Parteneri Spring SuperBlog 2016:
a3c36-footer

Sponsori Spring SuperBlog 2016

 

farmec

Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord. Astăzi, portofoliul companiei însumează câteva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS şi OBSESIE. Originalitatea şi calitatea produselor FARMEC au fost recunoscute oficial în anul 2002, atunci când compania a obținut Certificatul Internațional de Calitate ISO 9001:2008. Ca și curentele artistice, frumusețea își schimbă regulile. De aceea, noi, care avem 120 de ani de tradiție, ne-am zis Farmec. Poți fi fermecătoare fiind tu însăți, fără să intri în tiparele frumuseții de azi sau de mâine.

****

www.farmec.ro

diego_RO

DIEGO este un participant influent pe piaţa produselor pentru amenajări interioare din Bazinul Carpatic, distribuind în special parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu toate accesoriile aferente decorării uşoare şi practice a căminului ideal. DIEGO este prezent cu peste 1000 de angajaţi și peste 150 de magazine deschise de-a lungul timpului în România, Ungaria şi Slovacia.
Afacerea DIEGO a pornit în anul 1992 ca un simplu magazin de pardoseli care îşi desfăcea produsele în regim en-detail, furnizând ocazional covoare şi mochete pentru expoziţii. După scurt timp, activitatea ei s-a extins, devenind furnizor principal pentru câţiva mici comercianţi din provincie care au văzut potenţialul în piaţa în continuă dezvoltare a produselor pentru amenajări interioare. Aceste servicii de comerţ cu ridicata au pus bazele conceptului de reţea de franciză, primii parteneri lansându-se în afaceri alături de companie din anul 1995. Scopul esenţial al înfiinţării reţelei a fost ca toţi clienţii DIEGO să beneficieze de aceeaşi diversitate, la acelaşi preţ avantajos, oferite prin aceeaşi servire de calitate, în toate cele trei ţări în care suntem momentan prezenţi.

*****

www.diego-romania.ro

MarketOnline, unicul magazin online de 7 stele din România, oferă clienților săi atât produse de calitate, cât și multiple beneficii: transportul gratuit a peste 20.000 produse, un program de fidelizare cu reduceri de 7 stele, returul produselor în caz de nemulțumire, plata produsului după primire, posibilități multiple de plată în rate, precum și peste 300 de promoții active. MarketOnline.ro se numără printre membrii fondatori ARMO (Asociația Magazinelor Online din România), organizație în care a stabilit, împreună cu principalii jucători din mediul online, Codul de Bune Practici, garantând astfel clienților calitatea serviciilor oferite și consolidarea încrederii în comerțul online din România.

****

www.marketonline.ro

MediaDOT.ro – “Un magazin din pasiune pentru IT” – este specializat în sisteme și laptopuri performante de gaming și office, în accesorii de cooling și gaming, în soluții personalizate pentru cei cu adevărat pasionați de IT. www.MediaDOT.ro funcționează pe piață de 8 ani, iar orientarea către client și prețurile accesibile au făcut ca acest brand să crească exponențial de la un an la altul.

*****

www.mediadot.ro

ArtCraft

Povestea noastră a luat naștere în februarie 2003, când am deschis primul magazin în Aeroportul International Henri Coandă, pe un spațiu de 27 mp.
De-a lungul anilor, am mărit constant gama de produse, ajutați de suprafețele magazinelor și am adaptat oferta zonelor în care am deschis noi spații comerciale – aeroporturile din București, Sibiu, Târgu-Mureș, Timișoara, Craiova, Cluj-Napoca.
Art&Craft Design a luat naștere din dorința de a oferi iubitorilor de artă populară și de cadouri românești, produse încărcate cu o puternică valoare sentimentală, realizate cu multă migală și iscusință, cu suflet și dedicare. Fiecare articol este ales individual de o echipă de specialiști în domeniu, fapt ce îi garantează unicitatea, calitatea și autenticitatea.
Art&Craft Design este, în prezent, cea mai mare firmă de retail de suveniruri și produse tradiționale românești, cu o selecție complexă de produse ce se regăsesc în toate magazinele galeriilor comerciale ale aeroporturilor din țară, dar și cu un magazin online (www.artandcraft.ro). Art&Craft Design se adresează unui public larg ce cuprinde turiștii care tranzitează aeroporturile din România, colecționarilor de obiecte tradiționale românești, companiilor sau, pur și simplu, celor care vor să ofere un cadou original, inedit.
Ne mândrim că în prezent suntem printre puținele companii care luptă pentru păstrarea tradițiilor și valorilor românești dincolo de granițele țării, de aceea misiunea noastră este de a transpune universul românesc într-o formă creativă și de a-l promova unui public contemporan, prin crearea unor produse noi, autentice.

