La Fântâna este un furnizor major de servicii de aprovizionare cu apă în sistem watercooler și purificator pentru companii și segmentul rezidențial din sud-estul Europei și al doilea cel mai mare furnizor din Europa Centrală și de Est. Grupul este lider de piață în România și Serbia în soluții pentru furnizarea apei în sistem de îmbuteliere (bottled watercooler) și purificator (POU). Compania estimează că, după achiziția Blue Coffee Services în 2014, a devenit, de asemenea, lider pe segmentul serviciilor de cafea pentru companii.
Testimonial by La Fântâna
La Fântâna
La Fântâna este cel mai important furnizor de servicii de aprovizionare cu apă și cafea pentru companii și un distribuitor major pentru Horeca de produse și echipamente pentru cafea
Suntem Fan Brânză. Întotdeauna am fost! Gustul intens de lapte ne aduce aminte care sunt lucrurile esențiale de care trebuie să avem grijă în viață: sănătatea, oamenii dragi nouă, și visele și pasiunile care trebuie urmate. Ne propunem ca prin produsele noastre să îmbunătățim calitatea alimentației și să le dăm oamenilor idei noi despre cum pot folosi brânzeturile. Evităm însă drumurile bătute și prăfuite. Facem totul cu pasiune și umor!
Testimonial by Delaco
Delaco
Fan Branza
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
Testimonial by Farmec SA Cluj-Napoca
Farmec SA Cluj-Napoca
Cel mai mare producător român de cosmetice
AIA Proiect este un birou de proiectare prezent pe piața de profil din România încă din 2008, format din oameni tineri și pasionați. Suntem furnizori de servicii de excelență, dedicate partenerilor noștri, echipa noastra multidisciplinară acoperă cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanța energetică și evaluarea, oferind servicii în domeniul proiectării, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile, cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru. Ne implicăm activ și ne dorim ca blogul nostru (aia-proiect.ro/blog), Spațiul Domestic, să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să trăiască fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența, dar, în același timp, să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive. Credem că armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre, astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut. Un alt obiectiv general al nostru, permanent urmărit, este îmbinarea perfectă a aspectelor tehnice cu cele financiare și, nu ultimul rând, estetice. Ideile pot suna bine, iar la AIA Proiect le facem să arate excelent. Folosim unelte de ultimă generație și vizualizăm 3D variante intermediare și finală a proiectelor, totul cu multă atenție la detalii, pentru a face din munca noastră o experiență unică pentru beneficiar.
Testimonial by AIA Proiect
AIA Proiect
Excelență în proiectare și servicii auxiliare
Swiss Solutions este un important furnizor de servicii de traducere din România, cu sediul central în Timișoara și cu alte birouri în București și Arad. Din anul 2004, Swiss Solutions și-a centrat activitatea pe oferirea de traduceri specializate în peste 80 de limbi, din diverse domenii, cum ar fi automotive, medicină și farmacie, juridic, economic, inginerie, IT și marketing, la un raport excelent preț/timp/performanță. Traducerile sunt realizate exclusiv cu traducători nativi, în acest moment echipa fiind formată din peste 3000 de colaboratori la nivel global. Compania oferă, pe lângă serviciile de traducere, și servicii de interpretariat, corectură, editare de text, DTP și legalizare a traducerilor. Începând cu anul 2015, compania și-a extins operațiunile la nivel internațional, deschizând un sediu în Frankfurt, Germania. Acest pas a dus la dezvoltarea unor noi relații de colaborare cu companii din întreaga lume, precum și consolidarea unor relații mai vechi. În anul 2016, agenția a fost inclusă în Topul celor mai importanți 20 furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est, conform clasamentului realizat de Common Sense Advisory.
Testimonial by Swiss Solutions
Swiss Solutions
Important furnizor de servicii de traducere din România
Înălțându-se semeț pe malul Mării Negre, în sudul stațiunii Mamaia, Aurora este un hotel de 2* SUPERIOR, care vă oferă facilități multiple. Renovat complet în anul 2008, Hotelul Aurora este locul în care vă puteți bucura de liniște și confort, camere moderne, mâncare bună și servicii hoteliere fără cusur. Piscina Hotelului Aurora este recent inaugurată și are două bazine cu filtre moderne, posibilitatea de încălzire a apei prin intermediul panourilor solare, iar la barul piscinei găsiți cocktail-uri variate și băuturi răcoritoare.
Testimonial by Hotel Aurora
Hotel Aurora
Hotelul Aurora** SUPERIOR din Mamaia este amplasat în sudul stațiunii, la 25 de metri de plajă și câțiva pași de parcul Aqua Magic.
