farmecBun venit la a treia probă din Spring SuperBlog 2015! Astăzi vă invităm să scrieți despre aromele care se asortează cu fericirea voastră. Succes! 🙂

Titlul probei: Ce aromă are fericirea ta?

Sponsorul probei: Farmec

Introducere:
Natura a avut întotdeauna grijă să ne ofere cele mai bune ingrediente pentru a ne menține sănătoase și frumoase. Concepută pe bază de extracte din fructe precum caise, afine și zmeură, noua linie Gerovital Happiness este destinată persoanelor cu vârste de peste 16 ani, dar și femeilor mature, pentru o îngrijire de bază.

Gerovital Happiness conține trei subgame, dedicate diferitelor tipuri de ten:

 • Gerovital Happiness Zmeură pentru tenul normal,
 • Gerovital Happiness Afine pentru tenul mixt-gras și
 • Gerovital Happiness Caise pentru tenul uscat.

Noutatea absolută a gamei este reprezentată de cremele „Color Control” (CC), disponibile în trei nuanțe: deschis, mediu și închis. Îmbogățite cu pigmenți naturali și extracte de fructe potrivite fiecărui tip de piele, cremele CC din gama Gerovital Happiness estompează eficient imperfecțiunile și urmele de oboseală, oferind tenului un aspect plin de strălucire.
Toate produsele au formulări ușoare, sunt lipsite de parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.

FB_promo_afine FB_promo_caise FB_promo_zmeura

Enunțul probei:
Pentru noi, natura este sursă de inspirație și de soluții. Dacă suntem ceea ce consumăm, ție ce ingredient natural îți pune în valoare frumusețea și îți protejează sănătatea? Care este ingredientul activ al fericirii tale?

Vă invităm să ne prezentați ce faceți voi pentru a vă cultiva fericirea. De frumusețea exterioară are grijă noua gamă Gerovital Happiness, dar cea interioară este responsabilitatea voastră.

Ne-ar plăcea să aflăm ce fructe consumați și sub ce formă, ce beneficii știți că vă oferă acestea și, în general, cum vă îngrijiți atât la interior, cât și la exterior.

Surse de informare recomandate:

Cerințe tehnice:
Vă invităm să taguiți contul de Facebook al companiei Farmec (@Farmec) și să ne menționați pe Twitter (@Farmec) pentru a putea vedea in timp real toate postările voastre. Aceasta nu este o obligativitate și nu veți fi depunctați dacă nu o faceți.

Cuvinte cheie de utilizat (minimum trei obligatoriu, la alegere, cu sau fără prepoziții, cu sau fără diacritice): ten uscat – caise, ten normal – zmeura, ten mixt/ gras – afine, farmec, cc cream, produse fara parabeni, parfum hipoalergenic, gerovital happiness

Linkuri de utilizat:

Obligatorii:

Opționale:

Criterii de jurizare:

 • Creativitate și noutate
 • Folosirea de expresii inedite
 • Unitatea și coerența textului
 • Povestea redată să fie credibilă sau experiență proprie
 • Corectitudinea gramaticală

Baremul de jurizare:

 • Puncte din oficiu – 10 puncte;
 • Respectarea temei – 25 puncte;
 • Creativitatea și originalitatea – 25 puncte;
 • Corectitudinea gramaticală – 15 puncte;
 • Respectarea cerințelor tehnice – 15 puncte;
 • Coerența și ușurința în exprimare – 10 puncte.

Juriu: Departamentul Marketing Farmec

Termen-limită: marți, 10 martie 2015, inclusiv (până la ora 23:59)

Termen de jurizare: luni, 16 martie 2015

Premii:
10 seturi, fiecare conținând: cremă CC, cremă și 1 scrub pentru picioare.

