Începând din anul lansării SuperBlog, 2008, până în prezent, peste 150 de branduri (companii autohtone și străine) au susținut competiția, în calitate de sponsori.

Printre acestea se numără: Allurene, Alma Parchet, AMD, AIA Proiect, Alma Parchet, Ambition, ANSWEAR, Anunțul Telefonic, Anyoli, AQUA Carpatica, ASUS, AutoGedal, Autonom, Auto Schunn, AVBS Credit, Avizez.ro, Azerty.ro, AZ-Turism, Banca Transilvania, Băcănia Tei, BCR - Școala de Bani, BIANO, BitDefender, Borealy, Carte cu personalitate, Cash Club, Centrul Educațional Unirea, Christian Tour, Claret Credit, Colop, Cord Blood Center, COTY, CusutSiBrodat.ro, Dajar, Delaco, Democracy Mania, Depozitul de Brazi, DoctorBusiness.ro, Dodo Pizza, Domaz.ro, Driedfruits.ro, Edimax, Edotec, Elcora Piscine, eMAG.ro, eHalate.ro, Enermed Impex, ELLIS by Eli Lăslean, Editura ALL, Editura Nemira, Editura RAO, e-Sarbatoare.ro, e-trad.ro, Evernisaj.ro, Exact Travel Club, Exclusiv OEM, Experimenteaza.ro, Extreme Travel, Spring Farmacia la Preț Mic, Fares, Farmec, FAVI, Femi.Eko, Francize.ro, FRANKE, Frisomat, Geratherm, GGM Gastro, GLAMI, HONDA, Hotel Aurora** Mamaia, Hotel Golden Tulip Times, Hotel Miorița Neptun, Hotel Opal Cap Aurora, Hotmama.ro, Hostway, Hurom, Indira, InterComFilm, Interflora, Jolidon, Kärcher, Kfea.ro, La Fântâna, Librarul cu papion, LuxuryGifts.ro, magazinultau.ro, Magister, magNET.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Medicale-Shop.ro, Meli Melo, Melinis, Momondo, Negociat.ro, Next Step Investments, NH Hoteles, Nutrivita, Oktal.ro, Orgran, Oxygame, Paralela 45, Prooptiki, PCGarage.ro, PiscineIeftine.ro, Quelle.ro, real,- Hypermarket, Residence Hotels, Royal Boutique Hotel*** Poiana Brașov, Royal Rezidence Brașov, Ryanair, Salin, Sano Romania, SanoVita, Savini Due, Second-Hand.ro, Sidonia Drăgușanu - www.sidonia.ro, Smarsoft Electronic, Smart Diet Experience, SomProduct, SONY, Spacer, StoneMania Bijou, Swiss Solutions, TAROM, Telecredit.ro, Terra Salin, Today Advertising, Total Pro Beauty, Toyota, TravelKit, Travelminit.ro, Vacanțe Speciale, Venda Jewelry, Vindem-Ieftin.ro, VOXA, WatchShop.ro, Wu Xing, Yoda etc.

Ediția Spring SuperBlog 2022 este sponsorizată de următoarele companii:

Allurene

Allurene este un brand românesc, prietenos și atent la nevoile consumatoarelor. 

Brandul își propune să fie un BFF (best friend forever) pentru toate femeile, de toate vârstele, să le ofere sfaturi de skincare, dar și de nutriție, sport, lifestyle, health și să le susțină să se simtă bine în pielea lor, indiferent de vârstă, funcție, probleme cotidiene etc., să le dea încredere în puterea lor interioară, să le facă să strălucească în exterior așa cum fac la interior, să le ajute să devină cea mai bună versiune a lor.

Am pregătit o gamă completă de îngrijire a tenului, care să fie alături de tine încă din adolescență, până la maturitate. Produsele de îngrijire sunt destinate doamnelor și domnișoarelor, se potrivesc tuturor tipurilor de ten și pot fi folosite de la 18+ ani:

- Lapte demachiant Allurene - pentru toate tipurile de ten, curăță tenul și îndepărtează machiajul și impuritățile.

- Apă micelară Allurene – pentru demachierea și tonifierea tenului și a pielii sensibile din jurul ochilor. Testată dermatologic și oftalmologic. 

