funcționalități de economisire (cashback, coduri de reducere și comparator de prețuri), cum putem obține venituri din programul referral și cum realizăm vânzări și venituri cu orice achiziție de la un magazin listat pe platformă.

Apreciem originalitatea și textele care transmit emoție, așadar te invităm să ne prezinți informațiile dintr-o perspectivă (cât mai) personală, așa cum consideri că le-ar fi de folos și cititorilor tăi.

Obiectivele acestei campanii sunt următoarele:

Prezentarea tuturor posibilităților de economisire prin CashClub: 

 1. cashback 
 2. coduri de reducere 
 3. comparator de prețuri
 4. program de referral 
 5. posibilitatea de a realiza venituri prin linkurile de afiliere de la fiecare magazin

Esențial de reținut: 

 • CashClub oferă în prezent o întreagă serie de funcționalități de economisire, dar și de obținere de venituri.
 • Platforma se dezvoltă și se transformă, nu mai este doar o platformă de cashback.
 • Se apropie Black Friday și este o oportunitate foarte bună să începi să economisești.
 • Platforma este încă gratuită pentru toți utilizatorii.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 15. Afacerea ta de vis cu echipamente HoReCa de la GGM Gastro

De la 2021-11-03 00:00:00 pana la 2021-11-09 23:59:59

Această probă este, în sine, una de imaginație. Să presupunem că accesezi o sumă de bani pentru a-ți deschide o afacere în domeniul HoReCa: un restaurant, o pizzerie, o cofetărie, o cafenea, o firmă de catering, o cantină etc.

Pentru startul afacerii, vei avea nevoie de echipamente profesionale de cea mai bună calitate și la cel mai avantajos preț. Ce echipamente ți-ai procura de la GGM Gastro pentru a satisface atât nevoile de business, cât și nevoile clienților, și cum ți-ai amenaja noua afacere pentru a transforma visul în realitate?

Ai toată libertatea să-ți imaginezi afacerea ta de vis. Prezintă-ne ce o face atât de specială (pentru tine și pentru ceilalți). 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 14. Amenajează-ți casa rapid și ușor!

De la 2021-11-01 00:00:00 pana la 2021-11-07 23:59:59

Te provocăm să realizezi propriul proiect de living, zonă de dining, dormitor sau un simplu colț de relaxare (la alegere) cu ajutorul noului instrument Biano Studio.

Urmează pașii de mai jos:

 • Mai întâi asigură-te că ai un cont de utilizator pe Biano.ro, durează doar câteva secunde să îți creezi unul.
 • Apoi, selectează pictograma albastră aflată pe interfața www.biano.ro, în colțul din dreapta sus, apasă butonul „Creează un proiect nou”, setează vizibilitatea proiectului pe modul “Public” și amenajează-ți încăperea așa cum dorești;
 • Joacă-te cu mobila și decorul până obții camera dorită, iar la final salvează o fotografie cu proiectul tău. 

Acum, că ai finalizat proiectul, povestește-ne despre alegerile pe care le-ai făcut, ce stil ai ales și cum a fost experiența cu noul instrument Biano Studio. A fost ușor și distractiv? Ai reușit să te încadrezi în bugetul propus? Suntem deschiși sugestiilor și propunerilor de îmbunătățire 🙂

Dă frâu liber imaginației și creativității și amenajează-ți spațiul de lucru, livingul sau orice altă încăpere așa cum îți dorești. Poate vrei doar să alegi câteva elemente pentru a marca toamna în locuința ta sau să creezi o cameră tematică, sau poate ai început deja să te gândești la sărbătorile de iarnă. Ai libertate totală să alegi ce fel de proiect vei crea în Biano Studio.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 13. Terapie salină în oraș? DA, la Terra Salin!

De la 2021-10-29 00:00:00 pana la 2021-11-04 23:59:59

Inspirați de beneficiile pentru sănătate ale terapiei cu sare, precum și de evenimentele organizate la Terra Salin, scrieți un articol (bazat pe fapte reale și/sau doar pe imaginație) în care să prezentați perspectiva voastră despre această nouă experiență urbană. Puteți scrie și ficțiune sau despre experiența vreunui apropiat.