Am ajutat peste 50 de antreprenori să-și îndeplinească visul de a avea propriul business în franciză.
Testimonial by Francize.ro
Francize.ro
Idei de afaceri testate și în exclusivitate!
InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având ca obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România.
Testimonial by InterComFilm
InterComFilm
Pasiune și experiență în industria filmului
Engleza pentru Toți a pornit de la ideea de a oferi ceva diferit unui public altfel: adulții. Ei nu au timp, nu mai pot învăța ca la școală și de obicei au un deadline. De cunoașterea limbii engleze depinde promovarea, un job nou sau emigrarea. Adulții au nevoie de cursuri de engleză diferite de cele clasice, care urmează litera manualului. La Engleza pentru toți se merge pe ideea că nu există persoană care să nu poată învăța engleza indiferent de timpul disponibil sau țara în care se află. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care vor să învețe engleză, avem cursuri individuale sau în grupe de 2 persoane în București, cursuri individuale pe Skype și cursuri online pe o platformă profesională de elearning. Mai mult decât atât, săptămânal avem un webinar gratuit interactiv și o sesiune live pe Facebook, în care sunt abordate diferite probleme legate de învățarea limbii engleze.
Testimonial by Engleza pentru Toți
Engleza pentru Toți
Servicii de engleză complete. Încearcă-ne!
ENERMED IMPEX SRL este o companie cu bogată experiență în domeniul energetic și certificării energetice. Obligativitatea certificării energetice pentru toate tipurile de imobile care se vând, închiriază sau se recepționează este în vigoare din 2013. Echipa noastră de auditori energetici gradul 1 realizează certificate energetice la prețuri avantajoase, eliberarea acestora fiind cuprinsă între 4-24h de la data vizionării clădirii de personalul nostru. Piața în care ne desfășurăm activitatea este bazată pe zonele București, Ilfov, Constanța, însă dorim pe viitor o extindere a activității pentru orașele: Pitești, Cluj, Brașov, Timișoara, Ploiești, Giurgiu. Vă oferim cele mai bune servicii, cât și cel mai avantajos preț de pe piață.
Testimonial by ENERMED IMPEX SRL
ENERMED IMPEX SRL
Companie cu bogată experiență în domeniul energetic și certificării energetice
AVBS Credit performează în domeniul financiar-bancar încă din anul 2007, oferind clienților săi cele mai bune soluții de finanțare din România. Ne numărăm printre primele și cele mai renumite companii de intermedieri credite bancare, fapt care ne obligă să menținem cât mai înalt nivelul serviciilor pe care le oferim! Motto-ul companiei este „Viseaza... obține cu AVBS!” tocmai pentru că intermediem GRATUIT creditele bancare pentru clienții noștri! Suntem în parteneriat cu peste 25 de instituții bancare și non-bancare din România, așadar cuvântul imPOSIBIL nu există în vocabularul nostru atunci când vine vorba de soluții de finanțare personalizate! Suntem brokerii de credite bancare pe care ți i-ai dori lângă tine pentru obținerea unui împrumut financiar atât pe termen lung, cât și pe termen scurt! Intermediem credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite IMM și carduri de credite. De asemenea oferim cele mai inteligente soluții de refinanțare, iar creditul Prima Casă a devenit pentru noi un împrumut la ordinea zilei. În plus, încurajăm spiritul antreprenorial oferind specialiștilor din domeniul financiar-bancar francize AVBS Credit gratuite! Dacă vrei, poți, iar dacă poți, ai!
Testimonial by AVBS Credit
AVBS Credit
Cele mai bune soluții de finanțare din România
Suntem o echipă tânără, cu experiență în managementul unei agenții de turism touroperatoare, a unei agenții acreditate IATA, specialiști în organizarea de călătorii și dornici de a răspunde la întrebările dvs. Ne-am ales denumirea agenției astfel încât să exprime pe scurt misiunea noastră: Ce Ne Dorim în turism - vacanțe speciale pentru clienții noștri. Găsiți acum oferte exact pe gustul dvs.
