colop_marking solutionsDragi superbloggeri, iată-ne ajunși la a treia probă din SuperBlog 2014! Cu acest prilej, îi urăm „Bun venit!” în competiția noastră unui sponsor nou: Colop România.

Vă dorim inspirație și succes! 🙂

Titlul probei: Povestea ştampilei mele

Sponsorul probei: Colop Romania

Introducere:
Colop România oferă soluţii complete pentru marcarea individuală şi este lider de piaţă în distribuţia ştampilelor în România, cu o experienţă de peste 15 ani.
Anul acesta, Colop lansează Printer G7, noua generaţie de ştampile dreptunghiulare, reprezentând o impresionantă dezvoltare datorită atât design-ului unic şi modern, cât şi numeroaselor îmbunătăţiri şi inovaţii tehnice.
Principalul atu al noului printer îl reprezintă fereastra XXL ce deschide oportunitatea personalizării fără limite a ştampilei, aceasta ajustându-se astfel nevoilor consumatorilor şi transformându-se, prin intermediul creaţiilor lor, într-un obiect familiar şi de nelipsit oriunde s-ar afla.

Enunțul probei:

„Ce poveste spune ştampila ta?”
Vizionaţi filmuleţele de prezentare menționate la „surse de informare recomandate” şi povestiţi-ne cum anume aţi personaliza Printer-ul vostru G7 şi ce moment al vieţii voastre aţi vrea să fie reprezentat pe ştampila voastră (fie ea de birou sau personală), ce ar face din aceasta un accesoriu de nelipsit oriunde v-aţi afla.

Surse de informare recomandate:

Cerințe tehnice:

Criterii de jurizare:

 • Creativitate și noutate (idei clare şi fezabile de utilizare a capacităţii de personalizare a Printer-ului G7);
 • Conţinutul trebuie să fie relevant şi la obiect;
 • Unitatea și coerența textului;
 • Povestea redată (textul să inspire o poveste reală).

Juriu: Departament Marketing Colop România

Termen limita: duminică, 12 octombrie 2014, inclusiv (până la ora 23:59)

Termen de jurizare: duminică, 19 octombrie 2014

Premii:
Locul 1 – Tableta Lenovo IdeaPad YogaPremiu loc 1 Tableta Lenovo

 

Locul 2 – Troller Colop

Premiu loc 2 Troller Colop

Locurile 3-6 – Stick USB Colop 4GB de forma unui Printer G7

Premiu loc 3-6 Stick USB 4 GB Printer G7

UPDATE:
Premiile de mai sus au fost câștigate de către următorii participanți, juriul acordând și un premiu suplimentar:

Locul 1: Adina Mădălina Rodocea – Povestea ștampilei mele – 100 puncte
Locul 2: Roxana Bianca Ionel – Povestea ştampilei Colop G7 – 95 puncte
Locurile 3-7:

Notele acordate de catre juriul acestei probe

Pentru a participa la această probă, vă rugăm:
1. Să redactați un articol pe tema enunțată mai sus și să-l publicați pe blogul cu care v-ati înscris în competitie.
2. Să menționați în articol că acesta a fost scris pentru SuperBlog 2014 (de exemplu, la finalul textului);
3. Să vă logați la contul personal SuperBlog din platforma de jurizare cu datele de acces stabilite la înscriere și să introduceți link-ul către articolul de pe blogul participant și textul articolului (copy-paste), la proba corespunzătoare. După înregistrarea articolelor în platformă, textul acestora nu poate fi modificat. Încălcarea acestei reguli și/sau cazurile dovedite de plagiat atrag eliminarea din competiție.
Pentru a ne fi tuturor mai ușor să urmărim informațiile legate de competiție, vă rugăm să comentați numai la subiect. Dacă aveți întrebări generale legate de SuperBlog, fără legătură cu această probă, vă rugăm să ni le adresați într-un comentariu în pagina Q&A. Vă mulțumim!