- Ser de hidratare Allurene – destinat tuturor tipurilor de ten, recomandat începând cu 18 ani. Testat dermatologic. Conține Hydrotensil, ce asigură hidratare intensă și de durată, si Biohidractil, cu rol de hidratare pe termen lung și îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii.

- Cremă contur ochi Allurene – pentru toate tipurile de ten, reduce ridurile și cearcănele. Testat dermatologic și oftalmologic. 

- Cremă hidrantată Allurene - dedicată îngrijirii pielii feței și a gâtului, pentru toate tipurile de ten. Testată dermatologic.

- Cremă antirid Allurene -  previne și reduce ridurile. Recomandată începând cu 30 de ani, pentru pentru toate tipurile de ten. Testată dermatologic. 


BIANO

Nu mai căuta prin sute de magazine de mobilier!

O facem noi pentru tine.

 

Motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni, site-ul Biano reunește produsele magazinelor din domeniu într-un singur loc, așa cum o face clădirea unui mall, pentru ca tu să nu mai “alergi” prin sute de tab-uri, notițe și căutări. În plus, datorită funcțiilor inovatoare, cum sunt căutarea după imagini sau wishlistul care poate fi împărtășit cu oricine alege utilizatorul, întreaga experiență devine una pe cât de complexă, pe atât de facilă și de plăcută. De asemenea, aproape toate materialele promovate pe canalele sociale provin din case reale. Și nu ne oprim aici: pe Biano.ro ne place să fim pionieri în orice poate fi de ajutor pentru un trai mai plăcut în propriile locuințe. :) 


Centrul educațional Unirea

Centrul educațional Unirea este prezent pe piața meditațiilor din România din 2010, prima locație deschisă fiind cea din București - Piața Unirii, de aici și numele. Ulterior, am deschis locații în orașele Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța. Pandemia însă ne-a făcut să ne mutăm toată activitatea în mediul online, ceea ce ne propunem să facem și în viitorul apropiat, noi imbratisand ideea de a furniza servicii educaționale online.

Ce ne diferențiază? Suntem un centru de meditații care oferă posibilitatea ca toate ședințele de meditații să fie înregistrate, astfel încât și cursanții noștri să poată revedea ședințele de pregătire ori de câte ori doresc. În același timp, oferă și părinților posibilitatea de a putea urmări și ei modul în care aceste ședințe de pregătire se desfășoară.

An de an, Centrul Educațional Unirea desfășoară și proiecte în mediul online, prin care oferim sprijinul nostru, al colectivului de profesori, celor care susțîn examenele naționale: Evaluare Națională, Bacalaureat. Dintre proiectele noastre amintim: Bacul lui Andrei (un proiect în care toate ședințele de pregătire pentru "bac" ale elevului Andrei au fost transmise LIVE și astfel am oferit informații gratuite tuturor celor interesați.)

Un alt proiect în plină desfășurare este grupul de suport gratuit de Facebook Bacalaureat 2021- 2022 unde elevii sunt încurajați să posteze ori de câte ori au nevoie de ajutor, iar profesorii Centrului Unirea îi vor sprijini în găsirea soluțiilor.


Claret Credit

Claret Credit este un IFN (Instituție Financiară Nebancară) înființat în anul 2013, care oferă soluții eficiente, rapide și la îndemână pentru toți cei care se află într-o situație care necesită un împrumut. Lipsa banilor în astfel de momente poate fi o adevărată provocare, însă, cu ajutorul Claret Credit, poți obține suma de bani necesară într-un timp scurt și fără a fi nevoit să parcurgi procedurile pe care le cere o bancă. Consultanții financiari de la Claret îți vor oferi o ofertă în funcție de nevoile tale personale sau antreprenoriale. 


Astfel, la Claret Credit poți să beneficiezi de:
Credite pentru persoane fizice:
- credite cu garanție imobiliară
- credit ipotecar

Credite pentru persoane juridice:
- credite pentru persoane juridice cu garanție imobiliară
- credit pentru proiecte imobiliare

La Claret Credit se pot obține sume semnificative de bani (credite aprobate pentru sume de până la 1-2 milioane de euro), dar și sume pentru nevoi mai reduse. 

