Întrebări frecvente despre SuperBlog, în general, și despre ediția curentă, Spring SuperBlog 2016, în particular

Vă recomandăm să citiți și regulamentul de participare.

1. Cum se desfășoară SuperBlog?
Sponsorii propun teme, bloggerii participanți scriu apoi, pe propriile bloguri, articole creative pe care le înregistrează în platforma de jurizare; apoi, tot acolo, juriul desemnat de fiecare sponsor jurizează articolele, astfel stabilindu-se câștigătorii premiilor alocate la probele respective. În plus, la finalul competiției, cei care au participat la toate probele pot câștiga, în functie de locul ocupat în clasament, premii suplimentare, în bani, produse sau vouchere.

2. Când se desfășoară Spring SuperBlog 2016?
Spring SuperBlog 2016 are loc în perioada 1 martie – 11 aprilie 2016.

3. Cine poate participa?
La competiție poate participa orice persoană fizică în vârstă de minimum 14 ani, care deține un blog în limba română, cu excepția organizatorilor, sponsorilor și partenerilor media, a angajaților lor și a rudelor de gradul I ale acestora. Pot participa și bloggerii români din diasporă, cu condiția ca blogul cu care participă să fie redactat în limba română și, în cazul în care câștigă vreun premiu, acesta să poată fi expediat la o adresă din România.

Bloggerii minori pot participa doar cu acordul explicit al părinților, transmis prin email la adresa superblog@swissplan.biz. În acest caz, eventualele premii câștigate de participanții minori în cadrul competiției se vor expedia pe numele părinților / tutorilor acestora.

4. Care este gradul de dificultate al competiției?
SuperBlog nu este o competiție facilă. Doar cei mai talentați și mai perseverenți reușesc să ducă misiunea la bun sfârșit. Dacă vrei să devii finalist SuperBlog, te așteaptă o perioadă de foc, cu probe dintre cele mai diverse, care îți vor pune la încercare creativitatea și disciplina. Îți garantăm, însă, că vei învăța multe despre limitele tale și ale concurenților tăi, despre libertățile și rigorile comunicării online, chiar și despre fair-play.

5. Cum mă înscriu în competiție?
Citești regulamentul competiției, îți anunți participarea la Spring SuperBlog 2016 într-un articol pe blogul tău și apoi completezi formularul de înscriere.

6. Cum știu dacă mi-a fost sau nu validată înscrierea în competiție?
După ce vei completa formularul de înscriere, îți vizităm blogul, analizăm datele furnizate și îți transmitem negreșit un răspuns în maximum 24 de ore. În plus, toate blogurile acceptate în competiție sunt listate pe pagina Participanți.

7. Când se vor publica probele Spring SuperBlog 2016? Cum mă asigur că nu ratez niciuna?
Probele competiției vor fi publicate pe site-ul www.super-blog.eu în zilele de marți, joi și sâmbătă, începând cu 1 martie 2016. Pentru a păstra farmecul și suspansul competiției, dar și pentru a oferi tuturor participanților șanse egale, temele nu se fac cunoscute public înainte de a fi lansate în cadrul competitiei. Pentru a fi la curent cu toate probele și cu alte aspecte referitoare la competiție, îți recomandăm să te abonezi la feed-ul nostru (introdu-ți adresa de e-mail în câmpul dedicat din coloana dreaptă, sus) și să ne urmărești pe pagina și pe grupul SuperBlog de pe Facebook, unde te și invităm să ni te alături.

8. Pot participa doar la ce probe vreau?
Da, toate probele sunt opționale, cu mențiunea că, dacă participi doar la unele probe, implicit ai șanse de a câștiga puncte și premii doar la probele respective. Cu cât participi la mai multe probe, cu atât mai remarcate îți vor fi calitățile de blogger și vei putea câștiga mai multe puncte și premii, inclusiv pe cele suplimentare, în bani, produse și/sau vouchere, acordate la final, în funcție de punctele acumulate și de locul ocupat în clasament.

9. Cât timp avem la dispoziție pentru a participa la o probă, în Spring SuperBlog 2016?
Pentru fiecare probă, participanții au răgaz șapte zile calendaristice (inclusiv cea în care se lansează proba și respectiv data anunțată ca termen-limită). Termenul limită va fi precizat întotdeauna în articolul dedicat probei respective. Eventualele excepții vor fi, de asemenea, specificate explicit.