*****

www.artandcraft.ro

LOGO Carmine

CARMINE este un producător de încălțăminte românească de damă, din piele 100% naturală, care creează pantofi, sandale, cizme, ghete, genți, balerini și botine în multiple variante de culori și modele. Cei peste 13 ani de experiență ne ajută să le oferim doamnelor și domnișoarelor numai încălțăminte comodă, de calitate, accesibilă ca preț și mereu în pas cu moda. Suntem prezenți atât online, pe www.carmineshoes.ro, cât și în Magazinul Victoria la etajul 1, Calea Victoriei nr. 17, sector 3, București.
It’s a jungle out there, wear the right shoes! 

*****

www.carmineshoes.ro

Logo NOU

Căutați o Vacanță Specială? Echipa de specialiști cu experiență în organizarea de călătorii vă stă la dispoziție. Căutăm în cele mai bune sisteme de rezervare și la cei mai importanți tour-operatori pe destinația aleasă de dvs., pentru a vă găsi cel mai bun tarif la momentul rezervării, răspundem direct nevoilor dvs. și vă oferim servicii turistice complete, în limita bugetului și a preferințelor dvs. – totul, complet personalizat. Ne-am ales denumirea agenției CND TURISM – VACANȚE SPECIALE pentru a ne exprima foarte pe scurt misiunea: Ce Ne Dorim în Turism – Vacanțe Speciale pentru clienții noștri.

****

www.vacantespeciale.ro

logo_Avizez

ENERMED IMPEX SRL este o companie cu bogată experiență în domeniul energetic și certificării energetice. Obligativitatea certificării energetice pentru toate tipurile de imobile care se vând, închiriază sau se recepționează este în vigoare din 2013. Echipa noastră de auditori energetici gradul 1 realizează certificate energetice la prețuri avantajoase, eliberarea acestora fiind cuprinsă între 4-24h de la data vizionării clădirii de personalul nostru. Piața în care ne desfășurăm activitatea este bazată pe zonele București, Ilfov, Constanța, însă dorim pe viitor o extindere a activității pentru orașele: Pitești, Cluj, Brașov, Timișoara, Ploiești, Giurgiu. Vă oferim cele mai bune servicii, cât și cel mai avantajos preț de pe piață.

****

 

www.avizez.ro

8888-golden-tulip-times

Amplasat strategic în zona centrală a Bucureștiului, hotelul Golden Tulip Times oferă o gamă completă de servicii, fiind conceput să găzduiască cei mai exigenți oaspeți. Arhitectura aparte, lumina naturală și spațiul amplu, generos individualizează camerele moderne, echipate cu acces Internet wireless, aer condiționat, cablu TV și minibar. Centrul de conferințe și banqueting beneficiază de lumină naturală, dotări moderne și personal profesionist, conferind stil evenimentelor dumneavoastră, indiferent de provocare.

****

 

www.goldentuliptimes.com/ro

logo_cropped_resized

La doar 10 km de București, Salon du Mariage Toujours l’Amour este situat într-un decor de poveste, având deschidere la piscină și la un părculeț amenajat în stil neoromantic. De la grandoarea candelabrului central la candoarea decorațiunilor de masă, salonul se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor.
Spațiul verde este din ce în ce mai rar, dar din ce în ce mai căutat la fiecare locație de nuntă. Noi am reușit să amenajăm un părculeț în stil mediteranean chiar în fața salonului, unde se află și o arcadă de ceremonii – ideală atât pentru cununiile civile, cât și pentru cele religioase.
Poziționată în lateralul salonului, piscina vă oferă un peisaj exotic din interiorul salonului, iar lounge-ul de lângă piscină și cocktail bar-ul sunt locul ideal pentru relaxare și pentru sesiunile foto cu și între invitați.