Țineți seama în redactarea articolului de serviciile și dotările noastre, precum și de exactitatea informațiilor. Considerând că durata recomandată pentru tratament este de minimum șapte ședințe consecutive pentru a se resimți efectele benefice, am aprecia să nu descrieți experiența ca fiind una individuală. Astfel, puteți prezenta o primă vizită, o serie de vizite sau poate ultima ședință dintr-o perioadă de tratament.

Apreciem documentarea și naturalețea fără a trece într-un ton ironic povestea. Nu ne dorim un articol/advertorial plin de laude, ci unul care să prezinte, printr-un exercițiu de imaginație, perspectiva voastră asupra avantajelor pe care le implică o potențială vizită la salină, în general, împletind beneficiile pentru sănătate cu evenimentele, în condiții de siguranță deplină pentru clienți chiar și pe durata pandemiei.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 12. Construiește-ți viitorul tău verde – frisostenabil

De la 2021-10-27 00:00:00 pana la 2021-11-02 23:59:59

Vă invităm să visați.

Vă propunem ca, în cadrul probei noastre, să vă imaginați și să prezentați cititorilor voștri o afacere cu tradiție sau un start-up inovator care abordează cu responsabilitate componenta de sustenabilitate și impact asupra mediului înconjurător prin produsele sau serviciile oferite, care parcurge un proces de reciclare, refolosire - desigur, sub un acoperiș sigur și durabil: o hală metalică Frisomat.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 11. Springfarma.com – O toamnă precum o primăvară

De la 2021-10-25 00:00:00 pana la 2021-10-31 23:59:59

Voi cum faceți din toamnă primăvară? Lăsați-vă inspirați de oferta SpringFarma și scrieți povestea voastră despre “primătoamnă”! Vrem să vedem că și în zilele gri si monotone de octombrie și noiembrie, niște vitamine si suplimente bine alese ne pot spori vitalitatea, iar cosmeticele La Cabine de la SpringFarma aduc un plus de frumusețe. Practic, ne dorim să descoperim cum ,,răsare” cel mai important ingredient – inspirația voastră de superbloggeri – dintr-o toamnă rece, într-o primăvară perpetuă de produse, surprize și cadouri:) 

Așadar, dați un boost creativității în stilul fresh SpringFarma și hai să vedem cum ne putem bucura de primăvară chiar în mijlocul toamnei!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 10. Parchetul perfect pentru tine, pentru casa ta

De la 2021-10-22 00:00:00 pana la 2021-10-28 23:59:59

Competiția începe cu tine și cu mediul tău, iar după un an de pandemie în care ai stat pe Zoom, ți-ai propus o schimbare. O schimbare prin care să îți reconfirmi că acasă este cel mai important loc. Un loc nu desprins din reviste, ci mai degrabă din sufletul tău.

Dacă ți-ai alege parchetul pe măsura personalității tale, oare cum ar fi? Ce aspecte estetice și funcționale ai dori sa atingă? Inspiră-te din oferta Alma Parchet și prezintă-ne “portretul-robot” al parchetului perfect pentru locuința ta! 

Totodată, pentru a-i ajuta și pe ceilalți să-și aleagă parchetul perfect pentru ei, prezintă principalele informații care îi pot ghida în procesul de selecție în funcție de produsele Alma Pachet. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 9. Tips & tricks esențiale despre bijuteriile cumpărate online

De la 2021-10-20 00:00:00 pana la 2021-10-26 23:59:59

Cumpărăturile online au devenit realitatea noastră de zi cu zi. De la lucrurile esențiale și până la micile plăceri, Internetul ne oferă posibilități nelimitate sau, în orice caz, mai numeroase decât un magazin fizic obișnuit.

Dar ce facem cu obiecte prețioase precum bijuteriile, pe care obișnuiam să le vedem și probăm înainte de a le cumpăra? Care sunt lucrurile la care trebuie să ne gândim atunci când vrem să comandăm acel inel care ne-a fermecat sau colierul acela numai bun de oferit în dar cuiva drag? Este mai avantajos să le comandăm online?

Povestește-ne despre câteva tips & tricks, hacks sau sfaturi utile pe care oricine ar trebui să le urmeze atunci când comandă bijuterii din argint online! Fie că este vorba de garanția extinsă, schimbul și returul gratuit, oferta largă de produse,  prețurile și ofertele prietenoase cu bugetul, prezinta-ne avantajele pe care le iei în considerare atunci când alegi să comanzi.