10. Cine și cum jurizează articolele participante la SuperBlog?
Jurizarea probelor din competiție este realizată de reprezentanți ai sponsorilor care au propus temele respective. Juriul evaluează și notează lucrările individual sau în echipă, după caz, pe baza propriilor criterii de jurizare, anunțate odată cu lansarea probei. Jurizarea se efectuează pe o platformă dedicată, la care fiecare juriu are propriile date de acces. Un juriu nu poate vedea notele acordate de celelalte jurii, nici clasamentul provizoriu. Organizatorii competiției nu sunt implicați în procesul de jurizare.

11. Cum trebuie înregistrate articolele pentru a fi jurizate?
Pentru ca articolele să fie jurizate, este absolut necesar să te loghezi la platforma SuperBlog cu datele primite la înscriere și să înregistrezi fiecare articol la proba corespunzătoare, completând corect și complet toate câmpurile. Toate articolele trebuie astfel înregistrate, de preferat înainte de expirarea termenului-limită, pentru a evita penalizările automate pentru întârzieri.

12. Ce se întâmplă dacă depășesc termenul-limită la una sau mai multe probe?
Din nota pe care ți-o acordă juriul se vor scădea câte 10 puncte penalizare pentru fiecare zi de întârziere, iar în platformă vor apărea atât nota inițială, cât și penalizarile aferente, acolo unde este cazul. Dacă întârzii cu atât de multe zile încât nota la o probă se reduce la 0 (zero), implicit, nota la proba respectivă nu se mai ia în considerare în clasamentul final. Poți continua însă competiția.

13. Când primim notele?
Pentru fiecare probă, juriul are la dispoziție șapte zile pentru evaluarea și notarea articolelor, perioadă ce decurge începând din ziua imediat următoare celei în care expiră termenul-limită al probei respective. De exemplu, dacă o probă din competiție are ca termen-limită pentru bloggerii participanți data de 10 martie 2016, jurizarea va avea loc în perioada 11-17 martie.

14. Cum pot adresa o contestație?
În Spring SuperBlog 2016, poți lansa maximum trei contestații, la probe diferite, în termen de 48 de ore de la publicarea notelor pentru proba respectivă, în contul personal din platforma de jurizare SuperBlog. Fiecare contestație se poate adresa o singură dată și poate viza o singură probă din competiție. Pentru a fi acceptată, contestația se va referi exclusiv la propriile articole și note și va fi obligatoriu însoțită de argumente pertinente în favoarea reevaluarii articolului la proba respectivă.

15. Ce este de făcut dacă cineva s-a inspirat vizibil dintr-un material (al meu sau al altora)?
În cazul în care constați asemănări izbitoare între articolul cuiva și o altă sursă (evident, antedatată), fie aceasta un material care îți aparține ție sau altora, indiferent dacă materialul-sursă participă sau nu la competiție, te rugăm să ne transmiți o sesizare la adresa superblog@swissplan.biz oricând, până la finalul competiției (11 aprilie 2016), menționând atât articolul pe care-l suspectezi de plagiat, cât și posibila sursă. Noi vom analiza situația și îți vom transmite negreșit un răspuns. Participanții care, în urma evaluării și pe baza probelor tehnice (data înregistrării articolelor în platformă), sunt găsiți vinovați de plagiat vor fi excluși din competiție și vor pierde eventualele premii câștigate până în acel moment.

Pentru a evita orice suspiciune de a te fi inspirat din diverse materiale, îți recomandăm să precizezi explicit, în articole, sursa eventualelor citate, schițe, desene, materiale video etc. incluse în articolele dedicate competiției.

16. Ce premii pot câștiga în Spring SuperBlog 2016?
Cum toate probele competiției sunt opționale, poți participa doar la probele preferate și, implicit, poți câștiga premii doar la acelea. Premiile pot consta în diverse sume de bani sau în produse/servicii din oferta sponsorilor competiției, valoarea lor depășind, în această ediție, suma de 15.000 lei (RON). Dacă participi la toate probele competiției, iar la final te clasezi printre primii 50, poți câștiga premii suplimentare. Astfel, pe lângă premiile obținute pe parcursul competiției, primii 3 finaliști vor primi premii cash, în ordinea punctajelor totale obținute în competiție, după cum urmează:

 1. Locul 1 – 2000 lei (RON)
 2. Locul 2 – 1000 lei
 3. Locul 3 – 500 lei

17. Ce înseamnă “finalist SuperBlog”?
Finalist al competiției SuperBlog este considerat orice participant care a finalizat cu succes competiția, adică a redactat și publicat pe propriul blog articole pentru toate probele competiției și le-a înregistrat în platforma special dedicată jurizării, conform regulamentului de participare și instrucțiunilor menționate de sponsori și organizatori în articolele care anunță public respectivele probe.

