RoImageDragii nostri, fiindca stim ca multi dintre voi sunt cinefili, avem pentru voi o surpriza plina de #tentatii 🙂

Titlul probei: Tentatii (i)rezistibile

Sponsorul probei: Programs4Media & RoImage

Introducere:
Comedie serioasa despre dependenta de sex, filmul „Thanks for Sharing” / „Tentatii (i)rezistibile” prezinta povestea a 3 dependenti de sex si a celor apropiati lor.
Cei trei, un consultant pe probleme de ecologie, cu spirit ascuțit de competiție, un tată de familie cu o carieră de succes, dar cu probleme în viața de zi cu zi, și un medic de urgențe care și-a pierdut complet controlul, se luptă cu dependența de sex și, prin oricâte încercări trec, întotdeauna sunt gata să se sprijine unul pe celălalt. Luați separat, fiecare e deștept, fermecător și… cu moralul la pământ, dar împreună ajung să realizeze că s-ar putea să aibă o șansă reală la fericire.

În distribuție îi regăsim pe Mark Ruffalo, nominalizat la Oscar, pe Tim Robbins, câștigător de Oscar, dar și pe Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson si Patrick Fugit.

tentatii

Enunțul probei:

Pornind de la tema filmului “Tentatii (i)rezistibile”, te invitam sa ne scrii intr-un articol cum crezi ca se deruleaza viata de zi cu zi pentru cei care se confrunta cu o dependenta, oricare ar fi aceasta. Ca sa-ti fie mai usor sa-ti imaginezi, poti sa te lasi inspirat de experienta personajelor din film sau chiar sa te pui in pielea oricaruia dintre ele – fie dependent sau prieten ori ruda a unui dependent.
Sau, daca preferi, descrie-ne cu ce tentatii (i)rezistibile te confrunti tu insuti/insati.

Surse de informare recomandate:


Cerințe tehnice:
Cuvinte cheie de utilizat: film, comedie, dependență, dependent(ă), tentatii
1 link spre pagina www.facebook.com/TentatiiIrezistibile pe oricare dintre cuvintele-cheie de mai sus.

Criterii de jurizare:

 • o perspectiva originala si captivanta
 • creativitate
 • coerenta textului
 • corectitudinea gramaticala
 • referirea la filmul “Tentatii (i)rezistibile”

Juriu: Maria Alexandra Sorescu, reprezentant Programs4Media, absolventa a cursului de  Productie de Film si Televiziune din cadrul Universitatii din Portsmouth, Marea Britanie.

Termen limita: marti, 15 octombrie 2013 (pana la ora 23:59)

Termen de jurizare: marti, 22 octombrie 2013

Premiile probei:
5 invitatii duble (de cate 2 locuri) la film. Castigatorii vor primi ulterior toate detaliile necesare in vederea valorificarii premiului.

UPDATE: Castigatorii premiilor de la aceasta proba sunt urmatorii:

 1. Mihai Ivascu – Oglinzi dependente – 100 puncte
 2. Marina Rasnoveanu – Operaţiunea – 99 puncte
 3. Catalin Baciu – Sâni – 98 puncte
 4. Antonia Balan – Addicted to you! Addicted to love! ♥ – 98 puncte
 5. Marinel Alecu Dependența se învață sau învață să fugi de ea – 97 puncte

UPDATE 2: Notele acordate de catre juriul acestei probe

Pentru a participa la aceasta proba, va rugam:
1. Sa redactati un articol pe tema enuntata mai sus si sa-l publicati pe blogul cu care v-ati inscris in competitie.
2. Sa mentionati in articol ca acesta a fost scris pentru SuperBlog 2013 (de exemplu, la finalul textului);
3. Sa va logati la contul personal SuperBlog din platforma de jurizare cu datele de acces stabilite la inscriere si sa introduceti link-ul catre articolul de pe blogul participant si textul articolului (copy-paste), la proba corespunzatoare. Dupa inregistrarea articolelor in platforma, textul acestora nu poate fi modificat.

Pentru a ne fi tuturor mai usor sa urmarim informatiile legate de competitie, va rugam sa comentati numai la subiect. Daca aveti intrebari generale legate de SuperBlog, fara legatura cu aceasta proba, va rugam sa ni le adresati intr-un comentariu in pagina Q&A. Va multumim!

Comments

comments

Share →

38 Responses to Proba 4. Tentatii (i)rezistibile

 1. Sonia spune:

  dependenta, dependent(a)
  Am citat. Ce-mi scapă?

 2. alexander spune:

  despre dependenţa de dependenţă se poate vorbi?