Testimonial by CND TURISM
CND TURISM
Ce Ne Dorim în Turism: vacante speciale pentru clienții noștri
Wu Xing oferă clienților mâncare cu specific chinezesc, un răsfăț autentic într-o lume complexă și în continuă schimbare. Wu Xing înțelege astfel mai mult decât să se adreseze consumatorului, venind în sprijinul acestuia, identificându-se cu interesele lui, oferindu-i opțiuni pentru un adevărat răsfăț chinezesc, fie că este la serviciu, acasă sau cu prietenii în timpul său liber. Oferim clienților noștri preparate cu specific chinezesc livrată acolo unde doresc, când doresc. Le oferim atât un răsfăț culinar cât, mai ales, mai mult timp liber pe care să-l petreacă în compania celor dragi. Ne dorim să vă cunoaștem mai bine și să-i aducem laolaltă pe cei care, asemenea Wu Xing, împărtășesc aceleași valori precum încredere, consecvență, corectitudine, onestitate, echilibru pentru cei care pun preț pe calitatea vieții și a timpului liber. Armonia și legile celor 5 elemente (WU XING), lemn, apă, metal, foc, pământ se aplică în orice aspect al vieții chinezilor și, bineînţeles, şi în bucătăria chinezească. Corespunzător celor 5 elemente naturale, bucătăria chineză aplică principiul WU XING în 5 arome: lemn – acru, foc – amar, pământ – dulce, metal – picant, apă – sărat. Livrăm mâncare chinezească în toate zonele din București, atât în timpul zilei, cât și noaptea. Oferta noastră include feluri de mâncare tradițională chinezească (aperitive, supe, salate, orez), meniuri chinezești diversificate, inclusiv meniuri pentru copii și meniuri de post sau vegetariene, deserturi, specialități chinezești etc. WU XING – cele cinci elemente ale echilibrului: calitate, promptitudine, încredere, constanță, onestitate.
Testimonial by Wu Xing
Wu Xing
Un răsfăț autentic, într-o lume complexă și în continuă schimbare
Telecredit este o companie în continuă ascensiune, ce își desfasoară activitatea începând cu anul 2014, fiind o instituție financiară nebancară, monitorizată de BNR și înscrisă în Registrul General sub numărul RG-PJR-41-110287. Telecredit.ro oferă împrumuturi pe termen scurt, cu sume cuprinse între 100 și 2000 de lei, de obicei până la următorul salariu sau pensie. Ca avantaje principale ale împrumutului online de la Telecredit.ro enumerăm faptul că suntem creditori direcți (nu brokeri sau altfel de intermediari); nu percepem comisioane sau alte costuri ascunse; creditele oferite de noi sunt 100% online; aplicarea este ușoară, evaluarea rapidă; transferul banilor se face foarte rapid, în aceeași zi, după aprobarea împrumutului și cofirmarea clientului; transferul banilor se face în contul bancar al clientului. Site-ul Telecredit.ro este responsive, clientul poate aplica pentru un împrumut de pe laptop, tableta sau mobil, în orice locație s-ar afla. Suntem în prezent activi în mediul online prin conturi Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus și contul YouTube, prin marketing afiliat, advertoriale, dar și campanie TV.
Testimonial by Telecredit
Telecredit
Imprumutul la nevoie se cunoaste
Magazinele Splend’or comercializează ceasuri și bijuterii de la branduri internaționale. De aceea, de fiecare dată când nu știi ce să-i cumperi cuiva cadou, vei găsi cu siguranță ceva potrivit la noi. Magazinele Splend’or sunt prezente în majoritatea mall-urilor, existând peste 45 de magazine în toată țara. Destul de ușor de găsit, devin astfel un partener de încredere pentru fiecare. În magazinul Splend’or găsești mereu bijuterii și ceasuri potrivite pentru orice ocazie. Prețurile sunt variate și în magazin există produse foarte accesibile pentru toate stilurile. Prețurile bijuteriilor încep de la 20 de lei. Majorica este un brand prestigios, de origine spaniolă. Stilul mediteranean se îmbină cu pasiunea și simplitatea, dând naștere unor bijuterii recunoscute la nivel internațional.
Testimonial by Splend’or
Splend’or
Colecțiile sunt disponibile în magazinele Splend’or și online, pe www.bb-shop.ro
momondo este un site de turism internațional care te ajută să compari cu ușurință prețurile pentru bilete de avion, hoteluri și oferte de călătorie. Cu un singur click, compari și găsești cele mai bune oferte de la agențiile de turism și companiile aeriene locale și internaționale. De asemenea, momondo afișează cele mai ieftine date de călătorie, zboruri last-minute, recomandări pentru cea mai bună combinație timp - tarif și oferă informații utile despre diferiți factori care influențează prețul biletelor de avion. Atunci cănd dorești să efectuezi rezervarea, te redirecționăm către compania aeriană sau agenția de turism care se ocupă cu vânzarea biletelor. momondo este un motor de căutare pentru bilete de avion, hoteluri și închirieri de mașini. Nu vindem bilete - suntem un serviciu gratuit și independent.
Testimonial by momondo
momondo
Cu un singur click ai acces la cele mai ieftine bilete de avion, cele mai rapide zboruri și cele mai bune oferte.