****

 

www.salondumariage.ro

Empire

Empire Film este un distribuitor important de film independent și animații din România, atât prin reţele de magazine, cât şi prin intermediul parteneriatelor cu diferite publicaţii.
Compania a fost înființată în anul 2007 ca subsidiară a Empire Video Production, companie ce acționează pe piața românească încă din anul 1992, având ca activități de bază producția audio-video, post producție cinematografică și servicii de authoring pentru formatele de DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D.
De la 1 noiembrie 2012, Empire Film a început colaborarea cu Sony Pictures Home Entertainment şi a devenit, astfel, licențiat și distribuitor exclusiv al filmelor diviziei de conținut video pentru acasă a Sony Pictures Entertainment, parte din Sony Corporation.
Empire Film distribuie și titluri independente, filme selectate foarte atent, premiate, clasice, de animație, de acțiune, comedii romantice sau drame, thrillere, filme care își merită locul în orice colecție DVD sau Blu-Ray.

****

 

www.empirefilm.ro

LivrareFloriBucuresti

Florărie online cu livrare flori gratuit în București.
Comandă flori online la cele mai bune prețuri, cu livrare la domiciliu în câteva ore, oriunde în București!

****

 

www.livrarefloribucuresti.ro

FreonAuto

Încărcare Freon Auto București: Asigurăm servicii complete de încărcare freon și igienizare aer condiționat auto, la domiciliu, pentru orice tip de automobil.

****

 

www.freon-auto.com

AVBS CREDIT

AVBS Credit performează în domeniul financiar-bancar încă din anul 2007, oferind clienților săi cele mai bune soluții de finanțare din România. Ne numărăm printre primele și cele mai renumite companii de intermedieri credite bancare, fapt care ne obligă să menținem cât mai înalt nivelul serviciilor pe care le oferim!
Motto-ul companiei este „un LUX care NU COSTĂ” tocmai pentru că intermediem GRATUIT creditele bancare pentru clienții noștri! Suntem în parteneriat cu peste 25 de instituții bancare și non-bancare din România, așadar cuvântul imPOSIBIL nu există în vocabularul nostru atunci când vine vorba de soluții de finanțare personalizate!
Suntem brokerii de credite bancare pe care ți i-ai dori lângă tine pentru obținerea unui împrumut financiar atât pe termen lung, cât și pe termen scurt! Intermediem credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite IMM și carduri de credite. De asemenea oferim cele mai inteligente soluții de refinanțare, iar creditul Prima Casă a devenit pentru noi un împrumut la ordinea zilei.
În plus, încurajăm spiritul antreprenorial oferind specialiștilor din domeniul financiar-bancar francize AVBS Credit gratuite!
Dacă vrei, poți, iar dacă poți, ai!
AVBS Credit este rezolvarea tuturor nevoilor tale financiare!

****

 

www.avbs.ro

Parteneri Spring SuperBlog 2016

Cu TVR 2 eşti mereu între prieteni!

****

www.tvr.ro

RadioLynx.ro – Cel mai durabil proiect media/radio online live privat din România!

*****

www.radiolynx.ro

ChicElite_slogan

Chic-Elite. Dare. Care.
Ai vise la care ai renunțat, pentru că nu ai avut curaj? Ai momente în care ai de luat o decizie importantă și cauți un mentor care să te susțină și îndrume? Ai proiecte pe care nu le poți transforma în realitate pentru că nu găsești partenerii de încredere care te pot ajuta? Noi, Dana și Cristina, am trecut prin toate aceste provocări, trecem încă și, în fața fiecărui pas important, a fiecărui moment care ar putea însemna eșecul sau succesul ne-am dat seama că diferența o fac colaborarea și parteneriatul.
Am creat Chic-Elite pentru tine și pentru toate femeile de lângă tine tocmai pentru că ajutorul pe care noi îl avem de la mentori, coachi, colaboratori, prietene să poată fi primit și dat mai departe de oricare dintre voi, cu misiunea de a ne apropia mai mult de ceea ce ne dorim – sens, împlinire, fericire.
Îndrăznește să te redescoperi, îndrăznește să acționezi. Luptă pentru păstrarea reușitelor. Îți pasă, ești parte a comunității care te-a ajutat pentru ca, la rândul tău, să poți ajuta și tu. Ești frumoasă și puternică. Ești varianta ta cea mai bună. Suntem chic-elite!