18. Participarea la evenimentul final de premiere a finaliștilor SuperBlog este obligatorie? Mai primesc premiile câștigate dacă nu pot participa?
Participarea la gala de premiere a finaliștilor competiției nu este obligatorie. Dacă nu vei participa la eveniment, vei primi ulterior premiile câștigate, prin poștă sau curier, sau, în cazul premiilor cash, prin mandat poștal ori transfer bancar. Uneori, sponsorii oferă și daruri de protocol participanților prezenți la eveniment.

19. Când îmi voi primi premiile câștigate în SuperBlog?
Timpul necesar expedierii premiilor oferite de sponsori sau organizator variază în funcție de tipul premiului (bani, vouchere, produse), de natura produselor și de disponibilitatea acestora. Toate premiile câștigate pe parcursul competiției, indiferent la ce probe, se vor expedia câștigătorilor la finalul competiției. În cazul Spring SuperBlog 2016, premiile vor fi acordate câștigătorilor până la data de 31 mai 2016.

119 Responses to Q&A

 1. […] vrei sa participi, trebuie sa citesti mai intai sectiunea de Intrebari si raspunsuri, apoi trebuie sa adaugi pe blogul tau un articol in care sa-ti anunti participarea iar la final […]

 2. […] uita să arunci o privire şi la secţiunea “Întrebări şi răspunsuri” ca să te lămureşti în totalitate despre ce este vorba. Acestea fiind spuse, Florin Tomescu se […]

 3. Am o intrebare , pot schimba aspectul blogului in timpul concursului ? Va multumesc .

  • Echipa SuperBlog spune:

   Desigur. Doar continutul articolelor dedicate competitiei nu se mai poate modifica dupa ce au fost inregistrate pentru jurizare.

 4. pe grila de jurizare se spune sa se dea copy – paste la text. pot adauga pe blog niste poze dupa ce trimit linkul fara sa modific textul insa?

 5. Julien spune:

  Buna. Revin cu o intrebare pentru organiyatori, caci nu vad nicaieri raspunsul. Unde putem vedea ce note primesc si contracandidatii? Nu de alta dar… ma simt de parca as concura singur! De unde sa stiu pe ce loc ma situez, in timpuzl derularii concursului, fata de contracandidati, dupa jurizarea oricarei probe? Astept totusi raspunsul si multam anticipat pentru el. Cu stima

  • Echipa SuperBlog spune:

   Julien, dupa cum ti-am raspuns si data trecuta, fiecare participant isi va putea vedea doar propriile note si punctajul total pana la momentul respectiv, inclusiv eventualele penalizari pentru intarziere. De asemenea, vor exista clasamente intermediare in care veti putea vedea pe ce loc va clasati atat voi insiva, cat si contracandidatii.

 6. Julien spune:

  Multam fain pentru raspuns. Inca un mic amanunt… in emailul pe care l-am primit de la voi, dupa aparitia etapei cu NEMIRA, la termenul pentru proba cu OKTAL scrie ca data limita… data de 12 octombrie. Cind m-am uitat in contul meu… acolo e trecuta data de joi… adica 11 octombrie. Cred ca undeva e o eroare. Si… inca o mica intrebare… Data limita a unei probe, e in ziua respectiva la orele 12,AM sau la miezul noptii? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Julien, termenul-limita anuntat pe site este ultima zi in care se pot inregistra articolele in platforma de jurizare (inclusiv data respectiva, pana la sfarsitul zilei, adica 23:59). In platforma de jurizare este setata urmatoarea zi, cu ora 12AM (adica miezul noptii) fiindca, din punct de vedere tehnic, abia incepand din acel moment se considera ca participantul in cauza a intarziat si se aplica automat penalizari. Deci, sunt corecte ambele.

 7. andreea spune:

  e bine-ratata competitia pentru mine, nu? am ratat inceputul competitiei, fiind mult prea ocupata cu facultate, mutat, etc….

  • Echipa SuperBlog spune:

   Andreea, inca nu e prea tarziu. Iti mai poti inscrie articolul in competitie, dar se aplica 10 puncte de penalizare pentru fiecare zi de intarziere. Te asteptam. 🙂 Succes!

 8. Buna ziua ,

  am o problema si as vrea sa stiu daca se poate solutiona . Blog`ul cu care am participat a trebuit sa il reconstruiesc pentru a il prezenta unor persoane si am fost nevoit sa sterg cele 2 postari cu care am concurat . As vrea sa stiu daca pot participa cu un alt blog , si sa reconstruiesc acolo cele 2 postari . Va multumesc .