Indiferent dacă dorești să îți deschizi o afacere sau să ai casa visurilor tale, Claret Credit poate reprezenta o soluție rapidă de finanțare!


Doctor Business

Aplicație dedicată antreprenorilor. Pentru analiza afacerii în 5 secunde.

Am creat această aplicație pentru că, în cei 20 ani de experiență cu antreprenori și firme din aproape toate ariile de business, am constatat că există o nevoie reală de a primi informații RAPIDE despre performanță și echilibrul business-ului tău, informații traduse într-un LIMBAJ COMUN, astfel încât să nu trebuiască să fi făcut ASE-ul ca să înțelegi “secretele” din balanța firmei tale.

Cu un efort minim și un efect maxim, printr-o simplă încărcare în aplicație a balanței tale sintetice în format Excel, vei primi rapid un raport de analiză financiară cu informații relevante, de la ansamblu la detaliu, despre afacerea ta și despre cifrele tale. N-o să-ți vorbesc într-un limbaj “pompos”, ci ca doi prieteni la o cafea. Sunt presărați și niște termeni economici, dar ți-i explic pe toți, astfel încât tu să înțelegi care este starea de sănătate a firmei tale, dar și ce ai putea să faci ca s-o îmbunătățeșți. O să-ți arăt care-ți sunt punctele forțe, dar și vulnerabilitățile. Vei avea o imagine mult mai clară, vei șți “de ce” și vei ști și “cum” să acționezi în viitor. Îți pun în atenție lucruri la care poate nu te-ai gândit până acum sau pe care nu le-ai văzut prezentate într-un mod sintetic și relevant, astfel încât conștientizarea lor să te facă să iei niște decizii și mai bune cu privire la afacerea ta.

Roagă-ți contabilul să-ți trimită pe e-mail o balanță sintetică în Excel, apoi te rog să îți iei un ceai sau o cafea, să te așezi confortabil într-un loc liniștit și să te relaxezi.

Încarcă balanța în aplicație cu un singur click și… în 5 secunde vei primi o poveste cu imagini despre afacerea ta.

Interviu in Revista Biz


Elcora Piscine

Noi vă aducem marea acasă!

Suntem Elcora Piscine, firmă din București, specializată în construcția piscinelor publice și rezidențiale, a centrelor spa și a parcurilor acvatice. De 15 ani activăm în România, cu un portofoliu de peste 500 de clienți.

Construim piscine în orice formă sau dimensiune.

Servicii adaptate fiecărui buget.

Garantăm cel mai bun raport calitate-preț din România.


FARMEC

Asemeni curentelor artistice, frumuseţea se transpune, de-a lungul timpului, în forme care mai de care mai expresive, conforme epocii sub pecetea cărora se nuanţează. Canoanele frumuseţii se schimbă într-un ritm extrem de alert, însă există lucruri care rezistă peste timp, asemeni unor obiecte de artă preţioase. Tradiţia celor 130 de ani de existenţă a „casei cu farmec” – sau Farmec, cum ne cunosc prietenii produselor noastre – a arătat că există ceva mai presus de frumuseţe.

Farmecul poate fi exprimat în mii de feluri, răzbate orice reguli şi nu se doreşte a fi definit, deoarece fiecare îi găseşte propriul sens. De la fascinaţia unui zâmbet, unei priviri, de la o voce caldă, la o culoare sau o paletă de culori şi un amalgam de parfumuri.

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisă la culoare şi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine şi la frumuseţea ta naturală. Am ales să îţi arătăm că eşti frumoasă şi să punem în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. De aceea, vei regăsi în produsele noastre ingrediente care îţi vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare şi contrast frumuseţii tale naturale.

Începută acum 130 de ani, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.


Femi.Eko

Femi.Eko®️ este un brand danez care invită femeile moderne din România să descopere produsele sustenabile, de igienă feminină, create cu grijă.

Cupele noastre menstruale, chiloții menstruali și absorbantele reutilizabile fac ușor gestionabile și confortabile toate tipurile de flux menstrual, oferind protecție și în cazul incontinenței urinare, secrețiilor zilnice, transpirației abundente.