****

 

www.chic-elite.ro

Mujer2 Mujer – portalul femeilor cu influențe feministe din al treilea val, unde pot fi găsite articole din categoriile specifice vieții de femeie și un horoscop autentic. Adăugând armonios și funcțiile de social media, mujer.ro pune la dispoziția cititoarelor sale și o comunitate segmentată socio-demografic, precum și un forum integrat complet cu siteul și comunitatea. Nota generală a siteului este una moderată și echilibrată, subsumându-se generic conceptului „Pentru că ești femeie”.

*****

www.mujer.ro

Connect este cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa. Revista oferă cititorilor cele mai obiective prezentări, teste şi comparaţii ale tuturor mijloacelor de comunicare fixe şi mobile de pe piaţa românească şi externă.

*****

www.connect.ro

PRwave vă aduce zilnic cele mai noi știri actualizate permanent, articole despre afaceri, imagine, comunicare și PR, prezentări de cărți, produse, case studies, concursuri s.a. De peste 11 ani aducem în atenția tuturor oamenilor de afaceri, tinerilor, celor ce lucrează în marketing, PR și comunicare și a studenților ce aspiră la un job în aceste domenii cele mai interesante materiale și articole semnate de specialiști români și străini.”

*****

www.prwave.ro

ComunicateDePresa Comunicatedepresa.ro este un serviciu de comunicare și informare prezent de 12 ani pe piața online din România. Peste 13.000 de companii comunică prin intermediul nostru și 3.000 de jurnaliști și bloggeri se informează de pe Comunicatedepresa.ro. Află tot ce comunică România dintr-un singur loc!

****

 www.comunicatedepresa.ro

 toateblogurile toateBlogurile.ro este primul portal dedicat blogosferei româneşti. Beneficiind la ora actuală de peste 16.000 de membri, toateBlogurile.ro a preferat întotdeauna o creştere sănătoasă, bazată pe activitatea şi interacţiunea reală, înţelegând că în spatele cifrelor reci şi seci ale topurilor zilei se află oameni. Cei peste 16.000 de utilizatori sunt împărţiţi în grupuri de interes, urmărirea subiectelor preferate fiind în acest fel mult mai uşoară.

*****

 www.toateblogurile.ro

zelistmonitor1 Zelist este locul unde poti afla ultimele noutati despre social media.

*****

 www.zelist.ro

logo-patrat-600x574 CREADIV: Suntem partenerii dvs. pe termen lung și, prin servicii web de excelență, vă vom transforma într-o componentă activă a lumii virtuale, aducând valoare proiectelor dvs. Creativi, ambitioși și competenți, realizăm împreună cu dvs. proiecte excepționale și soluții web 100% personalizate. Servicii oferite: web design și web development (creare website-uri, portaluri, magazine online, cataloage online etc.), SEO, promovare online (PPC, e-mail marketing).

*****

 www.creadiv.ro

Loopaa Loopaa is an interactive creative agency that focuses on marketing strategy and planning. It integrates design and technology to deliver value to its clients.

We offer a wide range of marketing services: Online marketing, Marketing planning, Design & branding, Marketing research & audit, Marketing Strategy, Project management, PR & communication.

*****

 www.loopaa.roBloggeri parteneri Spring SuperBlog 2016

CrinaPopa

Cornelia Crina Popa – Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2015

Am participat la SuperBlog timp de trei ani şi am învãţat lucruri noi, explorându-mi propriile limite şi deseori depãşindu-le. Nici nu ştiam cât de multe lecţii, emoţii, bloguri minunate aveam sã descopãr cu fiecare ediţie. Am continuat sã particip tocmai pentru cã doream sã-mi încerc puterile alãturi de atâţia participanţi talentaţi, dar şi din cauza provocãrii de a scrie pe teme atât de diverse. Experienţa SuperBlog a schimbat semnificativ modul în care concep şi scriu articolele. Imi face placere sã devin partener SuperBlog şi voi fi încântatã sã urmãresc din culise frãmântãrile competiţiei. De fapt, nimic nu m-ar putea ţine departe de planeta SuperBlog.