  • Echipa SuperBlog spune:

   Cu parere de rau, nu se poate. Inlocuirea blogului cu care participi in SuperBlog ar fi fost posibila pana la inchiderea inscrierilor, pe 30 septembrie. Dupa aceasta data, nu se mai accepta modificari. Multumim si noi pentru intelegere!

 9. Vlad Ciochina spune:

  Buna! Cand va fi publicat punctajul individual sau eventual penalizarile? Macheta aferenta contului meu nu afiseaza niciun punctaj ori penalizare. Nu s-a terminat inca jurizarea articolelor postate pana acum sau macheta nu este actualizata? Multumesc

  P.S.: Oricum pana acum m-am distrat de minune cu acest concurs; asta daca prin distractie intelegi storsul creierului la maxim pentru inspiratie…Bafta tuturor!

 10. Cupy spune:

  Nota maxima care poate fi primita la o proba, este cumva 100?

 11. Buna seara,
  Se poate vedea undeva cate probe au fost notate pentru fiecare concurent? Clasamentul e un pic ambiguu daca unii concurenti au mai multe probe notate, nu credeti?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Cristina, fiecare participant poate vedea in propriul cont din platforma de jurizare la cate probe a primit nota.
   Momentan, exceptand articolele cu probleme tehnice (de exemplu, linkuri nefunctionale), toti concurentii au acelasi numar de note in clasament. Deci, nu vedem ce ar fi ambiguu.

 12. Cand am scris comentariul eu aveam 4 probe notate iar cei de pe primele locuri aveau peste 400 de puncte, si cum in comentariul anterior ati spus ca maximul e 100 de puncte, e evident ca fusesera notati inaintea celorlalti.
  Nu stiu daca situatia a fost doar pe contul meu.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Pana se introduc toate notele la o proba, apar, evident, diferente de acest tip. Introducerea notelor dureaza ceva timp (de ordinul orelor, de obicei), dat fiind numarul mare de participanti si faptul ca fiecare nota trebuie selectata si inregistrata manual in platforma de jurizare.

 13. Nico spune:

  M-am uitat in regulament, dar fie nu era specificat, fie nu am vazut eu, imi puteti spune cate probe vor fi in total pana la finalul competitiei?

  Multumesc anticipat.

 14. LoZ in plic spune:

  Ce tip de teme au fost pana acum? Adica, daca mi se spune sa scriu despre un gadget, habar nu am sa fac asta, insa daca tema ar fi ceva mai literara atunci ar fi stilul meu. Multumesc

 15. dianafoc spune:

  Buna! daca articolul nostru are filmulete poze sau orice alte obiecte media,trebuiesc si acestea trimise pe platforma de jurizare,sau doar textul?Daca se trimite doar textul,celelalte lucuri extra se mai iau in calcul de catre juriu?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Desigur, juriul acceseaza oricum linkurile articolelor voastre, va viziteaza si blogurile. Pe platforma se inregistreaza textul articolului pentru a se repera eventualele modificari dupa expirarea termenului-limita – nepermise, fiindca ar fi incorect fata de cei care respecta regulile.

 16. dianafoc spune:

  Multumesc mult pentru lamurire si promptitudine!

 17. omulvaly spune:

  care este intervalul notelor pt o proba , nota maxima in special ma interesa si daca acest maxim este universal valabil pt probele Superblog Spring 2013!

 18. Dana Lalici spune:

  Buna,
  Am introdus si eu datele pentru a ma inscrie in concurs, dar cred ca am avut o problema tehnica. Cert este ca acum primesc mesaj de eroare”Valoarea campului Utilizator exista deja in baza de date”. Sa se fi facut inscrierea? As astepta sa primesc o veste, dar tare ma trage mana la scris…asa ca am zis sa arunc aici o intrebare. scuze daca nu am nimerit locul, nu sunt decat 60 de minute de cand am descoperit super-blog.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut, Dana! S-a inregistrat cererea de inscriere, tocmai am aprobat-o. Spor la scris si mult succes in Spring SuperBlog 2013! Ne bucuram sa te avem printre noi 🙂

 19. Stefan spune:

  Daca pe un blog scriu 2 persoane, se poate inscrie in concurs?

  Multumesc!

