Competitia SuperBlog se desfasoara si cu sustinerea urmatorilor parteneri media

Din 2010, revista CATCHY.ro s-a clădit pe exigențele unui lectorat premium lucid care vrea mai mult decât simplă noutate fără viitor. Provocator, dar fără stridențe, Catchy este discursul public feminin bine conturat, deschis către cel masculin deja consacrat. Intenția este aceea de recunoaștere reciprocă și de concentrare pe scopuri comune. Ca reacție la un spațiu public haotic, în care media, preocupată exclusiv de spectacol, nu mai cerne informația de balast și maculatură, noi insistăm să povestim doar despre lucrurile care contează. Pe cât de autentic, pe atât de Catchy!

Ai vise la care ai renunțat, pentru că nu ai avut curaj? Ai momente în care ai de luat o decizie importantă și cauți un mentor care să te susțină și îndrume? Ai proiecte pe care nu le poți transforma în realitate pentru că nu găsești partenerii de încredere care te pot ajuta? Noi, Dana și Cristina, am trecut prin toate aceste provocări, trecem încă și, în fața fiecărui pas important, a fiecărui moment care ar putea însemna eșecul sau succesul ne-am dat seama că diferența o fac colaborarea și parteneriatul. Am creat Chic-Elite pentru tine și pentru toate femeile de lângă tine tocmai pentru că ajutorul pe care noi îl avem de la mentori, coachi, colaboratori, prietene să poată fi primit și dat mai departe de oricare dintre voi, cu misiunea de a ne apropia mai mult de ceea ce ne dorim – sens, împlinire, fericire. Îndrăznește să te redescoperi, îndrăznește să acționezi. Luptă pentru păstrarea reușitelor. Îți pasă, ești parte a comunității care te-a ajutat pentru ca, la rândul tău, să poți ajuta și tu. Ești frumoasă și puternică. Ești varianta ta cea mai bună. Suntem chic-elite!

Cinemap.ro este revistă și aplicația mobilă care te ține la curent cu tot ce e nou în materie de filme și cinema. Supliment lunar și ghid complet de cinema – vei şti tot ce ține de: – topuri si clasamente – ultimele ştiri de la Hollywood – ghidul complet de premiere lunar – portrete actori, regizori – ultimele noutăţi pe DVD / Blu-ray – Cinedicționar – Festivaluri de film, plus multe alte articole la fel de interesante… Revista Cinemap este distribuită în București în Grand Cinema & More Baneasa, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cine Grand Titan, Promenada Mall, Sun Plaza si Cinema One Brasov și este dedicată cinefililor și în special cineaştilor şi producţiilor autohtone.

Comunicatedepresa.ro este un serviciu de comunicare și informare prezent de 12 ani pe piața online din România. Peste 13.000 de companii comunică prin intermediul nostru și 3.000 de jurnaliști și bloggeri se informează de pe Comunicatedepresa.ro. Află tot ce comunică România dintr-un singur loc!

Connect este cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa. Revista oferă cititorilor cele mai obiective prezentări, teste şi comparaţii ale tuturor mijloacelor de comunicare fixe şi mobile de pe piaţa românească şi externă.

Suntem partenerii dvs. pe termen lung și, prin servicii web de excelență, vă vom transforma într-o componentă activă a lumii virtuale, aducând valoare proiectelor dvs. Creativi, ambitioși și competenți, realizăm împreună cu dvs. proiecte excepționale și soluții web 100% personalizate. Servicii oferite: web design și web development (creare website-uri, portaluri, magazine online, cataloage online etc.), SEO, promovare online (PPC, e-mail marketing).

Fashion8.ro - sursa ta de inspiratie! Poti afla ce este nou: evenimente, muzica noua, produse cosmetice, sfaturi de la specialisti, tendinte, horoscop si poti comanda online produsele tale preferate.

Loopaa- Your dedicated Marketing Agency Suntem, aşa cum spune şi sloganul, o agenţie dedicată de marketing. Dedicată afacerii pe care vrei să o promovezi şi obiectivelor pe care le îndeplinim împreună. Îţi suntem alături încă de când pui bazele afacerii tale, cu serviciile de branding. Apoi, punem bazele strategiei de marketing pe următorii ani. În relaţia noastră e posibil să mai apară campanii creative în online, organizări de evenimente, producţie de spoturi video şi radio sau chiar lansări de produse sau servicii noi. Îţi suntem alături la gândirea şi implementarea fiecărora.

Portalul femeilor cu influențe feministe din al treilea val, unde pot fi găsite articole din categoriile specifice vieții de femeie și un horoscop autentic. Adăugând armonios și funcțiile de social media, mujer.ro pune la dispoziția cititoarelor sale și o comunitate segmentată socio-demografic, precum și un forum integrat complet cu siteul și comunitatea. Nota generală a siteului este una moderată și echilibrată, subsumându-se generic conceptului „Pentru că ești femeie”.

PRwave vă aduce zilnic cele mai noi știri actualizate permanent, articole despre afaceri, imagine, comunicare și PR, prezentări de cărți, produse, case studies, concursuri s.a. De peste 12 ani aducem în atenția tuturor oamenilor de afaceri, tinerilor, celor ce lucrează în marketing, PR și comunicare și a studenților ce aspiră la un job în aceste domenii cele mai interesante materiale și articole semnate de specialiști români și străini.

What we do, we do well! Agenția re7consulting este specializată în livrarea de servicii de marketing online pentru afacerile care doresc să se dezvolte și să devină competitive în industria în care activează. Suntem prima agenție germană care oferă servicii 360° de marketing online pe piața din România. Din 2015, construim în permanență strategii sustenabile de promovare online care au drept scop îndeplinirea obiectivelor de business ale partenerilor noștri. Pachetul complet de servicii de marketing online pe care îl oferim ne obligă să dezvoltăm o gândire strategică de tip omnichannel în construcția strategiilor de promovare, o abordare extrem de eficientă, adaptată la cele mai noi tehnologii existente pe piață.

Everything in life is about SEO. Except SEO. SEO is about power. Seolium este o agenție SEO cu 10 ani de experiență, Partener Oficial Google. Oferim servicii SEO în România, UE și SUA, pentru afaceri bazate pe platformele WordPress, Magento, WooCommerce

toateBlogurile.ro este primul portal dedicat blogosferei româneşti. Beneficiind la ora actuală de peste 16.000 de membri, toateBlogurile.ro a preferat întotdeauna o creştere sănătoasă, bazată pe activitatea şi interacţiunea reală, înţelegând că în spatele cifrelor reci şi seci ale topurilor zilei se află oameni. Cei peste 16.000 de utilizatori sunt împărţiţi în grupuri de interes, urmărirea subiectelor preferate fiind în acest fel mult mai uşoară.

Cu TVR 2 eşti mereu între prieteni!

Serviciul de monitorizare si analiza a blogosferei, twittosferei si presei online

Anul 2000 a marcat, în Braşov, începutul Zile şi Nopţi - o revistă dedicată timpului liber. O revistă completă, pentru un public pretenţios, cu articole, recenzii, cronici, informaţii oneste şi verificate. După 18 ani, Zile şi Nopţi nu este doar cea mai mare, ci şi singura reţea naţională de reviste de timp liber distribuite gratuit: 15 ediţii naţionale în peste 20 de oraşe, peste 3500 locaţii, 190.000 exemplare/lună Pe langa edițiile print, platforma de timp liber Zile şi Nopţi include website-ul şi aplicaţia pentru telefoanele mobile.