****

nimicurifantezii.blogspot.ro
SB

Daniel Botea – Câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015

“Oltean european get-beget, verde ca prazul şi natural ca Aloe Vera, participant entuziast în timpul competiţiilor şi partener în afara competiţiei, până în anul de graţie 2015, când am câştigat Spring SuperBlog. Eu n-am vrut, dar m-au obligat colegii 🙂 Acum, dacă-i musai să fiu partener, cu plăcere!”

****

danielbotea.blogspot.ro

Cristina-Lincu

Cristina Lincu alias Linku – Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2014

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competitii a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă mulțumesc!”

****

cristinalincu.wordpress.com

BiancaBiziiac

Bianca Alexandra Bizîiac – Câștigătoarea locului I în Spring SuperBlog 2014

Fană înfocată a competiției SuperBlog începând cu anul 2013. Am participat la două ediții, câștigând-o pe cea de-a doua în primăvara lui 2014. De atunci am devenit Blogger Partener și o susținătoare devotată atât a concursului, cât și a colegilor de breaslă. Spun cu mândrie ori de câte ori am ocazia faptul că aparțin familiei SuperBlog. Datorită acestei competiții am legat prietenii frumoase cu unii dintre cei mai faini oameni din țară. SuperBlog unește sufletele în interiorul cărora este regăsită aceeași pasiune, cea a scrisului. Noi suntem SuperBloggeri. Care este Super Puterea ta?

****

tulips-and-sparkles.blogspot.ro

Dana Lalici – Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2013

„Încăpățânarea care mă caracterizează, clasică pentru zodia Taurului, sub semnul căruia m-am născut, nu îmi este depășită decât de ambiție și putere de muncă. Atunci când mă implic într-un proiect o fac pentru a-l înscrie între câștigători, iar dacă îmi pun ceva în minte, ar fi nevoie de minimum un tsunami pentru a mă abate de la drumul pe care mi-am propus să merg. Filolog de formație, trainer din/cu pasiune, actualmente reprofilată într-un domeniu tehnic, simt că, dacă nu învăț mereu ceva nou, risc să involuez la loc în maimuță. Trăiesc cu sentimentul că totul se întâmplă cu un motiv: bloggingul mi s-a întâmplat pentru că undeva, în univers, exista un loc gol, care mi se potrivea. SuperBlog m-a găsit pentru că aveam nevoie de el.”

****

sexulslab.info

ChristianHertzug Christian Hertzug – Câștigătorul locului I în SuperBlog 2012. Locul 10 în SuperBlog 2011.

„Ce faci când nu ştii ce să faci? Te muţi în Germania!”

****

 ‘mnealui.info

Robin Molnar Robin Molnar – Câștigătorul locului I în SuperBlog 2011

„Mă feresc să spun despre mine că sunt un anume fel de om. Este mai relevant ceea ce spun ceilalți despre mine decât ceea ce spun despre mine însumi. Pe de-o parte sunt definit de lucrurile pe care le gândesc, de lucrurile pe care le trăiesc, le simt şi le exprim. Sunt definit de lucrurile care îmi plac, de pasiunile mele și de felul cum ego-ul meu interior se reflectă în ochii celorlalți. Sunt definit de acțiunile mele, de deciziile (de multe ori imposibile) pe care le iau sau de lucrurile pe care uneori evit să le spun (justificarea). Mai sunt definit şi de revelațiile pe care le am. Unii le vor găsi banale, alții geniale. Pe-aici sunt şi eu, între două lumi.”

*****

 Robintel.ro

ManuelCheta Manuel Cheța – cel dintâi clasat în SuperBlog 2010 cu blogul manuelcheta.ro și blogger de peste 3 ani pe meleagurile noastre.