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut, Stefan! Desigur, pot participa si blogurile colective. In acest caz, se completeaza formularul de inscriere cu datele unuia dintre membrii echipei, cu rugamintea sa ne trimiteti apoi, prin e-mail (la superblog[@]swissplan[.]biz), si datele celuilalt/celorlalti. Multumim si va asteptam! 🙂

 20. florentin spune:

  Tot incerc sa pun Bannere SuperBlog 2013, unul si nu reusesc!:(

  Imi da si mie cineva detalii, va rog! 🙂

 21. Matilda spune:

  Este permis să refolosesc – ca atare sau modificate – texte pe care le-am mai publicat pe vreun blog sau pe altundeva? Mă refer numai la scrieri care-mi aparţin.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Matilda, potrivit regulamentului de participare, toate textele inregistrate pentru actuala editie a competitiei trebuie sa fie noi si unice, redactate special pentru probele lansate in cadrul SuperBlog 2013:
   Vezi, te rugam, in regulament, la obligatiile participantilor: „sa publice, in articolele inregistrate in cadrul competitiei, exclusiv materiale proprii, redactate special pentru SuperBlog 2013.”

 22. anitei spune:

  După eşecul înregistrarii temei a doua, refuzând postura de sclav al sculelor electronice, care fac ce vor ele, am repetat expedierea. E hor-concours, cu semne de respect pentru efortul dv. la stimularea calităţii bloggerilor si anunt al opririi colaborarii noastre in acest concurs. Va doresc satisfacii mari, in continuare.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Anitei, din pacate sau din fericire, avem nevoie si de tehnica, inclusiv intr-o competitie de creativitate, tocmai pentru a se putea juriza mai bine si mai usor creatiile a peste 200 de participanti.
   Regretam ca ai intampinat probleme la inregistrare (desi n-am inteles inca in ce constau acestea) si mai ales ca nu ni le-ai semnalat mai curand, pentru a te ajuta, dupa cum regretam ca ai decis sa te retragi din competitie. Oricum, observam ca a functionat inregistrarea, articolul tau la proba a 2-a apare acum in platforma. Asadar, trebuia doar sa incerci…
   Multumim pentru participare si iti dorim toate cele bune, de asemenea!

   • anitei spune:

    Sigur, ma infurie confruntarea cu acesti roboti, care sesizand fragilitatea mea in domeniu, chicotesc pe pasareasca lor digitala, cand pun degetul unde nu trebuie.Dar nu-s singurul.Candva a fost si o rascoala impotriva oilor, prin Anglia. Si chiar devin mai domol.Pentru placerea mea, s-ar putea sa mai tulbur apele la unele teme! Multam!

 23. racoltapetru6 spune:

  Am participat până acum la primele cinci probe, dar nu-mi apar decât două pe panoul de jurizare. Chiar și la acelea am zero puncte. Am greșit undeva?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Petru, deocamdata toata lumea are 0 puncte, la toate probele, fiindca inca nu s-au acordat notele, abia astazi expira termenul de jurizare pentru prima proba; asadar, asta e normal. Ce nu este insa normal este sa-ti apara doar doua probe in platforma. Ai inregistrat articolele corespunzatoare pentru toate cele cinci probe?

 24. racoltapetru6 spune:

  Da, am procedat la fel pentru fiecare probă. Le-am transcris acolo unde mi se cerea și am folosit adresa URL care denumește blogul meu pe lista de înscriere. Doar că la trei din postări nu a reiese că am participat. Am repetat transcrierea și trimiterea, fără nici un rezultat. :roll:

  • Echipa SuperBlog spune:

   Petru, multumim ca ne-ai anuntat. Verificam si noi ce se intampla. In mod normal, daca ai procedat corect la toate probele, ar fi trebuit sa se inregistreze toate articolele in regula…

  • Echipa SuperBlog spune:

   Petru, intr-adevar, am verificat si noi si nu ai articol inregistrat decat la prima proba. Cand inregistrezi articolele, trebuie sa inserezi linkul spre fiecare din acestea, la proba aferenta, nu spre pagina homepage a blogului, asa cum intelegem din comentariul tau („adresa URL care denumește blogul meu pe lista de înscriere”).
   Platforma functioneaza – drept dovada, noile articole inregistrate continuu la diverse probe. Te rugam sa ne anunti ce anume se intampla sau ce mesaj ti se afiseaza cand incerci inregistrarea articolelor la probele unde ti se specifica in platforma ca nu ai participat inca. Multumim!

 25. racoltapetru6 spune:

  E adevărat că de fiecare dată când inserez articolul, la adresa URL am trecut adresa mea http://www.racoltapetru6.wordpress.com și apoi mi s-a raportat că am participat la acea probă. Chiar acum am trimis ultimul articol, cu același rezultat. Am să încerc să pun link-ul complet, dar nu cred că mai are vreun efect.

