Începând din anul lansării SuperBlog, 2008, până în prezent, peste 100 de companii autohtone și străine au susținut competiția, în calitate de sponsori.

Printre acestea se numără: AMD, AIA Proiect, Answear.ro, Anunțul Telefonic, AQUA Carpatica, ASUS, AutoGedal, Autonom, Auto Schunn, AVBS Credit, Avizez.ro, Azerty.ro, AZ-Turism, Banca Transilvania, BCR - Școala de Bani, BitDefender, Borealy, Carte cu personalitate, Christian Tour, Colop, COTY, Dajar, Delaco, Democracy Mania, Dodo Pizza, Domaz.ro, Driedfruits.ro, Edimax, Edotec, eMAG.ro, eHalate.ro, Enermed Impex, ELLIS by Eli Lăslean, Editura ALL, Editura Nemira, Editura RAO, e-trad.ro, Evernisaj.ro, Exact Travel Club, Exclusiv OEM, Experimenteaza.ro, Extreme Travel, Farmacia la Preț Mic, Farmec, Francize.ro, FRANKE, HONDA, Hotel Aurora** Mamaia, Hotel Golden Tulip Times, Hotel Miorița Neptun, Hotmama.ro, Hostway, Hurom, InterComFilm, Interflora, Jolidon, La Fântâna, LuxuryGifts.ro, magazinultau.ro, magNET.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Meli Melo, Momondo, NH Hoteles, Nutrivita, Oktal.ro, Oxygame, Paralela 45, Prooptiki, PCGarage.ro, Quelle.ro, real,- Hypermarket, Residence Hotels, Royal Boutique Hotel*** Poiana Brașov, Ryanair, Sano Romania, SanoVita, Sidonia Drăgușanu - www.sidonia.ro, Smarsoft Electronic, Smart Diet Experience, SomProduct, SONY, Spacer, Stone Mania, Swiss Solutions, TAROM, Telecredit.ro, Today Advertising, Total Pro Beauty, Toyota, TravelKit, Travelminit.ro, Vacanțe Speciale, Venda Jewelry, Vindem-Ieftin.ro, WatchShop.ro, Wu Xing, Yoda etc.

Ediția Spring SuperBlog 2020 este sponsorizată de următoarele companii:

AIA PROIECT

AIA Proiect este un birou de proiectare prezent pe piața de profil din România încă din 2008, format din oameni tineri și pasionați.

Suntem furnizori de servicii de excelență, dedicate partenerilor noștri, echipa noastră multi-disciplinară acoperă cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanța energetică și evaluarea, oferind servicii în domeniul proiectării, siguranței la incendiu, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile, cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru.

Ne implicăm activ și ne dorim ca blogul nostru, Spațiul Domestic, să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să trăiască fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența, dar, în același timp, să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive.

Credem că armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre, astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut.

Un alt obiectiv general al nostru, permanent urmărit, este îmbinarea perfectă a aspectelor tehnice cu cele financiare și, nu ultimul rând, estetice. Ideile pot suna bine, iar la AIA Proiect le facem să arate excelent. Folosim unelte de ultimă generație și vizualizăm 3D variante intermediare și finală a proiectelor, totul cu multă atenție la detalii, pentru a face din munca noastră o experiență unică pentru beneficiar.


AutoGedal.ro

Încă din anul 2011, AutoGedal se remarcă pe piața accesoriilor auto din România, comercializând o gamă variată de produse: cârlige de remorcare, scuturi auto metalice, suporturi de biciclete, cutii de portbagaj, piese și accesorii remorci și auto.
Calitatea produselor oferite, promptitudinea și orientarea către nevoile clienților garantează că AutoGedal este alegerea potrivită pentru a asigura confort sporit și siguranță călătoriilor dumneavoastră.


Autonom

Autonom este cea mai extinsă rețea de mobilitate din România și punem la dispoziția clienților nostri soluții variate de transport și închirieri auto prin intermediul celor peste 40 de agenții prezente în peste 30 de orașe din România, Ungaria și Serbia. 

De-a lungul anilor, pe masură ce nevoile clienților noștri au evoluat, la fel și afacerile noastre. Grupul Autonom furnizează în prezent următoarele servicii:

- Închirieri Auto

- Leasing Operațional

- Închirieri Echipamente

- Transferuri cu Șofer

- Asistență Rutieră

- Managementul Flotei

- AutoRulate


Dajar România

La 31 de ani de la înființare, Dajar este cea mai mare companie de pe piața produselor pentru casă și bucătărie din Europa Centrală și de Est. 

