Ești gata pentru o nouă provocare?

La 1 martie 2024 începe Spring SuperBlog 2024, a 28-a ediție a proiectului!

Deschisă tuturor bloggerilor din România, indiferent de traficul blogului și de tematica abordată, competiția ne-a permis să descoperim de-a lungul anilor, sute de bloggeri valoroși, care au demonstrat că talentul nu ține seama de profesie, vârstă, gen, condiții sociale. Împreună, am creat o comunitate numeroasă pasionată de blogging, unde se cunosc și schimbă opinii autori de bloguri și specialiști în comunicare online dornici să ia pulsul blogosferei, să descopere și să susțină noi talente. Te invităm să ni te alături! 🙂

SuperBlog invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile! Sponsorii SuperBlog abia așteaptă să-ți citească articolele!

Toate probele concursului sunt opţionale, astfel încât poți participa doar la cele care te atrag cel mai mult. Cu cât participi însă la mai multe probe, cu atât îți cresc și șansele de câștig.

Cum te înscrii în SuperBlog? Simplu:

  • citești regulamentul competiției;
  • îți anunţi participarea în SuperBlog într-un scurt articol pe blogul tău;
  • completezi formularul de înscriere;
  • după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog, iar când se lansează prima probă a competiției, te invităm să-ți înregistrezi articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

Pe măsură ce participi la probele competiției, poți câștiga premii în produse, vouchere sau bani la probele care îți vor aduce cele mai mari punctaje. Totodată, acumulezi puncte care contează în clasament, având astfel șanse la premiile suplimentare rezervate finaliștilor, adică celor care au participat la toate probele competiției.

Ai intrebări? Citește și rubrica Întrebări & Răspunsuri și, dacă ai nelămuriri, contactează-ne și îți vom răspunde negreșit, în cel mai scurt timp posibil. Îți stăm la dispoziție:

Alătură-te și tu comunităţii SuperBlog şi arată ce poți!

Vrei să afli mai multe despre competiție și cam la ce provocări să te aștepți? Îți recomandăm să consulți arhiva cu probele lansate în edițiile anterioare.