 3. E cea mai tare proba ever!!! Singura mea rugaminte…Sper ca n-am limita maxima de caractere pentru ca la proba asta am de scris…:)))

 4. Galul spune:

  Cum dau link spre pagină pe unul din cuvintele cheie? Sunt mai neexperimentat

 5. dan spune:

  comentariu la subiect: este voie sa vorbim si despre „tentatii” mai putin legale?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Atata timp cat nu incalci regulamentul, noi n-avem nimic impotriva. Ramane de vazut insa daca abordarea ta va fi si pe placul juriului…

 6. Daca am fost deja la film si am facut un review al filmului, putem include link si catre acel articol ? 🙂

  • Echipa SuperBlog spune:

   Desigur, poate include si link spre acel articol, atata timp cat textul inregistrat in competitie este nou, unic, scris special pentru aceasta proba. Multumim! 🙂

 7. Am scris despre Dependenta de imaginatie 🙂 Un articol psihologic despre cum se confrunta un artist cu aceasta dependenta. Artistul fiind eu si oricare altcineva care face arta.

  Sper sa va placa ^_^

 8. Dana Lalici spune:

  Buna,
  Cand am adaugat articolul, am uitat sa inscriu in centralizator si fraza de final ” Articolul a fost scris pentru SuperBlog 2013″. E rau tare? Se poate completa?
  Imi cer scuze…:(

 9. omulvaly spune:

  invitatiile sunt transmisibile ?

 10. ilincaotgramesti spune:

  A greși este omenește. Dar nu s-ar putea totuși verifica înainte de publicare înregistrarea rezultatelor?

  Nu contest aprecierea obținută dar aseară aveam 80 de puncte și azi am 50 așa că disconfortul este mare și gratuit. Bănuiesc că nu o contestație primită peste noapte a dus la ultimul rezultat ci o verificare a înscrierii punctajelor.

  Vă mulțumesc.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut, Ilinca!
   Aseara, dintr-o eroare tehnica, s-au acordat tuturor articolelor de la proba 4 acelasi punctaj, respectiv 80. Imediat ce juriul a constatat aceasta problema si ne-a comunicat, s-a procedat, pe timpul noptii, la corectarea notelor, conform listei de evaluare a juriului. Din acest motiv au intervenit modificari de punctaj, la marea majoritate a articolelor.
   Multumim si noi si ne cerem scuze pentru neplaceri.

 11. Traian Uries spune:

  Buna ziua, revin si eu putin manios si intreb: unde trebuie sa depun contestatie pentru aceasta proba? Multumesc.

 12. Claudia,
  Nu imi merge facebook, ca poate as fi avut lamurirea la indemana. Sunt absolut convins ca aseara, la proba 4, aveam o alta nota. Si aceea mi se parea oricum mica, dar nu sunt eu juriu. Pe ce criteriu mi-a fost scazuta nota? S-a intamplat ceva peste noapte?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Ochiu,
   Juriul ne-a transmis aseara, tarziu, faptul ca a intampinat probleme la inregistrarea notelor in platforma, in sensul ca orice nota ar fi incercat sa salveze, se inregistra la toate articolele nota 80. Nu stim de ce s-a intamplat asa, nu ne-am mai confruntat pana acum cu aceasta problema, iar in urma verificarilor, la noi functioneaza platforma.
   Dupa ce am primit lamuririle necesare de la juriu, am procedat la corectarea, verificarea si ras-verificarea notelor, ceea ce s-a intamplat undeva in intervalul 23:00-5:00. Ca atare, notele actuale reflecta evaluarea juriului la aceasta proba – de aici si diferentele fata de notarea uniforma de aseara.

 13. Din moment ce exista sistem de depunctare, de ce nu exista si un sistem prin care putem verifica motivele pentru care am fost depunctati partial sau integral ? 😐

  • Echipa SuperBlog spune:

   Salut, Ciprian! Puteti transmite, conform regulamentului, contestatii, daca nu sunteti multumiti de note. Daca este vorba despre aceasta proba, te rugam sa te grabesti; in noaptea aceasta expira termenul de 48 de ore pentru transmiterea contestatiilor.
   Daca ai sugestii pentru noi privind imbunatatirea sistemului de jurizare, sunt binevenite. Multumim!

   • Cea mai buna imbunatatire ar fi daca depunctarea ar fi motivata de juriu – sa existe o pagina in care juriul sa specifice motivele depunctarii. Am luat 69 de puncte la aceasta tema si mi-au fost toate depunctate, de ce?

    Doar prin intermediul unei contestati pot afla respectivele motive? 😐

    • Echipa SuperBlog spune:

     Ciprian, multumim pentru sugestie.
     Da, momentan, contestatia este singurul instrument disponibil in acest sens.
     La ce te referi prin „ti-au fost toate depunctate”? Daca este vorba despre articole, mentionam ca jurizarea se face prin raportare nu doar la cerintele propuse, ci si prin comparatie cu ceilalti participanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

What is 13 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)