Produsele noastre se regăsesc pe rafturile magazinelor partenere – Carrefour, Kaufland, Penny, Cora, Mega Image, Metro, Auchan – cât și în webshop-ul www.dajarmagazin.ro. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt Ambition, Snb, Disney, O’cuisine, Rotho, Aquaphor și multe alte branduri de cea mai bună calitate.

În cele trei decenii de existență, am pus accent pe inovație, tehnologii revoluționare de producție și pe apropierea de publicul nostru, evoluând de la un business de familie până la a dezvolta parteneriate cu mari producători ai lumii și la a lansa propriul nostru brand, Ambition, promovat în cadrul unei campanii TV ample în România, cel mai recent în decembrie 2019.


Driedfruits.ro

Driedfruits.ro este un magazin online destinat produselor alimentare convenționale și BIO, 100% de proveniență organică cu certificare garantată!

Magazinul își propune să aducă, în fiecare zi, cât mai multor oameni sănătate, prin produse echilibrate nutrițional și gustoase!

Scopul fundamental al companiei este ca pe masa consumatorilor să ajungă produse BIO de o înaltă calitate care să satisfacă exigenţele alimentaţiei sănătoase, delicatese accesibile tuturor.

Puteți găsi produsele preferate sau cele de care aveți nevoie, la prețuri accesibile și cu livrare rapidă.

Categorii de produse disponibile în magazinul online Driedfruits.ro:
· Alune & Miez & Nuci Crude si Prajite
· Bauturi Vegetale & Lapte Vegetal
· Biscuiti Vegani & Batoane Nutritive & Budinci
· Cafea & Inlocuitori Cafea & Ciocolata
· Ceaiuri & Creme & Siropuri Medicinale
· Cosmetice & Uleiuri Cosmetice
· Cereale & Leguminoase
· Conserve & Semipreparate
· Cosuri Si Cocktailuri Fructe Si Nuci
· Condimente & Legume Uscate & Plante Aromatice & Otet
· Detergenti ECO
· Fulgi De Cereale
· Fructe Deshidratate & Confiate
· Miere Manuka
· Paste & Faina
· Produse Apicole
· Produse Fara Gluten
· Produse Grecesti
· Produse Pentru Copii
· Produse Naturale Pentru Patiserii, Cofetarii & Brutarii
· Pudre Nutritive
· Produse pentru sportivi
· Rahat Asortat & Drajeuri
· Seminte & Boabe
· Sucuri BIO Si Conventionale
· Suplimente Naturale (Capsule Si Comprimate)
· Uleiuri Alimentare
· Ulei Cocos & Apa Cocos & Produse Din Cocos
· Unt Cacao & Masa Cacao & Cacao
· Zahar & Indulcitori Naturali

Segmentul de clienți Driedfruits.ro:
· Toate categoriile de vârstă, preponderent segmentul 25-54 de ani
· Persoane interesate de consumul de produse naturiste și un stil de viață sănătos
· Comanda medie: 210 lei


Experimenteaza.ro

Misiunea noastră: să oferim experiențe pe care să le povestești prietenilor! 
Ne-am săturat de banii primiți în plic de ziua noastră în corporațiile în care lucrăm, sau chiar de la prietenii care nu se mai chinuie să se gândească la cadouri. :) 
Imaginăm și implementăm experiențe cât mai diverse și memorabile, genul de activități pe care nu le-ai căuta singur, dar pe care ți le dorești când auzi de ele. 


FARMEC

Asemeni curentelor artistice, frumuseţea se transpune, de-a lungul timpului, în forme care mai de care mai expresive, conforme epocii sub pecetea cărora se nuanţează. Canoanele frumuseţii se schimbă într-un ritm extrem de alert, însă există lucruri care rezistă peste timp, asemeni unor obiecte de artă preţioase. Tradiţia celor 130 de ani de existenţă a „casei cu farmec” – sau Farmec, cum ne cunosc prietenii produselor noastre – a arătat că există ceva mai presus de frumuseţe.

Farmecul poate fi exprimat în mii de feluri, răzbate orice reguli şi nu se doreşte a fi definit, deoarece fiecare îi găseşte propriul sens. De la fascinaţia unui zâmbet, unei priviri, de la o voce caldă, la o culoare sau o paletă de culori şi un amalgam de parfumuri.

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisă la culoare şi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine şi la frumuseţea ta naturală. Am ales să îţi arătăm că eşti frumoasă şi să punem în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. De aceea, vei regăsi în produsele noastre ingrediente care îţi vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare şi contrast frumuseţii tale naturale.