UPDATE: Câștigătorii celor 10 premii sunt următorii:

Notele acordate de juriul acestei probe

Pentru a participa la această probă, vă rugăm:
1. Să redactați un articol pe tema enunțată mai sus și să-l publicați pe blogul cu care v-ati înscris în competiție. Înainte de a publica articolul pentru această probă, este necesar să fiți înscriși și acceptați drept participanți în competiție;
2. Să menționați în articol că acesta a fost scris pentru Spring SuperBlog 2015 (de exemplu, la finalul textului);
3. Să vă logați la contul personal SuperBlog din platforma de jurizare cu datele de acces stabilite la înscriere și să introduceți link-ul către articolul de pe blogul participant și textul articolului (copy-paste), la proba corespunzătoare. După înregistrarea articolelor în platformă, textul acestora nu poate fi modificat. Încălcarea acestei reguli și/sau cazurile dovedite de plagiat atrag eliminarea din competiție.
Pentru a ne fi tuturor mai ușor să urmărim informațiile legate de competiție, vă rugăm să comentați numai la subiect. Dacă aveți întrebări generale legate de SuperBlog, fără legătură cu această probă, vă rugăm să ni le adresați într-un comentariu în pagina Q&A. Vă mulțumim!

Comments

comments

Tagged with:  
Share →

17 Responses to Proba 3. Ce aromă are fericirea ta?

 1. Cum putem folosi cuvantul cheie TEN NORMAL ZMEURA?!

  • Echipa SuperBlog spune:

   Cu prepozitiile necesare si in ce ordine doriti, Emil. De exemplu, se poate si „zmeura pentru ten normal”. Succes!

 2. latcu nicoleta spune:

  Ten normal Zmeura

  • Echipa SuperBlog spune:

   Nicoleta, acesta este tipul tau de ten? Te invitam sa participi la SuperBlog si sa scrii un articol pe tema acestei probe. Inspiratie multa si succes la premii! 🙂

 3. Sandy spune:

  Mmm…gustooos si mov

 4. Roxana spune:

  Ce se întâmplă dacă am uitat să menționez în articol că face parte din Spring SuperBlog 2015?

  In plus, m-am inscris in competitie inca de ieri (am scris si articol) si nu am primit nici un mail de confirmare.

  Multumesc

  • Echipa SuperBlog spune:

   Roxana, acea mentiune o poti adauga fara probleme si ulterior (dar inainte de a incepe jurizarea, te rugam), fiindca nu reprezinta un criteriu de evaluare si diferentiere a participantilor, ci contribuie la identificarea articolelor dedicate competitiei si, totodata, la informarea cititorilor vostri.
   Noi ti-am aprobat inca de aseara inscrierea, esti inclusa si in lista participantilor: http://super-blog.eu/participanti/ – vezi la numarul 85. Mesajul de confirmare iti recomandam sa-l cauti si in folderul spam/junk/bulk, sa nu fi ajuns din greseala acolo.
   Multumim si noi! Succes! 🙂

  • Echipa SuperBlog spune:

   Multumim pentru sesizare, Bianka! Rugam sponsorul sa ne ajute.

  • Echipa SuperBlog spune:

   Intr-adevar, pagina nu mai este disponibila, asa ca am exclus linkul respectiv. Informatiile se regasesc si in celelalte linkuri, doar prezentarea difera. Spor!

 5. Irina Cristina Tenu spune:

  Trebuie neaparat sa scriem articolul la persoana intai?

 6. Sandy spune:

  Intrebare. Sa zicem ca eu am ten mixt, dar vad ca crema cc pt tenul meu e inchisa…optiunea ar fi cea pt ten normal care e deschisa…de ce afine e doar pt ten inchis? Si zmeura e doar pt ten deschis la culoare…e vreo legatura intre tipul de ten si culoarea tenului? Adica daca ai ten mixt trebuie musai sa fie si inchis la culoare?

  • Echipa SuperBlog spune:

   Sandy, am intrebat juriul si ne-a raspuns ca recomandarile Farmec au fost facute pe baza tipului de ten, nu dupa nuanta acestuia. Voi insa nu trebuie neaparat sa va limitati la aceste variante, puteti aborda tema cum doriti. Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

What is 2 + 11 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)