“Am avut surpriza plăcută să descoperim texte frumoase, scrise cu pasiune. Am avut ocazia să vedem cum ne vad clienții noștri. Am primit feedback și am învățat de la ei. Suntem foarte bucuroși că ne-am implicat în acest eveniment și felicităm organizatorii pentru încă o ediție reușită!”

- Alina Dragoș, Specialist PR online Farmec

Am câștigat? Am câștigat nu doar o competiție, nu doar un trofeu, ci o familie! Timp de şase ediții mi-am dorit să câștig, am „amenințat” că o să câștig și iată că am reușit! Eu iubesc SuperBlog și sunt dovada vie că, dacă vrei, muncești și ești perseverent, poți! Ceea ce simt acum este minunat, genul acela de sentiment pe care l-aș repeta la nesfârșit! SuperBlog nu este un simplu concurs! Nu considera că participanții sunt niște bloggeri și atât! Dacă vrei să câștigi, dă o semnificație puternică SuperBlog-ului, identifică motivația și sensul, caută ideea de geniu pe care să o transpui în fiecare articol, scrie cu pasiune, fii atent la detalii, fii perseverent și onest, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Gândește pe termen lung! SuperBlog este o rampă de lansare, sponsorii din cadrul competiției ți-ar putea deveni colaboratori, iar bloggerii sunt viitorii tăi prieteni, oamenii de la care vei învăța multe și cu care vei împărtăși atât de multe experiențe de-a lungul anilor, crede-mă! Merită să lupți pentru locul 1, pentru succes, pentru ceea ce îți dorești și pentru visurile tale! imPOSIBILUL este POSIBIL! Poți! Mulțumesc, SuperBlog! Mulțumesc, prieteni!

- Alina Gheorghe, clasată pe locul I în Spring SuperBlog 2016 cu blogul LitereStacojii.com

“Dragii mei prieteni, ați dat startul primului nostru eveniment din această vară. Vă asigur de întreaga mea apreciere, de întregul meu respect și vă mulțumesc că ați avut încredere în serviciile oferite de Hotel Miorița, în personalul nostru."

- Ana Maria Nedelcu, managerul Hotelului Miorita Neptun

„Suntem încântați că deja a devenit o tradiție colaborarea noastră în SuperBlog și că am avut șansa să cunoaștem atât de mulți bloggeri talentați pe care altfel ar fi fost greu să-i descoperim și să interacționăm. Această ediție a fost cea mai incitantă și mai solicitantă și îi felicit sincer pe cei care au parcurs acest carusel și au scris atât de multe articole care ne-au încântat. Aștept cu nerăbdare ediția de anul viitor, când sper că vor avea cel puțin la fel de multă inspirație.”

- Ana Maria Toma, Local Marketing Coordinator Toyota România

“SuperBlog, pentru noi, înseamnă muncă, pasiune și oameni talentați. Ne bucurăm că am întâlnit superbloggerii prin intermediul unor povești atât de frumoase! Acum avem în comun o “carte” cu 206 pagini pe care o putem răsfoi oricând în memoriile noastre sau o putem găsi în “bibliotecile” .ro, .com, .info sau .eu. Echipa MarketOnline.ro felicită toți participanții, dar si organizatorii și le mulțumește pentru efort, seriozitate și implicare.”

- Ana Mihăilescu, Marketing Manager MarketOnline.ro

“SuperBlog este ca un drog, fiindcă dă dependență încă de la prima probă. Din momentul în care l-ai încercat, cu greu te mai poți abține să nu îl încerci din nou. SuperBlog este o provocare. Te determină să le oferi atât sponsorilor, cât și cititorilor, bucăți din sufletul și mintea ta. Cu fiecare participare, te străduiești din ce în ce mai mult, încerci să fii cât mai creativ, să dai tot ce ai mai bun… până ajungi să câștigi. Exact acest lucru mi s-a întâmplat. Am început să concurez cu mine însămi, să îmi canalizez energia și creativitatea spre articolele participante, tocmai pentru a dovedi că pot mai mult. Asta mi-a adus râvnitul trofeu, ceea ce înseamnă că mi-am îndeplinit scopul de a-mi întrece propriile așteptări.”

- Bianca Bîzîiac, clasată pe locul I în Spring SuperBlog 2014, cu blogul Tulips & Sparkles

“Ne-am bucurat să cunoaștem la Gala SuperBlog 2018 bloggeri pasionați, oameni frumoși și creativi care, de-a lungul anilor, au construit împreună spiritul SuperBlog – cea mai respectată și longevivă competiție de blogging creativ din România."