Începută acum 130 de ani, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.


Franke România

Franke este o companie elveţiană cu 70 de subsidiare în 40 de ţări la nivel global. Bazele companiei au fost puse în anul 1911, prímele chiuvete fiind produse în anul 1925.

Franke este cel mai mare producător de chiuvete pentru bucătărie din lume şi este lider în cercetarea şi dezvoltarea unor materiale şi a unor produse noi pentru bucătărie. Franke este principalul furnizor de sisteme incorporabile pentru bucătării casnice.

Franke România este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporaţiei multinaţionale Franke Artemis şi activează pe piaţa locală din anul 1998, fiind lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic.


Hotel Opal

Hotelul Opal este situat în partea nordică a peninsulei Cap Aurora, fiind amplasat pe faleza din stațiune, la 50 de metri de plajă.

Zona este pitorească, mai ales datorită reliefului spectaculos și a poziționării între pădurea Comorova şi Marea Neagră. Priveliştea din camera de hotel este superbă. Faleza înaltă, golfurile crenelate, protejate de diguri ce se avântă adânc în mare, dau un aer aparte acestei mici stațiuni. Plaja din Cap Aurora este fragmentată în golfuri mici, cu aspect de insulă tropicală, cu zone cu apă puțin adâncă, perfecte pentru ca cei mici să se bucure în voie de zilele însorite de vară. Accesul la plajă este facilitat de poziția hotelului, fiind suficient ca turiștii să coboare din hotel pentru a face o baie de soare sau a se scălda în apa mării.

Climatul mediteranean al stațiunii Cap Aurora permite turiștilor să se bucure de terasele cu deschidere spre mare, de spațiile verzi cu vegetație luxuriantă și de spațiile de relaxare și divertisment în aer liber, de la începutul lunii iunie și până târziu, în septembrie.


LitoralulRomanesc.ro

LitoralulRomanesc.ro este cel mai mare site specializat pe turismul de litoral, cu oferte de cazare pe întreg litoralul românesc. Aici găsiți oferte de cazare la peste 1000 hoteluri, vile și pensiuni din Mamaia, Mamaia Sat, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Neptun, Olimp, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, Constanța, Vama Veche, 2 Mai, Sinoe, precum și la hoteluri de pe litoralul din Bulgaria, Spania, Grecia sau Turcia.

Site-ul este operat de Agenția Litoralul Romanesc.ro - una dintre cele mai mari agenții specializate în turismul de litoral. Peste 50.000 de turiști au ales serviciile noastre pentru sezonul estival 2020. 

Agenția Litoralul Românesc acceptă vouchere de vacanță pentru toate hotelurile prezentate pe site-ul litoralulromanesc.ro


Lokofood

LOKOFOOD.ro este o platformă de intermediere între restaurantele partenere și clienții care doresc să comande online mâncare – inițiativă 100% românească, lansată într-un moment de cumpănă al domeniului HoReCa, pentru a sprijini deopotrivă afacerile afectate de criză și comunitatea locală căreia îi aparținem. 

Prin soluția LOKOFOOD.ro, compania dezvoltatoare Expressoft își valorifică experiența de peste două decenii, angrenând pasiunea, determinarea și perseverența specialiștilor pentru a se adapta la noua dinamică a pieței HoReCa.

Ce obiective are LOKOFOOD.ro:

Să sprijine legătura restaurantelor cu clienții lor;

Să sprijine deservirea comunității din proximitatea restaurantelor;

Să susțină economia locală și dezvoltarea unităților HoReCa;

Împreună livrăm mâncare delicioasă clienților noștri fideli.

Ce oferă LOKOFOOD.ro:

O echipă de specialiști entuziaști în soluții software-hardware pentru HoReCa;

Comandă rapidă / modalitate simplă și rapidă de a comanda;

Preparate preferate pentru tine, familia ta și prietenii tăi de la cele mai implicate restaurantele din comunitatea ta;

Mai mult timp pentru tine și cei dragi ție.


Spacer.ro

Misiunea noastră de a crea un confort tehnologic prin echipamentele electronice și IT livrate în fiecare casă a început în anul 2012, iar de atunci portofoliul nostru s-a dezvoltat continuu, ajungând să acopere o gamă largă de produse: periferice PC, scaune pentru gaming, accesorii laptop și smartphone, soluții de stocare, cabluri etc.
Am pornit în această „călătorie spațială” cu gândul de a-ți oferi soluții IT pentru toate nevoile tale, prețuri excelente pentru produse de calitate și mai ales pentru a ne bucura împreună de inovație, chiar acasă.
Și pentru că experiența de peste 7 ani de activitate, ne oferă avantajul de a fi dinamici și adaptați la cerințele tale, nu ne rămâne decât să ne punem centurile și să ne bucurăm împreună de viitor.
Spacer – IT comes home!