Gama sustenabilă, de produse ecologice, reutilizabile și sănătoase este dedicate femeilor cu menstruații normale sau abundente, adolescentelor, lăuzelor, post-partum și femeilor ce trec prin menopauză.

BENEFICIILE PRODUSELOR REUTILIZABILE?

- Super protecție
- Confortabile la purtare
- Economie de bani
- Purtare până la 12 ore
- Utilizare între 2-5 ani
- Materiale testate naturale
- Prietenoase cu zona intimă
- Fără chimicale
- Fără plastic
- Reutilizabile și reciclabile
- Protecție pentru planetă

Vrem ca femeile să descopere bucuria de mișcare, fără grija menstruație și mai ales, fără stigmatizarea unui proces absolut natural. E timpul ca viața să curgă firesc și pentru femeile care menstruează, fără să fie pusă PE STOP. #FĂRĂSTOP


Geratherm

Geratherm este un brand de dispozitive medicale consacrat la nivel internațional al cărui origini se regăsesc în Germania. Divizia de măsurare a temperaturii a excelat de-a lungul timpului, dezvoltând termometre de mare precizie care au ajuns să fie utilizate în multe clinici de renume, dar și în casele europenilor.

Gama de termometre Geratherm a fost conturată astfel încât să asigure nevoile firești fiecărei etape din viața unei persoane.Astfel, mămicile pun capul liniștite pe pernă fiindcă, prin intermediul termometrului Non Contact, pot verifica temperatura bebelușului fără să-l trezească. Copilașii năzdrăvani și nerăbdători să se întoarcă la joacă scapă de verificarea temperaturii în doar 9 secunde cu ajutorul termometrului Rapid. Adulții, în mod special seniorii, care au fost obișnuiți cu termometrul fără baterii care nu i-a înșelat niciodată în toții anii, au la dispoziție termometrul Classic, non-toxic datorită lipsei conținutului de mercur. Iar pentru situațiile medicale cum sunt cele din spitale, în care măsurarea frecventă a temperaturii este esențială, termometrul Clinic reprezintă o soluție robustă și extrem de precisă. 

Toate termometrele Geratherm sunt sigure pentru uzul casnic prin prisma faptului că sunt 100% igienice, ușor de utilizat și păstrat și prezintă o acuratețe înaltă. Indiferent de etapa din viața persoanei care folosește unul dintre termometrele Geratherm, experiența măsurării temperaturii va fi cât se poate de confortabilă și ușoară.


Hotel Opal

Hotelul Opal este situat în partea nordică a peninsulei Cap Aurora, fiind amplasat pe faleza din stațiune, la 50 de metri de plajă.

Zona este pitorească, mai ales datorită reliefului spectaculos și a poziționării între pădurea Comorova şi Marea Neagră.

Priveliştea din camera de hotel este superbă. Faleza înaltă, golfurile crenelate, protejate de diguri ce se avântă adânc în mare, dau un aer aparte acestei mici stațiuni. Plaja din Cap Aurora este fragmentată în golfuri mici cu aspect de insulă tropicală, cu zone cu apă puțin adâncă, perfecte pentru ca cei mici să se poată bucura în voie de zilele însorite de vara. Accesul la plajă este facilitat de poziția hotelului, fiind suficient ca turiștii să coboare din hotel pentru a face o baie de soare sau a se scălda în apa marii.

Climatul mediteraneean al stațiunii Cap Aurora permite turiștilor să se bucure de terasele cu deschidere spre mare, de spațiile verzi cu vegetație luxuriantă și de spațiile de relaxare și divertisment în aer liber, de la începutul lunii iunie și până târziu în septembrie.


Next Step Investments

Afacerea românească Next Step Investments a luat naștere din dorința de a pune la dispoziția familiilor din România acele produse apreciate și folosite în lumea întreagă.

Misiunea pe care ne-am asumat-o încă de la început este să fim experți în distribuția acestor produse de maximă necesitate, astfel încât să cultivăm în rândul familiilor autohtone atenția la sănătatea tuturor membrilor.

 

Viziunea la care aspirăm este să fim prezenți în toate gospodăriile românești, prin intermediul a cel puțin unul dintre produsele care alcătuiesc portofoliul nostru. În felul acesta am putea considera că am împărtășit cu toată lumea produsele pe care le-am descoperit și le-am îndrăgit din prima.