 26. racoltapetru6 spune:

  Gata! Mi-am dat seama care a fost cauza problemei și am retrimis fiecare articol care nu apăruse încă. Acum e în regulă și sunt toate pe panou. Vă mulțumesc pentru ajutor și sper să nu fiu penalizat prea tare, din moment ce postările au apărut la termen pe blog. Cu mult respect: Petru.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Multumim, Petru! Verificam. Data de pe blog nu este relevanta fiindca se poate modifica din admin si, potrivit regulamentului, se ia in considerare data inregistrarii articolelor in platforma.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Draga Petru, intrucat s-a mai plans si altcineva de aceeasi problema, dar in baza de date nu apare nimic suspect, ne poti anunta, te rugam, care era problema in cazul tau? In cazul in care este una comuna, am vrea sa o includem si in rubrica Q&A, poate le-ar fi si altora de folos. Multumim anticipat pentru explicatie!

 27. maya spune:

  Unde trebuie sa trimit un mail pentru contestatie. Am citit regulamentul, am accesat link-ul, dar nu mi se permite.Ce trebuie sa fac?

 28. Sonia spune:

  Adresa de e-mail pentru contestații funcționează? Am primit mesaj de eroare.
  Mulțumesc.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Functioneaza, Sonia, am primit. Confirmam si prin e-mail. Emailurile catre acea adresa sunt directionate spre alte adrese ale membrilor echipei si unul dintre colegi are inboxul plin, de unde respectivul mesaj de eroare.
   Multumim si noi!

 29. racoltapetru6 spune:

  Scuze pentru întârziere, dar nu am mai intrat pe această pagină de la rezolvarea problemei mele. Ea a fost generată de faptul că nu am înțeles precis cum se scrie URL-ul, adică adresa mea de blog plus titlul postării. Eu mi-am trecut doar adresa. Văd că am fost penalizat serios, probabil pe motivul că aș fi putut schimba data publicării (eu, care nu am știut nici ce înseamnă URL!). Chiar și data comentariilor primite pe baza postării se poate schimba?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Draga Petru, stim ca n-a fost intentionata greseala ta, insa nici regulamentul competitiei, nici setarile tehnice ale platformei nu ne permit sa intervenim asupra penalizarilor. Aceasta se aplica automat, avand ca reper termenul-limita al fiecarei probe. Speram sa recuperezi la probele viitoare. Mult succes!

 30. gelu odagiu spune:

  Buna ziua!

  Îmi permit și eu o întrebare.
  Am participat mai pe sărite la concurs și am văzut că la proba 14 nu am fost jurizat. Întrebarea este simplă: de ce? E adevarat că am întârziat putin cu articolul dar voiam să știu, dacă e posibil, cum a fost notat.
  Întreb, pentru că proba 15 mi-a fost deja notată.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut, Gelu! Astazi s-au acordat notele la proba 15, articolele la probele 13 si 14 urmeaza sa fie notate in curand. Nu este obligatorie ca articolele sa fie notate in ordinea lansarii probelor, dupa cum nici voi nu trebuie neaparat sa le scrieti in aceasta ordine.

 31. stefy spune:

  Cei de la MarketOnline.ro au dat cea de a doua proba,dar de prima au uitat? Trebuia notata de pe 13 noiembrie,astazi suntem deja in 16….cam ciudat

  • Echipa SuperBlog spune:

   Stefy, prima proba MarketOnline a fost de mult jurizata, in octombrie. Pentru a doua proba inca asteptam notele. Juriul a anuntat ca intarzie, va cere scuze pentru asta.

 32. stefy spune:

  Multumesc pentru raspuns. Nu mi-am dat seama ca proba 23 e cea de-a treia de la MarketOnline, de aceea am zis a doua… La aceea asteptam nota, speram sa apara in curand.

 33. gelu odagiu spune:

  Poate că și eu am condimentat această ediție a SuperBlog-ului. Nu sunt eu un bucătar prea iscusit și poate am scăpat prea mult piper, care a făcut anumite persoane să strâmbe din nas. Unii chiar au strănutat și curentul produs m-a aruncat în afara pântecului balenei. Am încercat să vă gătesc un borș de peste(zodia mea) Noroc că s-a strănutat la timp și eu, Iona, marele vinovat al tuturor necazurilor superbloggeresti am fost aruncat peste bord.

  Cu toate peripețiile personale, mulțumesc totuși juriului pentru nota 10, pe care am primit-o 😉

  http://geluodagiu.blogspot.ro/2013/11/montreal.html

  • Echipa SuperBlog spune:

   Avand in vedere ca in acel articol au fost denigrati atat sponsorul, cat si competitia, juriul a fost marinimos sa-l evalueze si sa-l noteze, insultele fiind, conform regulamentului competitiei, un motiv suficient pentru descalificarea din competitie.