Folosește-ți creativitatea și surprinde-ne cu experiența ta ideală de shopping online! Cum ar arăta ea? Gândește-te la tehnologii precum realitatea augmentată, asistență virtuală, try-at-home box etc. Imaginația ta este limita!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 8. Halloween… în stil Franke

De la 2021-10-18 00:00:00 pana la 2021-10-24 23:59:59

E octombrie, iar asta înseamnă un singur lucru: se apropie Halloween-ul și tu vrei să pregătești pentru prietenii tăi cea mai tare petrecere din câte au existat. Spune-ne cum ai organiza totul și ce preparate ai găti cu ajutorul electrocasnicelor Franke.

Nouă nu ne este frică de creativitate, așa că ai face bine să-ți lași imaginația să zboare.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 7. Ziua bună se cunoaște după cafeaua de dimineață – Kfea.ro

De la 2021-10-15 00:00:00 pana la 2021-10-21 23:59:59

Într-o lume tot mai agitată, în care totul se întâmplă cu o viteză uimitoare, avem nevoie de o bună organizare a activităților de zi cu zi pentru ca totul să meargă așa cum plănuim.

Ziua bună se cunoaște de dimineață. Așadar, modul în care ne începem ziua depinde de obiceiurile pe care le adoptăm în rutina noastră matinală.

Dupa apă, cafeaua este considerată una dintre cele mai consumate băuturi din lume. Povestește-ne rutina ta de dimineață, cum faci să îți menții un nivel ridicat de energie pe tot parcursul zilei, pornind de la plăcerea de a-ți savura cafeaua preferată, amintind și beneficiile acesteia pentru organism.

Acum, după ce ai primit cele două cutii de cafea boabe Etolia, pregătește-ți ceașca de cafea, lasă-te sedus de arome și gust și poartă-ne în povestea dimineților tale.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 6. Cum să creezi o atmosferă „cozy” acasă

De la 2021-10-13 00:00:00 pana la 2021-10-19 23:59:59

Când totul în jurul tău este așezat perfect, lumina este la intensitatea potrivită, aroma ceaiului cald pătrunde în întreaga încăpere și fotoliul în care te scufunzi te îmbrățișează călduros, acesta e momentul în care poți spune că ai cu adevărat parte de o experiență „cozy”.

Te invităm să împărtășești cu noi câteva idei originale prin care putem crea o atmosferă superbă, „cozy”, în locuințele noastre. Cum se va transforma atmosfera și ce mobilier sau decorațiuni poți folosi în amenajarea acestui spațiu ideal?

Te provocăm să compui acest articol cu lumânări parfumate în întreaga încăpere și muzica ta preferată pe fundal 🙂 De abia așteptăm să citim despre ideile tale originale și să ne imaginăm că suntem acolo!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 5. O sesiune de consultanță ține neplăcerile la distanță

De la 2021-10-11 00:00:00 pana la 2021-10-17 23:59:59

Te invităm să scrii o poveste fictivă / inspirată din fapte reale în care să accentuezi importanța consultanței înainte de achiziția materialelor de construcții.

Construcția sau renovarea casei este o etapă prin care trecem cu toții mai devreme sau mai târziu. Este vital să avem un plan foarte bine pus la punct înainte să trecem la treabă. Un consultant ne poate scuti de greșeli, timp și bani irosiți. În plus, acesta cunoaște materialele, producătorii și cele mai bune oferte.

Pe lângă o lectură plăcută, articolul tău le-ar oferi cititorilor o perspectivă nouă care îi poate ajuta să prevină neplăceri și să salveze timp și bani. 

Mulțumim! Suntem nerăbdători să vă citim articolele!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 4. “Am o singură direcție în viață: ÎNAINTE!”

De la 2021-10-08 00:00:00 pana la 2021-10-14 23:59:59

Imaginează-ți că omul, antreprenorul și brokerul de credite Valentin Anghel se află în fața ta și îți răspunde cu sinceritate la CEL PUȚIN 3 întrebări! Aceste întrebări sunt de maximă importanță pentru tine și acum ai ocazia să discuți cu el, cu Valentin Anghel, cel care te-ar putea ajuta să îți schimbi cursul destinului, să îți transformi viața sau, de ce nu, să îți îndeplinești un vis. 

Întrebările tale pot fi din următoarele domenii / pe următoarele teme:

 • antreprenoriat / leadership;
 • business în sistem de franciză;
 • brokeraj bancar / broker de credite;
 • creditare / credite bancare / banking;
 • dezvoltare personală / dezvoltare financiară.