 

În munca noastră de zi cu zi ne ghidăm necondiționat după următoarele valori: 

Validare
Pentru ca un produs să facă parte din gama noastră, acesta trebuie să ne convingă mai întâi pe noi. La urma urmei, și noi suntem o familie cu aceleași nevoi și dorințe pe care le au și clienții noștri. Prin urmare, veți putea observa că fiecare produs pe care vi-l propunem are cel puțin o caracteristică specială care, pe lângă utilitatea de bază, vă va face viața mai frumoasă.

Zero compromisuri

Sigur că urmărim indicatori financiari și că rentabilitatea firmei este un obiectiv constant, însă înainte de a vă propune orice produs, ne asigurăm că acesta aduce o valoare pentru dumneavoastră. Verificăm integritatea produselor și le testăm în cele mai exigente condiții, astfel încât abia după confirmarea calității el să facă parte din familia Next Step Investments.

Preocupare

Întotdeauna mizăm pe faptul că dialogul purtat cu persoanele care ne folosesc produsele stă la baza perfecționării muncii noastre. De aceea, suntem mereu atenți la părerea dumneavoastră și încercăm să vă oferim cât mai multe mijloace de comunicare cu noi. Ne străduim să vă răsplătim pentru fiecare informație prețioasă pe care ne-o oferiți. Pentru că ne dorim ca acțiunile noastre să vă impacteze viața în cel mai pozitiv mod cu putință, facem eforturi constante să descoperim, să validăm și să vă punem la dispoziție cele mai bune produse.


Orgran

ORGRAN este un brand de încredere recunoscut în întreaga lume, dedicat persoanelor care suferă de boala celiacă și de diverse alergii. În prezent, produsele ORGRAN sunt disponibile în peste 55 de țări din întreaga lume, cu angajamentul clar asumat de a veni în sprijinul persoanelor cu alergii alimentare cu o gamă variată de peste 80 de produse fără gluten, menite să asigure totodată aportul nutritiv necesar unui stil de viață modern.
 
Fabrica ORGRAN este una dintre puținele fabrici din lume unde se produc alimente 100% fără gluten, potrivite pentru persoanele care suferă de alergii. De peste 38 de ani, pe liniile de producție ORGRAN sunt produse o gamă variată de alimente, evitând cu succes cei mai cunoscuți alergeni alimentari, astfel că toate produsele sunt vegane, lipsite de gluten, grâu, ouă, lactate, drojdie, nuci și soia.
 
Brandul ORGRAN este disponibil în România prin intermediul companiei Next Step Investments S.R.L. Compania a luat naștere din dorința de a pune la dispoziția familiilor din România acele produse apreciate și folosite în lumea întreagă.


Second-Hand.ro

Suntem Second-Hand.ro, second hand si outlet CHIC & SMART cu produse unice și originale de îmbrăcăminte, încălțăminte, genţi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Am adunat în același loc cele mai cunoscute și iubite branduri autentice 100%.

Rochita aceea pe care ai vazut-o intr-un mall din Milano, sau costumul acela la care si acum ti-a ramas gandul, chiar daca a trecut ceva timp de cand te-ai intors din vacanta in Dubai. Geanta din vitrina de pe Champs Elysees sau pantofii de pe Fifth Avenue.

Crezi ca e musai sa faci turism de shopping ca sa te imbraci bine?

Raspunsul este NU. Pentru ca acum exista Second-Hand.ro, second hand si outlet CHIC & SMART cu produse unice si originale de imbracaminte, incaltaminte, genti si accesorii pentru femei si barbati.

Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute si iubite branduri autentice 100%. Tot ceea ce gasesti in outlet-ul nostru este ales cu grija fata de trenduri, dar si cu respect fata de tine. Produsele noastre sunt in stare perfecta, nu au defecte si nici nu au fost folosite.

Viziunea noastră:
O lume în care „a fi în trend” înseamnă a consuma inteligent, cu grijă față de mediul înconjurător și față de semeni.
 