„Am decis să diferențiez conținutul de tehnologie de cel personal pe care îl aveam pe blogul părinte – manuelcheta.ro – așa că am ales să fac un website/publicație online orientat(ă) strict pe tehnocultură (tehnologie, invenții, tehnologia în cultura noastră, știință). Îmi doresc să cresc proiectul TehnoCultura într-o publicație online cu mai mulți autori, toți pasionați de tehnologie și știință. Împreună putem trezi interesul față de educație și față de importanța tehnologiei în cultura noastră.”

*****

 TehnoCultura.ro
manuelcheta.ro

ArenaIT.net – Blog colectiv, câștigătorul locului I în prima ediție SuperBlog, din 2008.

Blog de știri IT din domeniile hardware, software, securitate, lansari de jocuri sau evenimente IT. Recenzii de produse electronice sau software.

*****

arenait.net

RalucaCincu_mic Raluca Gabriela Cincu – Clasată pe locul 7 în Spring SuperBlog 2013

Scopul blogului meu este acela de a determina vorbitorii şi scriitorii de şi în limba română să respecte normele acestei limbi. Deşi am început să scriu din luna octombrie 2012, mă bucur să văd că peste şapte mii de cititori îl urmăresc constant. Unul dintre motive (cred eu) este stilul umoristic folosit, stil care mă caracterizează şi în viața de zi cu zi.”

*****

romaniistiuromaneste.wordpress.com

MirelaSurghie Mirela Șurghie, autoarea ExTraViTa.ro 
”ExTraViTa este un blog despre vise, experiențe și călătorii, care își propune zi de zi să le aducă cititorilor o poveste frumoasă, sfaturi utile despre călătorii, să încurajeze oamenii să călătorească, în companie sau singuri, și mai ales să aibă curajul de a-și duce visele la împlinire. Să nu se lase încorsetați de opreliști inutile și să încerce să se concentreze pe partea frumoasă a vieții sau a fiecărei experiențe în sine. Parteneriatul cu Superblog a venit în urma unei mari admirații față de acest proiect, care, de-a lungul timpului, a ajutat la legarea de prietenii puternice între participanți, care au început în mediul online și l-au depășit, la proiecte frumoase, la recunoaștere pentru alții. Este mai mult decât un proiect de succes online, este un proiect uman, pozitiv, din care este o onoare și bucurie să faci parte.”

*****

extravita.ro

_Logo Dumitru Stoica aka InfraSunete
„Buzoian de origine, bucureștean prin adopție, înrolat în câmpul muncii, blogger amator (în timpul liber) și amator de blogging, “digger” înrăit.
InfraSunete este suma pasiunilor mele, prin intermediul căreia încerc să prezint bucăți din ceea ce-mi place și mă interesează în formă brută sau trecute prin “filtrele” mele – grafice, muzicale etc.
De la 1 octombrie 2015 am mai adăugat o pasiune pe listă: SuperBlog-ging, competiție în urma căreia am devenit partener, o mare onoare pentru mine.”

*****

infrasunete.eu

calatoriaperfecta Calatoriaperfecta.ro
Toți visăm să călătorim în locuri neajunse sau să ne reîntoarcem în locuri unde deja am călcat… Visele pot deveni uneori realitate și pentru asta ne-am hotărât să vă venim în ajutor. Călătorim de mult și știm că, dincolo de alegerea locului, dincolo de bani, dincolo de drum sau hotel, stau sentimentele pe care le duci acolo, le trăiești în locul vizitat și le aduci cu tine din vacanță. Vrem să vă arătăm locurile minunate unde am ajuns exact așa cum sunt în realitate: uneori cu bune, alteori cu rele. Vrem să comunicăm cu voi și să vă ajutăm cu informații sau oferte pentru a vă putea împlini visul. Știm cât de bulversant este să vezi pe forumuri note între 3 și 10 pentru vreun hotel sau cum fiecare își dă cu părerea despre drumul cel mai scurt… Pe site-ul nostru nu veți găsi „adevărul adevărat”, ci oameni pe care-i puteți întreba când nu știți sau când sunteți încurcați. Nu știm tot, nu am fost peste tot, nu pretindem că la noi o să gasiți orice, dar ceea ce am trăit noi o să împărtășim cu voi. Vă așteptăm cu drag să găsim împreună Călătoria Perfectă.

*****

calatoriaperfecta.ro