StoneMania Bijou

StoneMania Bijou - Bijuterii confecționate exclusiv cu pietre semiprețioase și cristale naturale. 
La StoneMania Bijou găsiți bijuterii handmade lucrate cu argint și pietre rare (diamant, rubin, safir, smarald, opal, rodocrozit, diopsid crom, kianit, morganit, turmalină, piatra soarelui și piatra lunii naturală, crisopraz, sugilit, peridot, malachit natural etc. ), dar și bijuterii cu pietre semiprețioase comune (ametist, aventurin, cuarț, lapis lazuli, acvamarin, agate, turcoaz, sodalit, coral, ochi de tigru, perle de cultură etc.) montate cu metale rodiate sau, după preferință, cu argint 925.

Bijuteriile cu cristale confecționate la StoneMania Bijou pot fi purtate în funcție de zodie, pentru chakre, pentru proprietățile lor terapeutice și, nu în ultimul rând, pentru frumusețea lor naturală. 
Formată dintr-o echipă de oameni cu experiență, datorită profesionalismului și flexibilității de care au dat dovadă de-a lungul timpului, StoneMania Bijou face parte din topul celor mai apreciate firme care comercializează pietre fine și cristale naturale din România. Trecând pragul magazinului puteți avea încredere că veți fi informați 100% corect despre produsele comercializate, veți ști cu siguranță dacă cristalul este colorat artficial, dacă este o piatră de sinteză sau dacă este 100% natural.
În magazin, bijuteriile se pot modifica pe loc, dacă este cazul. 
Toate cristalele vin însoțite de certificat de garanție și conformitate.
Puteți vizita magazinul nostru online, www.stonemania.ro, sau pe cel fizic, din București, Bulevardul Carol 1 nr. 25 (Piața Rosetti).


Today Advertising

We bring the WOW to your business! Today Advertising este agenție specializată în campaniile cu promoționale. 

Aici vei găsi soluții all in one: de la concept, la produse promoționale, servicii de consultanță și imprimare. Toate pentru campanii WOW!

Agenția a adus în România produse inovatoare, obiecte utile, care rezolvă nevoi adevărate și urgente și a transformat întregul proces de selecție a unui cadou personalizat într-o experiență pe care îți va face plăcere să o repeți iar și iar. 

În peste un deceniu de activitate, Today Advertising a personalizat peste 10 milioane de cadouri promoționale pentru cele mai cunoscute branduri naționale și internaționale. Iar peste 1000 de clienți au trecut pragul sediului modern, din București.

Siteul todayadvertising.ro completează activitatea agenției, dovedindu-se o platformă completă, pentru antreprenori și oameni din advertising. Pe site, aceștia au la dispoziție peste 250.000 de produse (iar numărul crește de la zi la zi). Astfel, ei pot să comande ușor și să controleze costul campaniilor de promovare și pot cu adevărat să se promoveze într-o manieră WOW.


Vindem-Ieftin.ro

Conceptul „Vindem-Ieftin.ro” este creat special pentru a oferi clienților noștri consultanță în achiziții, venind cu soluții personalizate pentru fiecare client în parte.
Identificăm nevoile specifice fiecărui client și căutăm cea mai bună ofertă pentru necesarul dumneavoastră de materiale, negociem pentru ca, în final, produsele de care aveți nevoie să fie achiziționate la cel mai mic preț.
În puține cuvinte și mai multe fapte, vă propunem să alegeți un singur partener pentru necesarul dumneavoastră de materiale. Fie că alegeți să construiți, să dezvoltați sau doar să renovați, Casa de Comenzi vine în întâmpinarea dumneavoastră și vă oferă soluția pentru materiale de construcții la cele mai convenabile prețuri de pe piață.


WatchShop.ro

WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri ORIGINALE din Romania, care ofera consiliere, livrare rapida si 365 de zile retur. 

Ceasuri de mana originale ce vin insotite de certificat de garantie internationala si certificat de autenticitate. Aici gasesti brand-uri precum Tissot, Swatch, Casio, Fossil, Orient, Seiko, Timex, Zeppelin, Junkers, Accurist, Sekonda, Ingersoll, Suunto, Picto, Cluse, Vostok-Europe, Bulova, Citizen si multe altele.

WatchShop - expertul tău în ceasuri originale.