- Carla D. Cioară, Marketing Specialist Expressoft Technology

"Faptul că bloggerii participanți au reușit să îmbine tehnologia cu pasiunea pentru scris și să creeze articole de calitate, care să ajute cât mai mulți utilizatori să ne descopere, ne-a surprins plăcut."

- Cătălin Onea, director general Royal Computers

"Se spune că, dacă vrei să fii scriitor, trebuie să scrii zilnic, așa că am luat competiția SuperBlog ca pe un experiment, dar s-a dovedit o experiență care m-a definit ca om."

- Cătălina Popa, câștigătoarea Spring SuperBlog 2020

„Încă dinainte de a începe SuperBlog, mi-am zis că, dacă vreau să câștig, trebuie să vin cu “altceva”. Nu scriu versuri, nu sunt poet! Văzând însă că anul trecut articolele în care am inserat câteva versuri au fost apreciate, am mers pe această variantă.”

- Christian Hertzug alias mnealui.info, câștigătorul locului I în SuperBlog 2012

“Pentru mine, SuperBlogul încheie o etapă în viață, aceea în care am încercat ceva cu totul inedit, și deschide o ușă spre alte posibilități. Nu am crezut că, intrând în ceea ce am considerat o competiție online ca oricare alta, aveam să sfârșesc prin a învăța atât de multe lucruri noi, explorându-mi propriile limite și deseori depășindu-le. Dar cele mai importante au fost lecțiile învățate de la organizatori, sponsori și participanți, lecții despre seriozitate, muncă susținută, despre creativitate sau despre prietenie. Cred că fiecare câștigător al SuperBlogului este, într-un fel sau altul, modelat de experiențele anterioare din cadrul competiției și de interacțiunile cu ceilalți. Nimeni nu poate câștiga de unul singur, ci numai observându-i cu atenție pe cei alături de care a luat startul. Până la urmă, contează și cu cine călătorești, nu numai destinația finală. Iar eu nu voi uita niciodată această călătorie minunată!”

- Cornelia Crina Popa, autoarea blogului Nimicuri fantezii și câștigătoarea trofeului SuperBlog 2015

“Mulțumim pentru încă o ediție și o Gală de excepție marca SuperBlog! Am participat cu drag și în acest an pentru că ne bucură să facem parte din această comunitate de oameni faini, creativi și plini de entuziasm, care au devenit vestitorii noștri, iar pentru asta nu putem decât să îi susținem și să îi provocăm cu probe din ce în ce mai interesante în continuare. Felicităm câștigătorii și organizatorii, așteptăm cu emoții și următoarea ediție!”

- Cosmin Răileanu, CEO & Founder Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competiții a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă muțtumesc!”

- Cristina Lincu, autoarea blogului Armonie acvatică și câștigătoarea trofeului SuperBlog 2014

“Întotdeauna o Gală SuperBlog este o încununare a eforturilor din timpul competiției, indiferent de locul pe care ai terminat. Am încercat să-i conving pe colegii de la Craiova că nu contează o notă la o probă sau faptul că au ratat la diferență de 1 punct un premiu de etapă sau un loc în clasament. Eu m-am bucurat la fel de mult indiferent de locul din clasament și se pare că i-am molipsit și pe ei. Iar faptul că la prima participare, în 2012, am fost singurul din Craiova, iar la ultima participare (în calitate de concurent) am fost 6 craioveni mă bucură mai mult decât locul 1. De fapt, dacă mă uit la pozele de la ultimele Gale, în 2015 am fost un pic trist, dar mi-a trecut repede.”

- Daniel Botea, câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015, cu blogul „Natural, ca aloe vera”

„Experiența acestui concurs este incredibilă. Ar trebui să înșir cel puțin o treime din adjectivele din DEX pentru a o descrie. Epuizant, incitant, laborios, amețitor – SuperBlog este mai mult decât un simplu concurs, este o freză care te șlefuiește timp de două luni și te redă lumii, la finalul lor, puternic, încrezător, victorios. Indiferent de locul pe care te așază notele la sfârșit, rămâi cu câștigul de a fi învățat ceva despre tine. E o călătorie către centrul tău, de unde te străduiești să extragi tot ce ai mai bun pentru a dărui celorlalți prin scris, iar la final constați, miraculos, că ai primit înzecit. SuperBlog are gust de șampanie pentru mine, iar coronița care a încununat acest loc I mi-a adus șansa de a mă simți grandios și convingerea că de acum pot face absolut orice… Trebuie numai să îmi propun.”

