Cu TVR 2 eşti mereu între prieteni!
Testimonial by TVR2
TVR2
Televiziunea Romana
„România Cultural” a fost înființat în anul 1952 și a purtat de-a lungul timpului mai multe denumiri. Radio România Cultural este singurul post de radio din țară dedicat știrilor culturale, capodoperelor teatrului și muzicii. Programul său cuprinde: știri culturale, radiojurnale, transmisiuni directe și corespondențe de la marile evenimente culturale, festivalurile și galele importante din România și din lume, piese de teatru celebre, mari biografii scenarizate, emisiuni pentru copii, emisiuni în sprijinul școlii etc. RRC este un post cu acoperire națională. Programele sale sunt difuzate exclusiv pe unde ultrascurte (rețeaua 2 FM) 24 de ore din 24.
Testimonial by Radio Romania Cultural
Radio Romania Cultural
Radio România Cultural este singurul post cultural naţional de radio, în FM.
Ai vise la care ai renunțat, pentru că nu ai avut curaj? Ai momente în care ai de luat o decizie importantă și cauți un mentor care să te susțină și îndrume? Ai proiecte pe care nu le poți transforma în realitate pentru că nu găsești partenerii de încredere care te pot ajuta? Noi, Dana și Cristina, am trecut prin toate aceste provocări, trecem încă și, în fața fiecărui pas important, a fiecărui moment care ar putea însemna eșecul sau succesul ne-am dat seama că diferența o fac colaborarea și parteneriatul. Am creat Chic-Elite pentru tine și pentru toate femeile de lângă tine tocmai pentru că ajutorul pe care noi îl avem de la mentori, coachi, colaboratori, prietene să poată fi primit și dat mai departe de oricare dintre voi, cu misiunea de a ne apropia mai mult de ceea ce ne dorim – sens, împlinire, fericire. Îndrăznește să te redescoperi, îndrăznește să acționezi. Luptă pentru păstrarea reușitelor. Îți pasă, ești parte a comunității care te-a ajutat pentru ca, la rândul tău, să poți ajuta și tu. Ești frumoasă și puternică. Ești varianta ta cea mai bună. Suntem chic-elite!
Testimonial by Chic-Elite
Chic-Elite
Chic-Elite. Dare. Care.
Portalul femeilor cu influențe feministe din al treilea val, unde pot fi găsite articole din categoriile specifice vieții de femeie și un horoscop autentic. Adăugând armonios și funcțiile de social media, mujer.ro pune la dispoziția cititoarelor sale și o comunitate segmentată socio-demografic, precum și un forum integrat complet cu siteul și comunitatea. Nota generală a siteului este una moderată și echilibrată, subsumându-se generic conceptului „Pentru că ești femeie”.
Testimonial by Mujer
Mujer
Portalul femeilor cu influențe feministe din al treilea val
Connect este cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa. Revista oferă cititorilor cele mai obiective prezentări, teste şi comparaţii ale tuturor mijloacelor de comunicare fixe şi mobile de pe piaţa românească şi externă.
Testimonial by Connect
Connect
Connect este cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa.
PRwave vă aduce zilnic cele mai noi știri actualizate permanent, articole despre afaceri, imagine, comunicare și PR, prezentări de cărți, produse, case studies, concursuri s.a. De peste 12 ani aducem în atenția tuturor oamenilor de afaceri, tinerilor, celor ce lucrează în marketing, PR și comunicare și a studenților ce aspiră la un job în aceste domenii cele mai interesante materiale și articole semnate de specialiști români și străini.
Testimonial by PRwave
PRwave
Zilnic, cele mai noi știri actualizate permanent.
Comunicatedepresa.ro este un serviciu de comunicare și informare prezent de 12 ani pe piața online din România. Peste 13.000 de companii comunică prin intermediul nostru și 3.000 de jurnaliști și bloggeri se informează de pe Comunicatedepresa.ro. Află tot ce comunică România dintr-un singur loc!
Testimonial by comunicatedepresa.ro
comunicatedepresa.ro
Află tot ce comunică România dintr-un singur loc!
toateBlogurile.ro este primul portal dedicat blogosferei româneşti. Beneficiind la ora actuală de peste 16.000 de membri, toateBlogurile.ro a preferat întotdeauna o creştere sănătoasă, bazată pe activitatea şi interacţiunea reală, înţelegând că în spatele cifrelor reci şi seci ale topurilor zilei se află oameni. Cei peste 16.000 de utilizatori sunt împărţiţi în grupuri de interes, urmărirea subiectelor preferate fiind în acest fel mult mai uşoară.
Testimonial by toateBlogurile.ro
toateBlogurile.ro
Primul portal dedicat blogosferei româneşti.
Serviciul de monitorizare si analiza a blogosferei, twittosferei si presei online
Testimonial by Zelist
Zelist
Zelist este locul unde poti afla ultimele noutati despre social media.
Suntem partenerii dvs. pe termen lung și, prin servicii web de excelență, vă vom transforma într-o componentă activă a lumii virtuale, aducând valoare proiectelor dvs. Creativi, ambitioși și competenți, realizăm împreună cu dvs. proiecte excepționale și soluții web 100% personalizate. Servicii oferite: web design și web development (creare website-uri, portaluri, magazine online, cataloage online etc.), SEO, promovare online (PPC, e-mail marketing).
Testimonial by CREADIV
CREADIV
Suntem partenerii pe termen lung prin servicii web de excelență.
Orice afacere începe cu un plan riguros. Ne susținem clienții de la planificare și implementare până la monitorizare și raportare, prin servicii complete de comunicare online: Campanii de marketing online - SEO și SEM (optimizare pentru motoarele de căutare Google și Yahoo); PR online: blogging și promovare în rețelele social media (Facebook, Twitter); Copywriting: redactarea de comunicate de presă, articole, advertoriale, texte pentru site-uri, landing pages, broșuri, reclame etc.; Publicity și relații cu presa: redactarea materialelor de presă și comunicarea cu jurnaliștii; premiu Disney campanie PR SwissPlan.biz. Producție video HD: prezentări și testimoniale video pentru mediul online, înregistrări evenimente corporate, documentare etc. Rezultatele noastre sunt recunoscute la nivel internațional: Eforturile noastre de comunicare au fost răsplătite, în 2009, cu Premiul Disney “Best Franchise Launch” pentru campania de PR dedicată lansării animaţiei Disney “Tinker Bell” / “Clopoţica” în România. Organizam competitia SuperBlog inca din anul 2008.
Testimonial by SwissPlan.biz
SwissPlan.biz
Agentie de comunicare online