În primă fază, participă la podcastul cu Valentin sau ascultă-l pentru a te inspira, apoi alege-ți UNA dintre temele de mai sus și construiește un interviu GENIAL cu Valentin Anghel SAU un articol CREATIV despre Valentin Anghel, în care îl și citezi.

Ai liber la creativitate atât timp cât din interviul / articolul tău se înțelege clar cine este Valentin Anghel și că răspunsurile la întrebările tale sunt chiar ale lui Valentin. Răspunsurile la întrebări trebuie să fie REALE, nu inventate! Pot fi ușor reformulate, însă nu trebuie inventate! 

Poți scrie din ORICE postură dorești tu. De exemplu, dar fără a te limita la aceste exemple, poți să îți imaginezi că:

 • ești blogger / ziarist și discuți cu Valentin despre un subiect de interes pentru tine și cititorii tăi;
 • ești un om care vrea să devină antreprenor și are nevoie de opiniile unui businessman de succes;
 • ești o persoană care vrea să devină broker de credite AVBS Credit și, astfel, să câștigi zeci de mii de euro lunar;
 • ești un client AVBS Credit și dorești să obții un credit ipotecar pentru îndeplinirea visului de a avea propria locuință;
 • ești discipolul lui Valentin Anghel, iar el te învață tainele antreprenoriatului de succes etc.

Scrie despre Valentin și ingeniozitatea îți răsplătim!

Sâmbătă, 9 octombrie 2021, de la ora 12:00, te așteptăm la întâlnirea online pe Zoom pentru a-i adresa direct lui Valentin întrebările tale. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 3. Alegeri naturale de la Fares

De la 2021-10-06 00:00:00 pana la 2021-10-12 23:59:59

Sperăm ca ai testat produsele noastre și că ți-au plăcut. Acum, că ai făcut deja o alegere către natural, ce-ai zice să povestim despre ce te inspiră în viața de zi cu zi să faci alegeri naturale? Uneori, ajută să împărtășim experiențele personale care ne-au influențat atunci când am ales pentru noi sau familia noastră. Îți dorim mult succes! 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Plimbări pe 4 roți

De la 2021-10-04 00:00:00 pana la 2021-10-10 23:59:59

Știm că viața de zi cu zi e plină de provocări și situații dificile, dar și de momente de rutină și plictiseală, iar uneori, cel mai bun mijloc pe care îl avem la dispoziție pentru a evada și a ne reîncărca bateriile sunt călătoriile.  

Te invităm să ne povestești cum ai făcut față perioadelor încărcate sau anoste cu ajutorul plimbărilor și excursiilor în natură. Ai ales o destinație în țară sau te-ai aventurat peste hotare? Cum ți-ai pregătit mașina pentru aceste plimbări și care sunt accesoriile auto care te-au însoțit la drum? Ce evenimente neprevăzute ai întâmpinat? Ce locuri și activități noi ai descoperit? 

Povestește-ne despre călătoriile tale pe patru roți și ajută-ne să redescoperim frumusețea momentelor petrecute în natură.

Articolele pot fi formulate atât la timpul trecut, cât și la viitor sau condițional-optativ.

Nu ne dorim ca articolele să fie pur descriptive. Ne poți povesti despre ce te-a impresionat, despre momentele mai puțin plăcute prin care ai trecut, peripețiile întâmpinate, aventurile trăite sau imaginate. 

Umorul și imaginația sunt apreciate, dar și referințele la utilitatea accesoriilor folosite pentru echiparea mașinii.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Care este sursa ta de inspirație în fiecare zi?

De la 2021-10-01 00:00:00 pana la 2021-10-07 23:59:59

Fiecare dintre noi ne luăm inspirația de la cineva sau ”ceva”. În fiecare zi ne trezim și trecem la treabă, fie că trebuie să mergem la job, să avem grijă de copii, să mergem la antrenament sau orice altă activitate. Cu toții avem o sursă de inspirație care ne îndeamnă să mergem mai departe și să ne bucurăm de călătorie, nu doar de destinație. 

Care este sursa voastră de inspirație în fiecare zi? Inspirați-vă și din concursul internațional de creație vizuală, Lifespiration, lansat recent aici: https://lifespirationstartshere.answear.ro și menționați-l pentru a-i inspira și pe cititorii voștri. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult