Începând din anul lansării SuperBlog, 2008, până în prezent, peste 100 de companii autohtone și străine au susținut competiția, în calitate de sponsori.

Printre acestea se numără: AMD, AIA Proiect, Answear.ro, Anunțul Telefonic, AQUA Carpatica, ASUS, AutoGedal, Auto Schunn, AVBS Credit, Azerty.ro, AZ-Turism, Banca Transilvania, BCR - Școala de Bani, BitDefender, Borealy, Carte cu personalitate, Christian Tour, Colop, COTY, Delaco, Democracy Mania, Dodo Pizza, Domaz.ro, Edimax, Edotec, eMAG.ro, eHalate.ro, Enermed Impex, ELLIS by Eli Laslean, Editura ALL, Editura Nemira, Editura RAO, e-trad.ro, Evernisaj.ro, Exact Travel Club, Exclusiv OEM, Experimenteaza.ro, Extreme Travel, Farmacia la Pret Mic, Farmec, Francize.ro, HONDA, Hotel Aurora** Mamaia, Hotel Golden Tulip Times, Hotel Miorița Neptun, Hotmama.ro, Hostway, Hurom, InterComFilm, Interflora, Jolidon, La Fantana, LuxuryGifts.ro, magazinultau.ro, magNET.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Meli Melo, Momondo, NH Hoteles, Nutrivita, Oktal.ro, Oxygame, Paralela 45, Prepelix, Prooptiki, PCGarage.ro, Quelle.ro, real,- Hypermarket, Residence Hotels, Royal Boutique Hotel*** Poiana Brașov, Ryanair, Sano Romania, SanoVita, Sidonia Drăgușanu - www.sidonia.ro, Smarsoft Electronic, Smart Diet Experience, SomProduct, SONY, Spacer, Swiss Solutions, TAROM, Telecredit.ro, Total Pro Beauty, Toyota, TravelKit, Travelminit.ro, Vacanțe Speciale, Venda Jewelry, Vindem-Ieftin.ro, WatchShop.ro, Wu Xing, Yoda etc.

Ediția SuperBlog 2019 este sponsorizată de următoarele companii:

AIA PROIECT

AIA Proiect este un birou de proiectare prezent pe piața de profil din România încă din 2008, format din oameni tineri și pasionați.

Suntem furnizori de servicii de excelență, dedicate partenerilor noștri, echipa noastră multi-disciplinară acoperă cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanța energetică și evaluarea, oferind servicii în domeniul proiectării, siguranței la incendiu, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile, cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru.

Ne implicăm activ și ne dorim ca blogul nostru, Spațiul Domestic, să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să trăiască fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența, dar, în același timp, să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive.

Credem că armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre, astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut.

Un alt obiectiv general al nostru, permanent urmărit, este îmbinarea perfectă a aspectelor tehnice cu cele financiare și, nu ultimul rând, estetice. Ideile pot suna bine, iar la AIA Proiect le facem să arate excelent. Folosim unelte de ultimă generație și vizualizăm 3D variante intermediare și finală a proiectelor, totul cu multă atenție la detalii, pentru a face din munca noastră o experiență unică pentru beneficiar.


ANSWEAR

Branduri de top? Servicii de top? We are THE ANSWEAR! Produse 100% originale și livrare rapidă din stoc.
Answear este retailerul multibrand lansat în Polonia, în continuă ascensiune pe toate pieţele în care este prezent (Polonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Ungaria).
În noiembrie 2015, Answear a fost lansat oficial pe piața din România, continuând trend-ul ascendent al zonei de fashion ecommerce și oferind clienților produse de calitate, care vin în întâmpinarea nevoilor acestora.
În oferta Answear.ro se regăsesc produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 300 branduri internaționale de top. Printre acestea se numără și mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci medium-high (Pepe Jeans, Marco O’Polo, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).
ANSWEAR.ro este dressingul tău din care alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în faţa oglinzii şi din care păstrezi doar ceea ce ţi se potriveşte. Este atât de cool, încât comunitatea Answear are membrii ei fideli. Odată ce te înscrii în clubul Answear, ai reduceri la fiecare comandă şi acces la super-evenimente, precum VIP Sales!


AutoGedal.ro

Încă din anul 2011 AutoGedal se remarcă pe piața accesoriilor auto din România, comercializând o gamă variată de produse: cârlige de remorcare, scuturi auto metalice, suporturi de biciclete, cutii de portbagaj, piese și accesorii remorci și auto.
Calitatea produselor oferite, promptitudinea și orientarea către nevoile clienților garantează că AutoGedal este alegerea potrivită pentru a asigura confort sporit și siguranță călătoriilor Dumneavoastră.


AZ-Turism

AZ-Turism s-a născut din dorința de a oferi turiștilor o gamă largă și completă de oferte și opțiuni de călătorie. Fie că planificați o călătorie de afaceri, o vacanță sau o scurtă evadare la sfârșit de săptămână, dorim să vă oferim toate opțiunile de actualitate din România, Europa și, de ce nu, din întreaga lume. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de oferte, menite să satisfacă dorințe cât mai diverse: de la apartamente în regim hotelier, unde să vă simțiți în cel mai scurt timp ca acasă; pensiuni cu peisaje pitorești si gazde primitoare, la hoteluri de 5 stele cu tot confortul oferit de acest statut.

AZ-turism dorește să se ocupe de toate detaliile de planificare ale unei călătorii, pentru a reduce costurile și timpul alocat finalizării tuturor detaliilor, cum ar fi transportul la destinatie. La noi găsiți bilete de avion la prețuri imbatabile și serviciul rent a car pentru pasionații de condus și care doresc o mai mare libertate de mișcare decât poate oferi permanentul stres de a comanda un mijloc de transport.

Echipa noastră este formată din oameni cu o mare experiență în domeniul turismului și în domeniul promovării online (SEO), iar aceasta conferă un mare avantaj tuturor clienților noștri, deoarece știm cât de variată este piața și că, pentru a simplifica sarcina oricărui turist în planificarea unei călătorii, trebuie să găsească totul într-un singur loc, iar asta este ceea ce ne dorim să vă oferim. Ofertele noastre sunt compatibile oricărui buget și oricărui tip de călătorie, dar mai ales, vă stăm la dispoziție în a vă ajuta să alegeți variantele optime pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastră.


Cartecupersonalitate.ro

“Nu ne aducem aminte zilele, ne amintim momentele.” Cesare Pavere

Poveștile bune merită tiparite, ținute la îndemână și răsfoite ori de câte ori avem nevoie de o reîmprospătare.
Pornind de la acest principiu, am hotărât să punem color pe alb poveștile care ne-au marcat, ne-au impresionat și ne-au ajutat să devenim ceea ce suntem astăzi.
Carte cu personalitate este librăria cu amintiri.

De la o vreme încoace ne lasă memoria ușor, ușor. Cu atâtea gadget-uri și device-uri inteligente în jurul nostru, ‘uităm să ținem minte’. De multe ori, se întâmplă să se piardă amintiri valoroase. Și e păcat.
Tocmai de aceea, am creat câteva template-uri de cărți care pot fi ușor personalizate și dăruite celor dragi. Sau păstrate pentru generațiile ‘ce va să vină’.
Programul de editare este super simplu de folosit, nu trebuie decât să ai câteva poze la îndemână, și dacă nu prea le ai cu textele, să știi că ne-am ocupat și de asta.

Găsești inspirație câtă vrei pe site și, dacă ceva nu se leagă cu povestea ta, poți modifica cu ușurință textul. 
Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, hai pe site și convinge-te singur(ă)!


Christian Tour

De peste 20 de ani Christian Tour creează câte un drum spre fiecare vis si este unul dintre cei mai mari tour operatori din România, cu peste 20 ani de experiență în turism. Din 1997 până în prezent, Christian Tour a devenit cel mai mare tour operator de vacanţe charter din România. A acumulat know-how şi experienţă, ajungând în topuri şi menţinându-şi poziţia de lider în industrie. Această evoluţie spectaculoasă s-a perpetuat datorită muncii constante a unei echipe de oameni valoroşi.


COLOP ROMANIA

Colop Romania oferă soluţii complete pentru marcarea individuală şi este lider de piaţă în distribuţia ştampilelor în România, cu o experienţă de peste 15 ani.
Ștampila este cea mai ieftină, rapidă și mai ușor de folosit metodă de a personaliza o gamă largă de documente, și nu numai (colete, anvelope, tricouri, ambalaje alimentare, materiale din plastic, metal etc).


Democracy Mania

Democrația este în traducere literală „conducere de către popor”. Etimologia cuvântului este de origine greacă, de la demokratia, prin alăturarea lui demos, „popor” + kratos, „putere”, rezultând astfel „puterea poporului”. 

Democracy Mania este o platformă care militează pentru implicarea cetățenilor în viața comunității. Ei pot lua atitudine prin semnarea petițiilor menite să dezbată probleme de actualitate, să voteze în cadrul referendumurilor sau să dezbată pe forum teme de real interes. Totodată, sunt încurajate acțiunile caritabile, evenimentele umanitare, donațiile, dar și alte inițiative ale organizațiilor non-profit care au drept scop întrajutorarea semenilor și îmbunătățirea calității vieții celor aflați în nevoie și în suferință.

Totodată, Democracy Mania polarizează o comunitate a oamenilor care cred în democrație și în valorile acesteia, care au înțeles că dezvoltarea propriei națiuni reprezintă responsabilitatea fiecăruia și că viitorul se află în mâinile noastre, ale tuturor.


ENERMED IMPEX SRL

ENERMED IMPEX SRL este o companie cu bogată experiență în domeniul energetic și certificării energetice. Obligativitatea certificării energetice pentru toate tipurile de imobile care se vând, închiriază sau se recepționează este în vigoare din 2013.

Echipa noastră de auditori energetici gradul 1 realizează certificate energetice la prețuri avantajoase, care vă sunt eliberate în termen de 4-24h de la data vizionării clădirii de către personalul nostru.

Piața în care ne desfășurăm activitatea este reprezentată de zonele București, Ilfov, Constanța, însă dorim pe viitor o extindere a activității în orașele Pitești, Cluj, Brașov, Timișoara, Ploiești, Giurgiu.

Vă oferim servicii rapide, precum și prețuri avantajoase.


Experimenteaza.ro

Misiunea noastră: să oferim experiențe pe care să le povestești prietenilor! 
Ne-am săturat de banii primiți în plic de ziua noastră în corporațiile în care lucrăm, sau chiar de la prietenii care nu se mai chinuie să se gândească la cadouri. :) 
Imaginăm și implementăm experiențe cât mai diverse și memorabile, genul de activități pe care nu le-ai căuta singur, dar pe care ți le dorești când auzi de ele. 


Farmacia la preț mic

Lansat în 2016, site-ul www.farmacialapretmic.ro are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Preț Mic în zona magazinelor online cu profil farmaceutic.

Datorită succesului din online și pentru a deservi mai bine cererile clienților, am deschis și farmacii fizice în Bucuresti (în zonele Dristor, Baba Novac, Lujerului, Lacul Tei, Rahova și Drumul Taberei), dar și în judetul Cluj în localitatea Turda.

Scopul ce ne-a motivat să pornim pe acest drum este astăzi MISIUNEA noastră: să oferim o gama variată de vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate, de la cei mai prestigioși și de încredere producători de profil, la prețuri foarte mici, accesibile tuturor!


FARMEC

Asemeni curentelor artistice, frumuseţea se transpune, de-a lungul timpului, în forme care mai de care mai expresive, conforme epocii sub pecetea cărora se nuanţează. Canoanele frumuseţii se schimbă într-un ritm extrem de alert, însă există lucruri care rezistă peste timp, asemeni unor obiecte de artă preţioase. Tradiţia celor 130 de ani de existenţă a „casei cu farmec” – sau Farmec, cum ne cunosc prietenii produselor noastre – a arătat că există ceva mai presus de frumuseţe.

Farmecul poate fi exprimat în mii de feluri, răzbate orice reguli şi nu se doreşte a fi definit, deoarece fiecare îi găseşte propriul sens. De la fascinaţia unui zâmbet, unei priviri, de la o voce caldă, la o culoare sau o paletă de culori şi un amalgam de parfumuri.

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisă la culoare şi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine şi la frumuseţea ta naturală. Am ales să îţi arătăm că eşti frumoasă şi să punem în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. De aceea, vei regăsi în produsele noastre ingrediente care îţi vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare şi contrast frumuseţii tale naturale.

Începută acum 130 de ani, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.


Honda Trading Romania

Honda a apărut în 1948, când Soichiro Honda începea să transforme nevoia de mobilitate într-o companie pe care societatea și-o dorește; astăzi, Honda este cel mai mare producător de motoare cu combustie internă și motociclete din lume, totodată fiind unul dintre marii producători globali de mașini. 
Valorile Honda se concentrează pe mobilitate și confort pentru clienți, fără a neglija pasiunea pentru competiție: compania este unul dintre cei mai importanți constructori din competițiile motorizate (moto și auto). După spusele lui Soichiro Honda, "If Honda does not race, there is no Honda".


INTERCOMFILM DISTRIBUTION

InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având ca obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului.

În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România.


magNET.ro

Cu o experiență de peste 13 ani ca importator și distribuitor în segmentul de piață ocupat de acele produse și servicii care ne ajută să ne menținem sănătatea, prin intermediul magazinului online magNET.ro împărtășim cu tine o mică parte din ce ne-a inspirat până acum!

Descoperă și alege ce ți se potrivește ție!


Meli Melo

Succesul pe care Meli Melo l-a cunoscut în anul 1998, odată cu deschiderea primului magazin de accesorii și fashion, s-a bazat în principal pe încrederea și deschiderea clienților săi. Brandul românesc are în prezent 45 de magazine în România, 3 în Republica Moldova, 3 în Bulgaria și 3 în Serbia. De curând, Meli Melo a adăugat la portofoliul de produse și divizia de Home&Deco, gamă care poate fi găsită în 8 magazine dedicate. Planul de expansiune nu se încheie aici, deoarece Meli Melo a cucerit și mediul online cu site-ul pe care recent l-a adaptat la cerințele pieței aflate într-o continuă schimbare.


ROYAL BOUTIQUE HOTEL

Amplasat în centrul țării, într-o mică oază din împărăția munților, Hotel Royal este locul ideal pentru a vă relaxa în compania familiei sau a prietenilor ori pentru evenimente (corporate sau private).

Situat în stațiunea Poiana Brașov, la 1 km de teleschi, hotelul oferă o priveliște superbă și condiții excelente de cazare persoanelor care doresc intimitate într-o atmosferă deosebită.

Elegant mobilat și dotat, Hotelul Royal vă pune la dispoziție 10 apartamente de 4 persoane, 1 apartament de 5 persoane, 8 triple, 8 duble matrimoniale, o cameră twin și o cameră twin superior, dispuse în două corpuri pe 4 niveluri + mansardă, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, Internet wifi. Condițiilor deosebite de cazare oferite turiștilor li se adaugă facilitățile de agrement și relaxare: saună, bar, biliard, darts electronic, fotbal de masă.

Vă invităm la Hotel Royal, să evadați din cotidian!


SANO ROMANIA

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulti si bebelusi, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hartie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Parte din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises, sunt și brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.
Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online


SMARSOFT ELECTRONIC

SMARSOFT ELECTRONIC este producător premium, cu capital integral românesc, de echipamente electronice complexe de afișaj digital dedicate mediului outdoor și industrial. Astfel, produsele noastre sunt în acord cu ultimele inovații tehnologice din industria LED, compania noastră fiind partener Broadcom Technologies și Osram – cei mai importanți producători mondiali în tehnologia LED.

Producem: firme luminoase cu LED-uri, cruci de farmacie, ceasuri electronice, panouri LED complexe adresate mediului industrial. 
Suntem singurul producător român care acordă până la 10 ani garanție, iar produsele noastre au o durată de viață de peste 12 ani. 

În peste 13 ani de activitate, eficiența și rezistența produselor marca Smarsoft a demonstrat că atributul premium pe care îl folosim în sloganul brandului Smarsoft este pe deplin justificat.


Spacer.ro

Misiunea noastră de a crea un confort tehnologic prin echipamentele electronice și IT livrate în fiecare casă a început în anul 2012, iar de atunci portofoliul nostru s-a dezvoltat continuu, ajungând să acopere o gamă largă de produse: periferice PC, scaune pentru gaming, accesorii laptop și smartphone, soluții de stocare, cabluri etc.
Am pornit în această „călătorie spațială” cu gândul de a-ți oferi soluții IT pentru toate nevoile tale, prețuri excelente pentru produse de calitate și mai ales pentru a ne bucura împreună de inovație, chiar acasă.
Și pentru că experiența de peste 7 ani de activitate, ne oferă avantajul de a fi dinamici și adaptați la cerințele tale, nu ne rămâne decât să ne punem centurile și să ne bucurăm împreună de viitor.
Spacer – IT comes home!


Travelkit.ro

Travelkit este magazinul specializat în bagaje de avion și accesorii de călătorie.


Venda Jewelry

Argintul. Acest metal prețios descoperit de oameni de peste 5 milenii a oferit artizanilor de peste veacuri posibilități nesfârșite de exprimare a frumosului prin crearea de bijuterii.
Certitudinea echipei noastre, cea care a fondat în 2012 brandul VENDA, este pasiunea pe care o avem pentru aceste prețioase bijuterii din argint.
Pe de o parte, bijuteriile aflate în trend în acest moment, așa cum sunt brățările care permit colecționarea de charmuri care oferă posibilități nenumărate de grupare în colecții având baza de pornire sezonul, culoarea, forma sau momentele unice din viață. 
Și, totodată, bijuteriile unicat pe care le-am grupat cu grijă în colecția noastră de suflet Fine Jewelry.
Magazinul nostru online este locul unde cei aflați în căutarea bijuteriei perfecte din argint, întâlnesc viziunea designerilor colaboratori. Bijuteria perfectă poate sublinia frumusețea unei femei și o poate scoate în evidență fie că vine în completarea unei ținute de zi, fie că o va însoți în momentele speciale.


Vindem-Ieftin.ro

Conceptul „Vindem-Ieftin.ro” este creat special pentru a oferi clienților noștri consultanță în achiziții, venind cu soluții personalizate pentru fiecare client în parte.
Identificăm nevoile specifice fiecărui client și căutăm cea mai bună ofertă pentru necesarul dumneavoastră de materiale, negociem pentru ca, în final, produsele de care aveți nevoie să fie achiziționate la cel mai mic preț.
În puține cuvinte și mai multe fapte, vă propunem să alegeți un singur partener pentru necesarul dumneavoastră de materiale. Fie că alegeți să construiți, să dezvoltați sau doar să renovați, Casa de Comenzi vine în întâmpinarea dumneavoastră și vă oferă soluția pentru materiale de construcții la cele mai convenabile prețuri de pe piață.


WatchShop.ro

WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri ORIGINALE din Romania, care ofera consiliere, livrare rapida si 365 de zile retur. 

Ceasuri de mana originale ce vin insotite de certificat de garantie internationala si certificat de autenticitate. Aici gasesti brand-uri precum Tissot, Swatch, Casio, Fossil, Orient, Seiko, Timex, Zeppelin, Junkers, Accurist, Sekonda, Ingersoll, Suunto, Picto, Cluse, Vostok-Europe, Bulova, Citizen si multe altele.

WatchShop - expertul tău în ceasuri originale.