   • gelu odagiu spune:

    Vă mulțumesc încă o dată, pentru mărinimie! Eu am crezut că m-ați punctat cu 1000 și neexistând posibilitatea tehnică de afișare…s-a procedat ca la Montreal 😉 Măr(inimos)

 34. despa nicu spune:

  Mi-a facut placere sa particip la aceasta competitie. A fost o noua experienta, dar frumoasa.Sunt nevazator si mi-a fost putin mai dificil dar cu mult optimism am reusit sa merg pina la sfarsit.Sunt sigur ca nu o sa credeti ca sunt nevazator, dar sper ca anul viitor sa fiu bine si sa mai pot participa iarasi cu mai multa inspiratie.
  Va doresc la toti super bloger-ii multa lumina in suflet si mie…… in ochi.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Nicu, suntem surprinsi si cu atat mai onorati ca ai gasit puterea sa participi la aceasta competitie-maraton, in ciuda problemei de vedere.
   Iti multumim, iti dorim multa putere si sanatate si speram sa ne regasim cu bine si la editiile viitoare! Toate cele bune!

 35. Elisa spune:

  Proba 14 e ultima din Superblog 2014?

 36. Buna ziua,am participat cu articolele 12,14,si 15 deocamdata nu am primit nota,puteti verifica ?Multumesc

  • Echipa SuperBlog spune:

   Gabriela, la aceste probe inca nu a expirat termenul de jurizare, deci e normal sa nu ai nota inca, notele nu s-au acordat niciunui participant. Te rugam sa verifici termenele de jurizare precizate in articolele aferente probelor respective, pe site.

 37. GABRIELA spune:

  Buna ziua,nu vreau sa par ipocrita ca indraznesc sa intreb :la proba cu numaru 12 care de altfel este prima proba la care am participat si recunosc nu am inteles bine modul de transmitere copy/paste tot articolul am dat copy/paste la primele randuri am primit 32.Oare din aceasta caua am primit 32 de puncte ?
  Sincer se putea citi tot articolul de pe pagina mea.Vă mulțumesc oricum dar speram să nu fiu penalizata prea tare,pentru aceasta eroare.Cu mult respect: Gabriela

  • Echipa SuperBlog spune:

   Buna ziua! Acesta nu este motiv de depunctare, articolele sunt oricum citite pe bloguri. Aceasta este nota pe care v-a acordat-o juriul. Mult succes in continuare!

 38. GABRIELA spune:

  Multumesc pentru promptitudine.O zi buna Gabriela

 39. Alex spune:

  Buna ziua, as vrea si eu sa stiu cum se va proceda cu inmanarea premiilor pentru cei care nu au reusit sa vina la Gala de la Straja, cum este si cazul meu. Cum vom intra in posesia lor?

 40. Alex spune:

  Buna ziua, tocmai am primit prin posta diploma si cartile oferite de Editura ALL finalistilor, insa premiul propriu-zis nu (am fost printre primii 50 de finalisti). Stiti cumva cand vor ajunge?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut, Alex, si la multi ani!
   Premiul pentru finalisti consta in voucherul oferit de Editura ALL, care a premiat nu doar primii 50 de clasati, ci pe toti cei 72 de finalisti ai competitiei. Iata si centralizatorul tuturor premiilor, aici: http://super-blog.eu/lista-premiilor-superblog-2014/
   Iti multumim pentru participare si iti dorim spor in blogging si numai bine!

   • Alex spune:

    Deci premiile in produse/servicii/vouchere acordate primilor 50 clasati se refera la voucherul oferit de editura All, sau acela e separat?

    • Echipa SuperBlog spune:

     Salut, Alex! In aceasta editie, voucherele oferite de Editura ALL au reprezentat premiile acordate finalistilor – atat primilor 50 de clasati, cat si urmatorilor 22, adica tuturor finalistilor. Aceste premii suplimentare, anuntate la finalul competitiei, difera de la o editie SuperBlog la alta (deopotriva in ceea ce priveste numarul si tipul de produse/servicii), in functie de sponsori si de premiile disponibile. Multumim!

 41. Ada spune:

  Bună! Am înscris și eu un articol în competiția aflată in desfăsurare. Nu am mențioanat ca este scris pentru competiție, dar prima frază e aceasta: Prima probă a competiției Spring SuperBlog 2015 ….. E ok? Sau nu?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Buna, Ada! Daca reiese ca articolul tau a fost scris pentru / ca raspuns la respectiva proba, da, este ok.
   Oricum, respectiva mentiune o poti adauga si ulterior, fara probleme, fara alte modificari in text, deoarece nu influenteaza jurizarea, ci serveste la identificarea articolelor dedicate competitiei si la informarea cititorilor.
   Succes!