- Daniela Lalici, câștigătoarea locului I în SuperBlog 2013, cu blogul SexulSlab.ro

„SuperBlog nu mai este doar o competiție în care noi pregătim probe pentru superbloggeri și oferim premii celor mai talentați. Este o comunitate în care am investit cu toții câte puțin din sufletele noastre, iar fiecare ediție nu face decât să adune oameni care, pe lângă talent, ne oferă din experiența lor de viață, atât personală, cât și profesională. Le mulțumim tuturor participanților, dar mai ales vouă, pentru că reușiți într-un mod incredibil să scoateți la suprafață talente nebănuite ale unor oameni care au atât de mult de oferit. Așteptăm cu nerăbdare ediția de toamnă.”

- Daniela Tudosa, PR & Marketing MarketOnline.ro și MediaDOT.ro

"Ne-a făcut plăcere să fim alături de SuperBlog 2019 și să susținem, în acest fel, o inițiativă care încurajează bloggingul românesc de calitate, schimbul de cunoștințe, bune practici și pasiunea pentru scris.”

- Denisa Oană, Marketing Manager Sano Romania

Aveţi nelinişti existenţiale, vă vin idei ciudate şi vă vărsaţi focul în online, pe blog? Clar suferiţi de bloggerism cronic şi aveţi nevoie de un tratament special. Vă recomand SuperBlog, un tratament revoluţionar, capabil să vă şlefuiască talentul, să vă amplifice creativitatea şi să vă conecteze la o stare pură de … altfel. Tratamentul este prescris în două etape, primăvara (o lună sau o lună şi jumătate) şi toamna (două luni). Dozele administrate regulat, cam din două în două zile, imprimă destulă adrenalină şi emoţii, pentru a vă simţi conectaţi direct cu fantezia. Nu renunţaţi la tratament, chiar dacă percepeţi unele rezultate drept o teribilă… frecţie la un picior de lemn. Dimpotrivă! Fiţi mai “căpoşi”, mai inspiraţi, mai creativi! SuperBlog este un tratament ideal cu un singur efect advers: dă dependenţă! Trataţi-vă de bloggerism cu SuperBlog! Eu am făcut-o, iar acum, la finalul lui 2016, tratamentul a avut un succes nebun.

- Eugen Zăvoianu alias Pezevenchi.ro, câștigătorul trofeului SuperBlog 2016

“Și în acest an a fost o adevărată plăcere să facem parte din juriul SuperBlog. Ca și anul trecut, concurenții ne-au făcut misiunea dificilă: texte foarte bine scrise, emoție, condei adevărat. Mulțumim atât organizatorilor, cât și concurenților și sperăm să ne vedem și la următoarea ediție SuperBlog.”

- Evelina Cățoi, Online Manager Editura Nemira

“SuperBlog a fost o surpriză plăcută pentru noi și ne-am bucurat să descoperim o comunitate așa frumoasă. Faptul că atât de mulți tineri talentați susțin Experimenteaza.ro prin articolele scrise nu face decât să confirme frumusețea proiectului în care credem."

- Florin Genet, fondator Experimenteaza.ro

"Viitorilor concurenți și sponsori le transmit doar atât: implicați-vă 100%, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!"

- Georgiana Mihaila, alias opisicaneagra.ro, câștigătoarea SuperBlog 2018

“De la an la an, participanții devin din ce în ce mai buni. Ne bucură evoluția lor și ne place să ne lăsăm surprinși de fiecare dată de creativitatea acestora."

- Georgiana Pană, Social Media & Content Manager ANSWEAR.ro

"SuperBlog a fost pentru noi un test și ne bucurăm că am reușit să intrăm în lumea bloggerilor de conținut. Ne-au surprins plăcut blogurile din competiție, ne-au plăcut creativitatea bloggerilor și determinarea lor și ne bucurăm că au răspuns pozitiv la brieful nostru cu vitamine."

- Ioana Badea, Digital Marketing Manager la Farmacia la Preț Mi

„Am fost onorați să participăm pentru a treia oară la competiția SuperBlog și, pe această cale, mulțumim organizatorilor pentru invitație. Ne-am bucurat să revedem o parte dintre participanți și, de asemenea, am fost încântați să îi cunoaștem pe cei noi. Încurajăm acest eveniment și ne dorim ca numărul participanților să fie din ce în ce mai mare. Vrem să vă fim alături și în edițiile viitoare!”

- Iulia Lăzărescu, Director de program Vacanțe Speciale

“Ediția Spring SuperBlog 2020 a fost una specială, în condiții de criză, care ne-a schimbat tuturor gândurile, perspectivele, preocupările. Astfel, am abordat o temă mai sensibilă și i-am invitat pe participanți să ne transmită ideile lor de implicare socială a companiei Farmec, fiindcă în comunitate se nasc proiectele cele mai frumoase și mai eficiente, care ne vizează pe toți."