UPDATE 21 octombrie 2014 – mesaj din partea juriului:

“Bună ziua! În primul rând, ne cerem scuze pentru întarzierea acordării notelor şi vă mulţumim pentru răbdare. Trecem printr-o perioadă plină de seminarii şi evenimente, iar timpul ne este împotrivă.

În al doilea rând, vă mulţumim pentru articole. A fost o adevarată plăcere să le citim, unii dintre voi au dat dovadă de multă creativitate, iar unele povestiri au fost chiar emoţionante, tocmai de aceea vă considerăm pe toţi câştigători.

Ne bucură foarte mult faptul că noul nostru produs a fost atât de bine primit de către voi. Părerea voastră este foarte importantă, mai ales că sunteţi primii care luaţi contact (chiar dacă este doar online) cu Printer-ul G7 înainte ca acesta să fie lansat pe piaţă, ceea ce se va întampla luna viitoare. Cu acordul vostru, bineînţeles, vom alege dintre articole (nu doar cele premiate) şi le vom publica periodic pe paginile noastre din reţelele de socializare, menționând sursa.

Felicitări tuturor pentru timpul şi răbdarea acordată, mult succes şi inspiraţie în probele următoare!“

Comments

comments

Tagged with:  
Share →

19 Responses to Proba 3. Povestea ştampilei mele

 1. Natural spune:

  Seara buna, am si eu o intrebare. Avem minim 3 cuvinte cheie obligatorii si 4 link-uri obligatorii. Putem pune 2 link-uri pe un acelasi cuvant cheie?

  Multumesc frumos!

 2. alexander spune:

  Frumoase premii. :)Stikul este aratos tare. Nah! inspiratie sa avem.

 3. Dana spune:

  Buna! Filmuletul cu printerul nu imi intra ca legatura in articol, ci apare casuta de youtube. Se poate sa o postez asa, sau trebuie neaparat „legatura”pe un cuvant?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Dana, nu intelegem foarte clar la ce te referi prin „apare casuta YouTube”. Incearca sa incluzi respectivul link direct in codul html (vezi sursa articolului, unde apare functia

   • Dana spune:

    Vreau sa spun ca apare direct clipul, nu pot sa pun link-ul clipului ca legatura pentru un cuvant, sa poti sa il accesezi doar dand click pe acel cuvant. Efectiv imi apare videoclipul in mijlocul articolului. Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic asta, doar voiam sa stiu daca as fi descalificata pentru asta.

    • Echipa SuperBlog spune:

     Acum am inteles. In aceasta situatie, poti include videoclipul asa cum iti permite, fara ancora pe text. Acesta nu e motiv de descalificare, in niciun caz.

 4. Dan Pavel spune:

  Intrebare de ultim moment:
  Am voie sa folosesc personalizare … dar in contextul, „stampila personalizata”?? „Personalizata” se considera ca si, Cuvant Cheie? Sau trebuie folosit exact asa: PERSONALIZARE

  • Echipa SuperBlog spune:

   Dan, noi zicem ca ar fi in regula, dar decizia ii apartine sponsorului. Pentru siguranta 100% recomandam sa folosesti cuvintele-cheie asa cum sunt mentionate in cerinte. Spor!

 5. alexander spune:

  putem pune mai multe linkuri sa inteleg, nu doar 3. daca, respectand cerintele cu linkurile si cuvintele cheie obligatorii, mai adaug un link dar nu pe un cuvant cheie, este in regula?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Alexander, daca respectati cerintele mentionate, puteti include si alte linkuri decat cele specificate explicit de catre sponsor. Succes!

  • Ioana Radu spune:

   Dar sper ca stii ca un articol cu mai mult de 3 link-uri nu e bine vazut de google :p… adica adio indexare care sa iti avantajeze blogul (si sponsorul, in cazuri ca cel de fata).

 6. Ianolia spune:

  Daca am uitat sa mentionez participarea la Superblog, pot face o modificare ulterioara, fara sa afecteze articolul deja inscris in platforma? 🙁 Multumesc!

 7. Larisa spune:

  Cand aflam notele? Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

What is 4 + 13 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)