 42. niki89 spune:

  am si eu o problema, m-am inregistrat si astept sa primesc mailul de activare,si nul primesc. am nevoie urgent vrea sa particip la proba hair-files. va rog frumos. ms anticipat

  • Echipa SuperBlog spune:

   Buna ziua! Pentru a vi se aproba inscrierea in competitie, este necesar sa completati corect formularul de inscriere. Or, nu ne-ati furnizat nici adresa corecta a blogului, nici linkul articolului prin care va anuntati participarea pe blog. Imediat ce remediati aceste probleme, se rezolva. Multumim pentru intelegere!

 43. cKy spune:

  Salut, cum putem urmări clasamentul pe o probă?
  Îmi văd nota mea dar nu știu pe ce loc m-am clasat în respectiva probă

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut! Se vor afisa notele intr-un update la fiecare proba in parte, dupa ce se rezolva si eventualele contestatii la proba respectiva. Multumim!

 44. Silviu spune:

  Buna ziua, doresc sa stiu daca articolele scrise pe temele alese de sponsori trebuie neaparat sa fie scrise cu diacritice?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut, Silviu! Conform regulamentului competitiei, nu exista restrictii in aceasta privinta, alegerea iti apartine. Succes! 🙂

 45. racoltapetru6 spune:

  Revin cu aceeași problemă de înregistrare a înscrierii, de data asta la SuperBlog spring 2016 și, implicit, al articolului publicat sâmbătă, cu adresa http://racoltapetru6.wordpress.com/2016/02/27/martisoare-la-superblog-spring/
  Sper ca problema să-mi fie rezolvată la fel de operativ ca în celelalte dăți și vă doresc mult spor în ceea ce faceți, că faceți bine!

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut, Petru, si bine ai revenit! Nici de data aceasta nu am primit formularul completat de tine, dar se rezolva negresit.
   Multumim pentru o noua participare si pentru aprecieri. Ne bucuram sa te avem din nou alaturi.

 46. Sima Irina spune:

  O intrebare…
  Daca am scris un articol pe care l-am si publicat pe blog, dar inca nu l-am inscris in platforma, pot sa il modific inainte de a-l inscrie pe platforma?
  Eu din regulament am inteles ca da. Dupa ce il inscriu in platforma, atunci nu mai am voie sa fac nimic, dar inainte pot. E prima mea participare la aceasta competitie si intreb pentru ca nu vreau sa existe probleme mai tarziu, vreau sa fiu sigura ca nu incalc nici o regula.
  Multumesc!

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut, Irina! Da, ai inteles corect: pana la inregistrarea articolului in platforma, poti face orice modificari doresti. Dupa ce inregistrezi articolul in platforma pentru a fi jurizat, se considera „lucrarea” finalizata si predata si nu mai sunt permise modificari.
   Iti multumim! Succes!

   • Irina Sima spune:

    Multumesc pentru raspuns!
    Aveam nevoie doar de confirmare, acum am modificat ce doream, am salvat, iar abia apoi am inscris articolul pe platforma. De aia spunea Daniel ca nu e bine sa ne aruncam cu „capul inainte” si sa inscriem articolele din primele zile. Sfatul lui mi-a fost de ajutor in acest caz. Doamne ajuta, sper sa le placa sponsorilor ce am scris! 😀 daca nu macar ma aleg cu o experienta minunata, desi intentionez sa ofer in acest concurs tot ce pot!
    O zi minunata va doresc!

 47. Julien spune:

  Pentru echipa SuperBlog!
  Buna seara. Din pacate, sunt nevoit sa ma retrag din concurs, din lipsa de timp. Cu speranta ca poate voi reveni in toamna, va doresc toate cele bune. Cu stima Julien T.
  Mi-am permis să-mi anunt public retragerea din concurs, printr-un scurt articol postat pe blogul meu. (http://julien-tanase.blogspot.ro/)

  • Echipa SuperBlog spune:

   Multumim pentru instiintare. Ne pare rau ca va retrageti, va asteptam cu drag la toamna.
   Toate cele bune! Sa ne regasim cu bine!

 48. Excelent concurs!
  N-am avut timp pentru mai mult, dar am scris cu placere si m-am distrat de minune. Multumesc, Super Blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

What is 3 + 13 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)