- Liliana Popa, PR Manager Farmec

"N-a fost ușor să câștig trofeul, dar a fost un drum plin de satisfacții. Un drum inițiatic, asemenea celor din basme, de-a lungul căruia am câștigat premii, am cunoscut oameni și m-am redescoperit pe mine, într-o altă ipostază."

- Madalina Sultan, câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2019

“An de an, această competiție a crescut. Este extraordinar că 88 de concurenți [n.n. în ediția din 2012] au reușit să termine acest maraton; au demonstrat că sunt superbloggeri. Totodată, prezența numeroasă la Gala de Premiere a tuturor celor implicați ne arată că în cadrul competiției se creează punți de legătură între companii și blogosferă.”

- Mirela Șurghie, Head of Media real,- Hypermarket România

“Ediția din acest final de an a SuperBlog a fost din nou o oportunitate să ne conectăm la lumea bloggerilor români, iar articolele scrise pentru probele sponsorizate de Christian Tour au fost mai bune ca oricând."

- Raluca Hatmanu, director de marketing și comunicare Christian Tour

"De ce mi se pare o competiție genială? Este unica competiție din România unde ai ocazia să vezi un task cap-coadă de la un client adevărat, nu fictiv. Practic, intri în pielea unui content writer și îți exersezi scrisul în timp ce abordezi teme despre care în mod normal nu ai scrie. Nu doar că îți perfecționezi stilul de scris, dar devii un scriitor flexibil și orice temă de articol vei avea îți va fi mai ușor să o îndeplinești."

- SassyMessyClassy

„Spring SuperBlog 2014 a fost o ediție specială. Am dat o temă grea și am fost impresionată că superbloggerii au colaborat și s-au ajutat reciproc. Au înțeles că sunt într-o competiție cu ei înșiși, iar „ceilalți” nu sunt adversari, ci sunt o comunitate de la care pot învăța și la care pot contribui. Prin SuperBlog am descoperit fani brânză entuziaști, iubitori ai cuvintelor și, mai ales, prieteni buni. Felicitările mele tuturor participanților, finaliștilor și organizatorilor!”.

- Simona Borăscu, Marketing & PR Coordinator Delaco

„Dacă se mai întreabă cineva de ce merită SuperBlog, apoi aici e răspunsul: pentru că te poate face să simți că te dai cu cel mai lung roller-coaster. Te urci în el și țipi de bucurie la prima curbă, apoi urli de groază când te trezești cu picioarele-n sus, zâmbești când revii pe porțiuni mai line, ca să plângi neputincios când treci prin tuneluri întunecate. La final, ieși la lumină cu senzația aia de moleșeală în picioare, dar viață în suflet. Și fugi la coadă, să te mai dai o dată!”.

- Sorana Bordaș alias Irealia.eu, câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2013

„Spring SuperBlog a fost pentru noi o adevărată provocare deoarece ne-am străduit ca temele propuse să fie cât mai atractive pentru participanți, iar procesul de jurizare să fie obiectiv. Dar partea cea mai frumoasă este că provocarea aceasta a venit la pachet și cu mulți oameni dedicați, care au reușit să ne impresioneze cu articolele lor. Un alt plus al experienței noastre este că ne-am împrietenit cu participanții prin intermediul grupului de pe Facebook si sperăm să păstrăm legătura și de acum încolo. Îi felicităm pe toți bloggerii pentru efortul depus, pasiune și implicare, dar si pe organizatori pentru profesionalismul de care au dat dovadă pe parcursul competiției.”

- Teodora Toderaș, Specialist PR & Comunicare Jolidon

“Am intrat în competiție cu un singur scop - relaționarea cu bloggerii. Am încercat să spargem tiparele și să scoatem participanții din zona lor de confort. A fost interesant."

- Vadim Cușnir – Consultant Marketing

„Cea de-a zecea ediție aniversară SuperBlog a venit, în luna martie, cu o colaborare de nota 10 pentru noi. Felicităm în mod deosebit superbloggerii pentru creativitatea de care au dat dovadă și le mulțumim pentru articolele înscrise în concurs la proba AVBS Credit. Ați fost la înălțimea așteptărilor noastre. Ne bucurăm că v-am revăzut la Gala Spring SuperBlog 2015 și sperăm să ne mai întâlnim și cu alte ocazii. AVBS Credit urează mult succes pe viitor tuturor bloggerilor.”

- Valentin Anghel, fondator si director general AVBS Credit