Misiunea noastră:
Să le aducem oamenilor haine de calitate, de la cele mai îndrăgite branduri, potrivite pentru orice vârstă și orice situație, și să-i încurajăm să le facă să circule de la unul la altul, prevenind astfel risipa.
 
Valorile noastre:

• Conservarea resurselor
Resursele mediului înconjurător sunt limitate și, de aceea, oamenii au îndatorirea de a găsi metode inteligente de consum și de reciclare. Hainele second-hand reprezintă una dintre soluțiile viabile pentru protejarea mediului iar noi vrem să ne asigurăm că ele ajung la clienții noștri în cele mai bune condiții.

• Cooperarea între oameni
La Second-Hand.ro, încurajăm cooperarea între oameni cu scopul de a-și pune resursele în comun. De aceea, comercializăm produse care au aparținut anterior altor oameni, dar care fie le-au folosit foarte puțin, fie nu le-au folosit deloc. Vrem ca resursele să fie valorificate la maximum și de aceea colaborarea este atât de importantă.

• Calitatea
Ne-am propus să demontăm idea preconcepută că produsele second-hand nu sunt și de calitate. De aceea, le selectăm cu grijă înainte și ne asigurăm că nu prezintă urme vizibile de purtare. Majoritatea produselor aparțin celor mai îndrăgite branduri din domeniu iar unele dintre ele poartă eticheta initial, semn că nu au fost deloc folosite.

• Accesibilitatea
Credem că bunurile de larg consum trebuie să fie accesibile. De aceea, ne concentrăm toate eforturile spre a pune la dispoziția clienților nostri într-un timp cât mai scurt, cu un efort minim și cu prețuri avantajoase produse de la cât mai multe branduri îndrăgite (inclusiv dintre cele ce nu au magazine fizice în țara noastră), pentru toate vârstele și toate ocaziile.


SPRINGFARMA

De la 1 iulie 2021 Farmacia la Pret Mic a devenit Springfarma.com și promitem o primavară perpetuă de oferte și prețuri mici.

De ce SpringFarma?

Pentru că primăvara (spring) este un izvor de sănătate, iar springfarma este un loc fresh plin de dinamism, mereu în schimbare, o farmacie care privește mereu înainte. Springfarma îți aduce primavara acasă, comenzile înfloresc în livrări rapide si sigure, iar zumzetul prețurilor mici te înconjoară permanent. Spring este dinamismul cu care sărim să te ajutăm cu orice ai avea nevoie. La springfarma.com vei găsi o farmacie de încredere, o echipă de specialisti si profesionisti care sunt mereu alături de tine.


Vindem-Ieftin.ro

Conceptul „Vindem-Ieftin.ro” este creat special pentru a oferi clienților noștri consultanță în achiziții, venind cu soluții personalizate pentru fiecare client în parte.
Identificăm nevoile specifice fiecărui client și căutăm cea mai bună ofertă pentru necesarul dumneavoastră de materiale, negociem pentru ca, în final, produsele de care aveți nevoie să fie achiziționate la cel mai mic preț.
În puține cuvinte și mai multe fapte, vă propunem să alegeți un singur partener pentru necesarul dumneavoastră de materiale. Fie că alegeți să construiți, să dezvoltați sau doar să renovați, Casa de Comenzi vine în întâmpinarea dumneavoastră și vă oferă soluția pentru materiale de construcții la cele mai convenabile prețuri de pe piață.


VOXA

Suntem VOXA — un startup românesc de streaming pentru audiobooks și e-books, cu conținut în limba română și engleză. Suntem niște book & tech nerds care facem ca experiența streaming-ului digital să fie mai bună.

Pentru acest proiect, am reunit o echipă locală de oameni foarte talentați pe drumul către un produs global, 100% made in Romania, cu o țintă foarte clară: să concurăm de la egal la egal cu cei mai mari jucători globali din industrie.

Creăm conținut digital
În fiecare zi în studiourile Voxa înregistrăm cărți audio cu voci celebre precum Șerban Pavlu, Mihai Călin, Cristina Stănciulescu și Daniela Nane.

Ascultă și citește oricând.
Descoperă următoarea poveste fascinantă sau evoluează în domeniul tău, cu bestsellere, recomandări personalizate și titluri exclusive — toate într-o singură aplicație.